Visszajelzés Csak tejshake! - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, Nov 22, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Gratula

2. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Gratulálok! Nagy boldogság, és végre egy kicsit kevesebb TP kell a szintlépéshez.

Miért engem érnek bánatok? Jártam a malomban elindítottam egyenes, majd görbe csövet. A hozzávalók eltüntek, a csövek nem jelentek meg. Pedig -ezt halkan mondom- vettem a franciakulcsokat.:sleepy:

Last edited by moderator: Nov 24, 2017
    kyra72 and Ivibaba54 like this.
  3. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Csak bele jottem , megy ez ;)[​IMG]
    Most a 8.nal a csokulcsra varok :p
    Szerencses csovezetekeszetet kivanok mindenkinek :)

4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ha problémád akad, ne a csevegőben jegyezd le, kérlek.

Segítség itt nem mindig van.

Erre használatos a Fórum Segítségkérő részlege.

Ott a farmod adatait megadva előadhatod a tapasztalt tényeket, kérhetsz segítséget, ellenőrzést.

5. .Királylány.

.Királylány. Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Van olyan érés gyorsító ami hat erre az event növényre ? Vagy csak vízzel és trágyával tudom felpörgetni az eseményeket?

heureca3 and Ivibaba54 like this.
  6. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Van a szupertrágya, az meggyorsítja, csak a vetés előtt fogyassz el, Fehér ártatlanságot és Karácsonyi sütit, ezek növelik a szupertrágya hatást. S-trágya + víz +trágya az csökkenti az érési idejét. Egy földkockán próbáld ki, 2x2-es földön és egy komfortföldben is. Eldöntöd utána, hogy neked melyik a jobb!! Kis 1x1-es az sok S-trágyát visz el. Sok sikert KÍVÁNOK neked!! Ui: A csatnit is használd, mert az igaz, hogy nem gyorsítja de + 2 növény.

Last edited: Nov 24, 2017
  7. fraka

fraka Járnitanuló

Segitsen már valaki! Nem tudom hogy kell játszani! Mire kell kattintani, hogy rakja a csöveket? Nekem semmit sem csinál!

8. Flowerfield

Flowerfield Törekvő

El is felejtettem hogy van ilyen. :D Mondjuk mindegy, nincs rá szabad arany rekeszem.

Ivibaba54 likes this.
  9. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Minden lazsálás és reményteli fórumbújás ellenére kész a 8. pálya, a 9. reggel lesz meg és azzal aktív lesz a felhő is. Az egyik fél területet, ahová a kiszedett titkosokat és a titokzatos rakományokat szántam, elfelejtettem megtrágyázni, így azt még kivárom, aztán végzek itt mára. Top nyeremények befutottak.:wuerg: Ilyenem is van. Amilyen büszke vagyok a mopszosra és amennyire szeretem, ezek annyira nem dobtak fel...:( Na mindegy. Jó éjt!

10. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

gratulálok!!!

kyra72 likes this.
  11. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A kiinduló csőnél kell kattintani a bocifejes ikonra, te határozod meg, merre indulsz... ha nem a jó irányt választod, akkor vissza lehet bontani a vezetékrendszert...
    Figyelj arra, hogy vannak természetes akadályok, amiket ki kell kerülni.
    Vannak olyan elemek, amelyek keresztezhetik a két külön vezetékrendszert.

Egy képet mutatok, figyeld a részleteket... indítás, majd módosítás is látszik...

Az eventablakban a bal felső sarokban van egy kis négyzetben egy zöld pipa. Ha arra kattintasz, egy teljes megoldást mutat számodra a rendszer ... Ennek segítségével is haladhatsz a feladatokon, a pályákon.

Amikor már van elegendő egyenes és hajlított csődarabod, akkor jobbra a számszerű jeleknél látod, mikor indíthatod a shake készítését...

Előbb a hálózatot kell kialakítanod, majd ha a csövek is megvannak, szabad az út a tejes turmixok készítéséhez...
    Ismertető:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/csak-tejshake.15778/#post-784252

12. veronika1979

veronika1979 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Hiába keresem a választ a fórumon és a leírásban, szóval megkérdezném: Hogyan lehet a csöveket vissza szedni? A 2. pályán vagyok és a tervezővel rakattam ki a pályát. Végig rakta elejétől a végéig. Szeretnék módosítani rajta, de nem tudom vissza vezetni / szedni a csöveket. :eek:
    Hogyan kellene?:)
    Köszönöm!

UPDATE!
    Rájöttem! Mondjuk jó lenne, ha az ismertetőbe be lenne írva, hogy a végén, a bocifejre kattintva lehet vissza vezetni a csövet. Nekem nem volt ez egyértelmű.
    Azt hittem, ha arra kattintok elindítja a shaket. ;)
    Szép napot és jó csövezést mindenkinek! ;):D

Last edited: Nov 25, 2017
  13. emese0509

emese0509 Fórum-zöldfülű

Sziasztok ! Az első pályát sikeresen befejeztem, az egyes pálya gomb körül látszik egy sárga vonal. A második pályát is végig vezettem, de nem fogadja el, hogy kész a pálya. Nem tudok továbblépni, mert azt írja, hogy teljesítenem kell a pályát. Úgy gondolom, volt elég csövem is, egyszerűbb pályát választottam, nem vettem fel az összes ajándékot. Nem tudom mit rontottam el. Köszönöm előre is. sziasztok .
    emese0509ID: 44743435

14. zsuska1957

zsuska1957 Haladó

Sziasztok! Felhő aktiválva, növényre várok a 10. pálya elkészítéséhez.

15. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Eddig 5 pálya kész, és 324 érme szereztem. Eddig semmi nincs kiváltva. 10-es pálya végére talán meglesz a felhő. Utána AB-k és titok ha marad rá kapacitás. Nagyon tetszik az event.

16. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Nem elegendő kirakni a pályát, hanem el is kell indítani a shaket. Az első pályán sem futott végig a tejshake.

17. apcimama

apcimama Junior szaki

Gratulálok!

szellorozsa likes this.
  18. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Nos, jó reggelt, jó hétvégét!
    Első kör készen van, felhő aktív, megtaláltam az újrakezdés gombot is. Még pár pályán végigmegyek, kiváltok ezt-azt és kb. ennyi. Remélem ezt a csövezést nem fogják annyiszor eröltetni, mint a tortázást, mert nagyon nem tetszik.

19. eva7309

eva7309 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítséget, a nagy zöld háromszög gombot nem nyomtam. Szia

20. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Szerintem ott rontottad el, hogy franciakulcsot vettél villáskulcs helyett!

Thread Status:
Not open for further replies.