Visszajelzés Csemete gőzös csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. miniowl

miniowl Fórum hercege

Szia!

Nekem meg abból lett több (3 db) :) Viszont már nincs mit a vonatra rakni (lenne de azokat már nem adom). Majd meglesznek azok is :)

Szia!

Igen jól értelmezted :) Kínai datolyám hiányzik és az afrikai ezüstfa :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 27.8.17
  2. bundusz68

bundusz68 Törekvő

Azt hiszem nagyon szerencsés vagyok, igaz van is mit vonatoztatnom. Emlékszem amikor a farmot elöntötte a szakura virág áradat. Mindegyik fajta új fából van már kettő, és az xxl-es fejlesztésekre sem lehet panaszom. Persze folytatom ameddig csak lehet. Kellene még pár xxl-es szantálfa, nagyon jó a pajta értéke. Nehogy már kifogjanak rajtam a nublonok legközelebb.xD

3. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Nem akarok kötözködni, de feltételezésem szerint a BP szerint ezért jó ha egyszerre 3-4-5 event megy, mert akkor valamit lefelejthetsz, vagy nem jut rá időd.

heureca3 kedveli ezt.
  4. atis752

atis752 Törekvő

Sziasztok!

A bahára már sikerült 2 új fát szereznem,egyikből kettő is van.A sima farmra még nem sikerült,csak xxl fák,melyek így mennek vissza a gőzösre.

5. vcsaba18

vcsaba18 Fórum nagymestere

Sziasztok.
    Hoztam az eddig kinyitott csemetékről az összegzést, mind arany tiki-titokfa.
    Farmos: XXL bükk, XXL fenyő, 3 XXL nyír, 2 XXL óriás mamutfenyő, XXL piros anjou-körte, XXL perzsa selyemakác, XXL kaukázusi hólyagfa, kecskefűz.
    Bahás: XXL szomáliai balzsamfa, XXL durián, XXL szantál, XXL akácia, kínai datolya, 3 szalakkapálma, 2 kínai datolya, japán viaszbogyó

maszilva, stellácska26, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  6. nyuszómuszó34

nyuszómuszó34 Haladó

Sziasztok!
    Nagyon tetszik a mostani expressz már majdnem teljes a repertoár :). De a bahán a tiki fa valahogy nagyon kerül engem. De nem adom fel majd csak sikerül. Ha meg nem majd a gazdaköri ott lesz. :)

stellácska26, Sali~*.*, Gio és 4 más kedveli ezt.
  7. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia :) Jaa, nem veszem kötekedésnek, csak nem értem ami irtál. Játékos társunk az kérdezte, hogy az akció után is kifejlődhet e új fa és én erre válaszoltam. Szóval nem értem mit is akartál mondani? :music:

8. Kafkaz79

Kafkaz79 Törzsjátékos

Sziasztok! A vonatos event mindig is a kedvenceim közé tartozott, és várom a következőt, így ez a mostani is elnyerte a tetszésem, ahogyan legtöbbünknek. A sok xl fával nem igazán tudtam mit kezdeni és a legtöbb poros fám is ment vonatozni most hétvégén, hogy jöjjenek az újak és jöttek is, néhány farmarany rásegítésével. Legközelebb a bahamás fák indulnak vonatkozni remélem. A fás feladatokat most könnyen megcsinálom, de a fákra nem lesz szükségem, ezért cserenapon elcserélem mind. Ha érdekel benneteket vmelyik, esetleg nem jött össze egyik vagy másik, tikifa (nincsen még) kivételével én szívesen cserélném.
    Kafkaz_79

9. Judabeli

Judabeli Törekvő

Szia!
    Hát nekem nincs akkora szerencsém mint neked. az új fákból eddig 2 db. érkezett, így valószínűleg vevő lennék egy párra cserenapon. Írj egy baglyot, hogy kb. mit szeretnél cserenapon, hátha addig összejön. Pannim egy db. sincs, esetleg egyéb lehet a csere tárgya?
    Üdv.J.

stellácska26 kedveli ezt.
  10. Totyizselé

Totyizselé Járnitanuló

A tikifa és az afrikai ezüstfa nagyon nem akar jönni. Van valakinek valami tippje?

Gio kedveli ezt.
  11. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok! Na,csak megadta magát a japán viaszbogyó is. :) Már csak az afrikai ezüst hiányzik. :)

maszilva, stellácska26, Fätum és 6 más kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Az én tapasztalatom is ez volt: 1-1 csomag 30-30 fából (bahás és farmos) csak 3 darab XL jött összesen. Persze így is volt köztük olyan ami ment a vonatra, mert sok volt belőled, de nem bánom, élveztem pakolni és még vonatozom is, csak már nem arannyal gyorsítva. Tikifából és tiszafából csak 1-1 van, jó lenne még egy-egy belőle:)

13. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Szia
    Van,tegyél ki területenként 15 arany 15 ezüst cserepet,valamelyik területen meg fog jelenni.

stellácska26, Gio, Maryanne1 és 3 más kedveli ezt.
  14. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Ha mégsem , akkor így járt ! Nálam nem jött be .xD Marad a gazdaköriből való megszerzés, előbb-utóbbb úgyis lesz.;);)

-gyöngy-581, Sali~*.*, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  15. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Nekem bejött 12 db ezüst fám lett,olyan 200 körüli fából;)

stellácska26, Sali~*.*, Beus85 és 4 más kedveli ezt.
  16. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Alapjában tetszett a vonatozás, de 3 fám még hiányzik.xDMost próbálkozok még pár arannyal, hátha, bár ne nagyon van már olyan fám amit szívesen vonatoztatnákxD

mamika57, stellácska26, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  17. apuci30

apuci30 Fórumőrült

farmon hiányzik a tiszafavirág meg nyírfabokor xxl bahán meg a kínai datolya meg a tikitotem kb 50-60 fuvarból jött össze 4 japán viaszbogyó 1 szalakkapálma 2 kecskefűz 1 afrikai 1 magellán bükkfa a többi új xxl-es

maszilva, Sali~*.*, stellácska26 és 5 más kedveli ezt.
  18. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Köszönöm a válaszod, én is így gondolkozom, mert már nincs sok hátra 100-ig, fontos a tp. Utána pakolok ki akkor, lesz, ami lesz :)

Sali~*.*, Gio, meszimarsi és 2 más kedveli ezt.
  19. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Én csak aranyakat indítottam, egyszer ezüstöt egyszer bronzot, de csak 1-1 dbot, azt meg nem tudom momdani mennyit , mivel az első nap folyamatosan raktam ki, ahogy beérkeztek, másnap összevártam mind és éjjelre tettem ki, na ez se jött össze, azért nem túl rossz, viszont még hiányos a készlet mindig.:):):):):p

Sali~*.*, stellácska26, Gio és 3 más kedveli ezt.
  20. nyuszómuszó34

nyuszómuszó34 Haladó

Sziasztok
    Csak nem jön az a tiki fa . Ellenben már lassan belefulladok a sok szomáliai balzsamfába.

stellácska26, Sali~*.*, Gio és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.