Visszajelzés Csak tejshake! - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, Nov 22, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

2. hajnal13

hajnal13 Járnitanuló

bendi1121, mebajah and Swordfish like this.
  3. DRAGON86

DRAGON86 Fórum ismerője

Sziasztok!

A tejshake jelentem csurdultig tele lett :)
    Event kipukadt tőle :)
    Teljesítve egyszer végig fullosan :)
    + Kupon, matrica és 10 szupertáp váltottam ki, ennyire tellett :)
    Köszönöm a leírásokat, megoldásokat. Így csak termelni kellett :)

Gratulálok akik befejezték és kitartás akik még csinálják. :)

Üdv: DRAGON86

4. soosbala

soosbala Utánpótlás-írogató

El kell panaszkodnom valahova, buta malom ma délelőtt megkergült és 404 db egyenes csövet produkált. Biztos, hogy én ilyen
    számot nem nem írtam be, 196 egyenes és a 208 görbe csőnek az összege, amit a malomtól kértem. Az idő kevés ahhoz, hogy újra
    kezdjem, a +-ban megtermelt 1604 növénnyel és vagy 100 valamennyi röpivel. Óriási a csalódásom, oda a sok munkám.
    További sok sikert minden kedves farmozónak. Üdv.soosbala

5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. A malommal vigyázni kell, mert ha éppen lejár akkor ugrik és ha akkor rakod be a következő adagot akkor azt termeli amit előzőleg beraktál. Ilyenkor 2 lehetőség van: vagy megvárod amíg a malom letermeli és utána rakod be a másik adagot, vagy a másik malomban indítod a másikat.

6. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sajnálom!:(
    Úgy van, ahogy Kukori mondta. Egy párszor én is pislogtam, hogy nem azt keverte le, amit betettem. A leegyszerűsített változatot csináltam és mindig csak a kijelölt útvonal csöveit készítettem el a malomban, így nem ért veszteség akkor sem, ha egyforma csöveket kaptam.
    A felhősor mellett a farmpengőket, 25 AB-t, titokdolgokat, kupont, barkácsot, 20 szupertápot váltottam ki eddig. Még van 200 csillagos érmém és egy aratásnyi növényem.

Tulajdonképpen tetszett, hogy egy lebutított pályával is tovább lehetett lépni, az is, hogy válogathattunk a nyeremények közt.

7. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Azt megtudja nekem valaki mondani, hogy mikor lesz változás, mert már 3× kinyitottam a ládát, de folyamatosan csak 1 pengőt ad. Akkor nekem nem fog soha többet adni, mert ez csak egypengős láda?!? Nem lehet kicserélni?! Azért kicsit durvának tartom, hogy ugyanúgy megdolgoztam a ládáért, és a másiknak 3, sőt 10 pengőt is ad, az enyém pedig mindig csak 1-t! Ez nagyon elszomorító, hogy így kivételeznek a "földművessel"! :( :( :(

bendi1121 likes this.
  8. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Ez a "random" nyeremény előnye. Ugyanez van eventen is ha random a dolog sokszor valahogy pont olyat tud kérni ami pont nincsen vagy kevés van. Mondjuk a nyeremény titokakármik is jól adják a legtöbbeknél a "semmit" miért adnának pont jobban a ládák? Azért ne 1-2 ládanyitás után nézzük a mennyiséget, mert aki most "többet" kap annak tuti egy jó ideig nem fog 1-től többet adni a láda.

A bájital ládával voltam így, hogy az első 30db adott kb 35db-ot ez sem jobb arány - be kell várni nagyobb mennyiséget.

-Csiki-, Gio and Swordfish like this.
  9. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok! :)

Na most értem a végére, hacsak nem történik csoda a spárgával és szerzek vele 110 felreppenőt xDxD
    Felhő pipa, plusz kiszedtem 7db Tarka marha kitehetőt, ez egy nagyon jó kis event volt :)

10. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Ezt a játékot jól elszúrtam. Későn kaptam észbe, akkor rászórtam egy csomó sz.trágyát. Most itt állok egy csomó növénnyel és nincs röpim. Az a dilemmám, hogy a felhőt váltsam-e ki, vagy az egyéb ajándékok érnék-e meg jobban:(:)

Gio and Ananke like this.
  11. Ananke

Ananke Fórumelemző

Én is így vagyok, mert az előzőt későn fejeztem be, elő se tudtam készülni, nekem sincs röpim, viszont van 10.000 növényem. Valahogy most elvarázsolódtunk:pxDxD

12. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Most kiváltottam mégis a felhőt, adott is a láda 1 db farmpéntxD

13. borbala70

borbala70 Járnitanuló

Szép napot kívánok mindenkinek :) Kedves Modik nagyon ritkán szoktam írni de most meg teszem mert meg vettem a Maui talányos fát és nem találom segítségeteket is előre köszönöm :)

borbala70 ID:23274222 Sz: 95 B: 287 :)

Gio and Swordfish like this.
  14. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Úgy látom sorstársaim akadtakxD Nekem is épphogy sikerült a felhőt kiváltani. A ládákban nálam is akár a csillagot, akár a farmpengőt nézem, csak az 1-s számot ismerixDxD

15. mamarygen

Szia!

Feltételezem, hogy a vásárolt titokzatos fácska: "MAUI" talányos tiki-fa.

A szigeti fás menüben kell keresned.

*bálint* and Gio like this.
  16. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Szép napot kívánok neked és mindenkinek!! A ládából kapott, F- pengő mennyiség miatt, ne szomorkodj! Mert lesz az több is, csak ki kell várni. Eddig nekem is csak 1pengőket adott, később majd változik. De az 1 F- pengősre többször számíthatunk, mint az 50 F- pengősre. Örüljünk annak, hogy az F- pengőnek nincs váltópénze, mint a forintnak volt a fillér. Mert akkor azt kapnánk többször, így csak az 1 F-pengő a legkevesebb amit adhat.:D Várni kell türelmesen és ad majd, többet is!

rudcsi24 likes this.
  17. borbala70

borbala70 Járnitanuló

Sajnos a szigetem még nincs kész kicsi hilya van :) De a fácskák nincsenek sehol :)

18. mamarygen

Mivel ezt vásároltad meg a turmixbárban, így a rendszer tárolja számodra.

Ha eljutsz a szigetre, akkor a menüben fogod látni. Kihelyezheted, majd beérést követően termel gyümölcsöt a kifejlődött fa.

*bálint* likes this.
  19. borbala70

borbala70 Járnitanuló

Nagyon szépen köszönöm a gyors választ :)
    További szép napot kívánok :)

20. Nyunyi

Nyunyi Utánpótlás-írogató

8 db villűskulcsom hiányzik.SoS hogy tudok gyorsan szerezni 8-at? :)

kovacstne likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.