Csibész lovagoltatás!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 2.8.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok:)

Ugye azt írtam, hogy gondolkodom azon, belekezdjek-e az eventbe:music:......hát belekezdtem, egyenlőre folyamtosan szabadítom fel(fájó szívvel) az ültethető területeket. Amikor a fiamat megkértem, hogy segítsen, meglátva a 4 féle eventnövényt, csak ennyit mondott :" sok-sok palacsintába fog neked ez kerülni Anya"xD, bizony ha nem segítene, akkor nem kezdenék bele, mert nem tudok most már annyi időt belefektetni, amennyit szeretnék.
    Amíg szaporodnak a csodás növények, addig kiéheztetés zajlik (köszönjék a kölykök Apucinak, vagyis a BP-nak), amúgy sem szeretem sokáig nézni a körhintán ülő csibészeket, mert egyrészt tengeri beteg leszek a körhintán, még ha nézem is, másrészt a barigyerek kifejezetten szuggerál a nagy kék szemeivel: "adj enni, adj enni", mintha ezt sugallná. Enni csak akkor kapnak, amikor már elegendő növény összegyűlik, van idő bőven, nem fogok sietni, remélem így is sikerülni fog, még jó, hogy nem kell idegelni a felröppenőn:p, bár egy kicsit hiányzik az érzés, mert minden rosszban van valami jó ugyebár;)!
    Hiába az idő nagy úr, már 6. éve nyúzom ezt a játékot, és ha event van, bármilyen, egyszerűen nem tudok ellenállni neki( hiába nyürrögök az elején).
    :D
    Munkahelyi (bal)eset:;)
    A körhintára visszatérve, bizony mostanában inkább ülnék mégis rajta, mint a munkahelyemen a széken, mert az embereket teljesen behülyíti a média és a számítógép előtt ülve is olyan oldalakra mennek fel, ahol az általuk észlelt bőrtüneteket, a lehető legrosszabb (ön)diagnózisokkal látják el.:eek:
    Úgy jönnek hozzánk a Bőrgyógyászatra (ahol Előjegyzéses alapon megy a rendelés), hogy szinte az utcáról beesve követelik, hogy a szúnyogcsípésüket lássuk már el. o_O
    Ha kullancsot találnak bármely testrészükben, nem az jut az eszükbe, hogy otthon kiszedjék egy csipesszel, hanem 3 napig hízlalják a "szerencsétlent" a bőrükbe fúródva és utána olvasnak valami hülyeséget a neten, vagy a szomszédasszonytól hallanak valami horrort és szinte betörnek az ajtónkon, hogy Őket most azonnal lássuk el, mert Lyme- kórt kaptak.
    Most felhasználom az alkalmat itt arra, hogy tudassam Veletek, a kullancsot mihelyst észreveszitek a bőrötökön( ha csak nem nagyon apró), azonnal ki kell szedni egy csipesszel,(a gyógyszertárakban is lehet kapni megfelelő eszközt erre) és az adott testfelületet 1 hónapig megfigyelni(nem kell azonnal a bőrgyógyászhoz rohanni).
    Abban az esetben, ha az adott bőrfelületen egy vörös folt kezd kialakulni, mely napról napra növekszik és lilás gyűrű övezi (kb 5-6 cm átmérőjű a duzzanat), na akkor kell felkeresni a bőrgyógyászatot és az orvos felírja az erre való antibiotikumot és vérvételt is előír.
    Tehát ez van. Ha marad is esetleg az eltávolítás után kullancsdarab a bőrben, nem kell megijedni, mert a szervezetünk úgyis kilöki pár nap alatt.
    Mindenkinek jó szórakozást ezen az eventen ;)

Utoljára szerkesztett: 4.8.16
    Peszi2, Fatther, Fätum és 22 más kedveli ezt.
  2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Kérlek, válaszolj minden kérdésemre.
    Tehát hol ellenőrizted azt, hogy nem kaptad meg a kezdőmennyiséget?
    Csak segíteni szeretnénk...

taga1 és revaa kedveli ezt.
  3. VandaViki2020

VandaViki2020 Járnitanuló

Gondolom ha vetni akarok növényt akkor a szokásos helyén van ahol a többi növény is vagy változott valami?

osztrak12 kedveli ezt.
  4. |Tamás|

És melyik területen? Minden területen próbáltad?

osztrak12 kedveli ezt.
  5. Monarda

Monarda Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Legalább annyit lehetne még közölni, hogy miből - pontosan -, mennyi kell. Az, hogy két termőterületet elvettek, amin nem lehet ezeket a növényeket termelni egyértelműen padlóra küld mindenkit, ráadásul semmi infó a mennyiségről. Amúgy kezdenek ezek az eventek teljesíthetetlenek lenni, vagy nincs elég felröppenő..vagy nincs elég terület, mindig van valami amiért arany nélkül nem lehet teljesíteni. Ez a mostani már nem is cicózik, mert választási lehetőséget sem hagy, hogy esetleg akarsz-e venni farmaranyat..itt kajakra már csak aranyért adja a cumit. Ami valóban nagy cumi ebben a játékban, az örökös elbontás..majd visszaépítés, mert képtelenség bontás-építés nélkül egyetlen eventet is végigcsinálni. Persze még akkor is ott van az a kérdés, hogy ha le is tudod termeleni a kért mennyiséget, lesz-e elég felröppenőd..naná nem! Itt most nem lesz elég a terület, ez tuti..főleg nem 7-6-5-4 órás érésű növényeknél. Ha legalább a pontos mennyiség meg lenne adva, el lehetne dönteni, hogy érdemes-e egyáltalán belekezdeni avagy sem..megelőzvén minden építés-bontás macerát.

6. VandaViki2020

Igen minden területen próbáltam

bindi5454 kedveli ezt.
  7. Hechingen

Hechingen Rutinos

Folytatódik:) Kedves niedor pontosan elotted lévö 4. hozzászolásban a moderátor nagy piros betükkel kiírta mi a tehendö,látványos és mindössze 4 hozzászolást görgess felfelé>:(

Peszi2, Amateur*, osztrak12 és 2 más kedveli ezt.
  8. |Tamás|

Az ellenőrzéshez Kérlek add meg felhasználói nevedet, és User ID számodat.

9. VandaViki2020

VandaViki2020 ID: 47434182

10. |Tamás|

Ellenőriztük, Minden gond nélkül megkaptad a kezdőmennyiséget, csak ahogy néztük, szédült szántódat készítetted elő. Szédült szántó ebben az eventben NEM játszik.

Kérlek nagyon alaposan olvasd el az event ismertetőjét.

• Ültethetőek: Főfarm, Erdei tisztás, Bahamarama

Peszi2, Magdusnéne, osztrak12 és 2 más kedveli ezt.
  11. Hechingen

Hechingen Rutinos

Minden játékosnál más a kért mennyiség a pajtában lévö növényböl.Az eventnövényböl viszont kiszámítható elöre hisz jelzi mit kér ez egységes 450db és 300db mindegyik helyen ha 3 egységgel szeretnél haladni könnyen kiszámítható 12 egység van..Tehát 12/3 egyenlö 4:D 4¤300 és 4¤450 amit kérhet egy szint ugrásához ha 3 egységgel szeretnél haladni:)

osztrak12, taga1, bindi5454 és még 1 ember kedveli ezt.
  12. szoszimo92

szoszimo92 Haladó

Azon én is meglepődtem, hogy a szédült szántón most nem lehet ültetni event növényeket, pedig úgy jobban teljesíthető lenne ez az event. o_O A pontos mennyiségek megadása tényleg nagy segítség lenne, viszont az a gond, hogy itt attól függ a beadandó mennyiség, hogy hányas szinten vagy. :oops: Én úgy vagyok vele, jutok, ameddig jutok, bár jó lenne végre egy eventet az elejétől a végéig megcsinálni (eddig még egyet se sikerült xD), de hát ez van.

13. VandaViki2020

Köszönöm. Én voltam figyelmetlen.

bindi5454 kedveli ezt.
  14. eko19

eko19 Junior szaki

Jó reggelt mindenkinek! Végre valaki pozitívan nézi a dolgokat!! xD
    A majomnál a topáz talányos a 11. szinten van ,....tehát 8-nál nem állunk meg. xD

Peszi2, nyuszika215, osztrak12 és 2 más kedveli ezt.
  15. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Kedves |Tamás|, Nildia, Rodin!
    Le a kalappal előttetek! Remélem türelmetek és kötél idegzetetek még sokáig kitart!

És hogy ne legyek off:
    Most egy cseppecskét tényleg megnehezítették az eventet. De nem baj, legalább nem azért panaszkodunk, hogy unalmasak az eventek (felröpi sincs) :D Nekem egy kicsit lassacskán megy, de majd csak "begyorsulok". Termelek, termelek (éjszakára a hosszú ment), de még nem döntöttem el, hogy melyik állatkát hagyjam éhen halni :p.
    A majomnál jó lenne a Topáz, mert nincs még vörös pandám és még jól jönne a Léggömbexpressz még egyszer, de mind kettő a 8-dikon túl van; malacka nyer a Waiheke miatt (csak 1 Rolliniám van); a bárány 8-dikja 3 party pörgetés, ez is jól jön; a gidánál viszont a 7. a 8000 Btp-s nyeremény, ami szintén jól jönne (bár nálam csepp a tengerben) - így lehet a gida marad éhen :) ?

Peszi2, Melan, Ribiszke és 4 más kedveli ezt.
  16. vikybaby7575

vikybaby7575 Fórum-zöldfülű

Sziasztok,
    tudna valaki segíteni abban hogy én csak a 89 szinten vagyok és miért kér 94 szintű nővényt tőlem?
    Így a feladat teljesíthetetlen, szerintem ID 40286084

Köszönöm

17. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Szia!
    Ugyan a szédült szántó nem szerepel,de az első kiírásban az volt írva ,nem padig az erdei tisztás.Én is a szédült szántó takarítottam le :(

osztrak12 kedveli ezt.
  18. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Sőt, 1 lépéssel odébb meg ott a léggömbexpressz, mint extra (felhősoron felüli) kitehető, elég jó TP-vel, úgyhogy ha már odáig eljutok, én még arra is ráhajtok :)

Szerk: Amúgy megnéztem a léggömbexpressz animációját és tök szomorú...Szegény kis gida úgy megörül a léggömbállatkájának, ringatja, ölelgeti, szeretgeti, erre az kipukkan és ő sírni kezd :(

Melan, osztrak12, zit67 és 2 más kedveli ezt.
  19. |Tamás|

Az a kiírás, kb fél órát volt olvasható, és korrigálásra került bő 1 nappal az event kezdés előtt.

Peszi2, Melan, osztrak12 és 2 más kedveli ezt.
  20. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Szia! Ne mérgelődj, azzal semmit nem oldasz meg. Ez egy olyan játék, ahol Te döntheted el, játszod vagy sem. Az, hogy elvettek két területe? Máskor is megtették. Egyébként én csak kettőn tudok most eventgazt termelni, mert a lehetséges 3. területet saját jó szándékomból zártam le és nem fogom leszedni az ott lévőket. Így eleve rövidítettem a lehetőségeimet és még is csinálom. Az, hogy sok mennyiséget kér a feladat nem először fordul elő, már megszokhattuk. Azért mindenkit nem küld padlóra, mert nem úgy fogják fel, ne tedd Te se. Jobb lesz a közérzeted. A mennyiségeket pedig azért nem lehet kiszámolni pontosan, mert a feladat milyensége nem engedi. Nem annyit kér egy 25. szinten lévő gazdától mint egy 90 szinten levőtől. Ezt azért igazságosnak tartom. Egyébként, ha el kezded olvasni a topikot azért fogsz látni hozzávetőleges számításokat. Sok kedves gazda rendszeresen számol nekünk eventek elején, helyettünk kalkulálnak, megérős, végig vivős változatokat. De akár önmagadnak is számolhatsz és még ide is hozhatod, lehet a Te számításaid jobbak lesznek bárkiénél. Soselehessentudni. :p
    Ha végigolvastad a kiírást akkor láthatod most például nincs felröppenő. Igaz, hogy van cumi és hozzájuthatunk FA-ért, de ez nem kötelező. E nélkül is megcsinálható végig a feladatsor. Én sem fogom felhasználni a lehetőséget, mert inkább egy vagy két körrel többet ültetek és boldogok lesznek cumi nélkül is a kis gézengúzok. És ez a lényeg. :)
    Az örök lebontás és visszaépítés, ha jól végiggondoljuk mindig is része volt a játéknak. Most megint jöhetne a régi szlogen a nagyok és a kicsik közti különbséggel, meg miegymás, de azért most már jobb a helyzet mint régen volt. Teliholdkor már nem kell farmot bontani és tenyésztéskor sem.....hát eventkor még kell. Ja, hogy ezt a kicsik nem tudják, nem tudhatják, maradjunk annyiban ez nagy előny nekik. Még egy régi gazdát sem láttam azért háborogni, hogy a maiak közül miért tudnak olyan gyorsan feljutni 40-50-60 vagy még magasabb szintekre, mikor nekünk ezt csak sok év kapálásával sikerült. Én büszke vagyok azokra a csibéimre, akiket látok szépen fejlődni, megnőni. Nem jutna eszembe háborogni e miatt.
    Ne feledd ez játék. Vedd fel a játszós ruhádat és játszunk együtt vidáman leginkább magunk megelégedésére és, ha közbe mások is örülnek a sikereinknek mikor megosztjuk azt velük, az a külön öröm. :)

Fatther, Fätum, Melan és 11 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.