Visszajelzés Csak tejshake! - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, Nov 22, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

2. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Sziasztok!
    Hát most adom fel :( szépen termelgettem az eventnövényt,felröpi is jól jött szegfűvel,talán épp kész lett a gazom,gondoltam elkezdem gyártani a csöveket délelőtt,keverni kezdtem 150 egyenes 208 hajlított,erre most nézem, 358 db egyenes csövem van!!!!Lehet félrenyomtam a malomban,nem tudom de most készen vagyok :( :( Ezt nem lehet vissza csinálni,igaz?

Swordfish and Gio like this.
  3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ezt nem lehet. Sajnálom.

Gio likes this.
  4. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Sziasztok !
    Küzdök, már közelítek a felhőhöz, amit várok, mert farmpengő láda a nyeremény.Kíváncsian várom:) Az állatok most is nehezen újulnak, pedig sok vonat elhaladt már az állomásomon. 2 zerge, s nincs tovább egyenlőre. Bizakodom a végéig, hátha gereblyézni is tudok majd. A sólymot pedig már el is felejtettem:(, a zsiráfról már nem is beszélve. Hatalmas ívben elkerül, pedig nagyon vágyom rá:) Sok sikert és szép napot mindenkinek !

maszilva, Swordfish and Gio like this.
  5. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Köszi a választ.Hát a remény hal meg utoljára,a sokkkkk után.....nekifutok.....

6. Jánosgazda38

Jánosgazda38 Törekvő

100 szinten vagyok, de ez kifog rajtam, valamit nem jó csinálok !!! Csövek nem fogynak, de nem is haladok nem tudom befejezni a színeket - sajnos nem értem, miért nem enged tovább??? Már többször elolvastam, segítséget is kértem az útvonalra - de nem jutok végig.

Gio and berzsike like this.
  7. dudute2

dudute2 Rutinos

szia én kétszer jártam igy nagyon figyelni kell

spagetti24, Swordfish and Gio like this.
  8. mamarygen

Szia!

Megtervezhetők a pályák ... külön jele van az alsó sorban a pályaszámnál.

De csak folyamatosan és sorban teljesítők a tejturmix készítései a csőhálózatokon.(pályaszámok szerint növekvő menetben)

A haladásnak megfelelő képet kiválasztva(sorszám sorban az első még nem teljesített pálya rajza) meg kell nézzed, jobbra, a kép mellett milyen számok szerepelnek a két csőidom alatt. (ha piros, nincs belőle elegendő)

Ha a számok: mennyid van/mennyi kellene mindkét elemből zöld színben látszanak, akkor indítható a tejshake készítése.

Gio likes this.
  9. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

sziaztok látom mideki szép lasan kinek joban kinek nehezeben én csak a csőkulcsokat várom ha jőnének hozám terményem van de a kulcsokőre nem nagyon akarja hogy job legyen igyekszem azért de ha vanak támogatok akik kűldenek kulcsokat vallamejes kőnyeb de mideki aval gazdálkodik amijevan továbrais soksikert és jo befejezést midekinek :)

10. berzsike

berzsike Fórumszaki

Szia, Ha a játék felületén fenn , bal oldalon a zöld kis pipára kattintasz, majd jobb oldalt a nyílra - már ömlik is a tej.(Persze ha van elég csöved egyenes és kanyar) Remélem sikerrel jársz !

11. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

Nahát a 2. körre az összes olyan pálya eltűnt amit kézzel raktam ki. Nem úgy volt hogy megmarad?

zsellér551 and ViriTündi like this.
  12. Lindus1226

Lindus1226 Fórummogul

Szép napot mindenkinek! Szép kényelmesen végig tudtam menni a feladatokon, a segítséggel elkészített pályákon. Lett egy fácánom a nyeremény ólból. Most újra indítottam, de itt már egyszerűsítem a pályákat, csak a számomra fontos dolgokat veszem ki. Addig csinálgatom, amíg tart ez az event. Közben pedig indítom a vonatokat a sárga ólakkal :)

emocy91, Swordfish and Gio like this.
  13. mamarygen

Szia!

Javaslom, a rendszer által ajánlott útvonalat szedegesd vissza annyira, amennyire neked szükséged van a jutalmakból.

Biztos volt rajzod, használd azt is.

Időben többet jelent, de a saját igényed szerint haladhatsz a 2. menetben.

Gio and k.a.t.i like this.
  14. -Zsebibaba1988-

-Zsebibaba1988- Törzsjátékos

A 7. pályán járok, már másodszorra :) felhő aktív (az első ládából 3 FP), amíg tart az event, addig csövezek, és szemezgetek a boltból :p
    Látom sokaknak félresiklott ez az event :( Kitartás! Ne adjátok fel, még van sok idő!!!

Last edited: Nov 26, 2017
  15. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Szia! Nálam megmaradt, és azon végig tudok menni.:)

Swordfish likes this.
  16. kisrapi

kisrapi Fórum-zöldfülű

kisrapi ID 4782198
    Sziasztok Kis kertészek
    Hiába építem a csövet a darabszám nem stimmel és a lakat zárva marad az első kettőnél ki nyitott de a harmadiknál meg állt a tudomány, szegény Papa éhes mióta ez az event elkezdődött, mert én csak építek és nem főzök időre
    Légy szíves adj egy szájba rágós tanácsot, hogy mit rontok el, ebben a korban már nem mindenhez értünk
    köszönöm : Kati

17. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Igaz, hogy most már késő az írásom, de ezt a problémát elkerülendő. A farmos malomban az egyenest kevertem, a bahán pedig a hajlítottat kevertem le. Nem állítgattam el, így csak a lekeverni való menyiségre kellett figyelnem. Sok sikert kívánok a fojtatáshoz, remélem sikerül pótolni a hiányzó hajlítottakat!!

spagetti24 and gyulaika like this.
  18. zsellér551

zsellér551 Járnitanuló

Nekem is eltűnt, minden farmomról. Valószínűleg csak úgy marad meg, ha újraindítás után legalább az 1. pályát megcsinálja az ember. Kilépés előtt, ugye meg volt minden pálya az újrakezdés gomb lenyomása után, kilépés, belépés tök lenullázta. Ez szívás.

19. tothimrene1

tothimrene1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Lehet nem ide tartozik de bajban vagyok. elkoltotem az osszes csengpengomet es nem tudok a piacon eladni mert nincs annyi penzem. valaki tud jo megoldast?

20. mamarygen

Szia!

Ez egy harmadik pályás kép ...

Hasonlítsd össze a saját farmodon lévőt ezzel a képpel, és annak alapján lépj tovább...

Ellenőrizd, jobb oldalon a csőidomok számát: mennyid van/ mennyi kellene.

Ha ez piros, a malomban gyárts elemet hozzá, hogy kiegyenlítsd a számokat.

Ha zöld, akkor indíthatod is a tejshake-t!

kisrapi likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.