Csibész lovagoltatás!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 2.8.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Egy darab Katám nincs, nem haladok az eventnövényekkel, még mindig nincs egy területnyi egyikből semxDMa meg nem is érek rá,itthon van a lányom Londonból és névnapozunk is! Na mindegy, vettem melósokat,vettem nekik ásványvizet is, mert jó gazda vagyok!!!Lesz ami leszxD
    Kedves Tamás! Végtelenül tisztellek, hogy a rend őre vagy itt közöttünk!Az viszont nagyon rosszul esik, ha segítő szándékomat törlöd, vagy esetleg blokkolod a hozzászólásomat.Kérlek szépen legyél egy kicsit türelmesebb! Szeretet van!!!!!!!!

Utoljára szerkesztett: 4.8.16
    emocy91, osztrak12, Leho69 és 2 más kedveli ezt.
  2. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Pedig az Atlasz talányosból fejlődhet ki az a Bougainvillea-bokor, aminek a termése a rolliniával együtt aranyárban megy a piacon....Nekem kell az a fa nagyon, úgyhogy küzdök a titkosokért :)

Meellcc, Leho69, taga1 és 4 más kedveli ezt.
  3. aminica

aminica Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Az event nem rossz,azon kivűl hogy nem értem miből mennyit kell beadni,da termelem az eventgazt,és szökség szerint a hiányzó pajta termést és amit az Isten,vagyis a BP ád...xD Sajnos holnaptól nem igazán leszek gépközelben,de gyerekek ha én egyszer elmegyek nyugdijba(kb.1oo év múlvaxD ) akkor kapával a kézben kelek és fekszem!xD

kosagi, osztrak12, mebajah és 5 más kedveli ezt.
  4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ki kell használni ha távolról hazajön valaki rokon, esetedben a lányod.
    Munkások csak akkor dolgoznak, ha ott a gazda is, egyéb esetben a hőségre utalva a fa hűs árnyékában tengetik a napot. Folyadék pótlás nagyon fontos, így helyes az ásványvíz vétel. Ebéd is lesz mellé nekik?

Milyen taktikával futottál neki az eventnek? mennyi típusú növényt ültetsz, és éhes marad-e valamelyik gyermek?

Fatther, Meellcc, Melan és 9 más kedveli ezt.
  5. Trace76

Trace76 Törekvő

Ez igaz, az alapfelallas hogy minden meglesz de ha nem akkor valamelyik kezembe muszaly lesz beleharapnixD

Meellcc, Melan és szellorozsa kedveli ezt.
  6. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Ez után az írás után én sem hagyom,nem engedem,hogy éhezzen egyik sem,ha kötelező ha nem meglesz tömve mindegyik,de cumit nem kapnak elég drága a kaja:music:.Én is jókat nevetek a poénokon,tényleg feldobja a topikot.:)

Melan, osztrak12, taga1 és 5 más kedveli ezt.
  7. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Kedves aminica!

Bizony igazad van, jöttek már hozzánk is melanomának hitt óriás mitesszerrel és amikor a Főorvosnő közölte a pácienssel a helyes diagnózist, akkor a páciens visszakérdezett, hogy " de biztos, hogy nem melanoma, mert a szomszédasszony azt mondta, hogy melanoma"- erre a Főorvosnő azt felelte, hogy nem melanoma, hanem egy nagyra "hízott" mitesszer és a gyógymód az a szomszédasszonynál van, mivel ő fogja kinyomni a hátából, sok sikert hozzá:D:D:D

Egyébként aggódom a kis csibészek egészségéért, mert annyira kidülledt szemmel néznek a körhintáról, hogy felmerült bennem a gyanú, nem-e a pajzsmirigyműködésükben van a hibaxDxD

Fatther, Melan, osztrak12 és 15 más kedveli ezt.
  8. adri893

adri893 Haladó

Lehet h én vagyok a vaksi de a Kis cowboy kitehető nincs a nyereménytáblázatba. Hol lehet megnyerni?

szellorozsa kedveli ezt.
  9. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Mindenből akarok egy területnyit! Imádom az állatokat, senki nem fog éhezni!!!!!!!xD

osztrak12, Leho69, csopke1 és 2 más kedveli ezt.
  10. farmermama1955

farmermama1955 Utánpótlás-írogató

Hali Mindenkinek! Én a "nyürrögők közé tartozom! Ki nem állhatom,hogy nem lehet termelni minden eddig megszokott területen, 4 eventgaz és három művelhető terület! Áldom az agyát, aki ezt az újból túlbonyolított játékot így kitalálta! Bocs! Adminok!

osztrak12, szellorozsa és kuekev kedveli ezt.
  11. Killgore1985

Killgore1985 Fórum-zöldfülű

Köszönöm, elolvastam és írtam a hibák észlelése topicba. Gondolom ez az event már felejtős, nem érdemes törnöm magam. :)

szellorozsa és farmermama1955 kedveli ezt.
  12. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Szia!
    Tudod, az a baj, hogy ezt sem olvassák el, :mad: hiába írod le.
    A fórumozás egyfajta "előképzettséget" igényel. Tudni kell mire való a fórum, mit hol kell keresni és azt is, hogy hogyan kell(ene) kérdezni.
    Tegnap mamarygen modi burkoltan leírta (talán Leho69-nek válaszolva), hogy a játékos eldöntheti, melyik segítségkérő hsz-re válaszol és igazából azt is, hogy milyen stílusban, addig egy modinak "munkaköri kötelessége" az ezredik kérdésre is higgadt választ adni. Csatlakozom hozzád a kalapemelésben. Tegnap Tamás és mamarygen modik ismét bebizonyították rátermettségüket erre a posztra.
    Picit a helyesírásról is. Ebben Shirkánnal értek egyet. A betűcsere, elgépelés elfogadható, de a helytelen írás, sztem nem.
    Abban is biztos vagyok, hogy te sem hagysz szarvashibát a hsz-edben, még akkor sem, ha a pici az öledben ül. Visszamész később és kijavítod. ;) Ez egyfajta igényesség és a játékosok (és az anyanyelvünk) tisztelete.

Utoljára szerkesztett: 4.8.16
    kosagi, Fatther, Boccio71 és 19 más kedveli ezt.
  13. |Tamás|

Szia!

Ott van a nyeremények között ;)

Mikulás48, osztrak12, Leho69 és 5 más kedveli ezt.
  14. |Tamás|

Szia!

Amennyiben olvasod, akkor már kaptál is választ, további instrukciók szerepelnek benne, és most is van aktív Supporter, aki amint olvassa a leveled, jogosnak találja a panaszod, akkor gondoskodik róla, hogy tudd tovább csinálni az eventet. Míg megkapod a választ (feltéve ha írsz nekik) addig meg szaporítsd az eventnövényt, hisz szükség lesz rá.

Cyra65, Meellcc, osztrak12 és 3 más kedveli ezt.
  15. szoszimo92

szoszimo92 Haladó

Azta, nagyon jól haladsz! :) Nekem jelenleg a malacka és a barika 1-es szinten van, most próbálom összeszedni a gidának szükséges eventnövény mennyiséget, aztán jön a majmocska, szépen sorban. :D A léggömbexpresszig mindenképpen szeretnék eljutni. :)

Meellcc, osztrak12, Leho69 és 3 más kedveli ezt.
  16. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Nálam a disznó alszik a többiek meg vinnyognak kajáért, de még nincs:) A majom meg szerintem betojt, olyan furán ül azon a lovon, de nem és nem! Nem teszem tisztába amíg így viselkedik, hogy minden kockája szürke alul:)
    Ja, és van egy olyan izém!
    Az a kék doboz, a fene se tudja mi a neve! Meg a matrica!!!!!!!!
    Az nagyon fontos, mert matrica nélkül én egy tapodtat se!:)

A három leghosszabb érésidejűt termelem és a középen lévő helyett meg egy adag legrövidebb érés idejűt:)
    Na ezt most jól elmeséltem:))):p

Fatther, Melan, Mikulás48 és 12 más kedveli ezt.
  17. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

Persze, hogy jó a poénkodás ... oldja a feszültséget.
    Ennek ellenére tegnap kapásból kiradíroztad az 1-től 10-ig számolós hsz-emet. ;)

Tagadhatod, de úgysem hiszem el, hogy te/ti ne számolnátok legalább 10-ig,
    mielőtt n+1 -dik alkalommal leírjátok ugyanazt. :D

Én egy óráig nem bírnám idegekkel azt, amit te/ti napokon keresztül, percenként megtesztek!
    RESPECT!

További kitartást és türelmet kívánok a teljes admin csapatnak!

(Most megyek szilvát szedni! Nyakunkon a karácsony! ;) )

Meellcc, Melan, osztrak12 és 10 más kedveli ezt.
  18. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Már miért lenne felejtős?? Ha kicsit is olvastad volna a fórumot, tudnád, hogy akiknek ugyanez volt a baja, annak kipótolták a megfelelő növényt, hogy át tudja lépni a szintet...És még viszonylag hamar is. Mások már meg is köszönték a gyors segítséget, te meg már előre temeted az eventet.

Kezdek én is türelmetlen lenni!

Cyra65: Akkor most én is írjam le, hogy mekkorákat csodálkozok, mikor a helyi (önkormányzati) adóhatósághoz hozzák be a központi (SZJA) bevallást, hogy segítsünk kitölteni? :D És mikor mondom, hogy én nem értek hozzá, adok telefonszámot, címet hozzájuk, jobban járna, ha azoktól kérdezné, akikhez tartozik és emiatt talán értenek is hozzá, akkor persze csuklik még a meg nem született gyerekem is, mert mi az, hogy én nem értek hozzá, az is adó, nem?? :D :D
    De a kedvencem...az abszolút kedvencem...Mikor mondom, hogy ide kérnék szépen egy aláírást (bevallásra, nyilatkozatra). Esküszöm nektek, 10-ből 9-szer az a reakció: Kiét?
    Hát anyámét ****! Miért, hány aláírást tudsz? Reggelente bemagolod mindenkiét és tetszőlegesen váltogatod?? :D

Lehet amúgy, hogy nagyon elbízom most magam, de szerintem ha ilyen ütemben tudnék haladni az eventtel, akkor kb. szombaton készen lennék...Mármint a készen az nekem azt jelenti, hogy az összes felhősor és kitehető, meg még a majomnál egészen a 12-es szintig (a léggömbexpressz és a topáz talányosok miatt).

**** |Tamás|

Fatther, Melan, osztrak12 és 6 más kedveli ezt.
  19. |Tamás|

Most, hogy így mondod, rémlik egy olyan hsz, de valahogy, nem vettem a lapot akkor.
    Erről, hogy ki, meddig számol, arról nem tudok, és szeretnék nyilatkozni :D
    Mindig, türelmesen, tudod, a türelem, még nem ölt meg senkit (asszem :p ) és nagy erény a való életben is :)
    Karácsony? igaz, Augusztust írunk már :D Csak óvatosan, le ne ess a fáról..

Melan, Magdusnéne, osztrak12 és 7 más kedveli ezt.
  20. botipeti

botipeti Utánpótlás-írogató

Én is kiborultam tegnap, hogy milyen bonyolult, aztán matekoztam-logikáztam kicsit. Bocs, ha valaki már rájött és leírta. A 4 féle eventnövényből válassz ki 2 fajtát, azt ültesd, a másik kettőről ne is vegyél tudomást. A beadásnál 3 tetszőlegest ad fel, így mindig lesz közte legalább 1 olyan, amit ültetsz. Így fölösleges mindegyiket szaporítani. Persze, ha valaki változatosan akar beadogatni, akkor ültetheti mindet, de matematikailag elég 2 féle.

Fatther, Boccio71, osztrak12 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.