Visszajelzés Csúcskérkedés - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, Dec 5, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

Miért nem engedi a Nasit kivenni minden feltételem meg van hozzá már csak az hiányzik a felhőről , Nézz be hozzám légyszi kedves Modi köszönöm .dolgos. ID:337000993

2. Micimaci68

Micimaci68 Junior szaki

Szemezgettem az ajándékok között. De kár volt, még ezért is. Csak egy nagy rakás kacatot adott!

Leho69 likes this.
  3. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Sziasztok!

Elértem a 100-as szintet :inlove: ezt nem bírtam magamban tartani,annyira örülök:D.Az eventtel kapcsolatban,háát neki sem kezdtem,töltögetem a pajtám és olyan jó egy kis nyugi.Sok sikert aki csinálja és gratula aki végzett!

4. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Nagy- Nagy GRATULA a 100. szinthez!! Az eventet már rég megcsináltam, de nem szereztem meg a felhőt. Nem is akartam, most lazán elvagyok a farmon, jelenleg tyúkozok és más egyéb. Van 100% a pajtába termény bónusz, még 16 óra van belőle.

Last edited: Dec 11, 2017
  5. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !

Fogadd őszinte elismerésemet a 100-as szintért. Hatalmas meló tudom, mert én is nemrég léptem átt eme bűvös számot és azóta már léptem is egyet. Sőt holnaptól már a 102.-et taposom...
    Ha nem vagyok indiszkrét, elárulnád nekem, hogy mikor kezdted a Játékot ? :)

6. Menitala

Menitala Fórum mestere

N em tudtam megcsinálni, hála aki kitalálta - legyen boldog én boldogtalan vagyok, ebben semmi öröm csak üröm volt!!!!

7. tappancs

tappancs Fórum mestere

Gratulálok!
    Event nálam már Mikulás napján kész volt! xD

spagetti24 and emocy91 like this.
  8. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    A hegy 13-mal jelölt részében egy dinamitot kell leadnod : http://www.kephost.com/image/EM7d
    Ezután a barlangban az 52-es vagy az 54-es beadást teljesítve jutsz el az 53-hoz, ami az "Egészséges nasi"-t adja :http://www.kephost.com/image/EM7x

9. _livia70_

_livia70_ Fórumlakó

Bocsi hogy buta vagyok,de ahogy elnézem a fórumot vagyunk páran

emocy91 and Swordfish like this.
  10. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

mivel utolsó pillanatban kaptam zergeólat,így beadtam azt is! Teljesen kivégeztem a mászást!

11. Menitala

Menitala Fórum mestere

Elolvastam, de a feladat nincs besorszámozva!+!!!! hogy számoljam ki merre menjek???? Naponta dolgozom reggel előbb kelek learatok, este szórakoznék egy kicsit - de ez most csak bosszantott semmi kikapcsolódás. Az tette jó aki kihagyta!!!!

emocy91 and Leho69 like this.
  12. -ILIKE-

-ILIKE- Haladó

Sziasztok!
    Bocsánat, most jutottam oda, hogy beadjam a hegyre és a barlangba a terményeket és sajnos annyi időm azért nincs, hogy 69 oldalt visszaolvassak, hátha benne van a válasz (van rá esély, csak időm nincs), ezért arra kérlek Benneteket, segítsetek elárulni a pink nyillal jelölt elemeket hogy nyithatom meg, mert bár több variációt próbáltam, mégsem engedi kinyitni, holott a kért termény rendelkezésre áll.
    Nagyon köszönöm előre is!
    -ILIKE-ID: 1751661

13. Menitala

Menitala Fórum mestere

EGYET értek, sajnos elkezdtem de csak bosszúságot okozott!!!!

14. Edit7373

Edit7373 Fórum-zöldfülű

Nekem megvan a dinamit. Mégse tudom beadni. Mi lehet az oka?? Az ,,Egészséges nasi "" hiányzsik csak. Segítséget kérek.

15. franyo121

A hegyen a 20-as jelölésről indulva végig kell haladni a 13-ig. Az útvonal : 20, 21, 22, 24, 8, 9, 10, 11, 13! Vagy 1, 2, 4, 6, 8, 9, 10, 11, és 13.

16. franyo121

Szervusz!
    A pontozott úton sorban kell haladni! Nem hagyhatsz ki, (azaz nem ugorhatsz át) kiváltatlan pontot. Példaként említem, hogy a 13-as ponthoz addig nem enged beadni, amíg a 11-est nem teljesítetted, Ez tovább víve érvényes arra, hogy a 11-est sem tudod teljesíteni, amíg a 10-es nincs kész!

Swordfish and -kaktuszable- like this.
  17. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Szia! Addig mig az elötte lévő dolgokat nem adod be nem tudod meg nyitni az átjárót hegy és barlang között.

Swordfish, Gio and emocy91 like this.
  18. agika48

agika48 Törekvő

Nagy csokor virgács a Mikulástól aki ezt kitalálta!!!!

Swordfish and emocy91 like this.
  19. agika48

agika48 Törekvő

Nagyon bölcs és okos voltál!!! Sajnos én befulladtam, nagyon bosszantó!!!

20. Csókos

Csókos Fórum bárója

Szia!
    Teljes mértékben megérte, kaptam érte egy nagy semmit :D Na de még egy titkost most tettem ki, abból még lehet bármi xD

Puszpang, bendi1121 and -kaktuszable- like this.
Thread Status:
Not open for further replies.