Visszajelzés Csacska macskaságok event csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Nildia, Nov 9, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Zolecs

Zolecs Fórummogul

Helló!

Én is megpróbálom kitermelni azt az 1782 alap macskát, hogy spóroljak a szupertáppal. :)

A másik..nem feltétlenül tartozik ide, csupán érdekelne hogy a "nagyok" miként teljesítik a gazdaköri küldetések tenyésztési részét.
    Igazából bele-bele kezdtem mindegyikbe, de mégsem tartok sehol sem.
    Hogy érdemes? Venni magasabb szintű tenyészállatokat, és azt továbbfejleszteni, vagy elkezdeni az elejéről, és úgy végigmenni boom alatt? Csak az a legnagyobb bajom hogy igencsak szupertáp igényes az is, amihez elég nehéz hozzájutni. :(

Ha valaki adna egy tippet, azt megköszönném :)

2. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Még egyszer végig olvastam az eventet, hogy nem-e tévedtem az ajándékokat illetően;) csak köszönni tudom BP-nek ezt sok remek jutalmat. :inlove: igaz sok sztáp kell a befejezésig, de nagyon megérős, nekem minden kell belőle:p kicsit álmodoztam....milyen szép lenne, ha az event végére ilyen lenne a macskákból a pajtakészletem:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?attachments/macskatábla-png.8584/ :pxDxD
    Ha elindul az event, egy kört biztosan indítok, nem bírom ki a boom-ig:)
    Mindenkinek sikeres eventet és minél szebb színekben pompázó cicusokat!

Gio, Peszi2, Melan and
  3. Tomo1976

Tomo1976 Törekvő

Szia !!! A tenyésztést én is összevissza csinálom mivel nem vagyok befizetős így én is nehezen jutok szupitáphoz ( már csak aszt keverek a többit megveszem ) .:( Légy kitartó ez egy türelem játék , de ha megveszed a tenyészállatokat abban semmi kihívás nincs.:)Persze azért kérdezgess még mást is , mert mindenki másképpen csinálja.Én most belefogtam a kecskébe mert van két óriás narancs kecskeólam ( mindig kint hagyom a farmon ) és így valamennyivel előrébb vagyok.Nem tudom van-e olyan felhősorod már ami ad tenyészállatot , mert ha már van én aszt javaslom , hogy aszt az állatot válaszd .Nálam a denevér , barna birka és a disznós van tehát ezeket érdemes tenyésztgetni először .Remélem sikerült valamicskét segítenem :)

Gio, Zolecs, Ananke and
  4. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Én nem vagyok igazán "nagy", de én például vegyesen csinálom. A tenyésztéses gazdakörik közük egy van teljesen kivégezve, a birkás, a többivel lassan, nagyon lassan haladgatok. A vegyesen azt jelenti nálam, hogy boomkor tenyésztek, és figyelem a piacot, amikor olcsót találok, veszek, mindenféle szintűt. De egyszerre csak 1-2 állatra koncentrálok, azt nézem a piacon, és azt tenyésztem. A levesmesterbe már csak egy gyémánt strucc kell. Vettem mindenféle szintű struccokat, és tenyésztettem is, ezen a boom-on remélem meglesz.
    Az olcsó alatt én azt értem, hogy az alatta lévő árának a négyszeresénél kevesebb. Csak akkor veszek, ha ilyet találok, ha drága, nem veszem meg, ráérek.
    Remélem tudtam egy kicsit segíteni.

5. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

Az ajándékokat illetően nem tévedtél - most tényleg bőkezű volt a BP, de ehhez az eventhez 1 db szupertáp sem kell. Persze, szupertáppal könnyebben lehet teljesíteni, de megkockáztatom, hogy akinek szerencséje szokott lenni a tenyésztéssel, az a nyereménybe kapott szupertáppal is teljesítheti az eventet.

Mondjuk a macskák árán meglátszik, hogy ez egy könnyű event.:D:D

Attól függ, ki mit ért kihívás alatt. A mostani piaci árak mellett, elég nagy kihívás a tenyészállatok árának a kipiacolása.:D
    Sokkal több számolgatást, odafigyelést igényel, mint 10000 szupertáp megvétele.

Last edited: Nov 10, 2016
  6. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt:) Még hogy nincs kihívás xD Piacolás előtt beveszek egy nyugtatót mert nagyon fel tud menni a vérnyomásom amikor elhappolnak előlem egy zsíros tenyészállatot. xD
    Akinek kétségei voltak hogy nem csinálják az eventet azoknak felsorolom a nyereményeket, de azt hiszem nincs a világon olyan ember. :)
    TP: 37.500, bájital: 57 db, szupertáp: 110 db, KK sz.trágya: 75 db, macskaház sárga: 1 db, csillag: 32 db, macskaház narancs: 1 db, macskaház piros: 1 db, XL barkács: 4 db, 3 órás kupon: 3 db, CSP: 50.000, szupertrágya: 125 db, KK turbó: 80 db, bodza XL: 2 db, kartondobozgyár: 3 db, kartondobozgyár sárga: 1 db, karácsonyi süti: 1 db, itató: 3 db, baha TP: 25.000, titokfa: 3 db, bodza XXL: 1 db, AB: 6 db, zöld matróztea:2 db, fémhulladék: 3 db.

7. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

964 macskával kezdek, így tenyésztenem kell, de megvárom a boom-ot, addig figyelek, jegyzetelek, számolgatok, őrlődök, meg ilyenek.... :)

Gio, Peszi2, Melan and
  8. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

És a felhősor???? Az miatt csinálom! xD

9. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Jó napot!
    Te már kisütöd a zsíros macsekot is? Kutya világ!xD
    Közben azon gondolkodtam, hogy miért eszik a macska bodzát. Sokáig tartott, de rájöttem. Hát azért, hogy a zabtól ne prüszköljön, és még véletlenül se nyerítsen.xD Mert akkor megpatkolják szegényt. Igen, mert a macska felmászott a fára, és fejjel lefele lóg a zabostarisznya után. Amióta ez van, a macska nem jön be a házba. A lovak között szaladozik, mit egy mérgezett egér. A minap szájba rúgta a kutyát. Azért ásott el mindent Fido, mert egy hétig nem tudott enni.
    Aztán kiszámoltam, hogy egy macsekot már milyen drága lett etetni. Azelőtt, ha megfejtük az akácot lett belőle két macsektáp. Most mászkálhatunk a bodzafán, de a 4 terméséből 3 kell egy táphoz, és még 5 zab is. De hát érthető, annyi zabot valamivel semlegesíteni kell. Meg a malommal is kezdenem kell valamit, mert állandóan megszorul a bodzalétől átnedvesedett zabliszt miatt. Félek, hogy elrepülnek a lapátok. Még szerencse, hogy szupertáppal kell tenyészteni, nem simával.

10. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Én is, :) de gondoltam azt már mindenki tudja. :)
    Szia Professzor Uram:) Ejjj, nálam a cicusok finom házitejen nőnek fel nem holmi magokon .xD Ezért aztán a dobozok is amit csinálni fognak egyediek lesznek.xD A piacon úgy fogják kapkodni hogy öröm lesz nézni. ;)
    Jajj, mindjárt 2 óra, rohannom kell a piacra. xD

11. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Valaki tudja mikor lesz boom?

Feca29 and ho-hoboy like this.
  12. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Holnap este 18-vasárnap 22 óráig:)

13. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Köszi nekem nem jó hír hétvégén nem vagyok

ho-hoboy and Feca29 like this.
  14. Feca29

Feca29 Fórum ismerője

A piacon semmi cica még a tenyésztettekből.....

ho-hoboy likes this.
  15. Hechingen

Hechingen Rutinos

Sziasztok.Mivel nagyon régóta tudjuk talán 1 hónapja is hogy lesz macskatenyésztés,eztért ugy látom elég nehéz lesz piacozni vele.Mindenki legalább is aki tudott róla böven készülhetett rá.Éjjel macskatáp keverésben voltam a piacra.Reggel még tudtam vele piacozni 0 volt a piacon.Most viszont 165 táp kínálat és macska is 160 kínálat körül van.Nem csökken inkább nö a kínálat...Más tenyészetnél ilyenkor már egy db alapállat sem szokott piacon lenni...Én még a táppal kihoztam a piacból tegnap és ma reggel amit tudtam,mert jól gondoltam nem csak mi készültünk piacra 1 hónapon keresztül hanem más országok iso_O

16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Én is azokra várok ....

Melan, granit and Feca29 like this.
  17. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

Sziasztok!

Nálunk is volt 150 körüli ajánlat macskából, de hipp-hopp elfogytak, már csak 20 körüli ajánlat van... és 30.000 csp-nél jár ;)

Melan and Hechingen like this.
  18. pietro52

pietro52 Fórumlakó

Sziasztok!

Miért nem lehet macskaházat venni? Néztem az ólak vásárlásánál de nincs benne.

19. Feca29

Feca29 Fórum ismerője

1 tenyésztést elindítottam a hecc kedvéért....de a többit csak holnaptól nyomom a boom után!

20. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Én sem tudom megállni,50 tenyésztést elindítottam.Holnap majd a boom-kezdésére a maximumot teszem be.Remélem hamar meg lesz az event.

Thread Status:
Not open for further replies.