Visszajelzés Csúcskérkedés - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 5.12.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Oké, hogy nehéz besorolású, de az már durva, hogy 7 aranybanánért 45-milliós csábos kecske keljen, mert kitermelni pont annyira nem éri meg :mad:. Mondjuk a felhősoros kecske sem piskóta. Szóval úgy döntöttem, hogy nem veszem meg.

imi010, _Ilona49_, Fenyvesi1010 és 5 más kedveli ezt.
  2. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Nekem a farmon van kirakva, mind a kettő db. Dinamitos és a csákányos is, így ha belépek rögtön látom, hogy ha beérett.

3. boszibanya

boszibanya Haladó

szia mindenkinek szép napot

nem és nem értem, kérek szépen segítséget, mert már hullik a hajam.
    megvan a hegy teteje meg minden egyéb és mégsem tudok bemenni a nasihoz. így nem tudom befejezni az egészet. van dinamitom meg minden ami kell, nyomogatok ide is oda is mégsenem sikerül. már mindent megnéztem, biztosan nem jól értem
    SEGÍTSÉG

köszönöm

imi010, emocy91, Fenyvesi1010 és 3 más kedveli ezt.
  4. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Szia, a hegyen van ugyanott a barlangbejárat ahonnan le tudsz jutni, a számokat nem tudom de előtte van 1 répás-almás csatni ajándék:)

Leho69, Fenyvesi1010, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  5. boszibanya

boszibanya Haladó

köszönöm szépen, talán már megértettem

Fenyvesi1010, Gio és Swordfish kedveli ezt.
  6. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Lehet Okcs gazda nem vette fel a szemüvegét, ezért nem látta . :music::music::music:

Cyra65 kedveli ezt.
  7. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!

Az is direkt úgy van megcsinálva, hogy ma reggeltől a zerge ára nem változik? Hiába mindenki max áron veszi, nem hajlandó 35401 fölé mendegélni. Így szúrnak ki a zergésekkel a BPnél. Ha már bedobták hiánycikknek az eventbe, szabotálják az árat.
    Akkor én direkt mit csináljak? Bedobom a pajtába a zerge ólat, mert a tápja, az tiszta buktafenc. Minden meg nem termelt állat tiszta haszon.

imi010, Sali~*.*, Swordfish és 3 más kedveli ezt.
  8. -bobe55-

-bobe55- Törzsjátékos

Hát mit mondjak???? Ez az event jól megette a szuper tápomat, konkrétan 720 db.-ot! A tenyésztésnél 3 kószáli lett a legfejlettebb. A merész bakot meg kellett vennem 14 milláért és a többi alacsonyabb kapott fejlesztéseket is visszapakoltam, mert nem volt elég kecském!! Igy se adott magasabb szintű kecskéket, mint amit beraktam. Tegnap este 10 körül pedig nem volt elérhető a szerver, nem tudtam belépni, learatni!!!

imi010 és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  9. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Nálam van még merész, merészen ajánlom.. o_Oo_Oo_O lehet?

mimi kedveli ezt.
  10. -bobe55-

-bobe55- Törzsjátékos

Akinek problémája van, mert nem zöldül ki a mászás gomb, illetve nincs ott...minden alatta lévő feladatot meg kell csinálni, mert nem enged tovább a játék!!! A tenyésztési karabinereket, mindent. Én is ugy tudtam csak végezni, csak a 7 banános gödölye maradt ki! Nincs és a piacon olyan drága, hogy nem éri meg!!!

Fenyvesi1010 és mimi kedveli ezt.
  11. -bobe55-

-bobe55- Törzsjátékos

Már végeztem az eventtel!!! Merészen megvettem a piacon, de csak jól tettem, mert a tenyésztésből nem jött egy se!!!!;)

Fenyvesi1010 és Gio kedveli ezt.
  12. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Szia! Ez a lehetőség csak azoknak került be a játékba akiknek megéri a 7 aranybanán a 45 millás kecskét. Akinek nem éri meg az nyugodt szívvel kihagyhatja. Én is ezt tettem! ;)

Fenyvesi1010, imi010, soramay72 és 4 más kedveli ezt.
  13. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Ugyan már miért tennének ilyet? Ha ilyen előfordulna az csak és kizárólag valami előre nem látható programozási "anomália" lehetne.
    "szellem a gépben" és öntudatra ébredt és pont a zerge a gyengéje xD

A kis farmomon van zerge és

Fenyvesi1010, imi010, Sali~*.* és 6 más kedveli ezt.
  14. Leho69

Azt én értem, hogy előre nem látnak. Hátra meg én nem látok.

Fenyvesi1010, imi010, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  15. delfin196702

delfin196702 Járnitanuló

sziasztok hogy tudok az egészséges nasihoz eljutni?

Fenyvesi1010 és Leho69 kedveli ezt.
  16. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Baccus!... most mondod a babzsákot??? eddig nem gondoltam erre, de jó ötlet! :D:D:D

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  17. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Event 99%-ban készen van csak a csábos hiányzik de azt biztosan nem adom be!;)
    Kiraktam a kapott titok ólakat és hát...:D:inlove: (Bal felső sarok)
    http://www.kephost.com/image/EMMX
    További szép napot nektek! :)

Fenyvesi1010, Ditti58, Sali~*.* és 6 más kedveli ezt.
  18. Leho69

Előbb a hegyen robbantani kell egy nagy lyukat, hogy beférj. Piros nyíl le, középső lap, bal oldalt, lenn, két fáklya között. Zabálnod kell a csatniért előtte vagy kapálnod.
    De az egészséges nasi létezését az orvostudomány, határozottan cáfolja. Azt nem tudom, hogy a dokik barlangásznak-e.

Fenyvesi1010, Sali~*.*, CoraQueen és 7 más kedveli ezt.
  19. spidiboy35

spidiboy35 Utánpótlás-írogató

sziasztok játékos társaim.
    van egy problémám bármit csinálok nem adja a dinamitot hogy tovább léphessek és egyszerúen nem tudom mit tegyek

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  20. .szederbokor.

.szederbokor. Járnitanuló

Kivaltottad a jatekbol a KABUMM...? nevu dekort?

Fenyvesi1010 és Swordfish kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.