Visszajelzés Csúcskérkedés - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 5.12.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia Sali :))
    Ajjaj, tényleg a bajszát szokták, nem a farkát...na ebből már sehogy sem jövök ki jól
    xD

Swordfish, Fatther, §Böbe13§ és 7 más kedveli ezt.
  2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Dehogy nem!
    Egy mesében /Móricz Zsigmond: A török és a tehenek/ .... meg ne fogd a tehén farkát! - szerepel.
    Az oroszlán egy "támadó" jellemű állat, kicsit összefésülted a kettőt. Nincs itt semmi baj! Még szerencse, hogy oroszlánt
    nem kér a feladat. Zergéd van? - mielőtt teljesen off leszek.

Swordfish, Fatther, §Böbe13§ és 7 más kedveli ezt.
  3. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia amit cserélhető lesz küldök neked egyet mert én úgysem használom! Persze mivel most kell így most kivételt teszek :)

emocy91, Swordfish, Maszatka47 és 5 más kedveli ezt.
  4. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok !
    Köszönöm szépen, hogy felvidították a csevegőt - , jót mosolyogtam. Sali, ez a mese felidézése nagyon jó, el is fogom újra olvasni.
    Cyra, írásaid szenzációsak, most is az volt. Oroszlán és társai - akármelyiket kérte volna, sokan hiányban szenvedünk, tehát mindegy. Köszönöm szépen Gazdatársamnak, hogy segített Zerge ügyben (tudom, ki lehet hagyni).

Swordfish, GA-BI-O-Farm, Cyra65 és 4 más kedveli ezt.
  5. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

tizenhatoson vagy

6. Bábicsek002

Bábicsek002 Járnitanuló

Üdv!

Úgy tervezem, hogy kiszedem az eventből a titkos cuccokat és a vízi állatok ládáját a felhőt pedig hagyom. Számításaim szerint így a főbb összetevőkből ennyi kell: 85 tenyésztés=85 karabiner, 3 jégcsákány, 4 dinamit és 1400 őszirózsa nem beszélve a 1-3 szintű tenyészállatokról. A merész bakon még gondolkodom, hogy megéri-e nekem az az 5 Réz talányos. Tervezett utam: 20 21 22 onnan 6 7 4 majd a 22-ből kiindulva 24 8 9 10 11 13 52 és 53 majd a 9-ből folytatva 55 14 15 és 48 majd a másik ágon a föld alatt a 15-ből kiindulva 49 51 32 33. Közben, ha lesz dinamitom, megcsinálom a 34 35 36 43 kanyart is. A 14-ből 16-on még gondolkodom.

Mindenkinek jó tenyésztést! :)

Swordfish, Maszatka47, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  7. BriGitta75

BriGitta75 Fórummogul

Kedves Erika! :)
    Az előző irományomat úgy kezdtem hogy : "Biztos mindenkinek igaza van a saját szemszögéből. Nem is vitatnám senki döntését az eventtel kapcsolatban." Csupán leírtam szerény véleményemet. Igazad van, én még a kezdők között is kezdő vagyok, nyilván ezért is állok (még egyenlőre) pozitívabban a dolgokhoz, mint akik régóta játszanak. Nem tudom milyen csibéid voltak, de ahogy leszűröm hálátlanok vagy csak egyszerűen nem volt kitartásuk. Én is voltam csibe. És volt (van, mert még annak tartom) mentorom és 1-2 nagyon rendes szomszédom akik valóban segítik a játékomat! És igen én is kaptam cuccokat, és sok sok írásbeli segítséget tanácsot útbaigazítást. És nem fogok "lelépni" ha a segítség abbamarad. Én költök is a játékra, mert szórakoztat, és mert gondolom a játékot is fenn kell tartani valamiből... Annyit még azért szeretnék leírni, hogy itt kezdő vagyok, viszont én is játszottam már több online játékon. Volt amelyiken közel 10 évig. Mindegyik fizetős!!! Nem szeretném ecsetelni hogy mennyire... és hogy szinte semmit nem kaptál a pénzedért csak bosszúságot. Tudom jól hogy miről írsz! Már több mint fél éve keresgéltem a játékok között , mire eszembe jutott a Farmerama, és hidd el hogy ezek az árak meg se közelítik azokat ahol előtte jártam hosszú évekig. Habár már csak "becsületből" játszottunk, vagy épp a közösség miatt, na meg persze a sok ráfordított idő és pénz miatt. És ott is csak jöttek a magasabb szintek, az agyonbonyolított feladatok tömkelege amit még pénzért se lehetett megcsinálni. Én nagyon bízom benne, hogy ennek a játéknak nem ez lesz a sorsa. Nekem tetszik, kikapcsol, még akkor is ha nem eventezek csak vakarózok vagy nem tudom ... Szeretem ezt a játékot , de sose lesz fontosabb a családnál a munkánál, és én sem fogok reggeltől estig a gépnél ülni. Most megint óvatosabban kell fogalmazni nehogy megsértsek valakit... Vannak emberkék akiknek szinte itt van az életük (biztos megvan rá az okuk) , vannak játékosok akik napi szinten játszanak szünet nélkül, és olyan is van aki fel-fel lépeget. És olyan is van ahol a dédmamától az unokáig mindenki közösen játszik. (Frankó lehet :) ) Száz szónak is egy a vége, én is látom a problémát, csak "csöndbemaradok". Én még szeretném élvezni kicsit a játékot. Sajnos tudomásul kell venni, hogy semmit se adnak ingyen, és fáj az a foghúzás mikor nem azt kapjuk a pénzünkért amit reméltünk. Evvel az erővel leülhetnénk malmozni babbal , az ingyen van.. (ja és lehetőleg egyforma színűvel, úgy érdekesebb) Bocs a hülye viccért.. Üdv: És kellemes játékot!

Utoljára szerkesztett: 5.12.17
    nyuszi63, cass0129, taga1 és 10 más kedveli ezt.
  8. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép estét!
    Amikor az eventet megláttam nagyon jót nevettem és még amiket kér hát a székről is leestem!xDxD
    Ez a zerge nagyon beles egy jószág, de üsse kavics van 2 db ólam így letermelem a szükséges mennyiséget függetlenül attól, hogy nem kell a felhőhöz! Pluszba is gyártok ha valakinek kellene-e 16-os piac és egy bagoly!;) Legalább "amiket" kér le tudom termelni mert pénzt nem adnék érte mivel nekem is van ólam! Egyedül fácánom nincs mert elcseréltem de ennyit még én is kibírok!

Vajon miért nem 1000% esély 7-8 szintű tenyészállatok odavonzására?!xD

emocy91, ursa11, Swordfish és 11 más kedveli ezt.
  9. *-ToFarmer-*

*-ToFarmer-* Fórum mestere

Szervusztok, :)

Külhonban ezt az ábrát találtam: ;)

Piros: útvonal
    Piros körökben: felhősor + dekorok

Sárga, kék és narancs körök: "átjárat" a hegy és a barlang között (nem kell mindegyiket használni, de az egyik sárgát és narancssárgát kötelező használni)

Sorszámokat ne vegyétek figyelembe, mert a német ismertetőt író modi máshogy számozta meg őket. Viszont "útvonalnak" (a hegymászásban/bolyongásban) megteszi. :p:music:

Magánvélemény: (hátha továbbításra kerül a központba :p;))
    • Szuper, hogy csak egy területen lehet eventgazt ültetni. Többször lehetne ilyen. Az 5-6 területes eventeket utálom...:sleepy:)
    • Remélem kiadnak majd a grafikusok "alap-képet" erről a hegyről (Sólyomorom). :inlove: Mindenféle kis körök és nyereményt ábrázoló képek nélkül. :)

Utoljára szerkesztett: 5.12.17
    times84, majoranna65, taga1 és 20 más kedveli ezt.
  10. tanyasinagyi47

tanyasinagyi47 Haladó

Sziasztok
    Egy-két olvasás után sem lett könnyebb eligazodni ebben az eventben, de majd megvilágosodik. Ha telt házat 132 db tenyésztést indítok, a felhő jótékony 1000 %-os hatásával mennyi tp-ét aratok szerintetek egy körben?
    Köszönöm a választ.

11. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Bocs! Az én hibám. Tegnap megborotváltam az oroszlánt. A fülétől a farkáig, mert melege volt. Most fázik, és huzigálják is.

taga1, emocy91, Cyra65 és 5 más kedveli ezt.
  12. Nelli60

Nelli60 Aktív író

Köszönöm szépen.

Swordfish és Maszatka47 kedveli ezt.
  13. tanyasinagyi47

tanyasinagyi47 Haladó

Köszönöm szépen, hosszú távon azért nem lenne rossz egy ilyet is szerezni, most már minden hónapban tenyésztünk 300-400 tenyésztést minimum.

Maszatka47 kedveli ezt.
  14. BriGitta75

BriGitta75 Fórummogul

Csak úgy szólok előre, hátha valami hasznosat is sikerül írni! :) Az első doboz a kalendáriumban 48 órás 100 %-os Tp bónusz !!!

majoranna65, taga1, emocy91 és 8 más kedveli ezt.
  15. Pihepehely

Pihepehely Törekvő

Ugye azért leírod, hogy hogyan döntöttél? Teljesen igazad van, hogy már túl sok eventezés van, annak idején szinte vártuk az eventet, most meg már ott tartunk, hogy már megint???? :cry:
    A porosodó titkokat én is kitettem, sárgult mind rendesen :( Nagyon kíváncsi leszek, hogy ki és mikor írja ki, hogy A- z kész :(

Maszatka47 és mebajah kedveli ezt.
  16. Pihepehely

Pihepehely Törekvő

Zerge, vagy marha egyszerű a zsákutcás zergét még csipkedik is :D

Maszatka47 és Sali~*.* kedveli ezt.
  17. gaboca1955

gaboca1955 Törekvő

Sziasztok! A támogatással teli ládát hogy lehet megszerezni???

Utoljára szerkesztett: 6.12.17
  18. szeva123

szeva123 Junior szaki

Kedves Gazdatársaim!
    Ha épp csak azt a linket nem tudom kinyitni, amelyik a beadandókat és jutalmakat mutatja, van ötletetek, hogy mit csináljak.
    [​IMG]Csak ezt látom.
    Előre is köszi az ötleteket.

Maszatka47 és Cyra65 kedveli ezt.
  19. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Megnéztem, én is látlak :) Jó tudni, hogy végre valakivel egy helyen vagyunk a piacon :) Zergét nem kérek, van, én is tudok kirakni párat a 16-os piacra :)

Eventet szerintem el sem kezdem. Bár tenyészteni fogok, de csak pajtatöltés miatt. Kevés a sz.tápom, nincs értelme elkezdeni, venni meg nem fogok. Viszont a szerencse tegnap mellémszegült, a keréken 25 pöriből kiforgattam 3 db új dekorrt, lidérc lovacskát, pegazust, sárkányt és még egy 100%-os terménybónuszt is 24 órásat, úgyhogy termelek inkább, farmot nem bontok, és piacozom :)

majoranna65, Maszatka47, taga1 és 8 más kedveli ezt.
  20. gaboca1955

gaboca1955 Törekvő

A 275-ös hsz-ban tételesen fel van sorolva minden!

Maszatka47, Sali~*.* és Swordfish kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.