Visszajelzés Csúcskérkedés - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 5.12.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kristály-farm

Kristály-farm Aktív író

Bocsánat, ezt nem tudtam. :)

2. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Semmi gond ezért vagyunk emberek , mindig tanulunk valamit :D /legalább is a többség /

3. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

A zerge egy út vége, ahogy többen mondták már, zsákutca. Igaz, h. 8 szupertápot ad, de ne foglalkozz vele, nem ezen múlik a továbbhaladás. A fácán nem hagyható ki a lényegesekhez. Azon miért nem akad fel senki? Mindenkinek van fácánja? Igaz, hogy csak 1 db kell az elejére, de az nálam kb. 40e CSP.
    Mivel nem tudok idézni, szeva35:
    5400 db 5 órás eventgaz mi a bánatért rengeteg neked? Máskor sokkal többet, hosszabbat kérnek. 1 területen, csatnival , 1x1-en 9 kör. Ha sajnálod rá, töklekivel 13 kör (persze plusz a felszaporítás), 3 nap alatt kényelmesen lejön. Ha van némi pajtakészleted, a felét simán be tudod adni a többinek. OK, hogy kell tenyésztés a karbinerhez, de ha veszed a fáradságot és átnézed, hogy neked mi kell a nyereményekből, valsz. tudsz egy rakást mazsolázni és profitálni.
    Ne sírjon már előre a szátok, olvassatok, értelmezzetek inkább. Aztán nézzetek szét a pajtátokban. Aztán a gazdakörben, szupertápért...

majoranna65, Samborg, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  4. Az ajándék tényleg nem megérős. Ritka, de én is elgondolkodtam az event kihagyásán.

Ami a zergét illeti, az nem csak azoknak kellemetlen aki venne, hanem azoknak is aki eladna (nem volt nyerő húzás BP-től).
    Ahogy meglett első ól kezdtem is húzni a zerge árát fel többed magammal (valami 1.020-ról indult, még a tyúk is 2x annyi piacon).
    És minden húzásra beáldozott zerge kerek 2%-al emeli az árat. Így nem csoda, ha ennyi idő (és több mint 100 db) után is még csak 6000-nél tart az ára.
    Ennyiért pedig senki sem fogja tömegesen kitenni a zergéit.

Rebcsok és Maszatka47 kedveli ezt.
  5. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Húúúú, besza.. behu...! kiraktam a maradék vonatos titkosat és zerge lett!!!!! Nem hiszem el!!! Még jó, hogy vártam eddig!!!:pxDxDxD:p

Boccio71, -vadocka70-, Samborg és 15 más kedveli ezt.
  6. fahejascukorka

fahejascukorka Járnitanuló

Attól tartok, nem maradt le. :( A barlangból a 32-esen lehet felmenni és csak onnan közelíthető meg. Szerintem.

genka53, taga1, Maszatka47 és 2 más kedveli ezt.
  7. Kristály-farm

Kristály-farm Aktív író

Ha valaki van a 15-ösön, zergével tudok segíteni.;) Bár még nem találkoztam olyan fórumozóval, aki ott lenne. (Így könnyű ajánlgatni, ugye... xD)

genka53, Swordfish, nyaf-nyaf és 3 más kedveli ezt.
  8. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Engem a 30-on találtok. Dobj előtte baglyot,és várd meg, amíg reagálni is tudok, mert csak 30 db-om van.

genka53, Swordfish, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  9. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Aki csak a vízi ládáért menne, annak leírom újra az útvonalat, sajnos többet kell tenyészteni.:(
    20,21,22,6,4,24,8,9,55,14,15,26,28,29,30,31,49,51,32,33
    Ez 120 tenyésztés és 2000 növény.

maszilva, EpresAnni15, Jly15 és 12 más kedveli ezt.
  10. Nelli60

Nelli60 Aktív író

Sziasztok!
    Még nem döntöttem el, hogy holnap mit is kezdjek ezzel az eventtel. Zergém nekem sincs , pedig sok-sok ólat elküldtem a gőzőssel. Egyenlőre csak nézegetem a térképeket. Kijegyzeteltem, hogy mi az ami érdekelne. De látom, hogy nem lehet mindent kihagyni ami engem nem hoz lázba... Amit sehol sem találok, hogy a 48-as ponton mit is ad a "Santorini tiki fa"???? Ha valaki tud infóval segíteni, megköszönném.

Maszatka47 és Swordfish kedveli ezt.
  11. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

hogy lehet látni az egészet??, Írjátok már meg, légyszí!!!

Maszatka47 és Swordfish kedveli ezt.
  12. kukori80

Szia. A bahán adja a pomelófát. Ez a legújabb titokfa.
    Írtam már az előző oldalon.

Maszatka47, Nelli60, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  13. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

A felhőre valót mindenképpen,no meg a titkosakat,farmpengőt,ládákat.

Maszatka47, genka53 és Swordfish kedveli ezt.
  14. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ha olvas itt valaki, aki velem egy gyékényen árul, küldjön baglyot zerge ügyben. Van pár eladó példányom. Ha már megválok tőlük, akkor olyannak adnám, akit "ismerek". ;)
    Díszes urnacsokrot tettem ki max áron.
    -----------------
    Ne haragudjatok, nem olvastam vissza. :oops:Ma lesz a napja annak, hogy kialszom magam végre. Jó éjt nektek! (ásító barifej)

majoranna65, Szviki04, Jly15 és 15 más kedveli ezt.
  15. anna8558

anna8558 Junior szaki

Sziasztok!
    Lehet én látom rosszul a térképen, de a vízi állatos ládához le kell mennünk a barlangba, mert akárhogy is nézem a 31-es szám és a 32-es szám között nincsenek kék pöttyök mint a többinél. :)

Maszatka47, genka53 és taga1 kedveli ezt.
  16. nyelesdorgo

nyelesdorgo Junior szaki

Szép estét!

Sztem csak 1 hiba leledzik az eventben: nem az ilyen aligvanvalakinek-féle zergét kellett volna betenni, hanem azt az állatot, ami majd a jövő januári/februári vonatos/titkos ólból bújik elő...

Kérem a javaslatom/5letem továbbítását az agytrösztök felé!

Köszönettel: Nyelesdorgo

Maszatka47, Ribiszke és Fatther kedveli ezt.
  17. kukori80

Húúúú, ahhoz nagyon sok minden kell.
    Szia. Itt van már az új útvonal:
    20,21,22,6,4,24,8,9,55,14,15,26,28,29,30,31,49,51,32,33

GA-BI-O-Farm, Maszatka47, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  18. anna8558

anna8558 Junior szaki

Ó köszi. :) Végigolvastam mindent, de akkor ezek szerint elég felületes volt az olvasásom.:)

Maszatka47 kedveli ezt.
  19. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

Halihó!!Ha valaki csinálja az eventet és zerge ügyben segítségre van szüksége írjon.Nagy előny ha ő is a 8-as vágányon közlekedik :)

20. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

megtaláltam, köszi

Maszatka47 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.