Visszajelzés Csípős paprikaland eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Wellwisher, Jul 15, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Keresd a váza alatt a kitehetőknél.

Last edited by moderator: Jul 16, 2019
    bindi5454, Kuzdern and joli1010 like this.
  2. joli1010

joli1010 Utánpótlás-írogató

Keresem De nincs.

Nincs ott

Last edited by moderator: Jul 16, 2019
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Próbáld meg beírni a keresett automata nevét a vázikon jobb felső mezőjébe, ott kell lennie, ha megkaptad a feladatból.

bindi5454, Kuzdern and HéricsBáró like this.
  4. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Megszerezted őket a küldetésben?

5. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!

Mi szükséged rá? Nem ér az semmit. Nagyobb átverés nem létezik eventekben, mint az automaták. Arra jók, hogy minél később teljesítsd az eventet. Mendel sem, Szentgyörgyi sem automatázott.
    Egyébként nem ez a segítséget kérő topic. Itt csak később segítenek.

6. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Jaj, ne legyél már ilyen csípős... xD;)

7. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Na kezdődiko_O:) Tuti hogy jó valamire az automata, mert keresik.o_O
    Ha nem lenne nem lenne mit keresni.;):p
    És ha nincs akkor nagyon soká tart a keresés.;):pxD

8. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Sziasztok! Zúg a fejem! Nem tudok csak magyarul! Miért nem lehetett magyar neve a paprikáknak? Most piros cseresznye, sárga cseresznye......

9. Leho69

A paprika nem magyar növény. Ámérikábúl gyűtt, és a spanyolok hozták. Csak chiliből (na ezt lefordítani) annyi fajta létezik, ahány fajtát paprikát Magyar honban nem termesztettek soha. Szegeden és Kalocsán is csak a gyárat anyakönyvezték. Aztán, ha TV paprika lenne, akkor meg mindig csak Paprika TVnek olvasnám.

10. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    Én sem tudom, mire kell az automata...mire ad 5 magot, már rég kész a felszaporítás. Ma megint megdolgoztattam a Jackeket, nem a reggeli, hanem a következő aratáshoz sápoltam meg őket, így jól haladtam a tárgykeresőssel és a paprikákkal is. Az első 3 feladat végig kész. Kint hagytam az 1 árva pecsétfámat és felszaporítás után 3x125 kiskockán 2 körben, szupival letoltam az első 3 féle paprikát. Már a második 3 féle érik és ebből az első, 1x1-es adagból, ami bő fél óra múlva érik, meglesz a 20 kezdőmagom az utolsó féléből is. Ma már nem fogok vele vacakolni, elvetem 2x2-be, mellé mindhárom 2. körös paprikából 1x1-be ugyanannyit, aztán reggel meglátom, hogy állok. További gyorsítást egyik event sem igényel...illetve a pecás igényelne, de ott meg nem lehet, úgyhogy várom türelmesen a csalikat és reménykedek. 2 napja nem jött érme, de talán holnap...

11. Leho69

Ennyi paprika között! Hogy képzelted?

12. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Találékony a magyar! Van szegedi ,bogyoszlói, na nézd még "Téglaporos" is van itt is"

Jó lesz majd feltenni a felhőre!

Last edited by moderator: Jul 17, 2019
  13. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Szép estét!
    Ez megint egy taktikus és sikeres event volt.
    Szerencsém volt a sok termény bónusszal.
    Mindenkinek további sikeres evetet kívánok!
    Jó éjszakát!

14. ördög0

ördög0 Rutinos

15. helena64c

helena64c Járnitanuló

Szia!

Még feltünt valami, ma reggel a csilis kosár már csak 08.00 óra elérhetőséget mutat, lehet, hogy fajtánként csak 24h-ak.

16. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Ki sem tettem az automatákat

kovacstne, bindi5454 and DevilMókus like this.
  17. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Sziasztok.

Este 22 kor sikerült elsőre pörgetnem egy 200% bónuszt ,
    úgy voltam vele egyszer élünk ;) [​IMG]

Last edited: Jul 17, 2019
  18. DevilMókus

Szép napot! A 6 h paprika kész gyémántig,csak a zöldet termeltem túl 200 -al.;)
    A 4h 20 mag a következő aratáskor lesz meg.:p:Azaz a 4 arany.
    Bár a 10% dekor gyorsító nagyon kellene/számolgatom erősen mik azok amik bele fognak férni naponta 2* a 25%-al/;)
    De mivel a 99 pecázás még nem lesz meg nem sietek, ;)és a bahán sincs túl sok termelni való, a piac is áll:oops:( Itt hamar lementek az új gazdakörik)
    Szóval a lassú munkához idő kell alapon;) , de holnap azért kész leszek a 4 h már gyorsan fog pörögni;)xD

bindi5454 and inanna11 like this.
  19. hagnes534

hagnes534 Fórummogul

Véleményem szerint az automata kihelyezésének nincs sok értelme. 8 óránként ad 5 magot, míg a kiskockán két aratással 8 óra alatt 10 magom lesz. Jól gondolom?

20. DevilMókus

Jól gondolod ,esetleg a zuhatagra vagy a kincsesre kiteheted ha van hely.:p
    De ha nem teszed ki se történik semmi o_O: nem oszt és a szorzást is hagyjuk:p

Thread Status:
Not open for further replies.