Visszajelzés Csak tejshake! VI. - 2023. augusztus - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Swallow, Aug 8, 2023.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bogika1956

bogika1956 Fórumlakó

Támadás, támadás. Miért nem költenek a biztonságra, akkor nem lenne ennyi támadás. Egyébként a támadásban sem vagyok biztos.

2. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szerintem igen....De ezt majd a modi megerősíti,vagy megcáfolja.

GA-BI-O-Farm likes this.
  3. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Messziről jött ember, azt mond amit akar, vagy amit engednek neki.
    Ezt ma olvastam valahol

4. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Kedves Gazdák!
    Én nem írhatok hivatalos közleményt, de jelzem: a Központ már tud a helyzetről és dolgoznak rajta.
    A megértést és a türelmet köszönjük!

5. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Szép estét. Egy kisebb farmomra akartam belépni. A főfarmomon bent vagyok csak éppen talicskát tologatnak de már mióta, egyfolytában.

Valószinüleg igazad lesz. Ez megint egy támadás, mert ugyanaz a hibaüzenet jelent meg, mind eddig mindkét támadás alatt.

juliannakoczkas and cicimsincs like this.
  6. cicimsincs

cicimsincs Haladó

Szia! Én sem haladok, de azt hiszem, Lehár Írta a dalt ami így szól(Vágyom egy cső után, kerget a vágy egy cső után!) ezt dudoljátok és én kérek elnézést:):):)

7. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

oké én dúdolgatom, de csak akkor ha megígéred, hogy ezáltal lesz csövem. Mert csak úgy potyára nem vagyok hajlandó vágyakozni.

8. Én is dúdolgatom de csak egy nő jut eszembe.
    Lassan fél óra után már a dúdolás is kezd egy vággyá válni.
    A remény is fellegekben jár.

9. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Végre be tudtam lépni de nem tudok learatni...minden bónusz ment a levesbe 8)Szép hétvégét!

10. bogika1956

bogika1956 Fórumlakó

Nagyon sajnállak benneteket, mert mindíg rajtatok csattan az ostor. Már nagyon elegünk van ezekből az un. támadásokból, jelezni kellene a főnökök felé hogy a biztonságra is költsenek, ne csak a bevételre hajtsanak. Ezek után majd ide dobnak valami nesze semmit de fogd meg jólt.

11. bogika1956

bogika1956 Fórumlakó

Én is bent vagyok, de nem tudok egyik területre sem belépni mert csak dolgoznak a juhok.

12. kissandras29

kissandras29 Járnitanuló

belépek kiléptet vagy megy a talicska,kiskockánként 9 növényt vesztek. ezt ki adja vissza meg az egyéb gyorsítókat.

nagyjuli likes this.
  13. murtaz26

murtaz26 Utánpótlás-írogató

Sajnos tegnap és mai is gyűjtögettem napközben, hogy este tudjam csinálni az eventet, de tegnap este és ma is kudarcba fulladt már sajnos semmillyen kompenzáció nem tudja fedezni ezt, ha valaki 2 területet szuper trágyával bevet hogy tudjon aratni az 404 szuper trágya!Jó lenne ha a játék készítők ilyennel is tisztában lennének kérem továbbítani feléjük! Amióta átvették a kínaiak csak a pénz az üzlet megy a játék nagyon nehezen! Ja megjegyzem ingyenes játéknak indult! Irják meg, hogy fizetős lesz aztán majd elgondolkodunk rajta!

14. bogika1956

bogika1956 Fórumlakó

Senki, ugyan úgy mint mindenkinek.

GA-BI-O-Farm likes this.
  15. cicimsincs

cicimsincs Haladó

6 perc múlva lejár az arató-vető aztán manuálisan kell aratnom, hát....:)

16. kissandras29

kissandras29 Járnitanuló

Beengedett aztán pörög a napraforgó.

17. nagyjuli

nagyjuli Fórum mestere

Már régóta fizetős, hiszen ha nem áldozol rá, akkor állhatsz egyhelyben, meg kapkodhatod le a terményeket kézzel! Ez bizony felháborító! Mi nem reklamálhatunk, helyette mérgelődhetünk, hogy a pénzünkért nem kapjuk meg a beígért és elvárt szolgáltatást!

apus54 and bogika1956 like this.
  18. agi770

agi770 Törekvő

Nekem nagyon lassan, de megy.... Ha van türelem kivárom a napraforgózást, de lehet inkább hagyom a fenébe.

19. bogika1956

bogika1956 Fórumlakó

Sziasztok!

Ne mérgelődjetek tovább, mert ez ma már biztosan nem indult. Feküdjetek le korán hátha reggelre csoda történik. Mindenkinek jó éjszakát én már kilépek.

20. apja_72

apja_72 Aktív író

Szia!
    Reggel jó szokott lenni. Arra elfogy a lőszer biztos. :D ;)

bogika1956 and vihence like this.
Thread Status:
Not open for further replies.