Visszajelzés Csúcskérkedés - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 5.12.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Igen, rémesen sok szupertáp kell ehhez. 80 karabíner, az 160 szupertáp. Fogyóban van nálam is. Most pengőért kivettem a 60 db-ot, így már elég lesz épphogy... :)
    Sajnálom,hogy nem sikerül befejezned. :( De ezt a vásárlás gondot, csak meg kellene oldani.(Ha szeretnél majd a jövőben vásárolni) Írj egy Help topikba. Onnan lehet,hogy a supporthoz irányítanak.

genka53, Gio, Swordfish és 2 más kedveli ezt.
  2. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Szép napot kívánok mindenkinek! Jelenleg nálunk esik a hó," próbálkozik esni " mert néha abba marad, utána megint elkezdi. Váltakozó méretű pelyhekben. Az eventem kész, eljutottam addig ameddig akartam. Kiszedtem olyanokat is amiket nem terveztem, de útban voltak. A felhőt azt nem szereztem meg, mert nem is akartam. A ládából lett ól, az Ráktavacska, volt már 1db 3. szintű, de örülök neki. Sok sikert kívánok mindenkinek!!

maszilva, genka53, Gio és 8 más kedveli ezt.
  3. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Talán jobban át kellet volna tanulmányoznod az event leírást és olvashattál volna a topikban véleményeket. Nagyon sokan megfogalmazták, hogy ez az event sem nyerte meg tetszésüket többek között az enyémet sem, mert nincs arányban az adok-kapok.
    Számomra a titok ól/fa már nem csábító mert abból csak a pajtát töltöm fel, olyan értéktelenek ami még a Gőzös indításhoz sem jó. Most is van a pajtámban 25 db titok ól és ugyanennyi fa, nem fogom felfedni mi létüket, mert tudom azzal csak növelném a pajta készletet. Van akinek tetszik, csinálja kedvére és vannak olyan játékosok akik nem azt mérlegelik mit kapnak Ők az elszántak minden eventet megcsinálnak. Sikeres jó játékot kívánok nekik, Te pedig a jövőben alaposan tanulmányozd , milyen arányban van a ráfordított idő,a beadandó akármi és a kapható ajándék. Én már eljutottam oda, hogy szelektálok , hisz a szintemen egymást érik a gazdakörik , ha oda termelek jobban járok. Tudom ez nem a "játéka" kategória, termelés -berakás de néha kell egy kis lazítás is nem akarok a gép rabszolgája lenni. Olykor vissza emlékszem azokra az időkre amikor jó ha havonta volt event és vártuk a következőt, most pedig már nem arról szól, hogy van egy event, hanem mellette egyszerre több is ne beszéljünk arról FA FA Fa ezt vegyél és akkor haladsz a játékkal.

Gio, Swordfish és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  4. szupercsősz1

szupercsősz1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Nem szoktam írni, de ezt meg kell osztanom veletek. Az előző eventnél + gköriből kapta összesen 11 db titokólat, amiből sólyom is kapható. Úgy látszik nem vagyok szerencsés, mert egyetlen sólymot sem kaptam. Most nagyon örültem, hogy ki tudtam váltani a 9 db ugyanolyan titok ólat, de ebből sem kaptam meg az áhított sólymot. Az eventet nem tudom befejezni / szupertáp hiányából/, mert elvből nem adom ki senkinek a bankszámla számomat, így nem vásárolok a farmon semmit. Lehet hogy ez a baj? Hét éve játszom, 103 szinten állok, imádom, de elgondolkodtat, hogy miért törik le a játékosok lelkesedését! Választ nem várok. mindenkinek jó eventezést és legyetek szerencsésebbek.

ERZSI051949, Gio, Swordfish és még 1 ember kedveli ezt.
  5. briguka

briguka Fórum mestere

Szép napot! Töröm magam, hajtok mint állat, tenyésztem a kecskéket, és egészen elcsüggedtem: se hire sem hamva a merész baknak, de még alatta szintűnek sem... Gondoltam ha már nem tenyésztődik ki nálam, akkor megnézem a piacon: 16milla a legolcsóbb!! Most komolyan ilyen tenyészállat kell a felhősorért? Jelen pillanatban ott tartok hogy kiszedem a nekem tetszőket azt sanyi..... kicsit mérges vagyok, meg tudnám venni, de a felhő nem ér ennyit!!!!!!!!!!!!! Kevesebb mérgelődést kivánok azoknak akik csinálják az eventet!

Fenyvesi1010 és Swordfish kedveli ezt.
  6. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Úgy jártam mint mikor a rendőr igazoltatta a cigányt és birkák voltak a kocsiban.Te cigány loptad a birkákat? Á biztos úr ezek stopposok voltakxDMegkérdeztem őket be akarnak-e szállni, azt mondták bééééxDTőlem is megkérdezte, béé akarok-e menni a barlangbaxDxDKüzdök z egészséges nasiért, de fogalmam nincs hogy nyit ki a kapu hozzá.Elszórakozok ezzel a bugyuta eventtelxDxD

genka53, Gio, kovacsniki84 és 5 más kedveli ezt.
  7. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Most se kell pénzért vásárolni ha dolgoztál és piacoztál a farmon, csp-ért simán meg lehet venni mindent,én mindent megcsináltam és csak 250 szupertápom bánta,más meg 500-600 tápból se tudja megoldani az eventet.

genka53, Gio, Swordfish és még 1 ember kedveli ezt.
  8. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Én befejeztem a szórakozást a bugyuta eventtel, tenyésztettem párat, mert amugy is akartam, kiszedtem a titkosakat meg pár ládát ami útba esett.Persze, hogy a titkosakban megint csalódtam,nem számitottam, hogy hűha kifogtam a csodát, de sárga tojástojó és hasonló semmi, azért ez már sokkolt. Miért nem lehet egy kicsit magasabbra állitani azt a csúszkát, hogy kapjunk is valami értelmeset ha már gagyi az event és mégiscsak foglalkozunk vele mindezek ellenére.

Gio, kovacstne, Fenyvesi1010 és még 1 ember kedveli ezt.
  9. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Zergelesen voltam a piacomon, most már van bőven ajánlat! Ajánlatból van 117db, az alsó ár 43.000 csp, a felső ár pedig 69.800 csp. Tegnap vettem 4db-ot 22.000 csp áron, kíváncsi voltam a pajta értékére. Új állatoknál és fáknál így szoktam, eddig minden esetben vettem 1-1 db-ot, hogy lássam. A pajta értékét, ne keljen keresgélni sehol. Így van az 510 csp értékűből a sokszorosa, vagyis ( ESZMEI ÉRTÉK ) de ez, csak az én meglátásom szerinti , megállapítás! Mindenki szabadon ad és vesz, ha vesz! Sikeres és mielőbbi befejezést kívánok mindenkinek!!

genka53, Gio, ursa11 és még 1 ember kedveli ezt.
  10. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Szia. Úgy rémlik, hogy a hegynél kell teljesíteni a 1300 gazt, és így végig tudsz menni a dinamithoz, ha azt beadod, lejutsz a barlangba.

genka53, kovacstne és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  11. -bobe55-

-bobe55- Törzsjátékos

A hegyemen az egészséges nasihoz nem tudok hozzájutni! Minden megvan...csak hát rózsaszin lakat van rajta. A hegyen szinte az összes pipa, kivétel 1 db jégcsákány és 3 db még lakatos sztáp. ládák ládája és 1500cspengős a legfelső sorban!!! Mit jelent, hogy az órát kérő ikon kék vagy rózsaszin. Kipipáltnál az első rózsaszin a következő pipás pedig kék.
    Lehet, hogy bonyolultan irtam le a dolgokat és a 2 órakor megszerezendő jégcsákány megoldja a problémát!!!:cry:o_O

genka53 és Gio kedveli ezt.
  12. Uzsabalu33

Uzsabalu33 Junior szaki

Sziasztok! A zerge kivételével mindent megcsinálta mivel az nekem nincs meg a piacon sem találok!

Gio kedveli ezt.
  13. -róka01-

-róka01- Junior szaki

szia. Barlangban teljesítettél mindent?

Gio és Swordfish kedveli ezt.
  14. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

A zerge alja 36000csp ami új ól és csak az ólgőzös hozta 1-2 eventtel ezelőtt. A fácán ára 50000csp ami titokól volt majd eventen is elérhető lett. Így a zerge 36000/510=70,58 a fácán 50000/299=167,22 tehát a fácán az én piacomon nagyságrendekkel jobban felülértékelt, pedig eventnyeremény is volt nem titokólként, hogy kifejlődhet hanem fix.

Azért kíváncsi leszek legközelebb mikor kerül majd elő a zerje "őnagysága" mint eventkellék (lehet soha többé xD)

genka53, Gio, Swordfish és még 1 ember kedveli ezt.
  15. Uzsabalu33

Uzsabalu33 Junior szaki

Neked szerencséd van nálam a piacon nincs egyetlen 1 ajánlat sem!

16. Margó1952

Margó1952 Junior szaki

Sziasztok! Gyerekek a barlangi meglepetés mit takar? Tudja valaki mi van benne? köszi a választ előre is.

17. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Az eventet itt a hegynél kezdtem el, szépen sorban és váltogattam, hegy és barlang között.https://www.kephost.com/images/2017/12/09/Itt-kezdem-el-a-feladatot-a-targyakat-adok-miatt.jpg A váltásoknál az oldalnyilat, " fel - le " nyilakat nem használtam, így láttam azt, hogy mi van a másik oldalon. Semmilyen számozás után nem mentem, a kiírásnál 1x néztem meg, jó volt megnézni. De a tervemhez nem kellett, így nem zavarodtam bele sehol sem. A kezdésnél lényegesnek tartottam, a BUMM-ka és a Csákány, mielőbbi megszerzését! Az F- pengős fölött van a csákányt adó, ide használtam a fel nyilat. Hat lépésből megvolt, mind a kettő és rögtön ki is raktam.

genka53, Gio, -Encyberama- és még 1 ember kedveli ezt.
  18. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

ID6689151[/QUOTE]
    Szia!
    Tegnap a fórumon kérdeztem, hogy jutok át a 31-ről a 32-re, van 3 dinamitom, bár csak egyet kér, de nem zöldül ki, nem tudok tovább menni a ládáért. Esetleg Te tudod? Köszönöm, ha válaszolsz!

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  19. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Le kell menni a barlangba, ott a 49, 50, 51 -est megcsinálni és már szabad is az út!

Gio, Fenyvesi1010, nevada007 és még 1 ember kedveli ezt.
  20. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok, szép hóhullásos szombatot kívánok Mindenkinek ! ;););) Kicsit olvasgattam szokásomhoz híven a hsz.-eket, én azt mondom, ezt a feladatot meg lehet csinálni ! :):):) Először nagy homály volt nálam is, írogattam én a számsorokat, de nem segített. Nos, magamtól szépen kitaktikáztam. :p:p Először is: a Teliholdasnál elszórtam egy rakás szupitápot a macskakatündérekre / feleslegesen, mert nem lett kész az utolsó terület / , így igen-igen szupertáp hiányban szenvedtem kezdéskor, nem tudtam hogyan lesz. A beszámozott hegyet és barlangot lefényképeztem egy tablettel, és magam mellé tettem. Gondolván, úgy könnyebb lesz. Attól sem lett. o_Oo_Oo_Oo_Oo_O A feladat egyszerű, követni kell , ami éppen következik. Nem kell ehhez térkép sem , legalábbis nekem. Minden érthető és világos. Javaslom azoknak, akik mint én is szupertáp hiányban szenvednek, ott vannak az új gazdakörik, azok is adnak. Mellé farmpengőt is adnak, amiért szupertápot vehetünk. Piacozok reggel óta, tegnap is estig, hogy a szükséges terményeket, növényeket meg tudjam venni a cél érdekében: SZUPERTÁP ! Ezért sem értek sok mindenkit,
    Aki szupertáp gonddal küszködik, nézzen körül, hiszen a saját tapasztalatomat írtam le, én így csináltam és csinálom ! :):):)

A csábos gödölye 7 AB-ért nem biztos, hogy menni fog, de azért megpróbálom, van még időnk ! Nem hittem az elején , hogy ennyire egyszerű lesz, tiszta homály volt. Aki nem tesz a cél érdekében, ne panaszkodjon. Az event nem kötelező ! ;););)

Utoljára szerkesztett: 9.12.17
    -Teena-, missuzy_53, Matold és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.