Csibész lovagoltatás!

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Nildia, Aug 2, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

A szédült szántóra nem enged ültetni,a tölgyesre igen .másnak is igy változott?

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ajánlom figyelmedbe ezt a hivatalos közleményt:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/csibész-lovagoltatás.14188/#post-548403

Türelmet kérünk Mindenkitől a javításig!

Sanyamucika and szellorozsa like this.
  3. mamarygen

Szia!

Ebben az eventben nem minden területen lehet ültetni eventes növényeket. A leírás is tartalmazza ezt az infót.

A Szédült szántó és az Esőerdő most kimarad. Ott pótlásokat lehet termelni, ha szükséges.

Gio and szellorozsa like this.
  4. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Elkezdtem a felszaporítást az eventnövényeknek..és persze benéztem a városba a Körhintára..és ahol a malackánál és a barikánál nem eventnövény kér..hanem pajta-növényt...egyből szemet szúrt hogy a 3 féle gabonanövényből amit felajánlott az a 3 lépéses amiből a legkevesebb van a pajtábaxD..a kis csibészek:)

5. mamarygen

Szia!

Ha nagyon zavar a sok ismétlés a válaszoknál, akkor lapozz kérlek!

Ha segíteni szándékozol, akkor tedd azt, de ne "ítélj" .... Te válogathatsz, mire térsz ki a posztjaidban.

Köszi a támogatást! Tényleg :)

6. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Köszi szépen a válaszod, nem egyszerűsödött a dolog sajnos.

-BombadilToma- likes this.
  7. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

xDxD Nálam is ez volt, de fityiszt kaptak az orrukra, nem 3 lépésest.

8. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Azért lássuk be, hogy ezt az eventet felröppenőkkel és tenyészállatokkal teljesíteni nagyon egyéni stratégia, de ha sikerül, az világraszóló eredmény lesz! xD:music:

Egyébként én is abból élek a farmon, hogy elolvasom a nálam sokkal szorgalmasabb, jólelkű gazdák írásait, akik kigondolkodják és elmondjak, hogy hogyan lehet a legegyszerűbben a legjobb eredményeket elérni, és nagyon hálás vagyok nekik, hogy megspórolnak nekem egy csomó fejtörést azzal, hogy megosztják a tapasztalataikat. :inlove::)

9. Attila22

Attila22 Junior szaki

sziasztok nálam az egyik küldetésnél ólomvirágot kér,ez eddig jó is de az csak a 88 szinttől elérhető.Ilyenkor ezt hogyan tudom megcsinálni?

szellorozsa likes this.
  10. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Szia!
    Teljesen egyetértek veled én a 97-es szinten vagyok és meggondolandó mostanában minden event, sokan irják hogy valós pénz nélkül simán meg lehet csinálni minden eventet de ezzel én nem értek egyet. A panaszkönyvben hiába irtam le a véleményemet és hiába panaszkodnak a gazdák egyre rosszabb irányba megyünk, a kispénzesek lassan kiszállnak a játékból, pedig a sok kicsi sokra menne.:)

Mikulás48, szellorozsa and nyafi70 like this.
  11. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

Megértettem és megértelek!
    Hiszen a válaszolgatók az adminok munkáján könnyítenek! :)

12. Netudki50

Netudki50 Törekvő

Teljesen igazad van szerintem, én is ezen a véleményen vagyok!!!!!!!

revaa, Leho69 and Amateur* like this.
  13. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Hagyni kell téged, aztán a végén úgy is rábólintasz a jóra.;)

14. mamarygen

Mikulás48 and Attila22 like this.
  15. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

A flittermákot már felszaporítottam és 1x1-be elültettem a főfarmon és a bahán a maradékot pedig az erdei tisztáson.
    ma még egyszer aratok.

szellorozsa, stellácska26 and Leho69 like this.
  16. Polarbear59

Polarbear59 Fórum-zöldfülű

Üdv dolgos Gazdák !
    Bár már érdeklődtem, hogy Bahamán is szükséges-e a 25-ös szint elérése az eventhez, erre eddig választ nem kaptam. Úgy látszik itt csak a "magasabban lévők " problémáira van a modiknak válasza....
    Amúgy jónak néz ki a dolog, leszámítva a rengeteg hibát, de ezt már megszoktam. Szegény fejlesztők sincsenek mindig a helyzet magaslatán.
    További kellemes variálást mindenkinek !

17. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

Miután az event leírása erre külön nem tér ki, csak sejtem, hogy nincs ilyen kitétel.
    Ha már van bahamád, akkor tudsz termelni is rajta. A beadandó meg olyan, mint az eb estebédje.

szellorozsa and revaa like this.
  18. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Szerintem nem, de biztos fognak válaszolni még mások is.Ha tudod vetni a kijelölt helyeken az event
    növényt,nyugodtan kezdj hozzá.

szellorozsa likes this.
  19. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    én csak nemrég kezdtem neki érdemben, 4kor értem haza, most már mind a 4 féléből vissza van ültetve 45 mag, egyenlőre 2x1be, a két rövidebb érésű nemsokára le is érik újra. Utána a mézeskalács és a nyalóka megy vissza1x1be, mind a 4 állatnál az a 3 lépéses nálam az első eventgazos körben. Viszont ha a pajtás cuccok a következő körben is ilyen nagyon el lesznek szállva, egyrészt a minimumra fogok törekedni, és ördög vigye a plusz kütyüket, másrészt még a minimumért is kénytelen leszek lebontani a szédültről az ólakat, mert a piac árai nagyon durvák.
    Tekintve, hogy kong a pajtám( szerintem nem csak nekem), termelni kell még az eventgazon kívül is...remek:oops:pedig az sem kevés...
    Már csak abban vagyok tanácstalan, hogy melyik állat legyen, amelyikkel átmenetileg megállok a 2. szinten, hogy a többivel haladhassak.

Már tudom:Drészemről a gida ajándékai a legkevésbé szimpik...a másik 3 állattal viszont remélem eljutok a végéig:music:

Last edited: Aug 3, 2016
  20. amitakarszD

amitakarszD Utánpótlás-írogató

Leho69 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.