Visszajelzés Csemete gőzös csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Drága Szomszédasszonyom:)
    Vendégem vagy egy Japán fára természetesen. :)
    Szia:)
    Nagyon szívesen, csak írj majd rám , ez a farm nevem is.
    Ne légy szégyellős, nyugodtan írj ha nem sikerül kérlek szépen.:)

Fätum, Rylee86 és Gio kedveli ezt.
  2. LBetti

LBetti Fórumgróf

Sziasztok!

Nálam a tiki és az ezüstfa az, amit csak 1-1 példányban sikerült megszereznem, de még próbálkozok...:oops:

Sok sikert Mindenkinek!:)

Szia!
    A széf és a gőte cserélhető volt, ha jól emlékszem, és azt is a gőzös hozta.:)

alpha58, Sali~*.*, Gio és 2 más kedveli ezt.
  3. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! A gőte az igen, a széfkészítő az nem volt cserélhető. Gratula a fáidhoz! Nekem a bahás tiki az nem jött. Ui: Megnéztem a modi válaszát a kérdések, amikhez nem .. topikban a 6548 hsz és én tévedtem, BOCSÁNAT!

Utoljára szerkesztett: 28.8.17
    -kaktuszable-, Sali~*.* és LBetti kedveli ezt.
  4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok! Még mindig nem adta meg magát az ezüstfa. Már csak ez hibádzik. :) Tikifa egy db lett. Azt se nagyon osztogatja. :)

Sali~*.*, Swordfish, LBetti és 2 más kedveli ezt.
  5. -Fülemüle-70

Nálam a léghajó tele volt széfkészítővel. Igaz hogy csak keresték, nekem nincs így lehet tévedek a csere illetően. Akkor elnézésedet kérem. :( Egy tiki fára a vendégem vagy cserekor:)
    Csak írj majd rám kérlek.
    Szia Ninett:)
    Csere napkor írj rám az afrikai fa miatt, szívesen adok.

Sali~*.*, Ninett79, LBetti és 2 más kedveli ezt.
  6. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia Szomszédkám:)
    Nagyon köszönöm, de még azért próbálkozok, hátha:)

7. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia Fülemüle és Sali~*.*!
    Nektek is csak 2-2 db Szerecsendió lett. Az kell nektek is és így egyiket nem fogadhatom el,hogy 1-gyel szenvedjetek,de nagyon kedves, hogy így is megosztanátok velem.:pNekem e nemes szándékotok többet ért most még 5 új fánál is.:inlove::inlove::inlove:Amúgy miniowl felajánlott 1 Szerecsendiót és barnus06 szomszikám 1 db Nyírfát. ;):D
    Köszönetem nekik és nektek is!xDxD
    Amúgy csak a 2 új fám lett,mert most jött a Kerti berkenye és xxl-be.:D Így már erdő van belőle is és Végeztem is vonatozással. Gázos Suzukim olcsóbb és még időhöz sem vagyok kötve.xD:cry:xDxD

8. farmszékely

farmszékely Aktív író

megvagyok elégedve az eventtel!
    csak az afrikai ezüstfa és a tikifatotem hiányzik, de az nagyon ):
    nem tom mit műveltem de abból egy se jött /:
    na majd cserenapkor talán /:

-Fülemüle-70, Swordfish és Gio kedveli ezt.
  9. vcsaba18

vcsaba18 Fórum nagymestere

Sziasztok.

Ma bontottam 1 tiszafát és 1 afrikai ezüstfát.Még nem volt egyik sem.
    Aranyakat indítottam végig, 1 XXL bükk és 1 XXL fenyő lett , a többi mind új fa.

Még 3-3 arany csemetém lesz a végéig, XXL szerecsendió, tiki-fa, szomorúfűz és magellán bükkfa hiányzik.

Fätum, alpha58, -Fülemüle-70 és 3 más kedveli ezt.
  10. Ninett79

Köszönöm a felajánlást, de még vonatozgatok, hátha, ám a nyírfa xxl-t hozza mindig. Még párat indítok. Ha mégsem lesz, írok. :) Köszönöm. :)

Gio, -Fülemüle-70 és LBetti kedveli ezt.
  11. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Szerintem a léghajón csak kérték, a rendszer az engedi kérni! De nem volt cserélhető, bár én nem próbáltam. Így biztosra nem mondom, csak azt olvastam, amit a modi válaszolt valakinek. Köszönöm a felajánlásod, nagyon rendes vagy. De a hiánya engem nem zavar, a szerencsén vagyis a beállításon múló dolgokhoz ritkán van " szerencsém" . Amit a játékban " munkával" játékkal meglehet szerezni és engem érdekel az megvan. Többre nem vágyom, a G-körben elférnek a feladatok, van hely bőven. Kívánok neked a játékban sok sikert!!!

12. -Fülemüle-70

Nálam szerecsenfa erdő van, majd cserekor elárasztalak pár darabbal. :) Mid hiányzik még? Majd küldj egy Uhut, még pár érik most, de a vonatra nem szálltam már fel. :( Pedig egy pár kört még igen csak tennék, mert szantálfa erdőt szeretnék a Niagara vízesésemre telepíteni.
    Remélem sikerül, de ha még sem csak egy Uhut kérek majd. :)
    Jaj nyírfa erdőm nekem is van, fel is tettem a vonatra, csak valahogy vissza hozta. :(
    Azért én ha nem haragszol, felírtam a kis füzetembe. :)

Gio, Swordfish, Ninett79 és még 1 ember kedveli ezt.
  13. Ninett79

És berobogott a vonat az ezüstfával. :)Tök cuki,ahogy mosolyog ez a fácska. :D Tetszik. Így már mindből van 1-1 db-om, be is fejezem a vonatozást. :) Köszönöm a felajánlást azért. :)

ursa11, Swordfish, alpha58 és 3 más kedveli ezt.
  14. -Fülemüle-70

Jaj Ninett nagyon örülök hogy sikerült. :)
    De ha valami hiányzik, csak nyugodtan írj ok?
    XXL szerecsendiófát szívesen küldök neked. Magellán pálma, vagy mi a szösz a neve, azt is szívesen küldök.

ursa11, alpha58, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  15. miniowl

miniowl Fórum hercege

Sziasztok!

Nekem továbbra sem sikerült a kínai datolya és az afrikai ezüstfa. Viszont egy japán viaszbogyót tudok adni, akinek nem sikerült szereznie.
    Szép napot mindenkinek! :)

Fätum, alpha58, Gio és 2 más kedveli ezt.
  16. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Cserélhető volt a széf, mert kaptam érte egy bölényt.
    Végre befutott a gőzös a hiányzó tiszafával. szóval megvan a kollekció, igaz csak 1 db ezekből, de nagyon örülök neki, végre volt egy kis szerencsém.
    Mindegyik aranyból lett, a bronz nekem csak XXlmandulát ,olajfát stb hozott

alpha58, Gio, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  17. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Akkor bocsánatot kérek, tévedtem! Mert én úgy olvastam, hogy nem lehet de, megnézem ott ahol a modi válaszolt valakinek. Lehet félre olvastam a felsorolást, én nem próbáltam ki, mert van belőle. Ui: Megnéztem a kérdések, amihez nem talál- nál, a modi válasza a 6548 hozzászólás. Ott van felsorolva,hogy mi cserélhető, de a széf az nincs ott. Nincs nagy jelentősége, mert a cserenap már elmúlt, de még egyszer 1000 BOCS!

Bátyus, Gio, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  18. -Fülemüle-70

Kínai datolya ügyben majd írj rám, szívesen adok. :)
    Japán viaszbogyót, sőt semmit se kérek érte. :)

ursa11, Fätum, miniowl és még 1 ember kedveli ezt.
  19. Kurtikaaaa666

Kurtikaaaa666 Utánpótlás-írogató

Nem lehet igaz!Új fát már tegnap sem adott, csupa XXL !:(>:(

20. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!:)
    Köszönöm szépen Fülemüle! Amennyiben aktuális lesz még, akkor megkereslek!;)
    Ügyes vagy Gio! :)Köszönöm szépen a drukkot, én azért már kissé borúlátó lettem. Az arany, az ezüst és a bronz sem hozta. Fura egy szerelvény annyi biztos. Sok XXL fáim lettek, most éppen Akácia, Makadámia és Paradicsom. Az ezüstnek jobban örültem volna.
    Sok sikert "óhajtott" fákat a még vonatoztatóknak!;)

Swordfish, -Fülemüle-70 és Gio kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.