Visszajelzés Csúcskérkedés - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 5.12.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Ameddig engedett addig teljesítettem.Növényem készen van/besegített két 6 órás és egy 24 órás bónusz/ Most csak várakozni kell a dinamitra és a jégcsákányra. Nem tudok addig sehova lépni, pedig keresni akartam kiutat, de nincs.Annyi baj legyen,megy a termelés más irányba.Ma még egyet-egyet le tudok aratni a kitehetőkből,holnap pedig ha odafigyelek 3 db-ot.Addig míg az event tart aratgatom azokat is.

majoranna65, GA-BI-O-Farm, Gio és 3 más kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Én se ülök egész nap a játék előtt. Elolvasom az ismertetőt legalább kétszer. Utána megyek a dolgomra. Este az az első hogy elolvasom a fórumot, ez kb. 5 perc, mert nem olvasok el mindenkit csak akinek számít a véleménye. 5 perc alatt megtudok mindent, képben vagyok és elültetem a kezdő növényt. Addig van időm még egyszer elolvasni az ismertetőt és megnézni hogy még milyen eventek vannak. Még van időm arra is hogy fejben összerakjak mindent hogy mi mikor kezdődik, mikor mit rakjak ki. Jó kis agyi játék, de én szeretem.:)

taga1, GA-BI-O-Farm, GYuGYu1003 és 13 más kedveli ezt.
  3. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Sziasztok Segítsetek légyszíves, a KABUMM-ot hogyan szerezhetem meg, a 4 számon van, ott vagyok, de a dinamitot nem tudom hogyan lehet megszerezni. Köszi előre is a segítséget.

heureca3 és -vadocka70- kedveli ezt.
  4. kukori80

Szia. Kirakod egy területre a kabummot és 8 óránként aratod.

GYuGYu1003, Gio, nyuszika215 és még 1 ember kedveli ezt.
  5. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

nálam rosszul mutatja az egér , nem dinamit kell hozzá , hanem 20 hal ha jól tudom
    picit moszgatnom kell az egeret és mutatja a jó beadandót

6. kukori80

Nem dinamit kell hozzá hanem a Kabumm fog adni dinamitot ha kirakja 8 órára.

taga1 kedveli ezt.
  7. -vadocka70-

csak ő nem ezt kérdezte

8. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Sziasztok én sem írtam eddig, de nekem is bonyolult az egész, csak vakon csinálom, amit tudok. Igaz nem vagyok már fiatal és 1-2 elolvasás után sem értem, mit hogyan kéne csinálni. Az eddigi eventeknél ha az elején nem is értettem pontosan a gyakorlatban sikerült rájönnöm mit mért kell csinálni, de most nem így van. Gondolom, hogy több már nem igazán fiatal játszik - nekünk van esetleg több időnk - és játék, jó kikapcsolódás VOLT, de most már elkezd MUNKÁVÁ válni. No mindegy biztos van akinek más a véleménye, de ez is lehet az oka, hogy egyre többen kezdik abbahagyni. Jucus

Bonzó1945, Maszatka47, Agár1962 és 5 más kedveli ezt.
  9. kukori80

Azt kérdezte hogy hogy szerezheti meg a dinamitot. Azt csak úgy, ha kirakja a Kabummot és 8 óránként learatja.

taga1, GA-BI-O-Farm és Maszatka47 kedveli ezt.
  10. EBK1

EBK1 Törzsjátékos

Szia! Ha a zergét nem adod be akkor nem kapsz8 szupertápot, az egy vég, szerencsére, minden megcsinálható, ha az nincs

Maszatka47 kedveli ezt.
  11. -vadocka70-

segítsetek légyszíves, a KABUMM-ot hogyan szerezhetem meg, a 4 számon van, ott vagyok, de ........

nem vitatkozni akarok
    nekem is azt mutatja , hogy adjak be dinamitot hozzá , csakhogy nem az kell a feladatba
    nálam rosszul vagy nehezen mutaja
    azért kérdezte a dinamitot , mert azt látja , hogy az kell a kitehető megszerzésért beadni

Utoljára szerkesztett: 6.12.17
    _Cygnus_, JUCUS és Varázslat6869 kedveli ezt.
  12. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

sziaztok mideki juta amég jutt elkezdjem nekezdjem én ellkeztem ugy dőntőtem de hogy végig viszem e az a végén kiderűll megyek azuton és meg látom mivárám azevett hátt kritikus már ojan hogy csak az kezd neki aki már nagyon bene van mitt énis páréves evetezésután az tudom leirni hogy ez már tényleg muka nem szorakozás hanem mitt azéllet vallaki elkezdi vallaki más fellemegy én megtetem és jutok amég jutok naná hogy nem kőlltők rá foritotsem régeben még látam fatáziát már lasan robotok leszűk gépesitve na midegy hajrá ésoksikert aki majd végez :)

13. EBK1

EBK1 Törzsjátékos

Segítsetek az értelmezéssel. Van "rózsaszín" barlang és van "kék" barlang? vagy minden egyes barlanglejárat másik barlangba visz? Nekem ez nem világos...

14. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szép estét Mindenkinek! Sziasztok!
    Most estem be igen! Lemaradtam a boomról és a farmpengős tenyésztésről is. Köszönöm szépen bp. Tudom, hogy boom még lesz.
    Nincs szándékom felmászni a hegy csúcsára, arról már az event kiírásakor lemondtam.
    Kukori!
    Bevallom nem volt időm visszaolvasgatni. Kérdezni szeretném a takarékos útvonal ehhez #157 képest változott, vagy nem?
    Úgy látom itt már csak az a biztos ami megtörtént!
    Köszönöm, ha időt szánsz rám.
    Gratulálok azoknak kik már végeztek is az eventtel. Sok sikert a hegymászóknak, jó lógatást a "szemlélődőknek"

GA-BI-O-Farm, Maszatka47, Gio és 3 más kedveli ezt.
  15. kukori80

Persze, tudom hogy mindenki másképp csinálja. De azért van a csevegő hogy innen mindent meg lehet tudni csak el kell olvasni. Más országokban nincs is csevegő. Ha veszed a fáradságot és elolvasod, nagyon sok bosszúságtól kíméled meg magad, én csak javasolni tudom mindenkinek. Képzeld el ha most nem lenne csevegő, akkor mit csinálnának sokan amikor már a zergénél elakadtak?
    Húúú, változott. Megkeresem, mert nem tudom hogy hol van.

GA-BI-O-Farm, ildiko44, Maszatka47 és 4 más kedveli ezt.
  16. cinege65

cinege65 Aktív író

Vannak rózsaszin és kék barlangbejáratok.

Maszatka47 kedveli ezt.
  17. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Sziasztok!

Meglátásom, hogy a BP egy szűk körre koncentrál, vagy pedig elvesztette a realitásérzékét. Miért?
    Ha játszott volna hat éven keresztül., akkor láthatná, tudhatná, milyen keservesen jött össze az a pár millió TP, amíg szintet, szinteket tudtunk lépni.
    Most pedig belehajszol egy – csak általa látott – versenybe, aminek a végkifejlete a feladás lehet.
    Igen, de ezzel maga alatt is vágja a fát, mivel a – megfontoltan haladó – gazdák – legyen az anyagi, vagy idő kérdése – lassan el fognak pártolni a játéktól.
    Ez egyszerű tény. Én is foglalkoztam már a befejezés gondolatával, pedig fizetek a játékért. Farmmunkások, titokólak, titokzatos csemeték, stb. Sajnos mindig keserű szájízzel tapasztalom, hogy a kötelezőkön kívül alig, vagy semmit sem ad.
    Elkeserítő. A pénzem ellenértékét firtatom, bár nincs értelme, mert mindig a szerencsefaktor érvényesül.
    De azért nem szeretnék lemondani egy jól megismert játékról, amit már egyre kevesebb lelkesedéssel játszok.
    Egy kis önmérsékletre és kisebb profitorientáltságra lenne szükség, hogy a nagy többség is kedvét lelje ezen túl is a játékban.
    Legyen ez figyelmeztetés, hogy az éhség csillapítása és a zabálás között van különbség.
    Könnyen elcsaphatja a gyomrát a mohó.
    Ezt a litániát írhattam volna zölddel is, de nem tettem.
    Talán nem leszek off.
    130. szint

spagetti24, ursa11, Bonzó1945 és 8 más kedveli ezt.
  18. EBK1

EBK1 Törzsjátékos

eddig világos, de a rózsaszín lejáratok ugyan abba a rózsaszín barlangba visznek, vagy 2-2 kék és rózsaszín barlang van?

19. EBK1

EBK1 Törzsjátékos

bocsánat, 3-3 rózsaszín barlang és kék barlang?

20. kukori80

Megtaláltam, ez az új:
    20,21,22,6,4,24,8,9,55,14,15,26,28,29,30,31,49,51,32,33
    Ez 120 tenyésztés és 2000 növény.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.