Visszajelzés Csúcskérkedés - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 5.12.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. erikpipi

erikpipi Járnitanuló

Esetleg valaki leírná, hogy lehet kinyitni a 32 -et?

2. Zsofigi

Zsofigi Haladó

Nem vagyunk buták, aki kitalálta az minősíthetelen

bendi1121 és emocy91 kedveli ezt.
  3. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

A pajtába van 3 dinamit de hiába kattintok rá meg se mozdul így nem tudok tovább menni

4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nem elég, ha az "Egészséges napi" tárgy leadandója megvan.

A hozzá vezető út is fontos, elengedhetetlen!!!

Így:
    hegy 13. beszállítása->le a barlangba(13.számú körnél), majd 52-53. vagy 54-53. kiváltható az Egészséges nasi dekorációs tárgy.

Puszpang, Gio, -kaktuszable- és még 1 ember kedveli ezt.
  5. -ILIKE-

-ILIKE- Haladó

Köszönöm a jó tanácsaidat, igyekszem követni, de most ahogy ránéztem a hegy tetejére, ott azt látom, hogy a vizi állatos ládához csak egy pink nyilas elem van (sem előtte, sem utána nincs pontozott út), azaz csak itt lehetne leadni a dinamitot, ami van is, de nem engedi. Ilyenkor mi a teendő? Segítenél, ha megkérlek? Köszi előre is!

Puszpang, Gio és Swordfish kedveli ezt.
  6. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia :)

Most mutatok Neked valamit, kattints ide (Baby72 írása)de sajnos van egy rossz hírem, ezt is csak úgy tudod értelmezni, ha először átolvasod és alaposan megnézed :)

Az írásban a zöld színnel írt Hegy útvonal és Barlang útvonal írásokra kattintva eléd tárul a beszámozott útvonal.

Puszpang, Gio, -kaktuszable- és 3 más kedveli ezt.
  7. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Csak akkor tudsz oda beadni ha előtte mindent megcsináltál.Sorba lehet haladni a célod felé!

A felhő alatt van egy kék nyil ott le a barlangba ott fel a rózsaszín nyílig a hegyre onnan tudsz átlépni a ládára.

Puszpang, -Fülemüle-70, Gio és 4 más kedveli ezt.
  8. mamarygen

Szia!

Sokan megtették, naponta többször is leírták már ...

A hegyen ez a táv nem tehető meg!

Csak a barlangon keresztül tudunk odajutni!

Ha a barlangban elértél már a 15. jelig, vagyis minden odáig vezető lakatot kinyitottál, jöhet a folytatás.

Onnan, lentről15-ből-- ->49-- -> 51 -- ->32. A felfelé lépés után a felszínen 32. nyitható-->33.

Puszpang, Gio, -kaktuszable- és 3 más kedveli ezt.
  9. renahhh

renahhh Utánpótlás-írogató

Sziasztok,
    nekem már csak az Egészséges nasi (53) hiányzik, de nem tudom hogy tudnék bejutni a barlangba abba a "körbe"13-sal tudom megnyitni. Tudnátok segíteni? Köszönöm előre is!

10. Edit7373

Edit7373 Fórum-zöldfülű

franyo121 Köszönöm. Sikerült!

Swordfish kedveli ezt.
  11. mamarygen

Szia!

Tedd meg kérlek, hogy ezen az oldalon visszaolvasol... itt is szerepel tanácsként, mit kellene tenni az Egészséges nasiért.

Segítő hsz. linkje, katt rá és olvashatod:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...rkedés-eventcsevegő.15826/page-70#post-795044

Gio, -kaktuszable-, -Fülemüle-70 és 2 más kedveli ezt.
  12. renahhh

renahhh Utánpótlás-írogató

Bocsi, igen pont azt olvasom... kicsit hamar írtam és nem gondolkoztam!

bindi5454 kedveli ezt.
  13. erikpipi

erikpipi Járnitanuló

Köszi, mindent kinyitottam, most látom kivét a 32 es -et, de azt gondolom, azt már nem fogom. Köszi az infót, próbáltam görgetni az oldalakat, de nem találtam az infót, most már értem. :)

Puszpang, Gio, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  14. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

A vizi állatos ládáért először a barlangban fel kell jutni a 32-es ponthoz. Ott kell a dinamitot beadni, majd a bal oldalon váltani kell a hegyre és onnan már egy lépés a 33-as pont, ami a vizi állatos ládát adja.

GA-BI-O-Farm, Gio, -kaktuszable- és 3 más kedveli ezt.
  15. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

Írd le szavakkal hogy mit kell beadnom még mert nálunk nincs beszámozva és már a szemem szikrázik köszi

16. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Ja, persze, mamarygen hegesztő pajzsban dolgozik :))

nyuszi63, cass0129, -Fülemüle-70 és 3 más kedveli ezt.
  17. mamarygen

Szép estét kívánok!

Szia!

Kérlek arra, Te magad vesd össze a leírásban található két képet a saját farmoddal és a jószándékú tanácsommal.

Hegy ábrája számozással

Barlang képe számozással

Táblázat adatai,
    ha a kis ikonokat ellenőrizni szeretnéd.

18. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Áh, gyerekek, ezt én nem hiszem el.... Még mindig van olyan aki a kitehetőket keresi??? Már minek kitenni??? Semmit nem ér. Vége az eventnek lassan..

Utoljára szerkesztett: 12.12.17
    Cyra65, k.a.t.i, Fätum és 6 más kedveli ezt.
  19. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szia Ninett, szerintem ezt a csevegőt akár el lehetne keresztelni kabarénak. Próbálok vissza olvasgatni, de több oldalon is ott van a válasz, a segítség. Sőt azon gondolkodtam sokan egyáltalán ismerik azt a szót hogy event ismertető fogalma mit is takar.:cry:
    Na nem azt hogy ne olvassuk el, mert hogyan is hangzana ha moderátoraink csak annyit írnának oda: Ne olvasd, kérdezz és felelek játék gazdatársainknak.xD

Soya1984, Marika312, Ninett79 és 9 más kedveli ezt.
  20. totoka79

totoka79 Fórum-zöldfülű

Segítség!
    Elég későn kezdtem, csak a feléig fogok jutni, vonatozni anno nem tudtam. Szánjon már meg valaki 3 kicsi zergével, egy db sincs a piacomon. Nem mondom, hogy csak ez hiányzik, de örülnék a visszaszerezhető 8 szupertápnak. Nem tudom, hol vagyok, de ki van téve egy Trükkös teve 80,728,007.04 CSP-re (ez a .04 tetszik benne a legjobban. Sztem ebből vesz házat magának a gazda :) )
    Ha valaki még tud segíteni, dobjon előtte baglyot, mert nálunk sztem mindenki azt vadássza. Ha az a baj, hogy nem elég drága, ajiban rádobok valami finom kaját. Reggel sajnos max. 7- ig tudok gépnél lenni, most kb. még 1 órányit.
    Köszönöm, ha megszán valaki.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.