Visszajelzés Csak tejshake! VI. - 2023. augusztus - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Swallow, Aug 8, 2023.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

bactriaanus and ildiko44 like this.
  2. agikka

agikka Aktív író

Na most van elegem, végig mentem szépen a 7 pályán , rövidített útvonalakon ,kipipált minden kiléptem majd vissza és minden üres egy pálya sincs kész, >:(

3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

A 13. pályához érik az eventnövény. A felhőn fent csücsül egy dekor, szépen haladok :)
    Az ID számod megadásával kérjél segítséget valamelyik hibatopikban, biztosan segíteni fognak a kedves moderátoraink :)

4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Nem volt egyszerű bejutnom. :( Ennyit terveztem az eventből, végeztem is! :D ;)

5. -gyöngy-581

Hétmérföldes sebességgel száguldasz a terveid szerint, gratulálok hozzá :):D

6. zsani_apja

Szia!

Ma nem erőltetem, valahogy nem akar működni semmi.

7. -gyöngy-581

Lehet, hogy nem dörzsölted meg eléggé és nem úgy kiáltoztál dörzsölés közben, hogy "Működj! ? "
    Hála égnek nálam minden rendben van , a kliens ha nem is tökéletesen, de működik.... Átérzem a gondodat, váltsál kliensre próbáld meg ott a játékot, de, ha holnapra halasztod akkor sem dől össze a világ, viszonylag gyorsan teljesíthető event..

8. -gyöngy-581

Végeztem az eventtel. A kirakásra ajánlott pályákból 24-re volt szükségem ahhoz, hogy kiemeljek mindent amit szerettem volna elérni ebben az eventben.
    Hasonló sikeres event befejezést kívánok mindenkinek. Érjétek el a célotokat Ti is. :)
    Jó éjszakát :)

9. zsani_apja

Nem kliensezek, ezt megfogadtam, tartom magam hozzá. :) Majd holnap megnézem, hogy működik, amikor haza érek. Aztán majd pénteken neki ugrok, szombaton úgy sem dolgozunk még. Remélem holnap nem lesz új event, ami esetleg hátráltatna. :D ;)

10. böbe764

böbe764 Fórumprofi

Szia! Én még csak most szaporítottam fel az első ültetéshez,tehát van még mit tennem.:);)

11. Ganéj1

Ganéj1 Fórumszaki

Azt is írd már oda légy szíves, ha már végeztél az eventtel, hogy moderátor vagy és hetente kapod a bónuszokat.
    Ha már annyira dicsekedsz, ezt is írd ki. ***
    Mit hergeled a FIZETŐS gazdákat, akik havolta x pénzt belefizetnek és nem kapnak semmit sem!

Last edited by moderator: Aug 9, 2023
  12. -gyöngy-581

Lesz új event a mosómedveturné nevű tenyésztői event, de szerintem ez nem fog hátrálni
    Már honnét veszed azt, hogy én moderátor vagyok elárulod nekem?? Nem nem vagyok moderátor és a gerincem is köszönöm jól van.
    A bónuszokat pedig kapom a keréktől és a ládáimból amikért megdolgoztam elég keményen játékkal, eventekkel.
    Egyébként az ilyen színvonalú hozzászólást jobb lett volna magadban tartanod.

Last edited: Aug 9, 2023
  13. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Ami azt illeti elég jól tájékozott vagy a moderátori munkával kapcsolatosan.
    Az általad emlegetett bónuszokat nem csak úgy kapjuk, meg is kell értük dolgozni.
    De te ezt biztosan jobban tudod...
    Már, ne is haragudj de a pénz nem fog helyetted gondolkodni.:D
    Tartózkodj ettől a stílustól mert hamar pihenőre mész!

További nyugodt estét kívánok neked!

14. -Holdfeny-.

10 pályára került pipa;) a továbbiak a holnapi nap feladatai lesznek;)

bactriaanus and inanna11 like this.
  15. Ganéj1

Ganéj1 Fórumszaki

Lehet valamit nem értettél meg a szólásból. Nem vitázom senkivel sem, de az bosszantó, hogy hetente jön ilyen hamis szöveggel, ő már végzett. Törölve lett a hozzászólásom, melyben bántó dolgot nem fogalmaztam meg, csak a valóságot, ennyit felröpit nem szed össze 7 óra alatt. https://kepkuldes.com/image/D3CDNu múlt héten is szerencsés volt, igen. Nem sajnálom a moderátorok jutalmazását, ehhez semmi közöm, de event kezdete után 7 órával ne hergeljen, mikor 1 hétig csinálom, hogy meglegyen a heti event. 1 terület 4 gazt kapok ÉN. Most sem írok semmi tiltásra adó okot.

16. zsani_apja

Szia!
    Én is kipipáltam az összes pályát, csak még nem termeltem hozzá. :D Ennyivel is előbbre vagyok. Legközelebb beüzemelem a felhőt induláskor és utána kezdem az eventet. :D

17. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Szia. Elég régi játékos vagy ahogy látom. Simán készen lehetnél te is néhány óra alatt. Én 2 és fél éve játszom, de már készen vagyok 11 pályával van 10 ezer növényem, de elfogyott a röpim és mivel van idő bőven, úgy döntöttem hosszú gazzal majd összehozom. És nem pénzzel játszom hanem ésszel. Lehet hogy a hiba a te készülékedben van......

18. -Holdfeny-.

Akkor picit előbbre tartok;) 10 pálya kész...:music: még 2 dekor kell8)

19. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!

És hetente le van írva, hogy hogy lehet megcsinálni.
    Le van írva hogy lehet vízzel és trágyával, mindez mennyi idő. PZoli megint gyönyörűen levezette, hogy akinek nincs szupertrágyája, az is bátran nekiállhat, mert ha ideje van, akkor be tudja fejezni az eventet.
    BombadilToma hozta a takarékosabb verziót, hogy a felhő és a dekorok és még egyebek legyenek, pár himi-humi beáldozása árán.
    Ha, ezek a stratégiák nem felelnek meg, akkor viszont meg kell tanulni, hogy hogyan lehet 7 óra alatt befejezni az eventet.
    Minden eventkor valaki bedobja ezt a témát és támadják azokat a játékosokat, akik, -ne haragudj, hogy ezt mondom-,megtanultak játszani. Megtanulták kihasználni az erőforrásaikat és alkalmazzák az eventek alkalmával.
    Az erőforrásokat nem bankkártyának hívják, csak úgy mellékesen jegyzem meg.
    Sokkal inkább van szüksége az új játékosoknak anyagi pótlásra, ha haladni szeretne, mint a régieknek. Itt azért megjegyzem, hogy a régiek is voltak újak, nekik sem ment az elején minden vásárlás nélkül. Főleg, ha az értékes dekor csak vásárlással volt megszerezhető. De, hogy ezt bárki hibának, vagy gerinctelenségnek rója föl egy játék platformján az nonsense.
    A múlt héten már leírtam. Most megint leírom,- de valójában azt gondolom, hogy segíteni annak lehet, aki hagyja. Van akinek, ha tálcán kínálják a megoldást, akkor sem kér belőle.
    • A gyors eventnövény termeléshez a kulcs az érésidő csökkentése - ( víz+trágya+felhős dekorok, amik a szupertrágya hatását fokozzák, arany rekeszbe Karácsonyi süti,Fehér ártatlanság + szupertrágya)
    • Ezzel egyidőben az 1x1-es területről aratható mennyiség növelése ( Teljes bevételi bónuszok a gyémánt rekeszbe S,L vagy XL, PartyPörgetés által szerezhető +1 növény vagy 100,200 százalékos Teljes bevételi bónuszok. Ha, van Jack ajándéka dekor - ( ami Piccolóból bontható, vagy Vásárlási bónuszként nyerhető valós vásárlások után ) az további +2 növényt ad 10 órán keresztül. Vagy annyiszor +2 növényt, ahány Jack ajándékát aktiválsz, ha estleg több van. KK-val további +3 növénnyel nő az egy területről aratható növény mennyisége.
    • Ha, az eventnövény kész, a hiányzó felröppenőt nullázással le lehet termelni. Úgy kell számolni, hogy annyi szupertrágya, ahány felröppenő kell.
    Vegyünk egy példát:- Az én Farmomon jelenleg 1x1-es területről 11 db növényt lehet aratni, 1 óra alatt, mert a felhő hatása már elmúlt, mivel az csak 6 órás. 398 kockával számolva, aratásonként 4378-398, az 4378 nettó hozam. Tehát a felhő hatása nélkül is tudnék 6 óra alatt 26268 eventnövényt termelni. Az más kérdés, hogy erre mennyi zöldcseppet és KK-t kell kiszórni. De, nagyon egyszerű kiszámolni, mert 398x6, annyi mint 2388 szupertrágya és 2388 KK.
    Van takarékosabb verzió is, de az nekem nincs meg 6 óra alatt, hacsak nem tudom olyan mennyiségre turbózni a komfort talaj hozamát, hogy elég legyen a 3 aratás, amíg aktív a felhő. Komforton 3 aratással 16632 növényt sikerült termelnem, mivel 66/db lett a hozam. Körönként 5544 netto hozam,ahol egy kör 2 óra 23 perc. Itt 88 komfort talajt számolunk 3x , tehát lényegesen kevesebb szupertrágyát és KK-t fogunk elhasználni. 264 szupertrágya és ugyanannyi KK. Ehhez a hozamhoz 2 db 100%-os teljes bevételi bónusz a Kerek kerékről van, amit még délelőtt 9 kor sikerült forgatnom. Tehát holnap 9-ig még ezzel a hozammal számolhatok. A Gyémánt rekeszbe egy S-es, vagyis szintén 100%-os teljes bevételi bónusz van. Egy kis turmixkosarat vettem 359 Ft-ért, hogy ne menjen az idő a felszaporításra. Így a premium 15 vetőmagom + a 75 kosarassal, rögtön mehetett egy kör normál 2x2-es talajba, persze mindennel megszórva. Így a felszaporítás +88 szupertrágya és +88 KK.

Az is hozzátartozik a komfortos verzióhoz, hogy, habár olvastam róla, most először alkalmazom ezt a módszert. Én is hajlottam rá, hogy izomból menjen az event, de van szolidabb, ugyanolyan hatékonyságú. Itt nagy segítség volt kedves játékostársam, szomszédom, bactriaanus útmutatása.

Szeretném még elmondani, hogy ezeket nem én találtam ki. Sok tapasztalt játékos sok-sok évi munkája és segítsége van mögötte. Amiket itt a Fórumon kezdettől fogva leírtak, megosztottak. A Fejlődési taktikák, a bónuszrendszer működése, a növények érésideje, a földek hozama......had ne soroljam fel mindazt, amit nekik köszönhetünk. Az Enciklopédiában minden megtalálható. Olvasni kell, ez tény. :)

További jó játékot és sikeres befejezést kívánok!:)

Last edited: Aug 9, 2023
  20. -Holdfeny-.

Jó reggelt!

Ezt szépen össze foglaltad;) Millió módon lehet haladni;)
    Komfortos verziót ritkán használom... o_O Inkánn a 2*1 vagy 1*1 földön termegetem azeventnövényt.
    Még ma 6 pályát kell végig vinnem és elég is volt ebből a játékból;) A felhő meg lesz;)
    Sajnos az irigység néha kiveri a biztosítékot egyes játékosoknál... - mert a szomszéd kertje mindig zöldebbnek látszik:p:wuerg:

Thread Status:
Not open for further replies.