Visszajelzés Csak tejshake! - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 22.11.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. stefi49

stefi49 Haladó

Akkorát nevettem

szrx, nyuszi63, osztrak12 és 10 más kedveli ezt.
  2. borderland57

borderland57 Fórum mestere

Szia Nyuszika!

Szerintem 8. pálya végén egy keresztcső van, amibe nem kell kanyar csak egy egyenes.

Swordfish és h.lajosvilmos kedveli ezt.
  3. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Kedves kukori! Imádom a számításaidat, de most tennék egy megjegyzést.
    Sajnálom, hogy nem tudok képkezelővel feltenni képet.
    A 8. pálya így nem jó.
    Az alsó keresztezéstől először a csillaghoz, majd a titokólhoz, végül le a pohárhoz kell menni.

Jolán74, osztrak12, nyuszika215 és 3 más kedveli ezt.
  4. borderland57

Mindenki úgy csinálja ahogy akarja, de szerintem jó a 8. pálya.

Swordfish és h.lajosvilmos kedveli ezt.
  5. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Nem akarok senki ügyvédje lenni, de szerintem az alábbi képkivágás (amit kukori80 gazda 8. pályás tervezett cső építéséről készítettem), abban hibádzik, hogy az átmenő csőnél nem lehet kanyarodni.
    http://keptarhely.eu/view.php?file=20171124v00m2lts.jpeg

majoranna65 és Swordfish kedveli ezt.
  6. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szevasztok!

Vannak ezek a szürke csövek vagy mik. Azokat is bele kell bonyolítani? Összekötöttem a 3ason két-két végpontot mégsem zöldül a gomb, hogy tovább lépjek.
    A szürke csövekről, hidakról egy betű sincs az ismertetőben. Egyébként ismerjük a BP ismertetőit. Olyan, mint a Csendes Óceán fenekén az útjelző táblák. Hagyom az egészet szórakozzon vele az aki kitalálta.
    Ettől arra felé, ha valami kimarad az ismertetőből csak nulla pontot érhet. Kíváncsi leszek, hogy 1 év alatt részemről hány pontot fognak összeszedni a játék készítői -10/+10 es skálán.
    Mivel ez a z event max nulla pontot kaphat hibák miatt, és semmi szórakoztató nincs benne, de a felhősor közepes értékű, a neve viszont kiábrándító, ezért az event értéke -4 pont.
    Itt tartunk:

Event neveDátumÉrtéke
    TOP20172017.11.15-10
    Csak tejshake!2017.11.23-4
    Összes-14

osztrak12, miniowl, nyuszika215 és 3 más kedveli ezt.
  7. borderland57

Lehet hogy rosszul értelmezem, mert a gyakorlatban nem próbáltam ki, de miért kellene kanyarodni? A keresztcső nem éppen azért kereszt alakú, mert irányt vált?

8. hirth.andras

hirth.andras Utánpótlás-írogató

A felhőkre kipakolt dolgokra is hatnak a betakarításkor a tp szorzók? Vagy nem biztos hogy érdemes a felhőre rakni.

osztrak12 kedveli ezt.
  9. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Én végeztem. Ezért tudok tanácsot adni: A keresztcső arra felé vált irányt, amit utána teszel ki. Zöldre váltanak a lehetőségek

borderland57, Swordfish és mebajah kedveli ezt.
  10. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Sziasztok! Elakadtam, mert kértem a segítséget és most a pálya szám sárga. Hogyan tudok tovább menni?

11. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Hidd el, hogy nem jó;) vagy próbáld ki. Meg lehet csinálni előre a tervet és elmenti neked, amíg nincs hozzá elég csöved. Építsd fel így a vezetéket. nem ad rá pipát, mert nem kanyarodhatsz a keresztcsőben. Kipróbáltam.

osztrak12 és borderland57 kedveli ezt.
  12. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Jó reggelt! Nem értem miért nem indul el a folyam? Két pályán már folyt, de hogyan indítottam, nem tudom! Vagy nincs kész valahogy?
    Nem eléggé értem egyenlőre!

osztrak12 kedveli ezt.
  13. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Igen, értelmezési probléma van. A cső nem kereszt cső, mert akkor 1 bemenete és 3 kimenete lenne amivel 2 kimenetet össze kellene kötni hajlított csővel mert különben kifolyna a trutyi - ezzel sem járnánk jobban többe kerülne mert drágább a hajlított cső és előfordulhat nem lenne lehetőség a másik színű csövet elvezetni mert kevés a hely.

Az alsó cső egy "aluljáró" mert a trutyi nem használhat zebrát.

osztrak12, borderland57 és Swordfish kedveli ezt.
  14. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Irány az üzlet felirat fölött van egy nyíl. Ha készen van minden csőrendszered, akkor ez a nyíl zöld. Katt rá és elindulnak a folyamok

Swordfish kedveli ezt.
  15. Zsu-muci

Zsu-muci Aktív író

Sziasztok a 3-mas pályán a piros vezeték kész de a sárgát csak 1-darabig engedi csak csinálni aztán nem ad fel további lehetőséget . Csövem van frissítettem de mégsem.??????
    id 11396021Zsu-muci Köszönöm ha valaki rá néz.

16. miniowl

miniowl Fórum hercege

Szia!
    Tegnap írtam baglyot. Nem ment át?
    Eventnövény túltermelve :)

Swordfish kedveli ezt.
  17. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szerintem azért van, hogy a más szinű csövek keresztezhessék egymást. Erre Beko által hozott pályák megoldásait tudom "bizonyítéként" mutatni a "Csak tejshake" eventcsevegő 3. hozzászólásában.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/csak-tejshake-eventcsevegő.15781/

18. .kutty.

.kutty. Fórumlakó

Én nem értem, hogy mi van itt? Végig csináltam az összes pályát, mindent összeszedtem, de a 10-ik pálya a befejezés után is sárga maradt, az a felirat, hogy "Előbb fejezd be a", de hogy mi a fenét fejezzek be, azt nem tudom. Állítólag van 65 csillagos érmém, de amikor a boltba lépek, nullát mutat a csillagos érme ablaka. Mit csináltam rosszul, és hogyan kell jól?

osztrak12 kedveli ezt.
  19. .kutty.

.kutty. Fórumlakó

Most már látom, h. nekem kell elindítani a folyadékot. (Jó lett volna ezt világosabban kiírni, de mindegy.) Viszont nem értem, hogy a 3-as pályán miért nem indul el a folyadék?

osztrak12, Swordfish és Jucika kedveli ezt.
  20. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

sziasztok. Érdeklődnék, hogy most megváltozott a sas eleség, vagy esetleg elirás lehet. Ugyanis a malomnál ki van irva sas-eleség. És sas táp már volt és van. Lehet ez az uj madár a sólyom tápja lehet és a neve csak téves beirás lenne?

osztrak12 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.