Visszajelzés Csak tejshake! - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 22.11.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Látsz benne valami hibát? Mondjad és javítom.

bindi5454, Samborg, Fenyvesi1010 és 2 más kedveli ezt.
  2. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

A kereszteződésben nem lehet oldalra menni :p

3. kukori80

A szürke cső adott. Ott csak függőlegesen vagy vízszintesen tudsz menni. A rajzon úgy néz ki mintha kanyarodnál, de igazából oda egy vízszintes csövet kell rakni.

bindi5454, Gio, Fenyvesi1010 és még 1 ember kedveli ezt.
  4. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

Hozom a csöves változatot az útvonalakhoz (nem az összes ajándékkal) :)
    1;
    2;
    3;
    4;
    5;
    6;
    7;
    8;
    9;
    10;
    És itt vannak a hozzávalók:
    Egyenes cső: 194db
    Hajlított cső: 158db

Eventnövény: 8692db
    Felröppenő: 862db
    De a jobb felső sarokban lévő kereszteződésnél nézd meg hogy rajzoltad;)

Utoljára szerkesztett: 24.11.17
    bindi5454, stellácska26, taga1 és 7 más kedveli ezt.
  5. kukori80

A jobb felső sarokban a szürke feletti részbe kanyar kell, másképp nem tudsz ráfordulni a piros pohárra. Vagy nem értem hogy mit kérdezel.
    Értem már hogy mire kérdeztél.

6. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! A növényem szaporodik, visszavetés után a pajtában 294db van. Villáskulcsból pedig 384db, ebből 4db szomszédoktól és 3db Varázsfa. Egy aratás és mehet 1x1-be, de csak éjszakára, mert addig kulcsot gyűjtök. A vetés nekem, így jön ki jobban, mert éjszakázni nem szeretnék. A csövezést holnap délutánra terveztem és a tervemhez tartom is magam. A csővezeték ki építését megrendelő, az elment sítáborba. Ezért nem kell sietnem sehova, elkapkodni se kell.:D:D;) Csak nyugisan, nem elkapkodni "ez a javaslatom" mert van idő bőven.

ildiko44, osztrak12, bindi5454 és 5 más kedveli ezt.
  7. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia, éppen ezért nem kezdek ma hozzá, inkább ültetek. Holnapig is lehet tanulni, mert úgy látom van itt sokunknak mit. :music::music: A szereléshez. o_Oo_Oo_O

ildiko44, bindi5454, gyulagazda45 és 6 más kedveli ezt.
  8. EBK1

EBK1 Törzsjátékos

ez tiszta, csak a grafikája ugyan az mint a tölgynél leadhatónak és mi tagadás abból Dunát lehet rekeszteni... az event jutalomban pedig nem jön ki a csillagos érmék száma ... na majd kiderül az első beváltásnál

bindi5454, Fenyvesi1010 és heureca3 kedveli ezt.
  9. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szerintem fel kell menni pl. a csengőpengő sorához középen a sárga csővel és onnan egyenesen.

10. Bagolyca

Bagolyca Utánpótlás-írogató

Csak ott lehet keresztezni a csöveket, ahol egy szürke "négyes cső elágazás" van. Nálam is így van.

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  11. kukori80

Igen, látom már a hibát csak nem volt még időm javítani. Köszönöm hogy szóltatok.

ildiko44, h.lajosvilmos, heureca3 és 4 más kedveli ezt.
  12. fiam62

fiam62 Fórum hercege

13. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Okec! Én ilyen megosztó oldalakat nem látogatok, mert a megosztottság úgy terjed ott, mint a vírus. Abból, meg már van ölég.
    Kérdésem csupán annyi, hogy bármelyik pályával lehet kezdeni, vagy csak sorban lehet teljesíteni?

Az eventről, meg tömör a véleményem: a kapálás mellé még csőszerelő meló is jár nekünk. De még egy vacak kócot sem adtak, nemhogy menetvágót. Bár nemrég vágták ketté a menetet. Satufékkel.
    Aggódom, hogy mikor leszünk WCs- nénik?
    Azt meg már félve is írom le: Malomban csövezni! A mindenit!

14. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Csipkebogy 2x2 és széleken fák 148 felrepit adott, kicsit keveselltem de ez van. 99 szint 30as legenda, nulla panni. Most van 198 felrepim. Estére 1,5 terület egaz a többire tönköly ültetve.
    Sajnos az első két feladatot elrontottam mert beterveztettem a géppel az útvonalat, a tobbinél ugy csinálom ahogy a felett képken van.
    Ami jó lenne kiszedni mindenképp: Felhősor, AB-k és titok cuccok.

15. lippi02

lippi02 Fórumlakó

Bocsánat, de hányas számú hozzászólásban találom a takarékos megoldást a felhőhöz?

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  16. Samborg

Samborg Fórum félistene

8. oldal Kukori hsz.

17. Bogyo69

Bogyo69 Járnitanuló

Szia!
    Nem baj, hogy beterveztetted, vissza lehet bontani, ha még nem küldted át rajta a tejet! Addig lehet módosítani, amíg a tejecske nem nem át rajta!

18. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! A gazdakörben kapott csillag, csak a nevében hasonlít egy kicsit erre, az eventen megszerezhetőre. Mind a kettőben benne van a csillag elnevezés. A grafikája teljesen más, mert a csillagos érme az egy szürke kör és közepén van csillag. A gazdaköri meg, csak simán csillag. Ha jól csinálod az eventet, akkor a felhőd az biztos meglesz!! Sok sikert kívánok neked!! CSAK ODAFIGYELNI ÉS NEM ELKAPKODNI A PÁLYÁKAT!!

heureca3, szekulagábor és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  19. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Ha átmegy a tej,azaz ha már összekapcsoltad az itallal és még nem nyomtad meg a zöld gombot akkor is megfogod a tehén fejét és visszaviszed a kiinduló pontra.Már a nyolcadiknál járok, de egy párszor vissza kellett curikkolnom mire sikerült.Belefájdult a fejem is.Akkor is megcsinálom!Még egy megjegyzés.Meg lehet csinálni előre mind a tíz feladatot hozzávalók nélkül is,csak nem adja meg a hozzá való ajándékokat.Ha a malomban elkészítjük a hozzávalókból a csöveket, folyamatosan kizöldül és kész egy-egy feladat,már nem kell utána "csövezni"Mind a 10 ábrám kész.Ahogy adom hozzá a csöveket kizöldül a feladat és adja az ajándékokat.Lehet gyakorolni.!!

Utoljára szerkesztett: 23.11.17
    SzilvaG, Sziszi1950, osztrak12 és 6 más kedveli ezt.
  20. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Akkor talán már azt is érted, hogy miért nem volt elsőre világos a leírás és idő kell a "megvilágosodáshoz".

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.