Visszajelzés Csacska macskaságok event csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Nildia, Nov 9, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nálam is várják az ikerszülést ;) Kukori a piacról sikerült az eventet kivégezni ?

Melan likes this.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Nem sikerült, tudtam venni pár cirmost meg kalikót, a többit alapokkal pótoltam.

3. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok :)

Bár, a macskáknál nem dívik az év ezen időszakában a szerelmeskedés szaporodás céljából ;) :D, mégis úgy tűnik, hogy virtuális tenyészeteinkben most jött el ennek az ideje ;) xD...
    Komolyra fordítva: 8) egy remek eventnek örülhetünk, hiszen a felhő sem hiányzik belőle :D xD...és a napsütés sem :inlove: 8).
    Összegezve : szimpatikus event :inlove:, amit akár sima cicákkal is lehet(ne) teljesíteni ;)..., a feltételes mód csak azért van, mert ilyen event dömping mellett szinte lehetetlen 1782 macskát tenyészteni :p :D, legalábbis nekem :).
    De nem gond, mert van szupitáp :inlove:, sőt fürge malom is, ami kétszeres sebességgel pörög 8) !!!

Cicáim már tegnap este óta türelmetlenül várnak a születés pillanatára :inlove: 8)..... !!!
    Mindenkinek sikeres tenyésztést kívánok, nagy ugrásokkal ;) :D !!!

További szépeket :)...

"Célozd meg a Holdat! Még ha elhibázod is, a csillagok közt landolsz."/Les Brown/

4. -Holdfeny-.

Én csak Szavannát , Main Coont , ás Kalikót tudtam venni ... a cirmosok elkerültek .

Peszi2, Hechingen and missuzy_53 like this.
  5. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Ügyes vagy.Jó irányból közelíted meg a felmerülő problémákat.Nem mindenki,de őket is megértem.Van aki pozitívan áll a játékhoz,van aki negatívon.Miért is játszunk? Mert szeretjük,kikapcsolódunk ,jól érezzük magunkatattól függetlenül,hogy valami sikerül vagy sem.

6. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Kb éjjel 1-ig egy db-ot sem sikerült venni,már a szemem majdnem kifolyt, de megtudom érteni nevetséges áron lehetne kipakolni, talán bumm alatt változik majd.xD Más. Kedves kicsik mikor én kicsi voltam, elárulom nektek piszok pipa voltam mikor valaki azt írta hogy már kész, nagyon nem értettem mit csinálok rosszul, elárulom nektek hogy semmit nem csináltam rosszul csak még nem voltam azon a szinten hogy én is leírhassam, ma meg már nem izgat pedig egy nap, vagy még annyi sem kellene ehhez az eventhez, türelem és elfog jönni az is mikor nektek is gyorsan sikerül végezni.:)

7. -Holdfeny-.

Ennek is fel kell tornázni az árát ;) Ha mindenki a másikra vár ... nem lesz emelkedés ...

tandem6 likes this.
  8. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Türelmes vagyok!;)

-kaktuszable- likes this.
  9. pilcsi64

pilcsi64 Fórum ismerője

sziasztok !
    sokszor olvaslak benneteket de ritkán írok :)
    amikor már meg lehetett venni a macskaházacskát akkor vettem 80 db -t , általában éjszakára tettem ki de eventek alatt ez nem ment . olvastam , hogy mennyi alapállat kell a teljesítéshez de ennyit azért nem sikerült összehoznom a kezdésre :)
    845 macskával és 337 db szupertáppal kezdtem az eventet és tenyésztettem néhány kört , este 8 -ra befejeztem az eventet és a felhőt aktiváltam ( pedig nem bírtam magammal és nem egyszer rizikóztam , azaz kevertem és természetesen mind elment :( ) , maradt 12 db macskám és 191 db szupertápom ( a nyereményeket is beleértve ) . azóta persze már megint kint voltak a macskaházacskák , jelenleg 85 db macska van de éjszakára megint kimennek az ólak és ez így lesz az event végéig . azért választottam ezt a taktikát , mert nem csak cicákkal akarok foglalkozni a boom alatt . lehet , hogy rossz döntés volt de én is még csak közel két éve játszom és még sok tanulnivalóm van :) annak mindenesetre örülök , hogy az eventet már befejeztem és most izgatottan várom a boom -ot :)
    mindenkinek sikeres tenyésztést kívánok :)))

10. szabokukac

szabokukac Fórumlakó

Boldog bébik napja 52 óra... :))

pycury, Gio and Feca29 like this.
  11. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Az event kész!!!!!!!!!!!Semmi nagyobb ugrás nálam most sem, hiába a bimm-bummxD

12. Ágimamácska

Ágimamácska Fórumlakó

Teljesítettem az eventet, de valószínűleg nem látok a szememtől, mert a felhősort nem találom. A nyeremények megvannak.

Gio, vje0315 and Feca29 like this.
  13. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Szia!

Én a fél délutánt átsírtam,na nem a macskák miatt,6 kg hagymát kockáztam le,de érdemes volt,ráfogom.Olyan történt,ami még sosem,alap macskából lett egy brit kékem!:D:D:DEddig max kettőt ugrott,tenyésztés előtt ezután sírni fogok.:D Nekem is nem sokára kész!

14. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    132 macska tenyésztést indítottam alapállatokkal, 174 macskát kaptam vissza, lett 176 cirmos, 33 kalikó, 7 skót lógófülű és egy brit kék macska. Az eventet teljesítettem, a felhő aktív.
    Mindenkinek sok sikert a tenyésztéshez!

15. -Holdfeny-.

Ha minden várakozó 1 macskáját beáldozta volna ..már tele lenne a piac ;)
    Én 1-1 darabot piacra dobtam ... a többit majd akkor ha jó ára lesz ...
    Bár néhány tovább tenyésztésen gondolkozom , mert csak a 7. szinjéig van meg az állandó gazdaköribe a kellő mennyiség ... a 8. szintről még hiányzik 2 ... azt jó lenne még kitenyészteni ...

Peszi2, Rebcsok and kovacstne like this.
  16. Ágimamácska

Ágimamácska Fórumlakó

Na végre megtaláltam az elveszett felhőket ! Sok sikert kívánok Mindenkinek !

Gio, Rebcsok and Feca29 like this.
  17. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Ez a nap hozzászólása!xDNekilátok hagymát pucolnixD

18. bambusz78

bambusz78 Utánpótlás-írogató

Kész vagyok az eventtel!!! :D:D:D 392 db szupertáppal indítottam és maradt még 294 db (a nyereményekkel együtt). Jó kis event volt nagyszerű nyereményekkel! Mindenkinek sikeres tenyésztést és csodálatos hétvégét kívánok!:)

19. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

Jól megy ez :) 60 tenyésztésből sikerült az első két hurkot kivégezni, most beraktam még 60-at, abból meglesz a harmadik, és a felhőhöz való egy része, de onnan már óvatosan tenyésztek, szeretném minél kevesebb szupertápból megúszni. A békásat sikerült ezzel a módszerrel, remélem, most is menni fog.
    ...
    Elég volt a 120 tenyésztés, felhő aktiválva, maradt 19 cirmos és 10 kalikó. Skót lógófülűnél nagyobb nem lett, azokat beadtam a felhőhöz, most a cirmost és a kalikót megpróbálom eladni a piacon, remélem, jó árat kapok értük. Tenyésztenem is kéne egy csomó állatot, mert nem haladok a gazdakörikkel, úgyhogy azt hiszem, kihasználom még a boomot. Sok sikert mindenkinek!

Last edited: Nov 11, 2016
  20. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Én nem pucoltam hagymát. 2 teljes kör. 3. maradék 127 db. Event kész, van brit kék és mc 5 db nem rossz. Nem indultam a versenyen. mert nem volt 5 kör macskeszom, de így is nagyon jó. Hurrá van. Innen kell tovább gazdagítani a pajtát. Én heppi vagyok, bár nagyon sajnáltam, hogy ezen a rögtönzött eventen nem indultam, de legközelebb. Nem fenyegetés. ígéret.

Thread Status:
Not open for further replies.