Visszajelzés Csemete gőzös csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nincs mit feltenni????? Én ezt egyszerűen nem is értem....
    Titokcsemete bontás után azt olvassa az ember lánya, hogy egy rakás tűzifát bontottak ..... sokan... :music: Most meg nincs mit feltenni:wuerg: Elő azzal a halomnyi tűzifával, aztán fel a vonatra;)
    S bízzunk benne hogy legközelebb a szigetes fák is labdába rúghatnak;)

2. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia.

Ne add fel s ha nem nem akarod gyorsítani,
    akkor inkább már az aranyat válaszd.
    Igaz több megy el fából de valószínű hogy nagyobb eséllyel is kapsz újat/újakat.
    S még egy fontos dolog lehetőleg ne 1-1 fát rakj ki a farmra hanem egyszerre többet

Sali~*.*, heureca3, Gio és 4 más kedveli ezt.
  3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Hát ha hiszed ha nem,nincs mit. De az értékeket is nézni kell. Ami tüzifa volt, mind feldobáltam. :D Titokcsemetéket nem nagyon veszek, nagyon ritka. Tőlem ezt nem olvashattad. :)

Utoljára szerkesztett: 26.8.17
    Ribiszke, stellácska26, Sali~*.* és 7 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nem feltétlen a személyednek szólt;) valóban szerencsés lett volna egy 200-as vonat kategória...
    Én pl most is vettem titokfát:music:... és meglepődve tapasztaltam hogy feltűnően kevés tűzifa volt benne... ;) gondolok itt xl fára:p

5. Ninett79

Hát erről van szó, nagyon idétlenül van besorolva. :D

drunyi, heureca3, -Fülemüle-70 és 2 más kedveli ezt.
  6. brekkencs.

brekkencs. Fórum nagymestere

Ismerős, akkor valóban jó sok össze tudni jönni :(

Mivel ismételten kaptam szerecsendiófát, egyet Neked csere napkor fogok küldeni ha engedi a rendszer, kérlek írd fel a nevemet, ez a farm nevem is. A kínaiból van 3 aztán annyi bandi semmit több nixi-mixi xD

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.8.17
    Sali~*.*, miniowl, -W-595- és 2 más kedveli ezt.
  7. Andrea6262

Andrea6262 Junior szaki

Már csak az afrikai ezüstfa hiányzik, de ha nem sikerül valamelyik gk végén is van. Eddig az összes xxl is hozta a vonat, igaz aranyakat indítottam, s erősen megfogyatkozott a régi xl készlet

8. Ninett79

Szia! Szerecsendiót neki is sokat adott, éppen azt írta, ha jól értelmezem. :)(Ha mégsem, bocsánat). :)Olvass vissza. :)

Utoljára szerkesztett: 26.8.17
    brekkencs. és miniowl kedveli ezt.
  9. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Nekem nagyon bejött a gőzös...igaz, úgy, mint az ólgőzös, az igazi vackokat nem viszi el, nem lehet úgy kiszámolni, hogy az igazán értéktelen xl-ek is elfogyjanak, de úgy voltam vele, ami fél éve nem volt kitéve, az mehet...elég néhány maradék mutatóba.
    Így lett végül: 11 perzsa xxl, 5 hólyag xxl, 6 anjou xxl, 5 mamut xxl, 8 nyírfa xxl, 8 kecskefűz, 3 magellán, 3 tiszafa, 3 ezüstfa...9 akácia xxl, 7 szomáli xxl, 9 szerecsen xxl, 2 szantál xxl, 2 durián xxl, 6 szalakka, 4 datolya, 4 viaszbogyó, 2 tiki. Meg 10-15 értékes bahás fa, frangik, langszatok, annónák, paradicsomok, 1 eukaliptusz xxl:inlove: még 2-3 fám van, ami érik, pár vonat még biztos elmegy, de ennél jobb nem lehetett volna. Többre meg nem nagyon van szükség ezekből, úgyhogy örülök is, hogy elfogyott az aranyam és már csak lassan jön a vonat.

A lényeg: 130 FA-am volt, mikor kezdődött, az mind a vonat gyorsítására ment el, tehát kb 140 vonat hozott ennyi új fát, elsősorban aranyat indítottam kb 2x55-60 db-ot, a többi ezüst volt.

Utoljára szerkesztett: 27.8.17
    stellácska26, Sali~*.*, Fätum és 4 más kedveli ezt.
  10. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Ééés sikerült.... köszi a szurkolást brekkencs:inlove: lett 1 szerecsendióm és 1 kínai datolyám is, az egyik ezüst a másik bronz cserépből.
    Holnap is vonatozom még az afrikai ezüstfa hiányzik hátha az is betéved ha meg nem hát ott a gazdaköri.
    Sok sikert Mindenkinek hogy összejöjjön ami hiányzik!:)

11. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

sajnos így igaz

12. Böbebaba60

Böbebaba60 Fórumprofi

Szép napot Mindenkinek!
    Sajnos a tikifa elérhetetlenné vált számomra!
    Rengeteg fát áldoztam be... így aztán sajnálom, hogy nem lett meg!
    De rosszul nem jártam így sem!

13. csimbokarc

csimbokarc Járnitanuló

Sziasztok! Végre lett egy afrikai ezüstfám:inlove::inlove::inlove:, bronzból, pedig ehhez már nem fűztem nagy reményeket, tekintve hogy egy csomó aranyból nem jött.:D

stellácska26, Sali~*.*, Gio és 5 más kedveli ezt.
  14. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Sziasztok! Teszt jelleggel indítottam minden kategóriába 20 vonatot a farmon, meg a bahán is. Íme az eredmény:
    Az arany kategória, keményen tűzifa pazarlás volt. Úgy döntöttem, hogy csak Bronzot indítok a továbbiakba, de abból sokat :D

Ribiszke, stellácska26, Sali~*.* és 12 más kedveli ezt.
  15. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Szia Böbebaba,

a gazdakörben van 1-1 tikifa és afrikai ezüstfa nyeremény.

GA-BI-O-Farm, Böbebaba60, Gio és 8 más kedveli ezt.
  16. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Na a gőzös nem valami kegyes hozzám, elvétve hoz új fát, - pedig arany cserepeket indítok - de ma reggelre végre lett 2 db XXL kaukázusi hólyagfám :inlove:.

Brigi031976, stellácska26, Gio és 6 más kedveli ezt.
  17. Böbebaba60

Böbebaba60 Fórumprofi

Köszönöm szépen az infót!!!
    Igazán kedves Tőled, hogy tájékoztattál!
    Lázasan dolgoztam a gőzösön és nem olvastam.....

brekkencs., stellácska26, Gio és 2 más kedveli ezt.
  18. Maddita

Maddita Utánpótlás-írogató

Jó reggelt! Én nem tudom kinek hogy megy, én 98 szinten vagyok, 23 alkalommal indítottam gőzőst. Ebből csak két darab új fa lett, (nyolc új van) de a Bahán egy sem. Nem vagyok megelégedve az arányokkal. Nagyon nem. Persze jó pofák az xxl fák, de elvárnám, hogy meglehessen szerezni az újakat nagyobb eséllyel. :( Jah, és minden alkalommal arany cserepet indítottam.

stellácska26 és heureca3 kedveli ezt.
  19. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok :) Felmerült bennem egy kérdés, hátha tud vki rá válaszolni : szóval, ha vonatozom, és a cserepeket azután rakom ki, miután már vége a gőzös idejének, tehát küldeni már nem lehet, akkor is kifejlődhetnek az új fák, vagy már nem????

stellácska26 kedveli ezt.
  20. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia :) Ha jól működik a rendszer (Bp- tudjuk, hogy hibák azért csúszhatnak be) kifejlődhetnek akkor is új fák ha már vége az akciónak. A titokfák és minden titkos cucc megjelenését nem az akció ideje befolyásolja, (elméletben) ha nem az algoritmus amivel az adott játékelemet beprogramozták. A bahára én is csak akció után fogom kitenni a cserepeket, mert a Mega TP miatt nem bontok most.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.