Visszajelzés Csak tejshake! - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, Nov 22, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia.
    A csillagost én többet nem nyitom ki, csak legyen, hacsak csillagesőt nem kérnek tőlünk. Most van 25 ládám, elfér még ott több 100is :)

Még mindig morgok magamban a mostani felhő miatt, hogy kiváltottam. :(

2. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Az event befejezve, a pályák 2x teljesen készre! A 3. körből csak kettőt csináltam meg, azt is csak azért mert itt írták, hogy megtervezett pályák eltűnnek. Amikor csináltam, bevallom én ezt közben nem figyeltem! Gondoltam megnézem, hogy mi a helyzet újraindítás után! Mindig a segítséget vettem igénybe, mert egyszerűbb volt, mint tervezgetni. A próbám véget ért és számomra már az event is. A farmot ( KOCKÁSRA ) rendeztem át úgy, hogy felkészültem az eventre és mindenre. Azon még gondolkodom még mindig, hogy mit váltsak ki az érmékért. Amit akartam azok már kivannak váltva, de csak 1x lehet. Sok sikert azoknak, akik még szerelik a vezetéket!! Gratulálok mindenkinek a sikeres szereléshez, akárhányszor is volt készen a pálya!!

3. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Nekem szerintem 7-es szintig lesz meg a 3. kör. 240 röpim van, növény egy szál se, most lett kész a 4. szint. A következő aratással kb. együtt lesz a röpi a következő 3 szinthez, de hogy növény ehhez hány kör kellene, fenese tudja...sose számolom az eventgazt, csak termelem...most jutott eszembe, hogy a nimbuszt is jó párszázzal túltoltam...milyen jól jönne, ha nem váltották volna be, hanem várná a sorsát a pajtában, mint régen a nublon akkuk. Nem is értem egyébként, ha az eventgaz és a röpi újra és újra ugyanaz (bingó, Ingrid, pecás, kockázás, stb. tuti van még jó néhány ilyen), akkor miért kell beváltani??? Legalább ezzel kedvezhetnének, ha már állandóan ugyanazokat az eventeket foltozzák...és nem annyira érdekel, hogy de aki később kezdte, annak nincs...aki annyival később kezdte, hogy a pár hónappal ezelőtti eventnél még nem játszott, az úgysem tudja megcsinálni, nem mindegy neki?-.- Én viszont most pl megúsznám a felszaporítást...tudom, bili:eek:xD

Viszont az is most jutott eszembe, hogy legutóbb a kockázás nyereményei között volt pár jobb ól...jól rémlik? Ki emlékszik jobban? Hátha egy zsiráf befutna a 2 pernahajdertől...:p:music:tuuuuudom...bilixD:cry:

4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:)
    Szia, ne morogjál;) hanem inkább :
    http://kepkezelo.com/images/ld8zu1jsorh5senr7ys3.gif
    Nem kér többet enni és igaz hogy legtöbbször csak 1 pengőt fog adni, de legalább ad, nem kell érte semmit tenni, nem kell fatermést beadni meg tenyészteni.
    A kis 83-as farmon még megy a harc, se panni, se nemesített növény..... de az első volt hogy a felhőt kiváltottam (mert máshonnan nem tudok pengőt szerezni ami kellene a terület fejlesztéséhez), utána a kupont. Még kellene 150 érme, de a felrepi miatt ácsorgok. Éjszakára vízzel ültetem a szegfűt, nappal az eventes növényt. Reggel aratom a szegfűt és eldől szegényke sorsa hogy mit tudok még kiváltani.:)

5. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

kicsi farmon sajnos harc van:)

6. kukori80

Igen, de nem is várhatja el egy ilyen farm hogy minden eventből mindent kiváltson. Nem lenne igazságos és ezt tudomásul kell venni. Még a kupáknál is hiányosságok vannak. :(Örülök hogy a felhő és a kupon sikerült, tudom hogy mindenki szeretné a legtöbbet kihozni, én is, de nem lehet.:)

7. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia!
    Köszi a biztatást. Igazad van persze. Csak, ha belegondolok, hogy a 2x100as terménybónuszomat érdemesebb dolgokra is fordíthattam volna, mint ez a felhő, na meg az elszórt sztrágya, jobban is kijöhettem volna belőle. Mindig a végén szoktam kiváltani mindent, most evett a fene a késői kezdés miatt, hogy nem tudok semmit összehozni és elkapkodtam. Nem gondolkodtam, csak cselekedtem. Ez van, ilyen is van néha. Ha annyira meggondolom, akkor éppen ez az a felhő, amit nyugodt szívvel kihagyhattam volna. Ezért csak magamat okolhatom, ezért kissé morogtam magamra. Amúgy csak pár napig tart. Jön a következő és ezt el is felejtem. :)

8. kukori80

Legközelebb ha bizonytalan vagy a felhőben, inkább gyűjtsd event végéig az érmét, addig van pár napod átgondolni a felhőt és ha akkor sem szeretnéd, akkor ki tudsz váltani mást ami neked fontosabb. Én csak azért váltottam ki a felhőt és a kupont előre, nehogy valami gubanc legyen a nettel és lemaradjak róla, mert megütött volna a guta. :D Ez a kettő kellett, persze minden kellene, de ez a kettő nagyon. :)

9. danika910

danika910 Járnitanuló

Késő bánat, eb gondolat.
    Most próbáltam ki, amikor már vége az eventnek. Ha az újraindítás gomb lenyomása után ki akarok lépni, de szeretném megtartani a pályákat, elég az egyik vonalból egyet visszavenni, majd újra bekötni, és akkor megmarad az a pálya (A rendszer úgy veszi, mintha újra építettem volna). Ha mind a tízen megcsinálom, akkor mind a tíz megmarad.
    Mondjuk, ezt előbb is tudhattuk volna.

bindi5454, kukori80 and revaa like this.
  10. kukori80

Nem tudom, de nekem is újra kellett építeni, viszont volt egy haszna is. Újrázás után másképp építettem meg, kihagytam egy csomó "felesleges" dolgot amit az első körben kiváltottam hogy minél rövidebb legyen az útvonal.

bindi5454, danika910 and nyuszika215 like this.
  11. danika910

danika910 Járnitanuló

Én már eleve kicsit rövidebbre vettem (az alapokat egyébként pont tőled kölcsönöztem - utólagos köszönettel), így az nekem jó volt. Most a vége felé inkább igyekeztem egyben letudni, de én sem merem holnapra hagyni az egészet.

bindi5454 and kukori80 like this.
  12. kukori80

Szívesen:) Én még reggelig eventezek, megpróbálok minél többet kiszedni a boltból, holnap már jön a hivatalos a kockásról és úgyis át kell rendezni a farmot.

13. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek arra, méretezd a fórum szabályzatának megfelelő méretűre a banneredet.

Amit most használsz, annak a mérete: 320 px × 364 px

Kissé túlzó a magassága a képnek!

Aláíráskép maximális mérete nem haladhatja meg az 500x200 pixelt.

Köszönöm az együttműködésedet!

*bálint* and missuzy_53 like this.
  14. Toporka71

Toporka71 Fórum-zöldfülű

Nagyon köszi, de nem vagyok beljebb. A Play gombot megtalálom, de szürke! Nem tudom megnyomni, inaktív. Minden pálya kész és nem zöldül ki az a gomb. Esküszöm 2011 óta járszok de még egyszer sem voltam ilyen ideges ettől. Most nagyon be vagyok rágva az egészre, pedig imádom a farmomat.

15. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

- Válaszd ki az első pályát.Katt az első számra. legyen sárga színe.
    - Tervezd meg az útvonalat a csőrendszerhez. (Ha szükséges, és megnyugtat téged, akkor a rendszer által felajánlott útvonalat használd.) A pálya száma kapcsolónál kell legyen egy hajlított cső jelnek.
    - Ezt követően jobbra (kép jobboldalán) a két csőidom alatt tekintsd meg a számadatokat, számpárokat. (ha zöld a szín, akkor rendben van, van annyi elemed, amivel dolgozhatsz.)
    - Kattints az indítás gombra, az alsó zöld kerek jelre. (Ne az irány az üzlet téglalap gombjára!)

Indul a tejshake készítése...figyeld az animációt és a jutalom ablakot.

Ugyanezen lépésekkel tovább lehet haladni.
    (Tervezés, számpárok ellenőrzése, a kerek gombos indítás...)

*bálint* likes this.
  16. taga1

taga1 Fórum biztosa

Szia!
    Csak akkor fog kizöldülni, hagy a csövek száma eléri a kivánt mennyiséget. A play gomb fölött lévő egyenes és görbecső db-száma a kért mennyiség pl. 20/20 v. 18/18

Swordfish and kukori80 like this.
  17. kukori80

Szia. Jobb oldalon nézd meg hogy az egyenes-hajlított csövek alatt minden zöld-e. Amelyik piros, ott hiányzik csöved és a malomban le kell gyártanod.

*bálint* likes this.
  18. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Ha akartam volna, akkor 3. kör is meglett volna teljesen készre. A növényeket termelés közben szoktam figyelni, hogy mennyi az annyi! Csak már leszoktam arról, hogy kicentizzem a db számot a végére. Eleinte így csináltam, + növényem alig maradt, vagyis nem kellett sokat visszaváltani az event végén. De egyszer úgy jártam, hogy kiszámoltam kis ráhagyással, plusszal és mégsem lett elég. Vetnem kellett még 2 területen, kitudja milyen okból kifolyólag, pedig a számításaim elég pontosak voltak. Azóta inkább túlvetek, de legyen kész, az a jó ha marad és nem hiányzik. Szerintem azért váltják be, mert ha maradna nálunk, akkor a kosár nem fogyna. Úgy emlékszem, hogy 1x régebben volt 1 event ahol az előzőből maradt rózsát visszakaptuk. Kinek mennyi maradt belőle, azt a mennyiséget visszakapta. Sajnos magára az eventre, már nem emlékszem, a nevére sem. A legutóbbi kockásnál a fácános ól rémlik nekem, de csak azért mert azt megszereztem. Lehet volt több is, de biztosra nem mondanám, zsiráf az akkor szerintem még nem volt. De lehetett a fácánoson kívül más ól is, valamilyen régészeti lelet. :D:D Mert az nem érdekelt engem, úgy emlékszem elmentettem, hogy meddig mentem el a KOCKÁS eventen. Majd megnézem és megírom vagy hozok róla képet. Bár lehet,hogy az itt off volna, de 1x off máskor kopp. :D:D Ha van kép, akkor ide biggyesztem, csendben. Itt is van a link,https://kephost.com/images/2017/11/28/kockapoker.jpg

Last edited: Nov 28, 2017
  19. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Szia mamrygen !
    Elnezest kerek , pedig megneztem a meretet, akkor biztos elneztem , majd oda figyelek , koszonom .

*bálint*, -ágianyu33- and Swordfish like this.
  20. hajnal13

hajnal13 Járnitanuló

sziasztok :)nagyon régen írtam amiért bocsánat mindenkitől kicsit behavazódtam de nagyon köszönöm a mindenkinek a sok sok ajándékot ;):):inlove:

Swordfish likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.