Visszajelzés Csúcskérkedés - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 5.12.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Maszatka47, taga1, Evita-55 és 3 más kedveli ezt.
  2. -Szemecske-

-Szemecske- Aktív író

Szia! Nekem se zöldül ki (be) !?

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  3. .csimi.

.csimi. Aktív író

Csak akkor zöldül be, ha a 20. 21, 22-es feladatokat teljesítetted, valamint a 24-es feladathoz is rendelkezésedre áll a kért 5db sas.

Maszatka47, taga1 és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  4. Zsálya

Zsálya Fórum-zöldfülű

Viccelsz ? Azon már régen túl vagyok! ez a két tárgy kellene még, de nem tudok hozzájutni. A hozzájuk vezető uton mindent teljesítettem .

Maszatka47, Swordfish és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  5. dagi18

dagi18 Fórumelemző

Sziasztok!

Olvasgatlak benneteket folyamatosan és látom, hogy sokan kihagyják a felhőt. Én nem, és ennek okát is leírom, hátha más is meggondolja magát.
    Olvastam Jónás Apótól a gangon ezt: https://board-hu.farmerama.com/inde...on-szárnyra-kelhet.14377/page-719#post-791580
    Ha tényleg sikeresebb/szerencsésebb lesz a tenyésztés, akkor talán jobban akarjuk majd a tenyésztést is csinálni és akkor szerintem jól jöhet még ez a felhő. ;)

Csak azért írtam, mert hátha nem mindenki nézi a gangot.:)
    Szép napot Mindenkinek!

maszilva, HéricsBáró, Imi* és 8 más kedveli ezt.
  6. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Köszi! :)

Maszatka47, Fenyvesi1010 és dagi18 kedveli ezt.
  7. Uzsabalu33

Uzsabalu33 Junior szaki

Sziasztok ehhez az útvonalból most vettem észre hogy lemaradt a 34,35,36,23,46,47. Bocsánat így már teljes a felhő és a kitehetők!

Maszatka47 és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  8. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Kezdek rájönni, miért nem tudok tovább haladni, karabiner nincs elég, dinamit sincs, jégcsákány sincs. :music::music::music: Ennyire jutottam idáig, utána fogalmam sincs. Homály van, azért hátha kivilágosodik. :music::music::music:

Legalább be lenne számozva. o_Oo_O

Imi*, -gyöngy-581, Maszatka47 és 4 más kedveli ezt.
  9. -bobe55-

-bobe55- Törzsjátékos

Jól gondolom...a felhősorhoz kell a merész bak? Nincs a piacon, tegnap volt egy 10 milláért, de nem vettem meg. A bummkor tenyésztettem kecskét kb 150szer és a kőszáli lett a legfejlettebb!!!!!:cry:

Imi*, Maszatka47, Ditti58 és még 1 ember kedveli ezt.
  10. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Köszi a hatalmas segítséget!....az alapvető dolgokig én is hamar eljutok! :)

Ez komoly?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.12.17
    Maszatka47, genka53, Ditti58 és 2 más kedveli ezt.
  11. lompi01

lompi01 Kivételes tehetség

meglett a felhő és egy rávaló is :) halad ez szépen

12. vekony1

vekony1 Haladó

Szerintem egyszerűbbé kellett volna tenni ezt az eventet,kóválygok és nem tudok a felhőhöz jutni,néha azt sem tudom merre,ha valaki segítene,meg köszönném.

Maszatka47 kedveli ezt.
  13. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Ajjaj! Akkor még milyen hozzávaló kell?:sleepy:

Maszatka47 és genka53 kedveli ezt.
  14. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Köszönjük. Jó lenne, ha az ilyen jellegű játékoknál a játékban lehetne látni a számokat. Idegesítő hogy ide-oda kell kattintgatni játék közben. Ezt egyszer már javasoltam régebben a fejlesztési résznél, de sajnos azóta sem valósult meg:sleepy:

Utoljára szerkesztett: 7.12.17
    Maszatka47, times84, ho-hoboy és 3 más kedveli ezt.
  15. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Megvan a kőbeszorúlt csákányom, most már termelhetem 8 óránlént

Maszatka47, kedvenc62 és Marika312 kedveli ezt.
  16. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Kell sajnos.:cry:

Maszatka47 kedveli ezt.
  17. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Nekem is holnap merész bakot kell tenyésztenem. Holnap szupitáp, és bomm lesz ,így talán sikerülni fog.

Maszatka47 kedveli ezt.
  18. -csingiling-66

-csingiling-66 Utánpótlás-írogató

beálldoztam 4 kószálót hogy meglegyen a felhősor, szerintetek mi lett belőle boom nélkül?? Merész ?? nem-nem

Maszatka47 kedveli ezt.
  19. bodzsarmarcsi

bodzsarmarcsi Utánpótlás-írogató

Sziasztok, nagyon hülye vagyok. El sem tudom kezdeni az eventet mert nem enged megnyitni semmi útvonalat. Mit tegyek azon kivűl hogy hagyjam a fenébe az egészet?

20. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Szia! nem találom, hogy miért van akkora szükségünk erre a felhőre. a 719-es oldalon Jós Jónás se és más se írt semmi olyat (szerintem) ami erre vonatkozott volna, vagy csak én nem értem? bemásolnád a hivatkozott szöveget is? köszi

Maszatka47, Fenyvesi1010 és Marika312 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.