Csibész lovagoltatás!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 2.8.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Hermione72

Hermione72 Fórummogul

Köszi :)

Leho69, genka53 és kukac42 kedveli ezt.
  2. Hechingen

Hechingen Rutinos

Egyem a szivecskédet:inlove: Így van sajnos nem veszik figyelembe a készítök hogy gyerekek is játszanak,söt azt sem veszik észre hogy a felnöttek is kikapcsolódásként játszanak..Sok családnak a mai világban épp elég megdolgoznia a napi betevöért,gyerekek ovi iskoláztatásáért,rezsiért..Igen sajnos ide fajult a világ és ami szomoru már egy kikapcsolódásként játszahtó aranyos játék is,mindenhol az a ...... pénz lehuzás.Olyan borzasztó és elkeseritö:-(

-kaktuszable-, bakfis, Melan és 12 más kedveli ezt.
  3. zsellér555

zsellér555 Utánpótlás-írogató

Igaz, nem mindenhol az eventgaz az első. ** javítva
    Keresztkérdés. Mi van, ha az etetéseknél, ha az egyik állat lemarad és három többi már meg van etetve? A felhősor az biztos, mert három állat elég a 8-as szintig. De aki végig akar menni, az akár el is akadhat? Mi lesz, ha a negyedik állat bealszik a kajától, amikor a többi már a 12-es szinten van?

Utoljára szerkesztett: 2.8.16
    Kata_rzis, -kaktuszable-, bakfis és 6 más kedveli ezt.
  4. zit67

zit67 Junior szaki

Csak a fele kell, mert minden második szint event növény: 450db event gaz x 6 lépés szintenként x 4 szint x 3 állatka=32400db xD

-vadocka70-, genka53 és zsellér555 kedveli ezt.
  5. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Tehát van minden állatnál 12 szint,de csak 6 szinten kér eventgazt. 4X6 =24X450=10800 gaz és 1 lép, vagy 24X300=7200 event gaz ,vagy nem jól gondolom?

6. zsellér555

zsellér555 Utánpótlás-írogató

Püff neki! Ezt elszámoltuk. Akkor optimális esetben elég a 15000-300 (BT) 14700 db.

Leho69, zit67, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  7. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Na meg van a stratégiám! Mindig csak azt termelek és annyit amennyit kér a következő feladat.Ha nem lesz meg a felhőm az összes kitehetőmet elajándékozom!!xDKözben rágcsálom a cumit, de keserűűűűűűűűű! Biztos cinaixDócóóóó vóóttxD

Cyra65, Alexa123., -kaktuszable- és 7 más kedveli ezt.
  8. zit67

zit67 Junior szaki

Rosssssz! Emlékez a múlt eventre! Nappal a 3 területen termeljél 4-6 órás event gazt az idődtől függően pl :2x 4 órás + 1x 6órást vagy 3x4 órást estére ahogy Leho69 írta 7 órás mehet kb ezzel meg van 5 nap alatt. A másik két terület marad a többi szintnek vagy trágya gyárnak

Leho69, genka53 és kovacstne kedveli ezt.
  9. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:)
    Szia. Nekem is ennyi jött ki. A 4 órásból 10800 db-t, a 6 órásból 7200 db-t ültetek. Vagy akkor már ketten néztünk el valamit. :)

LBetti, Meellcc, Leho69 és 9 más kedveli ezt.
  10. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Szia Zsuzsa,

bármelyik 2-vel megoldható a teljes event.

A hozzászólásom óta bekerült az eventismertetőbe, hogy:
    - Ha szeretnénk mindig 3 lépésenként haladni, mind a 4 eventnövényre szükség van,
    - Ha megfelel a 2 lépésenkénti haladás is, bármelyik 2 eventnövénnyel megoldhatjuk az eventet.
    Így várhatóan kb. fele alkalommal csak 2 lépést teszünk 3 helyett.

Az optimális megoldás a mi rugalmasságunktól és szabadidőnktől függ,
    hogy mennyire pontosan tudunk vetni-aratni.
    Okos megoldás a 3 eventnövényes,
    ahol a 6, 4 és 7 órás eventnövényekkel oldjuk meg az eventet, így ritkábban kényszerülünk 2 lépésre 3 helyett.

Jó eventezést!:)

LBetti, -kaktuszable-, csopke1 és 8 más kedveli ezt.
  11. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

xDTudom én, csak idétlenkedek,könnyebb elviselni ezt a sok eventgazt kézzel aratvaxDBár vannak rabszolgáim,de spórolok;)De nincs felröpiiiiiiii, boldogság vanxD

Utoljára szerkesztett: 2.8.16
  12. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Igaz, javítom!

genka53, Gio és zit67 kedveli ezt.
  13. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

Azt kell mondanom, h ebben az eventben van fantázia! Kicsit gondolkodós ... ;)
    A cumin meg rágódjon az, akinek szüksége van/lesz rá.
    Még nem számolgatok, mert csak holnap dől el (meg az időjárástól is függ), h lesz-e ettől fontosabb programom a hétre/hétvégére.

Egyelőre csak olvasgatni fogok. Kíváncsian várom azon gazdák kommentárjait,
    akik a korábbi eventek idején a felröpik miatt nyürrögtek. Most nincs röppentyű ...
    Nem baj, majd lesz más nyűg! xD xD

14. zit67

zit67 Junior szaki

Az event gaz miatt nem is aggódom annyira, de mit fognak kérni, kong a pajtám az ürességtől az eventek miatt. Piacon mi lesz? Kivárnak a gazdák?​

genka53, Leho69 és kovacstne kedveli ezt.
  15. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Agikam!
    Koszonom szepen ;)
    Akkor en 3 event novennyel fogok haladni, mert idom az van ;)

genka53, Meellcc, -kaktuszable- és 5 más kedveli ezt.
  16. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

Én még jól emlékszem egy évekkel ezelőtti, hasonló "pajtás" eventre,
    amikor "véletlenszerűen" 50.000 répát kellett termelnem xD

zit67, times84, genka53 és 11 más kedveli ezt.
  17. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Elnézést kérek, hogy leírom, de a "mindenhez Farmarany kell, csak így lehet az eventeket teljesíteni"- jellegű sirámoktól már égnek áll a hajam. -.-
    És komolyan, amikor a hínáros event alatt sokan fontolgatták azt a döntést, hogy abbahagyják a játékot, én is hoztam egy döntést: Nem olvasok Eventcsevegőt az első 10-15 oldalnál tovább! Ez alatt, már bőven kikristályosodik a taktikám, és nem szeretek könnytengerben fuldokolni!
    Nem mondom, hogy nem költök a játékra, de felhőkre és extra kitehetőkre, mert én kütyübolond vagyok!
    Összesen 2 alkalommal vettem eventkosarat. Egyet pár éve, mikor későn jöttem a Fórumra taktikáért.
    Egyszer meg pár eventtel ezelőtt, mikor elszámoltam az eventgazt.
    Hiányzott vagy 20 db a teljes befejezéshez, és nekem nem volt türelmem kivárni a 8 órás érésidőt!
    Gyorsan megvettem a legkisebb kosarat 300 forintért...de ennyi.
    Amikor a gazda még kicsi, és nem tud mindent teljesíteni, barátkozzon meg a gondolattal, és válasszon az ajándékok közül, ne akarjon mindent azonnal.
    Én is így tettem annak idején. És vetek meg aratok a "cuccért", nem fizetek.
    Amúgy meg engem pont a színes és változatos eventek tartanak itt a játékban.
    A Farmerama egy stratégiai játék neve szerint, és meg is felel ennek. Ésszel többre mész itt, mint pénzzel.
    Sőt lassan már gondolkozni se muszáj, csak másolni kell tudni, mert vannak okos ügyes és segítőkész gazdatársak, akik mindent kilogikáznak, kiszámolnak nekünk.
    Úgyhogy én meg azért teszek majd panaszt hamarosan, hogy nem hagynak gondolkozni, mert mindent hamarabb kitalálnak és kiszámolnak, mint én! :D
    Nos, ismét köszönöm a lelkes Gazdatársak számolgatásait, kiválasztottam a taktikámat én is.
    A Flittermák és
    Mézeskalácsvirág kombó +
    éjjelre Nyalóka vetésmódot fogom alkalmazni.

Dana64, z2856, kosagi és 25 más kedveli ezt.
  18. Netudki50

Netudki50 Törekvő

Szia, igazad van, én is így csinálom!!!!!!

csopke1, genka53, Leho69 és még 1 ember kedveli ezt.
  19. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Miért nem ülteted éjszakára is a Mézeskalácsot? Nem sokkal rövidebb mint a 7 órás és nem kellene 3 növényt felszaporítani.

20. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Köszönöm, kedves BP, hogy kaptam egy szabad hetet tőletek. Biztos, hogy a tegnap visszarendezett farmot nem fogom megint szétrom-bolni és bizonytalan mennyiségű növényt termelni naphosszat. Így a 99. szinten nem lelkesít még a paszuly sem, mert eleve nem értek egyet a legújabb kitalációval, hogy hetente egyszer aratható. Mindenképpen meg akarjátok keseríteni az életünket? Ha ez volt a cél, akkor nálam bevált. 3 nap szünet után megint kezdjem lesni, hogy mikor kell ültetni, nem mehetek szinte sehová, mert a 2 farmom sok munkát ad. Az élet nem a farmozásból áll, néha csinálnék valami mást is. Bosszantó az új vezetés maximalizmusa, mert ez játék, a ki-kapcsolódást és örömet kellene szolgálnia. Robotol mindenki eleget, legalább itt kellene némi könnyedség és siker. Ez lesz a 3. event mostanában, amit nem fogok elkezdeni sem. Mindenkinek sok sikert kívánok a feladat teljesítéséhez! Üdv. Bonzó1945.

sárgazanót, kovacstne, Cyra65 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.