Visszajelzés Csacska macskaságok event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 9.11.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Event kész,felhő aktiválva!761 macskával,420 táppal kezdtem.115 tenyésztést raktam be,maradt a beadás után 466 macska,10 cirmos,1 maine /tölgyön kiváltott/és 1 brit kék.Boldogság van!:D:D:D

maszilva, Ágica-1958, -W-595- és 9 más kedveli ezt.
  2. taga1

taga1 Fórum biztosa

Az első 132 tenyésztés eredménye. 195 db-ra kiegészítem a cirmosok számát és beadom a gazdaköribe. Örülök az eredményemnek, mert az első forduló nem szokott ilyen jól sikerülni. További nagyon jó tenyésztést mindenkinek óriási ugri-bugrikkal.:D A Main Coont kaptam, a tölgynél még nem váltottam ki.
    http://kepfeltoltes.hu/161111/macsk_k1_www.kepfeltoltes.hu_.png

mani2004, Gio, vje0315 és 7 más kedveli ezt.
  3. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Kész végeztem! Jó kis event volt, ugrás nem volt még tenyésztgetek, maradék macsek megy a piacra.:)

mani2004, vje0315, Feca29 és 2 más kedveli ezt.
  4. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Most már nem kell,kész az evented!;)

mani2004, Gio, Leho69 és 2 más kedveli ezt.
  5. lúdgége

lúdgége Járnitanuló

Sziasztok!

Eventnek ennyi volt, maradt macsekom is, szupertápom is. Nagy meglepetést nem adott a tenyésztelep, de hármasikrek szépen jöttek.
    Sok sikert a küzdőknek.

mani2004, Gio, Leho69 és 6 más kedveli ezt.
  6. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nálam még egyetlen egy macska sincs a piacon,A 2,3,4,5. macskákból 1-1 -et piacra vágtam.Azonnal elvitték.Sajnáltam, de várnám hogy emelkedjen az ára,akkor talán más is rak ki.

mani2004, gabianyus, vje0315 és 4 más kedveli ezt.
  7. briguka

briguka Fórum mestere

Szép estét! Event kivégezve, ami megmaradt a macskákból azt eladtam, most próbálkozom egy-két békucival és egérkével! hátha lesz valami meglepi :music:

Gio, Leho69, vje0315 és 2 más kedveli ezt.
  8. .csimi.

.csimi. Aktív író

13x2600=33800 :)
    24000+7300+2600=33900

Feca29, vje0315 és vm68 kedveli ezt.
  9. Hechingen

Hechingen Rutinos

Eddig van 14 cirmosom..16 kalikó..6 skót..1 szavanna..1 maine és még a tölgyböl sem vettem ki..Még megy a tenyésztés macskával és minden más egyéb állattal a gazdakörbe...Úgyhogy ma meglesz a felhö:):inlove:

OJani, Gio, Leho69 és 5 más kedveli ezt.
  10. bundusz68

bundusz68 Törekvő

Az arany banánok jobban érdekeltek mint a macskaólak, de majdnem hanyatt vágódtam amikor alapmacsekokból lett egy perzsa. Tettem még be lovakat is, alapból lett tündéregyszarvú. Mi van itt mégis? Nekem még sosem sikerült így tenyésztés mint most. Persze örülök nekik. Elnézést hogy nem csatolok képet, de még mindig nem tudom hogy kell)).

maszilva, Gio, Leho69 és 8 más kedveli ezt.
  11. Hechingen

Hechingen Rutinos

Most dobáltak ki kb 10 cirmost tudtam venni 7000Csp és volt aki olyan kedves volt hogy 2000CSp kidobálta...És Brit kéket kirakta 350.000CSp

Gio, Leho69, -Mayacska85- és 3 más kedveli ezt.
  12. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

elkészült, de kék macska a tenysztésnél nem jött sajna....de legalább már ezzel nem kell bajlódni...... azért szuper

Peszi2, §Böbe13§, Gio és 3 más kedveli ezt.
  13. vm68

vm68 Rutinos

150 tenyésztést tettem be alap cicával , így vártam a baby bomm kezdést. nem bántam meg. Event kész :)
    Mindenkinek sok sikert.

Peszi2, Gio és vje0315 kedveli ezt.
  14. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Az event nekem is kész minek nagyon örülök . De a boom már megint viccelődik velem . :( :( A második tenyésztett állatnál nagyobbat nem ad . Ez egyszerűen érthetetlen és komolyan elkeserítő . Még ha csak ez lenne az első ilyen boom ... de nagyon régóta ez megy . Lehet egyedül vagyok csak egy szerveren ?

Peszi2, §Böbe13§, Leho69 és még 1 ember kedveli ezt.
  15. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Megcsinaltam az eventet , macskak nyavognak mindenhol , felhot aktivaltam, szeretem az ilyen gyors eventeket , csak azok a franya macskak nem ugralnak magasra :oops:
    Sok sikert mindenkinek .

Peszi2, Ágica-1958, -W-595- és 3 más kedveli ezt.
  16. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

Sziasztok!

Event kész, felhő aktív :inlove:

Nem ez volt a legjobb boom-om, de azért lett 2 Maine Coon alapból, és egy cirmosból :)
    A piacon láttam 2 kék macskeszt 1.3 m-ért, de egyet se tudtam elcsípni... :cry:
    (Annyira lesem a macskákat a piacon, hogy az itthoniakról majdnem megfeledkeztem xD )

kincsembogaram67, Peszi2, Meellcc és 8 más kedveli ezt.
  17. Szinkler

Szinkler Fórum mestere

én ezen evenet kihagyom , kevés szupitápom van. sok ugrást aki még csinálja

Feca29 kedveli ezt.
  18. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Ezzel nem értek egyet, bocsánat. Az még elmegy hogy a cirmos árát felviszik 1 darabbal, de egy skót nagyfülűnél már borul a szisztéma, mert miért is raknának ki olcsóbban egy több milliós állatot. Az fog kirakni akinek kell a pénz és annak örülni is fog és jól van ez így. Aki kirakja az is örül és aki megveszi az is. A piac megoldja magától a kereslet-kínálatot.

19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Kedves Kukori ;)

Az idő mindent megold .... Persze egy bizonyos szint felett lassabban ;) De az első 3 szint had pörögjön ....

Peszi2 és Meellcc kedveli ezt.
  20. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Akkor Neked nem csak 1 db-ot kell kiraknod hanem sokat. Mert sokan nem vállalják fel hogy olcsón kirakják.

Peszi2 és Meellcc kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.