Visszajelzés Csúcskérkedés - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 5.12.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia, kösziiii.) Na de akkor el is akadtam.:D A hegyen el tudok menni a 31-ig és onnan hogyan tovább? Hogy kerülök a 33-ra?

genka53 és Maszatka47 kedveli ezt.
  2. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Nos, én most úgy néztem át, hogy 2 külön fülön nyitottam meg a hegy és a barlang térképet...akárhogy is nézem, a hegyen is vannak olyan olyan részek, amik nem mindenhol kapcsolódnak, ott van alul a külön rész jobb oldalon, de ott ugye az a mák, hogy ugye 3 kezdőpont lehet, az 1, a 20 és a 34, ez az alaptábor, 3 irányban is elindulhatsz felfelé. Ez a 3 mező más színnel is van jelölve és nincs rajta lakat. Ha 36-nál lemész, szinte az egész barlangot bejárhatod, de van egy külön kör, ahová másik mezőről, a 13-ról tudsz csak bejutni. Én ugyanilyen külön körnek látom a hegyen a 32-33 mezőket, fent oda nem vezet út, és inkább csapdának gondolom, mint a lemaradt az út verzióban hinnék...De kívánom, hogy legyen Neked igazad és holnap élesben legyen ott út...;)

genka53, Swordfish, kavics6729 és 4 más kedveli ezt.
  3. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

"Ezek" nem építettek semmit, mert csak megvásárolták a szerintük "aranytojást tojó tyúkot" és most mondják tojj egyet xD minden eventen. Ezért van sok event mert tojni kell a tyúknak és mikor kifárad "levágják" (a kistesó sorsára jut).
    Valaki azt mondta nekem itt a fórumon (nem tudom pontosan idézni, de a lényeg biztos átmegy), hogy "azért lehet ennyi mindenért most fizetni, mert sokba került a felvásárlás és vissza akarják kapni a pénzüket és ezért nem lehet őket kárhoztatni"...
    Lemész a KÉK 15-ösön és onnan elérhető a 32 ami össze van kötve a 33-al.

maszilva, genka53, Swordfish és 8 más kedveli ezt.
  4. mercator67

mercator67 Aktív író

Sziasztok,
    Olvasgattalak benneteket, de nem tudtam meggyőzni magam, hogy most ezen az eventen elinduljak. Túl sokat kér, és számomra keveset ad. Nem mintha az utóbbi eventek elárasztottak volna bennünket. Pedig amióta újra kezdtem, folytattam a játékot, minden eventet legalább a felhőig megcsináltam. De ez a felhő számomra jellegtelen, mert nem szeretek tenyészteni.
    Engem most olyan sok negatívum ért a játékkal kapcsolatban...Top...kockajáték felhőn kívüli végig vitele, teliholdas hamarabb bezárása...
    Most már mérlegelek. Nem veszek semmit, ami annyit jelent, nem áldozok titkosra, farmaranyra, parti pörgetésre, amit néha megtettem. Egyedül a havi akciós munkásokat és a turbó malmot még megveszem.
    Drukkolok annak, aki belekezd. És kívánom, szerezze meg azt, amit nagyon szeretne.
    Jó játékot nektek, és maradjatok még farmerek.

Bonzó1945, §Böbe13§, genka53 és 12 más kedveli ezt.
  5. hupi78

hupi78 Fórum hercege

no majd most lesz korlátozás nem veszek semmit :D de lehet nem is fogok eventezni xDmert minek ezernyi meg ezernyi ugyan az,igy legalább azt fogok ültetni amit akarok :Dez a gondolat már egy ideje foglalkoztat:p és itt az ideje valóra váltani és tegyék oda ezt a sok eventet ahova gondolomxDxDxD

Őzike.., Bonzó1945, §Böbe13§ és 7 más kedveli ezt.
  6. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Törpike cserekor lehet hozzám is küldheted a tehénfáidat.. :D

genka53, Maszatka47 és hupi78 kedveli ezt.
  7. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Hát ez egy kicsit sem mozgatott meg.Végre pihi:DVan pár száz kecském ,azt eladom ,majd egy kicsit tenyésztgetek a bomm-on csak a magam örömére,mert azt szeretem. Most alszom rá még egyet .;)

Bonzó1945, GA-BI-O-Farm, Mevilla és 10 más kedveli ezt.
  8. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Á ! Csak úgy nem fogadhatom el , cserébe küldök néhány sárga tojástojót, úgyis drága a tojás, legalább a farmodon legyen sok.;):p;)

§Böbe13§, genka53, Swordfish és 7 más kedveli ezt.
  9. kukori80

Értem már, köszönöm.:) Be kell menni a barlangba hogy a 32-esen fel tudjak jönni a 33-ra. Ez a kis kitérő plusz 35 tenyésztést jelent, összesen 120 tenyésztés. Jobb ha nem nézzük tovább az útvonalat mert a végén 500 tenyésztés fog kijönni. :D

§Böbe13§, genka53, Fatther és 7 más kedveli ezt.
  10. hupi78

hupi78 Fórum hercege

:Dne akarj a halálba kergetni már ökölbe szorul a kezem mikor party pörikor megjelenik a tojóóóóóxDxDxDxD

§Böbe13§, genka53, Maszatka47 és 4 más kedveli ezt.
  11. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

hol látjátok az egész pályát???

Bonzó1945 és Maszatka47 kedveli ezt.
  12. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Sziasztok,
    elolvastam a sok hozzászólást és ettől teljesen eltanácstalanodtam....o_O:music::) ....azért az kitolás, hogy a matricához is kell egy dinamit. :(

Lenczy, genka53, Swordfish és 4 más kedveli ezt.
  13. hupi78

hupi78 Fórum hercege

ez az egész egy kitolás és finoman fogalmaztam:D:D

14. hupi78

hupi78 Fórum hercege

megnézem 234 db aktiv felhőm van úgy döntöttem egyenlőre elég lesz:D és szerintem megint az lesz hogy meglehet majd venni xDxDno majd akkor meg lesz ez a felhőm is és nem fog annyiba kerülni mint a szupitáp csomag:D:D:D:D

ildiko44, §Böbe13§, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  15. kavics6729

kavics6729 Járnitanuló

Azt hiszem igazad van, valóban nincs ott út, tehát a 15-nél még le kell menni a barlangba. :cry: Ezt azért szívesen kihagytam volna, ez sajnos még 35 tenyésztést jelent. Jó vastagon fogott a ceruzájuk.:p

genka53 és Maszatka47 kedveli ezt.
  16. kukori80

Az ismertetőben a beadandó táblázat felett van nagy zöld betűkkel hogy a Hegy képe és a Barlang képe, arra katt.

genka53, Fatther, újfarm53 és még 1 ember kedveli ezt.
  17. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Jó, de én szeretném a matricát! (toppantós szmájli) Azt eddig nem volt nehéz megszerezni. Most tervezhetem a hozzá vezető legrövidebb utat. >:(xD

genka53, Gio, HéricsBáró és 2 más kedveli ezt.
  18. hupi78

hupi78 Fórum hercege

további nyó csevegést és holnapra jó eventezést mindenkinek itt learatva minden holnap estig nem is kell semmit csinálni :Dtény -nem fogok eventezni játszok a magam örömére sziasztok

Bonzó1945, §Böbe13§, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  19. kukori80

1-2-4-5. Ültetni kell hozzá 2 ezer növényt. :D
    Szia hupi, jó pihenést. :)

genka53, Gio, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  20. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Köszönöm szépen! :)
    Annyit megér. :)

genka53, Gio, Maszatka47 és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.