Visszajelzés Csemete gőzös csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Ne add fel. :) Nekem is ma hozta meg a vonat. Eddig nem. :) Aranyból jött. :)

Swordfish, Marika312, Gio és 2 más kedveli ezt.
  2. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia Füli!
    Most nézem és javítottam ugyan,de annyira akartam nem sértően a 2-ből 1 felajánlást Sali~*.* -nak vissza mondani és kedvességét megköszönni,hogy már a nevekbe is bele keveredtem,mert apró ganajtúróval jöttél és az undorító.xDxD
    2 új fám jött csak a KECSKEFŰZ és a SZALOKKAPÁLMA,mert többi már olyan 1000 éves jött,amiből van.
    Köszike

3. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Semmi tiltakozás punk-tum!:) Míg kettő van, van mit megosztani! ;)
    Szia Ninett!
    Gratulálok a kitartásodért, az óhajtott fádhoz! Még nem adtam fel, csak a vonatra tettem. Sajnos a rendszer is ismeri ezt a tulajdonságom, kűzdök még.
    A ládikákat ugye szorgalmasan nyitogatjátok az idő lejártakor?!

Szia!
    Jó látni Téged is, már aggódtam.:) Többiek megjöttek? Drukkolok neked, no meg magamnak is még ......elérhető!

Gio, Swordfish és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  4. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Azért írj majd rám, mert tényleg szívesen segítek.
    A ganajtúró bogár a Tiki fáról jutott eszembe, mert mikor Egyiptomba voltam, a férjem vett nekem egy medált és hasonlít rá. Amúgy szerintem aranyos kis teremtmény, csak irtózom a rovaroktól, pókoktól. :( Lehet az amiatt van mert darázs csípésre allergiás vagyok. De most komolyan, van egy fázisa az érés idejének ami totál hasonlít rá.

osztrak12, brekkencs., Swordfish és 3 más kedveli ezt.
  5. Gio

Gio Fórum bárója

Sajnálom, hogy nem lett meg. Ezek a fák, amiket felsoroltál Bahásak. Az ezüst fa a farmos cserépből jön. Azokat kellene inkább indítanod az ezüst fáért:)

6. -Fülemüle-70

Gio kérlek írd meg mi hiányzik Sali - nak, mert szívesen küldök Neki ha nem jön össze. Most arattam a beért fákat a bahán, hát nem meglátogatott megint 2 db tiki fa. :(
    Ja és még érik pár db.

7. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Bizony nagyon melléolvastál!
    Itt a link, amit előszeretettel ajánlottál, amiben az olvasható általad hibásan, hogy a széf nem cserélhető!
    https://board-hu.farmerama.com/inde...és-haladók-részleg.14194/page-328#post-737549
    >> Néhány példa a nem cserélhető, nem ajándékozható tárgyakra: /2017. augusztus/<<<
    Ebben a felsorolásban hol szerepel a széf??
    Ha a nem cserélhető dolgokról szól a lista, akkor ami nem szerepel benne, az cserélhető, ajándékozható!!

Legközelebb ha hivatkozol egy moderátori válaszra, azt hozd is, hogy más is olvashassa!!

8. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Köszönöm szépen, hogy aggódtál! Megvagyok csak eventeztem és vonatoztam, sikerrel az aranylevelű fa, társa megvan! Jelenleg még nincsenek egymás mellett, mert még rendeznem kell a farmom. Szeretem tudni, hogy mi hol van és azonos legyen kb-re az érési idejük.Vannak szép fák de ez a kettő a kedvencem, igaz az afrikai csak mostantól, de örülök neki. Drukkolok neked, én is!!

9. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

meg van bocsájtva, nem jár érte fővesztés

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.8.17
    -Fülemüle-70, Swordfish és Gio kedveli ezt.
  10. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Tudod felváltva vonatozom. A farmoson az XXL kerti berkenye, fenyőfa, körtefa az utazó, az XL-ből kifogytam. A fenyő többször visszajött, több XXL nyírfa, cukorjuhar, mandula, kaukázusi hólyagfa, perzsa selyemakác kiséretében. Mind nagyon jó és hasznos, az ezüst viszont az újdonság erejével bír. Azért köszönöm szépen a figyelmeztetést, komolyan! Most ismét a farmos fák vonatoznak.

Nem volt aranylevelű fád? Most ez komoly?:sleepy:

11. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Sziasztok,

az event alatt végig
    csak szigetes csemetéket rendeltem, néhány kivétellel bronz cserepeset.

Ezeket a fákat kaptam, sok pajtába kerülő XXL fa mellett:

- 2 kínai datolyafa
    - 3 japán viaszbogyófa
    - 2 szalakka pálma

- 1 tiki-fa
    - 6 szerecsendió XXL
    - 5 szantálfa XXL
    - mangrove XXL
    - 7 akácia XXL
    - 8 szomáliai balzsamfa XXL
    - 2 ördögcérna XXL
    - pitomba XXL
    - eukaliptusz XXL
    - ébenfa XXL
    - 9 durián XXL

Egy csemete még úton van a vonattal.
    Jó móka volt, már alig várom a következő csemete gőzöst:inlove:8)
    Sok szerencsét az utolsó csemetékhez Mindenkinek!:)

Utoljára szerkesztett: 28.8.17
    osztrak12, ursa11, brekkencs. és 6 más kedveli ezt.
  12. Gio

Gio Fórum bárója

Olyan jó lenne, ha estig nyitva maradhatna a topik:D, hogy mindenki beszámolhasson a még érő titok cserepek eredményéről:)
    Kedves mamarygen, lehetne róla szó?:)

13. -Fülemüle-70

Sali írd már össze mi a fránya hiányzik.
    Majd küldünk Neki aranylevelű fákat.:inlove:
    Tudni kell rólam, hogy a fák és a tenyésztés a gyengém. Illetve nem a gyenge pontom, hanem imádom ezeket az eventeket. :)

Swordfish, osztrak12, brekkencs. és 3 más kedveli ezt.
  14. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

Sziasztok!

Látva a sikereket, az összes xl fámat megutaztattam és egyben kitettem 51 bronz fát a fő farmra és 45 bronz fát a bahára. Nagyon kíváncsi vagyok az eredményre... :) Sajnos beszámolni már nem tudok róla...:)

Swordfish, -Fülemüle-70, alpha58 és 2 más kedveli ezt.
  15. mamarygen

Sziasztok!

Az event vége után a topic még néhány órát nyitva lesz.

Különösen azért is, mert az event után is jöhet még szállítmány, amit az utolsó pillanatokban indítottatok útnak.

Azok a szállítmányok néhány órán belül kereshetők majd a fás menükben, az érintett játékosoknál.

16. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nagyon sok gőzöst elindítottam, lett sok XXL-es, de sajnos az újakból nem lett mind. Hiányzik az afrikai ezüst, a pálma és a japán bogyó. Kicsit szomorú vagyok, mert rengeteg XL-es fát tettem vonatra és nagyon szerettem volna, ha az újak is besorakoztak volna.
    Gratulálok azon Gazdáknak, akiknek sikerült beszerezniük az összes új fát! :)

Swordfish, osztrak12, csio70 és 4 más kedveli ezt.
  17. Gio

Gio Fórum bárója

Köszönjük szépen:)

Kiváncsian várjuk mi is az eredményt:D

18. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Köszi a választ, már rájöttem és bocsánatot is kértem ezért. A Hsz számát megadtam!!! Már amúgy sincs jelentősége, mert a cserenap elmúlt. Itt ebben a játékban pedig az a biztos, ami megtörtént vagy még talán az sem egészen biztos. Saját tapasztalatom alapján, mondom azaz írom ezt. Egyszerű EMBER - vagyok, a szám-GÉPET csak a játék óta használom, ide cipelni NEM TUDTAM, ezért BOCSÁNATOT kérek tőled is. Két szakmám van, egyik se irodai, azokhoz tartozom akikből a Tv- ben sokat beszélnek. Na nem azért, mert megakarnak becsülni, hanem azért mert HIÁNY cikk lettünk. Írásaimnál most bevallom, hogy saját böngészőmet használom, NEM A SZAVAKAT KELL keresnem, hanem a betűket 1 ujjal kergetem. Legközelebb nem fogok hivatkozni a moderátori válaszra!!!!!! Ha kérdésem van néha, 1x1 arra magam is tudom a választ, 3db- ból 1db mindig bejön. SZÉP NAPOT KÍVÁNOK NEKED!!

osztrak12, -Fülemüle-70 és Gio kedveli ezt.
  19. mamarygen

Az rendben van, hogy a beszélgető társadtól bocsánatot kértél. Az udvarias lépés volt.

A moderátori hivatkozás viszont azt tükrözte a hozzászólásodban, hogy alátámasztja az információidat.

Ez nem így van, nem így volt. Ezért írtam a válaszomat!

Kukori.és.Kotkoda és Gio kedveli ezt.
  20. Halászné

Halászné Járnitanuló

Sziasztok! Sajnos nem tudtam a farmexpressz event vége előtt belépni, így az utolsó aranyos szállítmányomat nem kaptam meg.
    Most játékban vagyok már vagy tíz perce, de úgy néz ki, hogy az utolsó 2070 csp értékű faárum már sohasem jön meg.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.