Visszajelzés Csúcskérkedés - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 5.12.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. EBK1

EBK1 Törzsjátékos

na mindegy, majd meglesz 3 nap mulva a dinamit és a jégcsákány, akkor amint lementem látszik kell-e mindegyik

2. knédi

knédi Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Én ezt az eventet kihagyom. Kell egy kis pihi, elég a munka miatt gép előtt lenni. A napi ajándék miatt azért napi egyszer csak itt vagyok :) Visszaolvasgattam a fórumot, szoktam, szeretem. Ritkán szólók hozzá, de vagytok itt néhányan, akiket megszoktam, keresem, mi van veletek, hol tartotok. Jó játékot azoknak, akik nekiláttak! Sok türelmet azoknak, akik válaszolgatnak a felmerült kérdésekre! :)

spagetti24, ursa11, Maszatka47 és 5 más kedveli ezt.
  3. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

azokat most tedd ki , nem kell hozzá eventnövény

ha 3 nap mulva teszed ki , és nem tudod rendszeresen learatni , nagyon necces a befejezés

GYuGYu1003, Maszatka47, meszimarsi és 2 más kedveli ezt.
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Én se akarok vitatkozni, csak válaszoltam.
    Én se akarok vitatkozni csak nem idézted be a de.... utáni mondatát.

Sziasztok Segítsetek légyszíves, a KABUMM-ot hogyan szerezhetem meg, a 4 számon van, ott vagyok, de a dinamitot nem tudom hogyan lehet megszerezni. Köszi előre is a segítséget.
    Erre írtam hogy a dinamitot csak a Kabumm kitevése után kapja meg.

5. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

A kezdeteket úgy értettem, hogy 2012 óta, mióta játszom. :)

Maszatka47 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  6. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Nagyon szépen köszönöm Kukori!:) - mindig számíthatunk rád! ;)

Olvasgattam: a felületes event kiírás olvasásáról, vagy "nem olvas event leírást" , kiakad a zergén, ami ki is hagyható, stb.
    Engedjetek meg egy véleményt. Igen, valóban én is kiakadtam a zerge eventbe kerülése miatt. Olvastam a hozzávalókat és az útvonal grafikáját már nem is néztem. Egyszerűen már nem is érdekelt és akkor még csak a 12. sornál jártam. Be kell valljam a kedvem is elment az egésztől. Hasonlóan másokhoz én sem szeretem a "nyögvenyelős" eventeket, a teljesíthetetleneket sem.
    Jó játékot Mindenkinek!

7. hegyivadasz71

hegyivadasz71 Fórumlakó

Üdv mindenkinek....
    Mostanában nem nagyon írogatok, sok a meló....
    ...de, ez a játék kezd nem tetszeni Nekem....!!!
    Kezd a pénzről szólni,de még ez sem lenne baj...a múltkor 3x vettem meg a farmaranyakat, de egyetlen egyszer sem tudtam az új állatokat megkapni, a vándorárustól, sok pénzem bánta.
    Az eventek egyre kisebb területekre koncentrálódnak, s egy bonyolultabbak. A megnyerhető ajándékok, nyeremények egyre gyengébbek.
    Kezdem unni az egészet, sok-sok év után....

Sajnálom, de le kellett írni a gondolataimat.

Itt is csak egy területen lehet vetni, s napokat várni a hozzávalókra, a baby boomról is lemaradtam....nem rég akartam csinálni, gondolta 4 bájitallal 22.00-ig "melózom" de nem....
    Azt sem tudtam, hogy a tenyésztéssel lehet hozzávalókhoz jutni.....

Miért kell ez? Most fejeztük be az egyik eventet, - bár én azt sem tudtam - máris itt a másik. Egy kis pihi nem ártana legalább itt..a december amúgy is elég húzós.....

hegyivadasz71

spagetti24, taga1, Bonzó1945 és 8 más kedveli ezt.
  8. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

ezzel csak az a baj , hogy neki nem dinamitot kell beadnia, a kitehető megszerzéséért , igen , igazad van , az adja

erre mondtam , hogy rosszul látja , mert a kitehetőhöz nem az kell , hanem hal
    ő a dinamitot azért szeretné , hogy a kitehetője meglegyen , mert ő így látja , mert néha nehezen jelenik meg

menjél aludni :)))

emocy91, Maszatka47, meszimarsi és 2 más kedveli ezt.
  9. ocsi1

ocsi1 Haladó

Szia a következő pálya 8) 20,21,22,6, és a 4-s :D és meg is van a kitehető amit dinamitot ad ;)

Én kiettem szem elé hogy lássam mikor érik be és leszedni 8)

Maszatka47, Marika312, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  10. kukori80

Igen, láttam hogy mindenki csak a táblázatot nézte és ott volt a mumus a : zerge. De aztán ha leülepedtek a dolgok akkor rájött mindenki hogy nem is kell. Nézd át hogy mit szeretnél kivenni és menjél azon a csapáson.
    Na látod, így lehet egy mondatot kétféleképpen értelmezni. :D Nem baj, majd az érintett elolvassa, értelmezi ééés nem megyek még aludni.:D

GA-BI-O-Farm, Maszatka47, Gio és 7 más kedveli ezt.
  11. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Köszönöm, meg van.

Maszatka47 kedveli ezt.
  12. alx528

alx528 Fórum mestere

Üdv MKI !
    Számozott térképet találok valahol ?

Maszatka47 és Sali~*.* kedveli ezt.
  13. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

taga1, GA-BI-O-Farm, Maszatka47 és 4 más kedveli ezt.
  14. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia Ninett, sziasztok Gazdák :)

Nem kell meglepődni, hiszen megmondtam, hogy menet közben változtatnak majd, olyan érzésem van, hogy a "BP-s apuci" hazaviszi a gépet és "véletlenül" amíg zuhanyozik, a gyerkőc belekontárkodik a programba.
    ...egyet azért megjegyzek, örüljünk, hogy "BP-s apuci" programozónak ment, nem pedig sebésznek, mert azért gázabb eset lenne, ha műtét közben gondolja meg magát és kivesz vakbél helyett fél méter vastagbelet.

15. alx528

alx528 Fórum mestere

Megvan :) Köszi! ( isten bizony nem láttam ott előzőleg :music: )

Maszatka47, Sali~*.* és Ninett79 kedveli ezt.
  16. cinege65

cinege65 Aktív író

#90 Itt megtalálod a két útvonalat, hegy és barlang útvonal...

Sali~*.* kedveli ezt.
  17. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Most jutottam hozzá a "Kőbe szorult jégcsákány"-hoz. Mivel ebben az eventben csak a Főfarm játszik, ezért kérdem, hogy csak erre, vagy a másik kettő közül is bármelyikre kitehető? Ugyan ez a kérdés vonatkozik a "KABUMM"-ra is, mert nem szeretnék 8 óra érés időt elfecsérelni! Előre is köszönöm a választ!

Maszatka47, Sali~*.* és Cyra65 kedveli ezt.
  18. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szomszéd ne kezd te is... :p

Maszatka47 kedveli ezt.
  19. kukori80

Ki lehet rakni a farmos területekre, de Te is kipróbálhattad volna.

20. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Köszönöm a választ! Elnézést kérek, hogy a próba helyett kérdezni merészeltem! Engedélyt kérek a meghunyászkodásra!

Fenyvesi1010, Maszatka47, _Cygnus_ és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.