Visszajelzés Csemete gőzös csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. jucimuci

jucimuci Járnitanuló

köszi alaposan átnéztem de nincs meg :sleepy:

Marika312 kedveli ezt.
  2. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szívesen. Sajnálom, hogy nem találod, biztosan megvan, csak "elbújt" a többiek mögé... viccet félretéve, esetleg frissíts, vagy ki- belépés, s újra nézd át.

-Fülemüle-70 kedveli ezt.
  3. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Ügyes vagy!!!!! :D:D:D Tökéletes! :D
    Na, ha ennek a linkjét nem a KÉP beillesztésbe rakod, hanem baloldalon a [​IMG] linknél illeszted be, akkor http://kephost.com/images/2017/08/28/Link-hely.jpg így jelenik meg. :)
    Akkor tilt le, ha ugyanazt a képet egymás után fel akarod tölteni (nem bolond, hogy duplán dolgozzon xD). Vissza tudsz lépni az előző feltöltésedre, vagy te magad illeszted vissza, és újra "megalkotod" a beillesztő linket, vagy csukd be a kephostot, és ha átnevezed pl. sziget 2. -re akkor már nem érzékeli, hogy ez ugyanaz a kép, és tovább gyakorolhatsz :D:D:D.

Swordfish, Gio és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  4. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szia Szomszédasszonykám:)
    Szuper? Hát már kínomba mindent próbálok, de nem jó, nagyon nem. :(
    :cry::cry::cry:
    Miért tilt le a kephost? Nem csináltam semmit. :(

Genka, nálam nincs ilyen link a kephoston. :(
    Sőt már le is titott, amit nem igen értek miért.: :)inlove:
    Sírni tudnék, de nem adom fel.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.8.17
  5. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Andi ! Nem sírunk, "harcolunk", Te fogsz győzni. Ilyenkor át kell nevezni a képet más névre, nem engedi ugyanazt többször felrakni. Hoztam én is egy kis képecskét - ez a fa gyönyörűség. (ezt a picike verziót genka tanította meg, köszi)
    http://kephost.com/images/2017/08/28/facd480.jpg
    -.--.-
    Szia Genka ! én nem is használom a linket, hanem a képhoston jobb egérrel kimásolom a direkt linket, a Hsz-embe szintén jobb egérrel beillesztem.

brekkencs., Gio, Swordfish és 3 más kedveli ezt.
  6. genka53

Az a kis kép, ami a link helyét mutatja, az nem a kephost.com-on van, hanem a Fórumon, a hozzászólás rész bal felső sarka, te drága!
    Indulj el az egereddel balról B I U ...... egészen a láncszemig (van aki fekvő 8-asnak mondja) az a link jel - vagy nem tudom, mire gondolsz. Szerintem holnap pihenten nézd át az eddigi vonatkozó hsz-ket és biztos, hogy minden tiszta lesz. :inlove:

brekkencs., Gio, Swordfish és 2 más kedveli ezt.
  7. -Fülemüle-70

Újra próba indul. :)
    Nem is tudom hogyan háláljam meg a segítségeteket.:inlove:
    A kephost tilt, de hozok mást. Azt nem értem hogy miért tilt le? Hmm..
    https://postimg.org/image/lblfghfdh/

Utoljára szerkesztett: 28.8.17
  8. genka53

Szia Marika! :)
    Olyan gyönyörűségem nekem is van, csak pislogtam, hogy tényleg ilyen? [​IMG]

Jobb egérrel kimásolás az ugyanaz, mint amikor a COPY-ra kattintunk ;):D.
    Jól csinálod, mert csak a képet hozod, és nincsen semmi olyan körülötte ami nem a képhez tartozik. :D:inlove:

brekkencs., Gio, Swordfish és 2 más kedveli ezt.
  9. -Fülemüle-70

brekkencs. kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.