Visszajelzés Csúcskérkedés - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 5.12.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Szia Lenczy, ha már felesleged van belőle és nem szükséges sehova, az event vége után visszaváltják. Így szokott itt lenni. o_O o_Oo_O 6 TP, 6 CSP / 1 db[/QUOTE]
    Köszönöm, akkor most pihi lesz!!!!:)

2. Zsuzsu40

Zsuzsu40 Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Tudnátok segíteni? Fogalmam sincs, hogy a barlangban, hogy lehet megszerezni az 5 Kisértetfás ajándékot??? Egy teljesen zárt körben van, ahová nem találok bejutást sehonnét. Alul egyik lehetőségnél sem írja ki, hogy mászás, még halvány formában sem, - jelezve, hogy nincs meg a megfelelő mennyiségű leadandó cuccom. Csak a "vásárlást" ajánlja fel!
    Előre is köszi a segítséget!

balujuhasz kedveli ezt.
  3. sárkány-ka

sárkány-ka Fórum ismerője

Megszereztem a felhőt nem kevés ráfordítással, azt hittem majd a titok ól egy kicsit kárpótol............3 sas 2 vakond 1 szarvas és egy fácán lett. soha többet nem rakok ki titok ólat.:mad::mad::mad::mad:

4. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    A hegyen a 13-as jelölésnél dinamitot kell beadnod! Ekkor tudsz lemenni a barlangba és ott 2 db duci denevérért megkapod az 5x "Kísértet" rémítő talányos fát.

Swordfish, Gio, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  5. franyo121

Szervusztok!
    Az eventet befejezettnek tekintem. A barlang összes ajándékát megszereztem. A hegyen a 8 db szupertáp (3 db zergéért) és a 7 db aranybanán (1 db csábos gödölyéért) felejtőssé vált a részemre. Irreális mennyiségért "Nesze semmi, fogd meg jól" kategóriába sorolom. A küzdőknek további jó eventezést kívánok!

Swordfish, Gio, -kaktuszable- és 5 más kedveli ezt.
  6. cillike01

cillike01 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Segitséget kérek a barlangban lévő
    felhő kirakót / egészséges nasi/ hogy tudom a zárt körből kiszedni? Csak ez hiányzik és tanácstalan vagyok..

Köszönöm..!

Swordfish, Gio, meszimarsi és még 1 ember kedveli ezt.
  7. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Szervusztok, nem tudom kinek mi a véleménye, de az event előtt és az elején mindenki odavolt, hogy milyen bonyolult, nem érti, közben is sok kérdés merült fel. Összességében szerintem - én vakon kezdtem, amit tudtam megszereztem minden logika nélkül - nagyobb volt a füstje, mint maga a láng.
    Termeszteni kell a növényeket és akkor mindenki eljut a dinamitot és csákányt adókhoz. Nálam legalábbis bejött, pedig én is azt hittem, hogy rettenetesen bonyolult lesz. Csak egy vélemény Jucus

BriGitta75, Swordfish, Gio és 3 más kedveli ezt.
  8. Zsuzsu40

Zsuzsu40 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítséget:))

Gio és Swordfish kedveli ezt.
  9. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Szerintem 2db Barna denevér kell, az 5 db rémfáshoz. A számokat nem tudom, mert másképpen csináltam, nem a számok alapján. A Duci denevérből 3 db kell az 1x2- es kitehetőhöz, ha jó tudom, akkor előtte kell 80 db karabiner. De ezt a részt, én kihagytam.

Utoljára szerkesztett: 9.12.17
    Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  10. Erzsi57

Erzsi57 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nekem sem sikerül beadnom a dinamitot! Nem tudok bejutni a körbe, pedig mindenem meg van.

11. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Szia Cilike !
    Oda kell egy dinamit es 10 karabiner, ha ez megvan akkor kitudod szedni a kitehetot ;

Fenyvesi1010, genka53, Gio és 2 más kedveli ezt.
  12. LionKing1975

LionKing1975 Járnitanuló

Sziasztok!
    Event részemről letudva,felhő kiszedve meg amit szeretem volna az megvan.
    Szupi táp készletem rendesen megapadt,remélem mostanság nem lesz tenyésztős event .
    Sok sikert annak aki még eventezik :)

Fenyvesi1010, Gio, Maszatka47 és 2 más kedveli ezt.
  13. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Sziasztok!

Event befejezve, amit tudtam kiszedtem de nem áldozok szupitápot, és csábosat sem, nem ér annyit.:)

Fenyvesi1010, Gio és Swordfish kedveli ezt.
  14. meszimarsi

meszimarsi Fórumszaki

Szia:)
    A hegyen a középső részére menj és a balra lévő barlang bejáraton lehet bejutni.

Fenyvesi1010, Swordfish, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  15. cillike01

cillike01 Utánpótlás-írogató

Köszönöm..!

Swordfish és missuzy_53 kedveli ezt.
  16. RGICA

RGICA Utánpótlás-írogató

Köszi, de alapvetően az a problémám, hogy bárhova megyek, amilyen termékem van, olyan gombot nem találok, hogy beadható, csa a vásárlás gomb van. A többi hasonló eventnél mindig találtam egy gombot, hogy beadható.

Fenyvesi1010 és Maszatka47 kedveli ezt.
  17. franyo121

Szervusz!
    Igazad van! 2 db barna bőregér kell! Elnéztem a sorszámot, mert a listámból a 47-esre beadandót írtam ki. Elnézést kérek, nem akartam senki sem félrevezetni!

Fenyvesi1010, Swordfish, Gio és 4 más kedveli ezt.
  18. franyo121

Útólagosan javítok! Nem 2 db duci denevér kell, hanem 2 db barna bőregér! Elnézést kérek a tévedésemért!

Fenyvesi1010, Swordfish, Gio és 3 más kedveli ezt.
  19. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Úgy látom a sorszámozás a képen és annak nem léte a feladatablakban eléggé megnehezíti a játékmenetet (csak vélelmezem, mert magam nem próbáltam az eventet). Talán a későbbi hasonló eventek alkalmával a feladatnál is beírhatnák a sorszámokat, nem nehéz hely is van és jelentősen nem fog a szerveren terhelést generálni :p csak akarni kell (+1 sor kód).
    Javaslat:

meszimarsi, ildiko44, -Szemecske- és 8 más kedveli ezt.
  20. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok :)

Mint tudjuk, létezik a Pozitív visszajelzések a játékról topic ;), nos a
    Csúcskérkedés az ellenkező végletet képviseli: negatívumok sorozatával magasan viszi a pálmát...:p...
    Hegymászás és barlangkutatás helyett, találóbb lenne a szövevényes és kiismerhetetlen labirintusok útvesztője megnevezés :p...
    Az event ismertetőjének olvasása közben homályos lett minden ;) :D, aztán kitisztult 8), és már tudtam is, hogy ennek az eventnek neki se fogok :) xD.
    Sejtem, hogy ennek az eventnek nevezett förmedvénynek az ötletgazdáját/kiagyalóját :eek:, tőlünk távol: német honban vagy a ködös albionban kell keresnünk o_O, talán ott mások az elvárások mint nálunk -.-, mi szórakozni jönnénk ide, nem bosszankodni...!!! -.-
    A "nyereményekről" nem is beszélve xD...; született már vicc arról: hogy a gyengén fizetett munkásoktól belépti díjat kellene szedni... :p, és sajnos ez egyáltalán nem vicces, sőt szomorú :(..., mégis "valamiért" most ez jut az eszembe...
    Segítőkészségben :inlove:, kioktatásban, gúnyolódásban
    sem szenvedtünk hiányt a csevegőben :p; mégis önkéntelenül is felvetődik a kérdés bennem -.-, hogy egyesek miért csak az event kezdete után 3 nappal jönnek rá arra, hogy ez egy élvezhetetlen, dicsekvésre okot nem adó játék :eek:???!!!
    A pozitívumot megtaláltam én ebben a flancolásos :D eventben is: marad a szupitápom egy jövőbeni, nekem tetsző eventre!!! :inlove:
    Igen, tudom hogy nem kötelező eventezni ;), viszont imádom a Játékot :inlove:, és aggaszt a sorsa...; úgy tűnik hogy arrafelé tendál amerre nem szeretnénk o_O...; olvastam már arról itt a csevegőben , hogy vannak még agyonbonyolított, még pénzért is teljesíthetetlen eventekkel tarkított online játékok :p, ahonnan a játékosok fejvesztve menekülnek...-.-... Na, ezt szeretnénk elkerülni mi, játékosok!!! 8)
    Egy kis hencegés talán belefér részemről :D xD: elértem a 4 milliárd farmos tapasztalat pontot :inlove: :).
    Gyanítom, hogy a helyzet addig nem fog változni jó irányba ;), amíg sírva/ríva/panaszkodva, de mindenféle minősíthetetlenül rossz eventet teljesít a játékosok bizonyos hányada :eek:,
    hisz ez a legékesebb bizonyíték arra, hogy sikere van az adott eventnek :)...
    Hibái ellenére is imádom a játékot :inlove:, és töretlen optimizmussal hiszem hogy lesz ez még jobb is :inlove: 8)!!!

Örömteli és szórakoztató játékot kívánok :)!!!

"Ahogy a víz ellentéte a tűznek vagy a szent a profánnak, úgy és olyannyira ellentéte a játék a mindennapi világnak és a mögötte

rejtőző idegen világnak. Minden játék azzal kezdődik, hogy elhatárolja magát az adott világtól. Mágikus kört von önmaga köré.

Körülkeríti önmaga terét, a játékteret."/Hankiss Elemér/

bendi1121, glade, ildiko44 és 14 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.