Visszajelzés Csak tejshake! - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 22.11.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ERzsike2011

ERzsike2011 Junior szaki

Sziasztok ! Mindenkinek köszönöm a jó tanácsot ! Kukorinak a takarékos megoldásért külön hála ! Igaz még most se minden tiszta , de majd jövök újra olvasni ! Mindenkinek rengeteg kulcsot !

Swordfish, bindi5454, heureca3 és 2 más kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Bálint beraktam az én 3-asomba a Te verziódat mert nem találtam jobbat és nem volt kedvem rajzolni. Remélem nem haragszol meg érte és köszönöm hogy szóltál. De ha gond, akkor kiveszem.

*bálint*, miklos4949, Samborg és 3 más kedveli ezt.
  3. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia, ez tetszett !!! :D:D:D Nincs könnyű dolgunk, kitartás ! ;););)

takizsuzsi40, zyxxel, mucus253 és 7 más kedveli ezt.
  4. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Ezek PVC csövek, nem kell menetet vágni, ragasztani kell.

miklos4949, osztrak12, Leho69 és 5 más kedveli ezt.
  5. Fenyvesi1010

Értek én mindent, csak azt nem, amit kéne, holnapra ígérem megvilágosodom . Most úgyis sötét van. 8)8)8)

Utoljára szerkesztett: 23.11.17
    Swordfish, Bonzó1945 és bindi5454 kedveli ezt.
  6. miniowl

miniowl Fórum hercege

Sziasztok!

Láttam már valakinél volt gond, hogy a malomban látszik a letermelt cső, az event felületen viszont nem. Másnál is van ilyen? mert most én is így jártam...

Közben a sok kattintgatás után megjelentek. Remélem nem ez lesz egész event alatt, hogy hol van hol nincs-et játszunk :(

7. ursa11

ursa11 Fórum félistene

...és egy területen, ha már így, legyen kihívás!

Gábormester, miklos4949, jutka65 és 5 más kedveli ezt.
  8. Fenyvesi1010

Szia, nincs ilyen gondom. Nem mentem még csövezni. :p:p:p

Swordfish és miniowl kedveli ezt.
  9. miniowl

miniowl Fórum hercege

Szia!
    Pedig jó móka, én már próbáltam, gyere te is :D ;)

Swordfish, stefi49, Leho69 és még 1 ember kedveli ezt.
  10. Fenyvesi1010

Mennék én , de félek a föld alatt. o_Oo_Oo_O

Swordfish és miniowl kedveli ezt.
  11. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Nem tudom volt-e már szó róla, szerintem a 8. nem jó, nem tudsz kanyarodni a kereszteződésben a sárga cső végén... dupéa kereszteződés után lefelé, majd egyenesen át a szimplán és fordított sorrendben kell az érmét meg a titkost összeszedni és a végén egyenesen le...
    Bocsi, már látom...Beko megoldásai fent vannak már...így jár, aki nem olvas... tényleg bocsi...

Swordfish és stefi49 kedveli ezt.
  12. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Most értem ide, nagyon köszönöm, mily igaz.;)

13. mrpietro

mrpietro Fórum-zöldfülű

Csak szólok... nem tudom ki vette/ ki nem vette észre, hogy a pályák fölött bal felső sarokban... van egy kicsi pipa... ha rákattolsz megrajzolja magától a pályát és úgy hogy minden nyereményt összeszedjen... csak szólok...:D

drunyi, Matold, Swordfish és 3 más kedveli ezt.
  14. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Én is észrevettem,meg le is van írva a tájékoztatóban, de mire rájöttem már megcsináltam a tervet.

Swordfish kedveli ezt.
  15. cinege65

cinege65 Aktív író

Hozok egy jó kis ma esti történetet. Bevetettem mindhárom területet, maradt meg eventnövény, kimegyek a konyhába... Felébred a férjem, beül a gép elé , látja, hogy event van és maradt meg növény. Gyorsan, hogy segítsen, leszedi a bahákról az ólakat félkészen:cry:és elülteti az első rekeszből a cukornádat. Víz, trágya, szupitrágya. Csodálkozva kiabál ki nekem, hogy, te, ez nekem pillanat alatt beért, te mit ültettél....xDxDxD

iboly54, taga1, jucus-farmer és 10 más kedveli ezt.
  16. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Nem semmi!_)
    Remélem, megdicsérted és jó éjszakát kívánva, Te nyugovóra tértél?_)

taga1, miklos4949 és Szaky3000 kedveli ezt.
  17. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia!
    Bocs,hogy Téged idéztelek,de Te voltál most sokadik,aki majd nem learatott 14 órakor. Egy jó tanács talán tőlem:
    Ismertetőből tudom,hogy mikor van kezdés. Rávárok 15-20 percet mindig,mert nagy rohamba Belépés sem egyszerű és BP sem a pontosságáról híres.
    Mikor Éléskamrát megjártam,akkor indítok óránál,de Főteret is nézem,hogy ott-e a bazár.
    Mindezt még megfejelem azzal,hogy elkezdek aratni 1x1-es kockákat,ami 2x2-es földkockának kell és figyelem,hogy ezen idő alatt érkezett-e legalább 1 db ismertetőből ismert röpi,ha nem,akkor sos nézni és keresni a miért-et,azaz az okot.:p
    MÁS:
    Kezdem átlátni talán e játékot. Így volna pár kérdésem valamely módihoz.
    1., A pályákon ahogy haladok,úgy mindig több a vezeték és mire 10-es Tervrajzon leszek,akkor már 1 rakás ilyen-olyan vezeték. Itt olvasom,hogy itt ezt a kanyart levágják,azt levágják. Mivel 1-1 pályánál az a tapasztalatom,hogy több megoldás és a 10-es csőhalom nem hagyott nyugodni,így kerestem-kutattam,hogy miként tudom azt,hogy mely pályánál és melyik útvonal lenne jó ebből-abból,mert hiába több,hisz végére csak mindenhol 1-1 jó megoldás lehet ebből is abból is?:music:
    Addig kerestem-kutattam,hogy ráakadtam talán a legfontosabbra és ezt idáig senki nem kérdezte.
    2., Pályáról-pályára gép lép tovább mindig,ha kész vezeték vagy vezetékek,de nem ellenőriz,hanem elfogadja,hogy marhától indul,pohárba folyik az ...izé...+ ...az izé + a fene se tudja mi.:DxD
    3., Viszont felfedeztem 1 kis segítséget csövezéshez 1 kis kocka formájában. Van benne pipa,akor van kis súgás,nincs pipa,akkor nincs súgás és csináljátok parasztok,ahogy akarjátok.:D:inlove:
    Kedves Módik! Lány és fiú játékos társaim!
    Nem gondoljátok,hogy az itt fentebb leírtakban van valami ?:music::music:
    4.,Utolsó kérdésem már a Módikhoz szól csak: EU-s pénzből épülnek-e vezetékek rakás számra majd,mert akkor a javításra szánt pénz úgyis több,mint maga a vezeték építés.xDxD
    Mindenkinek jó csövezést kívánok a következő 1 hétre és sok röpit!xD:cry:xDxD( ...és utána is persze......)

nyuszika215 és Swordfish kedveli ezt.
  18. jani975

jani975 Fórumszaki

Az event ismertetőben az egyéb nyeremények képei nem minden választási lehetőséget mutatnak. Van ami többször is látszik és van ami egyszer sem. Pl. a party pörgetés és a bájital 2-szer is látszik, miközben szupertápból több féle is vásárolható, nemcsak az 5 db-os ami az ismertetőben szerepel. De aki belép az üzletbe úgy is látja mindet.

19. majoranna65

majoranna65 Haladó

Köszönöm én is az információt, bár nem én kérdeztem, de nekem sem volt ez a részlet világos. Még egyszer köszi.

Swordfish és -BombadilToma- kedveli ezt.
  20. stefi49

stefi49 Haladó

Köszi!!!!!

osztrak12 és Swordfish kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.