Visszajelzés Csillagok útján - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 2.8.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hát inkább a szerencsén múlik... én kaptam 8 kitehetőt és 8 távcsövet is;) Bár nagy csomag eventgaz és nagy csomag lencse nem jött:music: Én pl kosarat soha nem veszek... kivéve ha jótékonysági illetve anélkül nem lesz teljes az event...:p
    Én vevő lennék a ládikóra legközelebb is;)

ildiko44, revaa, genka53 és 17 más kedveli ezt.
  2. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

20 csillagleső ládából kizárólag eventnövényt kaptam huszonötöket és egyszer 50-et.
    Ennyi. Semmi más. Nekem nem hozott szerencsét.

Gio, -W-595-, -Fülemüle-70 és 7 más kedveli ezt.
  3. brekkencs.

brekkencs. Fórum nagymestere

Szia, nagyon tetszik nekem ez a "rákopizom" megcsinálnám én is, de halvány lila fogalmam sincsen róla hogy a manóba kell csinálni. Ha Te vagy valaki megsúgná nagyon megköszönném:inlove:

újfarm53, Gio, -Fülemüle-70 és 6 más kedveli ezt.
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Kosarat azt én se, mert akkor már nem itt lennék hanem éhen haltam volna. :D
    Pont ez a baj hogy a szerencsén múlik, teljesen olyan mint a titokvásár. Van akinek egyből lesz, van akinek 100-ból sem. Ez még nem is lenne baj, mert minden újdonságot ki kell próbálni, csak amikor minden héten ilyen mézesmadzag lesz egy eventhez, ott már vakarhatod majd Te is a buksidat. :)

almáspite48, szöszi50, revaa és 20 más kedveli ezt.
  5. brekkencs.

brekkencs. Fórum nagymestere

Beko, szeretném én is megköszönni a fáradozásodat, szerintem nagyon hasznos ez a táblázat. Brekegős köszönet érte Neked :inlove:

ildiko44, revaa, genka53 és 13 más kedveli ezt.
  6. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Most értem haza, vettem 5 db ládikót és kaptam 150 db event növényt, hááát kezdésnek elmegy.
    Learattam és kaptam 145 db lencsét.
    Na gyorsan vettem még 5 db ládikót és abban 225 db event növény volt, nem baj, így nem kell szaporítanom, megmarad a féltve őrzött szupertrágyám.

emocy91, revaa, genka53 és 18 más kedveli ezt.
  7. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Sziasztok!:DCsodás nap ez a mai!Ma pont három hónapja,hogy farmernek álltam.A reggeli felhősor aratással a 84. szintre léptem.Gondoltam megünnepelem magam és unalmamban a hajnali elmélkedésem eredményeként úgy döntöttem,hogy emlékezetesé teszem ezt a napot és én is az eddig sóvárogásom ,de csak hallomásból ismert ,tárgyával,azaz Pannikáékkal aratok.;)Fogtam egy filctollat és két csodálatos Pannust rajzoltam a monitor két sarkába:p.Hát adott is a három terület szegfű 133 felrepit ,a 35 ládikámból is lett két teleszkóp,egy kitehető,10 szem lencse és egy zsáknyi event gaz-tudjátok olyan kisebb fajta zsákocska-,de én most már komolyan aggódom a lányomért,mert amióta megpillantotta hajnali alkotásom,öt percenként felvinnyog,mert már nevetni nem tud és ennek már pontosan 3 órája. Emlékezetes és vidám event elejébe nézek,még piszkálgatok néhány ládikát ,pedig az első öt darab után egyfolytában csak 25 gazocskát adogat,de tart a remény,hátha egyszer meglepetésszerűen akár 50 db. és benne lesz.;)xDJó szórakozást és örömteli játékot nektek!:)

mano607, emocy91, SzilvaG és 42 más kedveli ezt.
  8. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

3x50 darab ládát vettem,majd 5 ezer eventgaz,, 275 felröpi , 7 kitehető.Mind a három szerepelt mindegyik ládában.Lehet ,hogy elsőre adta a többet? Én azzal kezdtem az eventet,hogy ládákat nyitottam.Közel a vége,de 100%-os bónuszkódokat is pörgettem.

revaa, genka53, taga1 és 17 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Nekem nem volt sem a dekorral ( 125-ből csak kettő lett) , sem a távcsővel (125-ből 0 lett) szerencsém, viszont növényt és felröpit szépen kaptam. Ezzel és a két +1-es termésbónusszal is egy óra múlva végezni fogok én is:)
    Igazad van én is szívesen venném ennek a ládának a folytatását más eventeknél is:)

ildiko44, revaa, genka53 és 13 más kedveli ezt.
  10. narancsvirag72

narancsvirag72 Fórumszaki

Mennyi eventnövény és felröpi kell összesen?

11. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. 13.000 növény és 700 felrepi. Távcsőből 20 db.
    Szia Maszatka, nagyon ügyes vagy és szépen haladsz, csak így tovább. :)

Utoljára szerkesztett: 3.8.17
    almáspite48, revaa, genka53 és 14 más kedveli ezt.
  12. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok!
    15 ládát vettem,és mind csak a 25 növényt adta! Nálam úgy látszik csak ilyen láda kapható! A kitehetőről álmodni sem merek! :(

revaa, genka53, Gio és 12 más kedveli ezt.
  13. narancsvirag72

narancsvirag72 Fórumszaki

Sziasztok!
    Kukori! Köszönöm a számolást!
    Maszatka! Ez óóóriááási! Nekem ez miért nem jutott előbb eszembe?? Akkor lenne nekem is már pannim, pedig sajnos nincs még a 96. szintig nem tudtak felmászni a teknőcök.Ezen felbuzdulva én aranybanánt rajzoltam a monitorom tetejére és farmaranyat a láda mellé mert bele már nem fér.

revaa, genka53, újfarm53 és 10 más kedveli ezt.
  14. Ágica-1958

Ágica-1958 Aktív író

Sziasztok!
    140 db felröpim lett.
    Vettem 10 db ládát és kaptam 400 db event növényt.

revaa, stellácska26, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  15. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Magdi !
    Nagyon nagy gratulációm, hatalmas szerencse ért ezekkel ! -Most vegyél egy lottót, s töltsd ki, add f
    el (a nyereményt felezzük)
    26 ládácskára futotta, 800 e-növény, 5 lencse és 1 dekort kaptam, távcsú záró. Nekem ennyi jutott, s mint olvasom szerencsés is vagyok, hogy egy is jött. Nagyon sajnálom, s megértem bánatukat, akiknek sokkal több ládából se lett)
    229 felröppenő jött első aratásra, csipkebogyó, fák, halastavak adták.

majoranna65, revaa, stellácska26 és 16 más kedveli ezt.
  16. bamgica

bamgica Utánpótlás-írogató

Szia!
    Nem csak nálad van ez igy, én már 32 vettem, nekem is csak a 25 növényt adta!

genka53, stellácska26, Sali~*.* és 6 más kedveli ezt.
  17. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

80 db láda és csak növény és felröpi. Ezek amúgy is meglettek volna, így részemről ennyi volt. Nem költök többet. Nem éri meg.

genka53, stellácska26, alpha58 és 10 más kedveli ezt.
  18. kisvirág

kisvirág Haladó

Sziasztok!
    Én is vettem 5 ládát ( többre nincs FA ) és kaptam 150 event növényt.
    A felröpi pedig 145 db lett, vegyesen volt kint minden.

emocy91, genka53, stellácska26 és 8 más kedveli ezt.
  19. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Látod,látod milyen korszak alkotó ötletek születhetnek a hajnali csendben.;)Összeládáztam az kövi 25 növényemet.:p

emocy91, majoranna65, revaa és 8 más kedveli ezt.
  20. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Bizony! Bizony! Így lesz nekem 4 Pannikám! :)

genka53, taga1, Gio és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.