Visszajelzés Csúcskérkedés - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 5.12.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

pedig milyen finom!! Főleg a fiatal. (bocs, új rend óta nem tudok összevonni).

Maszatka47 és Ditti58 kedveli ezt.
  2. betty3401

betty3401 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Egészen idáig nagyon lelkes voltam, számolgattam, osztottam-szoroztam, haditervet csináltam :D ...majd rá kellett jönnöm, hogy nincs kiváltva a denevértenyésztés és a piacon annyi lesz az ára, mire hozzá lehet jutni, hogy ha mindenemet eladom sem tudom megvásárolni :(

Szomorúan kell lemondanom erről az eventről, pedig alig vártam :(

emocy91, parrahviki12, csopke1 és 6 más kedveli ezt.
  3. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Tapasztalatot, pontban

4. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Ad 4. ez a rész tetszik ! Nálam megcsinálhatod , ha szeretnéd, meg ha szörnyen unatkozol , kiadom a farmom Neked kis időre .;););)

5. magdalena1967

magdalena1967 Fórum nagymestere

És nincs felreppenő???

6. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Elkezdem a hegymászást holnap, mert csak egy területen vethető. Ez a jó az egészben, mert az utóbbi időben, eléggé akadozott a területváltásoknál a játék. Ez az 1 terület a kihívás 3 , ( kockázatos kihívás 2 ) után. A kihívásokat mindig kérték egy páran, most megkapják azok is akik nem kérték. A hegyhez elmegyek ( elkezdem a feladatot ) teljesítem is egy darabig, alig valamicskével a tengerszint felett.:D Vigyázat Yeti veszély!! :D;) Sok sikert kívánok mindenkinek!!

Utoljára szerkesztett: 5.12.17
    jófarmerlány, kisegér01, Imi* és 25 más kedveli ezt.
  7. magdalena1967

magdalena1967 Fórum nagymestere

Mit?

Maszatka47 és Swordfish kedveli ezt.
  8. *goldfarmer*

*goldfarmer* Haladó

Sziasztok!
    Bocs nolina, de hogy érted azt hogy amihez karabiner kell nem csinálod meg, de akkor hogy lesz meg a felhősorod?
    Hisz már a 8-as és 10-es szinthez is kell a karabiner, van egy főág amelyen végig kell menned és ott bizony vannak karabinerek, jégcsákányok és dinamitok is

Maszatka47, genka53, Gio és 6 más kedveli ezt.
  9. Hutty67

Hutty67 Utánpótlás-írogató

Nekem ez jött ki. Római szám a szint, arab a mennyiség.

Havasi őszirózsa 5400
    Karabiner 360
    Jégcsákány 8
    Dinamit 6
    Fácán 1
    Hal 20
    Mormota 5
    Sas 15
    Medve 5
    Denevér 5
    Axolotl 5
    Vakond 5
    Zerge 3

Magyar parlagi kecske II. 7
    Fekete gödölye III. 3
    Havasi kecske IV. 2
    Mini gida V. 4
    Kószáló kőszáli VI. 1
    Merész bak VII. 1
    Csábos gödölye VIII. 1

Albínó denevér II. 4
    Barna bőregér III. 2
    Duci denevér IV. 3

Szürke marha III. 1

Szürke holló II. 6

Apácalúd IV. 2

_Ilona49_, Kata_rzis, dagi18 és 12 más kedveli ezt.
  10. tevehajcsár

tevehajcsár Fórum mestere

Nem is értem miért álltak meg 360 karabinernél lehetett volna 1000 is az is ugyanúgy teljesíthetetlen nem fizetős embereknek....Szomorú hogy ez is egy f2p lehuzós játék lett

Domos52, Belange333, Ditti58 és 9 más kedveli ezt.
  11. Sacikofa

Sacikofa Utánpótlás-írogató

Megerősítem a korábbi hozzászólásomban leírtakat. Kockázásból és innen-onnan volt 8 zsiráf titok ólam és 2 db krokodil. Nagy ívben elkerülték a kapott állatok a zsiráfot és a krokit. Egy db zsiráf ól még állja a sarat de szerintem majd várakozás közepette átváltozik Retro** Anakondává vagy lajhárrá. Arra most leteszem a szent esküt amíg játszom ( nem hagyom abba végleg) egyetlen olyan eventet nem csinálok meg amiben titok fa vagy állat van én előttem nem fogják a mézes madzagot húzogatni. Undorítónak tartom, hogy ennyire hülyére veszik a játékosokat és a sok lim-lomra még pénzt is áldozzon az ember. Azt már nem. Gondolkodjon el a Bp , csinálhatna egy népszerűségi avagy elégedettségi fel mérést biztos nem lenne pozitív az eredmény.

imi010, Belange333, Ditti58 és 14 más kedveli ezt.
  12. tevehajcsár

tevehajcsár Fórum mestere

Sajnos ez van. Már van legalább 15 új fa meg min 8 új állat de ezek a titok ótvarok a 4 évvel ezelőtti dolgokat adják... Akkor inkább ne minek... Megszámolhatatlan gazdaköri feladat csak halmozodik soha nem lehet befejezni őket mert event event hátán ,csak oda termel az ember, másra nincs idő... Szánalom.

imi010, Ditti58, times84 és 15 más kedveli ezt.
  13. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szia Szomszi,
    Igy is kell, csak szepen, lazan... szerencsere semmi kenyszerito nincs ebben az eventben, arra ugyelt a BP, hogy ne tegyen be semmi utoset, mert akkor jogosan lehetett volna panaszkodni, hogy valami nagyon jo dolgot csak penzert lehet kivaltani. Most oszinten, tegye fel a kezet aki ugy erzi ez a felho a haladasa szempontjabol elengedhetetlen:D

imi010, jófarmerlány, Sonche és 23 más kedveli ezt.
  14. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok :)

Még fel sem ocsúdtunk a teljesíthetetlen
    pókeres játszma csalódottságából -.-, és már is sokkolnak bennünket, egy még sokkal szörnyűbb "ingyenes/kosaras" :p :D eventtel ...
    "Néma gyereknek anyja sem érti a szavát" alapon, bizony szükség van a visszajelzésekre, még akkor is ha azok negatívak...:p...; sajnálatos módon, ez a fajta tenyésztéses event, ezt a reakciót hozta ki belőlem o_O.
    Úgy tűnik, hogy ezúttal nagyon elszaladt az a bizonyos ló szeretett játékunk kiötlőivel :eek:...
    Megint egy
    sok hűhó semmiért tipúsú eventet üdvözülhetnék, már ha egyáltalán csinálnám....;)...
    "Kérkedni" nem fogok :D, ez nem 100 hanem 1000%-os :D xD... az event ismertetőjét parafrazálva 8) :D...
    Mint már írtam, én igazándiból az elégedettség hangján szeretnék szólni :eek:, és ha ez néha-néha nem sikerül, azt pont az ilyen és ehhez hasonló eventeknek "köszönhetjük" :eek:.
    Még idáig nem is említettem a felhősor "paramétereit" :D, számomra egy nagy nulla, úgy ahogy van :p!!!

Véleményemtől függetlenül, a játszani vágyóknak sok sikert és pénzt kívánok :)!!!
    Persze, a nem eventezőknek is 8) :inlove:!!!

"A gondolkodásról való lemondás a szellem csődje."/Albert Schweitzer/

Lillapilla73, Ditti58, Sonche és 25 más kedveli ezt.
  15. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép napot kívánok mindenkinek!Olvasgattalak benneteket,és nagyon sokan azon a véleményen vagytok mint én!Szóval,és tettel,én is kihagyom ezt az eventet mert nagyon kong a pajtám,ja és a pénztárcám is!Azt hittem én naiv,hogy karácsony közeledtével,meg sok olyan pajta űresittős event után kapunk egy kis könnyebb feladatott.:(Persze pénzért mindent lehet!!!,nekem is elegem van már az egészből,hol van az a régi kedves játék ahová az ember szívesen jött!!!:eek:.Nálam is veszített a népszerűségéből a játék,töltögetem a pajtám,csinálgatom a gazdaköri feladatokat amit tudok, mert már azok is rengeteg mindent kérnek!Számomra szomorú,hogy a játék már nem azt igazi élményt adja,amit régen!:cry:Pedig nagyon sok segítséget kaptam itt tőletek,és kedves szomszédaimtól akik még nem adták fel!Köszönöm szépen nektek,(Sali,és Diti):),és a többi jó gazdatársnak akik számolgatnak helyettünk!;);)

16. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Most becsülettel végigolvastam mindent, a hsz-okat is. Értek is mindent, viszont hogy hogyan fogok haladni, ha! belekezdek azt még nem tudom, de az biztos, hogy ha igen, nem viszem végig. Nem tenyésztek annyit, hogy megérős legyen a felhő. Talán, ha adna pár10ezer tp-t még. Ez a felhősor annak remek, aki naponta több 100 tápot eltenyészt.
    Még tanácstalan vagyok nagyon, hogy egyáltalán belekezdjek-e. A szívem afelé húz, hogy legyen ez az első event, amit teljes egészében kihagyok, végre már legyen 1!, s legyen pár napom olyan, ahol nem érdekel semmi eventelvárás. Biztosan csak az első lépés lesz nehéz, utána már hasonló esetben simán felejtős lesz az event.
    Okom sok van, ami a kihagyás felé húz.
    Sosem bíztam a tenyésztős eventekben, tehát ebben sem bíznék.
    A lehető legrosszabbkor jött ez az event a farmhoz való hangulatom miatt. Egyre kiábrándítóbbak a jutalmak.
    Ahogy olvasgattam, többen is elégedetlenkednek. Ez is egyre inkább arra ösztönöz, hogy az eventek legyenek egyfajta irányadók, de közel sem érezzem azt, hogy nekem muszáj megcsinálnom. Eddig ezt éreztem, de annyira egekbe szökött az elvárás, hogy igazából már lassan nem szabad, hogy érdekeljen.
    A kockásnál most 58%-os volt a sikerem, ami gyenge közepesnek mondható, tehát sikerélmény alig. Simán kihagyható lett volna.(amúgy hezitáltam is kezdéskor) Tudomásul kell venni, hogy inkább azt a réteget célozza meg a bp, aki sokat költ, folyton új kihívásokra éhezik. A sima, csak! játszadozni szerető játékost nem becsüli, nem értékeli. Valamilyen szinten meg is értem, hisz pénzéhes. Aki pedig ilyen az a "kecskét is 1 fillérért......." Na az tuti, hogy kecske nem vagyok :D
    Végre volt időm kivárni a titokzatos rakományaimat. Nem szeretem, nincs meg az élvezet, ha "túlkelnek" az ólak. Milyen már az, ha este beteszem, és csak 7-8-9 óra múlva nézem meg. Vagy reggel teszem be és csak este nézem. Szóval ma kitettem mind a 18. Na itt jött a következő feketeleves. Az én szemszögemből 11%nyi siker. Ez mi? Ezért érdemes? Akkor már inkább kirakok egy farmnyi azonos ólat 2-3 napra, s el vagyok látva, vagy elárasztom a piacot. Nem igyekszem becserélni eztán, amiről úgy érzem nem feltétlen szükséges.
    A 18ból 1 gereblyegyárat és 1 piros medve ólat hagytam bent, a többit egyből kirúgtam, volt már belőle rakatnyi. (Amúgy a gereblye is eszi a sünöket) Nem ezt vártam. Úgy látszik, aki munkásokat vesz többnyire csak, az ezt érdemli.
    A kerék mostanság inkább az idegeimre megy, majd 200nál is több forgatásból még mindig nincs kerberoszom. A %os táblák is elkerülnek mostanság. Valaki nagyon belepiszkított ebbe az egészbe.
    Milyen érdekes, hogy inkább most már azt várom, hogy az adott event mielőbb véget érjen, hátha a következő jobb lesz. Terhes is sokszor, mert nincs sikerélmény. Gondolom a bp nem tudja hova vezet ez. Vagy csak igen, de nem érdekli.
    Bízok...... még picit magamban, hogy lesz még kedvem farmozni.

Sok sikert annak aki belekezd! Igyekszem én is a "mezei" játékomat élvezni :)

Még csak annyit tennék hozzá, hogy vajon pozitív vélemény fut be a bp-hez ennyi event és program mellett? Mert akkor valahol, valakiknek ez az irány nagyon tetszik..... Csak mi magyarok hőbörgünk néha? Persze itt is csak olykor össznépi. Azért néha kíváncsi lennék az összesített véleményekre, ami befut a központba. (Márpedig az irány a pozitivitást tükrözi)....

Utoljára szerkesztett: 5.12.17
    Lillapilla73, Ditti58, _Ilona49_ és 23 más kedveli ezt.
  17. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

No megálmodtam hogy mit fogok csinálni. A vízi állatos ládát ki szeretném venni mert a pókeresből nem sikerült. Ehhez az útvonal:
    20,21,22,6,4,24,8,9,55,,26,28,29,30,31,32,33
    Vettem egy kószálót és kitenyésztettem most a mini gidákat, nehogy boom alatt ugrabugráljanak éééésss nem is ugrott egyik sem. :D Van benne még 5 party pörgetés és 1 jó kis TP-s kitehető.
    Ehhez 85 tenyésztés kell és 2000 növény. Ennyit megér nekem a láda. Utána hátradőlök és napozok. :)

Ditti58, _Ilona49_, GA-BI-O-Farm és 37 más kedveli ezt.
  18. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

Látszik, milyen "öreg " játékosok vagyunk. Én mindig kiteszem őket, had legeljenek 32 óráig (víz nélkül).

Swordfish, Maszatka47, brekkencs. és 6 más kedveli ezt.
  19. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Köszi, talán ennyi belefér!

_Ilona49_, almáspite48, csopke1 és 15 más kedveli ezt.
  20. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Kukori!;)
    Köszönöm szépen, hogy megosztottad az álmod, az útvonalat szintúgy.:) Ilyet is ritkán olvasni, hogy annak örül valaki, hogy nem ugrálnak a tenyésztések!xD Megyek, körülnézek a pajtámba és megtervezem a hozzávalókat.

szöszi50, GA-BI-O-Farm, Cyra65 és 16 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.