Csibész lovagoltatás!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 2.8.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zuzi031

zuzi031 Fórum-zöldfülű

Kérdés, hogy aki az alatt a fél óra alatt olvasta el és jó a memóriája, mit tegyen?
    Jó lenne, ha lenne egy figyelmeztető opció arra az esetre, ha megváltozik a kiírás – mondjuk egy léghajóhoz hasonló alkalmatosság –, hogy akik első olvasatra bírják a történetet és nem akarnak ismételni, értesítve legyenek.
    Nem személyre szabottan gondolom, hanem mint egy általános tájékoztatást mindenki számára.

Üdv

mária4702 kedveli ezt.
  2. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Köszönöm,biztosan úgy volt.Munka mellett játszok és nem mindig tudom elolvasni a kiírásokat.Máskor jobban odafigyelek nem veszem készpénznek a kezdő kiírást :)
    Bocsánat,de a kiírás egy nappal történik az event kezdete előtt.

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Ez sajnos kivitelezhetetlen. Ez pont nem az az event, ami egyszeri olvasás elegendő, hisz még most is sok kérdés van az eventhez kapcsolódóan. Mindenki maga dönt, hogy mikor és hányszor olvassa el az event ismertetőjét. Most időbe kiderült, hogy változott.

Apóca72 kedveli ezt.
  4. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Sziasztok! Én a gidát akartam 1. szinten tartani, mert nem tetszenek a jutalmai... Ő volt az egyetlen, akinél a 3 lépéses volt a léggömb-akármi, szóval a 7 órás érési idejű... Mivel, ahogy már korábban is írtam, én úgy döntöttem, hogy beruházok 1 nagy kosárra most, így volt 6 db cumim és egyet fel is használtam a gidánál, hogy hagyjuk a manóba a léggömböket, a többivel is lehessen szépen haladni. Persze mivel a csomagnak része volt 450 léggömb is, abból azért még adtam neki, aztán a maradékot flittermákkal oldottam meg. Szerintem amúgy igazából ez a cumi lényege, nem is igazán a gyors haladás, hanem, hogy meg tudod úszni, hogy ha a számodra leggázabb növényt kéri, akkor még mindig a könnyebb növényekkel haladhatsz és akkor is 3 lépésenként.

Egyébként ott tartok, hogy a malackának a 3. szintjét kell megcsinálnom, a báránynak szintén a 3-at, a majomnál pedig már a 4-et. Nem nehéz ez az event, csak gondolkozni kell és aratni, vetni. Tetszik a grafikája is :)

Maximális respect az összes adminnak, moderátornak, hogy még bírják ezt idegekkel! Akkor sem könnyű a helyzetük, amikor egy eventtel semmi gond, mert mindig vannak értetlenek, meg persze nyürrögők, de így, hogy most tényleg hibás is az event, hát le a kalappal előttük, hogy még bírják!!!

Melan, -gyöngy-581, nyuszika215 és 5 más kedveli ezt.
  5. |Tamás|

Az event kiírás délelőtt 10:00-kor kerül ki mindig. Az event következő napon 14:00-kor kezdődik. Kettő között szerintem 28 óra telik el, ami úgy számolom hogy 1 nap és 4 óra. Tehát 10 kor kikerült a hivatalos, kb félórát volt kint téves információ, akkor is 1 nap 3,5 órád volt elolvasni a jót.

Cyra65 és Hechingen kedveli ezt.
  6. SzabadEurópa

Jó memória? Könyörgöm, az első 10 oldal a fórumon arról szól, hogy a kiírással ellentétben az erdei tisztásra lehet ültetni és nem a szédült szántóra.

nyuszika215, taga1 és revaa kedveli ezt.
  7. Killgore1985

Killgore1985 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

A körhintán a malacnál az első körben a 3 virág amit kér még nálam nem termeszthető,egyik sem. Volt a raktáramban néhány darab de mivel azt beadtam már nem áll rendelkezésre több és nem is tudok vásárolni. Ilyenkor mi a teendő? Gondolom az event teljesíthetetlen lesz.

8. |Tamás|

Szia!

Elolvasni az 595. hozzászólást ebben a topicban, és ennek megfelelően cselekedni

Cyra65, nyuszika215, kukac42 és még 1 ember kedveli ezt.
  9. SzabadEurópa

Olvasd el az 595-ös hozzászólást, pontosan 2 oldallal ezelőttről.

zit67 kedveli ezt.
  10. Trace76

Trace76 Törekvő

Hat nem tudom gyerekek...eleve ugy altam neki hogy befejezem majd az egeszet mert nem jonnenek rosszul a plusz kitehetok de nagyon ugy nez ki hogy orulni fogok ha egyaltalan a felho meglesz...pedig nalam az se gond hogy melozni megyek, akkor ki van adva az asszonynak hogy nyomassa az eventnovenyeket, tehat nincs ures jarat egy percig se! Szerintem cumi nelkul cumi lesz xD

Melan, Gio, szoszimo92 és 4 más kedveli ezt.
  11. Hechingen

Hechingen Rutinos

Elnézést kérek mindenkitöl és további jó csevegést kívánok mindenkinek.Lehet hogy én vagyok türelmetlen ma ,de én nem erre vagyok kiváncsi egész nap:-( Remélem holnap jobb lesz a helyzet és beszélhetünk az eventröl is,ki hogy halad,mi a tapasztalat.Ma inkább keresek magamnak másik topikot:-D

Melan, taga1, -BombadilToma- és még 1 ember kedveli ezt.
  12. revaa

revaa Fórumgróf

Jó hogy nem várod el, hogy bagolyban értesítsenek külön téged, vagy mindenkit a változásokról szájba rágós módon.
    Már elnézést ...
    De eddig ha visszaolvastok a topicban pont a részletek voltak szinte minden oldalon!
    Igen 32 oldalon keresztül!
    Szegény modikat már rendesen sajnálom, hogy van idegzetük és türelmük mindehhez.

Valami nem tiszta, vissza lehet menni az event leíráshoz, elolvasni újra, és CSAK az után reklamálni.

Bocsi a mérgelődésemért.. >:(
    Csak hiányoznak a kis poénos hsz-ek a kölykökkel kapcsolatban, amiken olyan jókat lehet röhögni. ;)

Melan, Hechingen, Gio és 3 más kedveli ezt.
  13. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Azon töprengek én is, hogy melyik állatka maradjon éhen. :cry: A majomkának fel kéne másznia a Léggömbexpresszért, ha tud, a malackánál ott vannak a facsemeték (nekem még 1 Rollinám sincs - viszont most szereztem egy Páncél Pannit Valdemártól, lehet, hogy mégis felröppenőkre kéne hajtani? xD). A báránynál is több van, ami tetszik, marad lent a kiskecske...?

14. |Tamás|

Képes lennél egyetlen kölyköt is éhen hagyni? háát :pxD

Cyra65, kosagi, Fatther és 11 más kedveli ezt.
  15. revaa

revaa Fórumgróf

Teljesen egyetértek!
    Lehet hogy velem is "baj" van? xD

.sylvia72. és zit67 kedveli ezt.
  16. zit67

zit67 Junior szaki

Leho69- számításai alapján terveztem , számoltam : léggömböt nem termesztek, elég 3 féle gaz.
    BP- átvágta két állatka is ezt kéri : Méz. :300x 6= 1800db vagy léggömb :450x4= 1800 xD, erről ennyit.A darabszám egyforma ,de az idő 1 órával rövidebb ....ez két körnél már 2 óra.

17. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Tényleg, viszont rögtön utána kap egy másikat. Tisztára mint a szamszára. :music:
    Attól tartok, hogy igen. 8) De hát amíg néz, meg rugdossa a hintalovat, addig nincs is éhen halva. :)

revaa, SzabadEurópa és kovacstne kedveli ezt.
  18. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Szia Tamás!
    Na erre nem is gondoltam,ezt nem kellett volna írnod,most tiszta lelkiismeret furdalásom van,hogy hagynám éhen halni valamelyiket:oops:

Cyra65, Meellcc, mebajah és 3 más kedveli ezt.
  19. Trace76

Trace76 Törekvő

Ha minden kotel szakad en a baranyt hagyom ehen, a sima farmra nem erdekelnek a titokfak, viszont a bahara annal inkabb:p remelem 3 allatot azert sikerul teljesen befejezni!

20. |Tamás|

Kisgyerekek pár óránként esznek, igaz nem sokat... Én nem bírnám nézni, ahogy éhezik az egyik, míg a többieket felhizlalod :p Amúgy nem kötelező, csak ne legyen már ekkora feszkó a topicban, olyan jó olvasni a folyamatos matekot, tanácskozásokat, poénkodást....

Cyra65, kosagi, Fatther és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.