Visszajelzés Csillagok útján - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 2.8.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Tudod ha már ennyit kapálok ebben a hőségben, a matrica mellé legyen már kitehetőm is.Ez itt lényegxDxDKedden jönnek haza a Balcsiról és pénteken a "kicsi" már utazik vissza:cry:Remélem karácsonyra újra látom;)Amúgy haladok ám, a felhő már meg vanxD

Maszatka47, missuzy_53, ildiko44 és 7 más kedveli ezt.
  2. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia!
    Bocs, hogy beleszólok, de pénz nélkül játszani csak az tud, aki egész nap a gép előtt ül, s nincs más dolga, csak ez. Ha minden területed megvan, s eddig is költöttél, valamennyire haladtál a játék menetében, akkor dög unalom és iszonyú sok idő kézzel leszedni mindent.
    Munkások nélkül képtelen vagyok elképzelni a játékot.

Folytatódik a mélyrepülésem.
    13 ládát vettem, csak növényt kaptam. Olvasom mások mennyivel szerencsésebbek, hogy pár ládát nyitottak és ....... na ez nekem nem jár. Ennyit erről. Ismét 1 lehetőség a bpnek pénzszerzésre. Na én biztosan nem veszek többet, ha toronyórát lánccal is kínálnának benne.

osztrak12, taga1, Swordfish és 5 más kedveli ezt.
  3. Torkoskafarmja

Torkoskafarmja Utánpótlás-írogató

Fatther, ildiko44, emocy91 és 14 más kedveli ezt.
  4. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Gratulálok a felhősödésedhez! Nagyon szépen haladsz, egy szavad sem lehet.;)Akkor kicsit szusszanhatsz közben, ill. ebben a hőségben kapálhatunk!:)
    Szia!
    Vannak olyan játékosok, akiknek így játék a játék. Megmutatják az adott lehetőségeikkel, rövid idő alatt mire képesek. ;)
    Gratulálok a már végzőknek, drukkolok a kitehetőért küzdőknek, sok szerencsét, bő termést az eventezőknek!:)

majoranna65, missuzy_53, ildiko44 és 14 más kedveli ezt.
  5. babi358

babi358 Fórummogul

Sziasztok! éjszakára pipacsot ültettem 24 lencsét adott , szerintetek ez jó?-vagy gyenge, kinek mennyi volt a termése lencséből?????

6. demeter03

demeter03 Törzsjátékos

Ha nem akadozik a gép, és normálisan lehet haladni, akkor kézzel egy farmot (természetesen az összes területét) félóra- óra alatt le lehet aratni, s be lehet vetni... Ez sok idő, főleg ha nem is egy kertje van a játékosnak.... Ha jól taktikázik, akkor a gazdakörből néhány munkás mindig kivehető nagyobb munkálatok esetén, vagy a szerencsére, és a képregényre bízza magát (de ekkor ne feledje feltölteni a készleteket, különben a csengőpengője bánja...)...
    A láda jó ötletnek tűnt.... Vettem én is, ahogy a többi kertben is vettem, s mindössze egyik kicsiny kertecskémben sikerült a kitehetőt megszerezni... Az igaz, hogy nem sokat vettem, de abban a néhányban mindben 25 messzenéző lapult, s én is csak néztem, s úgy döntöttem, hogy többet nem költök.... (ne nézzenek madárnak...)
    Már 6 távcső legyártva... fényesen csillogva várják az éjt, hogy a tündöklő csillagokban gyönyörködhessenek...
    A felröpi remélem elég lesz, legfeljebb éjjelre hosszút vetek vagy két nap... bár a kezdéskor közel a negyedével sikerült nyitnom, és általában aratásonként legalább egy távcsőre való jön, de nem bizakodom, hogy sikerül csak az event növényből összehozni a kellő mennyiséget...
    Mindenkinek jó játékot!

Fatther, Maszatka47, majoranna65 és 8 más kedveli ezt.
  7. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Szia Imi!
    Igen úgy gondoltam, hogy a farmot naponta egyszer leszedem,de venni nem fogok semmit, még aratógépet se. Tele van a hócipőm a pörgetésekkel is, mit csináljak én több tízezer virágdróttal meg a gyógynövényesbe szükséges dolgokkal, minden mesterség fullra ki van fejlesztve.Parti pörgetést már régen nem veszek,de most már semmit, tele vagyok fölösleges dolgokkal.
    Szép napot kívánok Mindenkinek!

Fatther, missuzy_53, Swordfish és 9 más kedveli ezt.
  8. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Szia Ancsa!:inlove:
    Te 1 mázlista vagy;), még 120 lencsét is kaptál 2 ládából:music:...én a 30-ba a 25/db gazon kívül semmitsenem kaptam!:wuerg:

9. Gio

Gio Fórum bárója

Szia Sali:)Köszönöm és gratulálok :D Én is egyesével vettem/nyitogattam idáig eredménytelenül.
    Jó reggelt mindenkinek! Tegnap este félkómában elfelejtettem megírni, hogy tetszik az eventnövény és az event ablak grafikája is csodaszép. Eszembe juttatta egy régebbi utazásomat a tengeren:inlove: Az eventtel, ahhoz képest, hogy tegnap este kezdtem, elég jól állok, már 4 csillagom ragyog az égen és a röpik is tűrhetően jönnek az eventnövényre. Folyt. köv késő este:oops:
    Mindenkinek ragyogó csillagos égboltot kívánok és sok szerencsét a láda nyitogatáshoz! És ne feledjétek, mindenki csak annyit költsön, amennyit nem fog sajnálni, ha nem sikerül.

Fatther, Maszatka47, majoranna65 és 16 más kedveli ezt.
  10. gálné54

gálné54 Járnitanuló

Szia!
    Lehet, hogy igazad van, de kinek mutatják meg? Annak akinek nincsenek olyan anyagi lehetőségei, akinek nincs annyi ideje játszani, de mégis csinálja annak reményében, hogy befejezi az eventet? Magam részéről, inkább az utóbbiaknak gratulálok.

11. babi358

babi358 Fórummogul

most arattam le a rókagombát, éjszakai volt 30 db nem tudom jó ??? én keveslem sok a ráfordított energia ,nem arányos a kapott lencsével.

Swordfish, -Fülemüle-70 és brozsa kedveli ezt.
  12. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia!
    Fél óra azt gondolom nem elég, ha még azt is hozzászámolod, hogy megnézed mi is kell, mit ültessek, tegyek ki, most mit szeretnék, mi lenne jó, leszedjem a paszulyt v még várjak vele, mikor is hogy is van ez.....nem beszélve arról, hogy piacozzál is kicsit, a gazdaköriben is ténykedj, a mesterségeknél is tervezz, nehogy meglepi érjen pl, ha egyebet ültetek és nincs éppen éréscsökkentőm, mert elfelejtettem, hogy elfogyott . Ha mindig mindenre figyelsz, a fórumban is olvass minimális infót, hát bizony sok idő. Így értettem én az aratást. Azért nem jövök be, hogy csak olvassak, vagy nézegessem a dolgaimat. Ha dolgom van, akkor mindenütt szétnézek(bár volt hogy nem), s az nem kevés idő, főként ha itt is pötyögök:)
    Gondolom, hogy csak a leérett dolgok leszedésére értetted a fél órát, de nekem akkor is kevésnek tűnik. Nekem biztosan több lenne :)
    Tán, ha csak fát kéne leszednem mindenhol, akkor elég lenne. 1x1en ha csak fa vagy növény van ezernél is több kattintás mondjuk 1 reggeli aratás cakkpakk, s akkor vizezni még nem vizeztem, trágyáztam(zoknit is beleértve pl). Tán naponta többször. A széleken egy rémálom. Szóval a kézi aratás nem lenne élmény, akkor én nem játszanék 2 farmon az biztos.
    Persze mindannyian másként játszunk, de ahhoz, hogy csak lekapkodjam ami leérett s semmi más cél, terv nincs, akkor minek játszom? Ez itt a kérdés.

Fatther, Maszatka47, Othep és 5 más kedveli ezt.
  13. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Tegnap vettem 10 csillagleső ládát = 300 eventnövény.
    Ma is vettem 10 db-ot: 300 eventnövény + egy madárles. Így én is itt befejeztem.
    Ugye ezt a madárlest csak úgy kapjuk (a pénzünkért xD ), nem kell felhősorra gyűjteni, vagy ilyesmi?

Fatther, Maszatka47, missuzy_53 és 13 más kedveli ezt.
  14. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A Madárles csak nem tematikus felhőre rakható, konkrét helye nincs!

Maszatka47, ulmo12, GA-BI-O-Farm és 8 más kedveli ezt.
  15. Sali~*.*

Egyet értek Veled Gio!;) Bölcs gondolatok "amennyit nem sajnál".:)
    Szia!:)
    Nem szeretnék vitába bocsátkozni! Mindig is voltak elsők a játékban, olyanok is akik nem tudták befejezni az eventet.
    Miért is? - már ezt is többször leírták! Az anyagi ráfordítás, csak egy lehetőség a sok közül. A
    feladatokhoz viszont "fel kell nőni" !A játék adja a játék örömét, nem a görcsölést, a mindenáron megszerzem, megcsinálom. Azért azt nem szabad elfelejtened, hogy az elmúlt 6-7 év alatt Ők is tolták és nemcsak a kapa nyelét.

Fatther, Maszatka47, majoranna65 és 14 más kedveli ezt.
  16. pacimaci70

pacimaci70 Fórumelemző

Reggelre én is kész lettem,bár olyat tettem,amit eddig még soha,vettem kosarat,lusta voltam felszaporítani a növényeket. És végre visszarakhattam a mamutfákat,teljesen kifogytam a sztrágyából. Mondjuk nagyon sokat elhasználtam a kockapókerre,sokakkal ellentétben én azt imádtam.De akkor még sok sztrágyám volt,hála a királynőnek,ezért én balga nem is vettem,mikor akció volt.A kockapókert még akkor is játszottam a maradék növényekkel,mikor már nem is járt jutalom,felröppenők meg nagyon jól jöttek a hosszú érésű ólakból. Hajrá mindenki,aki még csinálja!!
    /és egy kis off. Nekem a 32 panni mindig segít,hogy ne legyen gond a felröppenő. Egyre nehezebb szerezni,emlékszem az elsőt egy narancs denevérólért kaptam,most azért max. 1 almafát szereznék. Ne sajnáljátok beáldozni az új fákat,és ólakat,nemsokára cserenap. Mikor még új volt az eu borz,mind a kettőt odaadtam egy panniért,tudtam,hogy olyan ólam majd úgyis lesz,lett is azóta,vagy 6.Szóval,ne sajnáljatok semmit,titokólakat,fákat szerezhetünk eventeken,de pannit csak cserenapon. De persze nem muszáj hallgatni rám,csak szóltam:) Ja,és 1 panni nem panni:)

Fatther, Maszatka47, SzilvaG és 14 más kedveli ezt.
  17. Sali~*.*

Szia!
    Gratulálok Neked!;) Köszönöm, hogy szóltál, én hallgatok Rád! :) Közben JósJónást is faggatom, /talán nem elképzelhetetlen, hogy valami jön a csajok helyett, mellé?/

18. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Játék.
    Nem muszáj a fórumot azért olvasni, hogy felhúzd magad, hogy más már előbbre jár. Nem előled veszik el a lehetőséget, mindenki a maga módján halad, de gondolom, ezt úgyis tudod. Itt csak az idővel lehet versenyezni, hogy a kitűzött célodat elérd a megadott időn belül. Ha nem sikerül, se dől össze a világ! JÁTÉK! :)

majoranna65, bukta-agi54, Othep és 9 más kedveli ezt.
  19. stucsilla

stucsilla Járnitanuló

Nem bírtam ki...én is vettem egy ládát...bár ne tettem volna -.- 25 virágok volt benne :sleepy:Mivel már hónapok óta nem tudok mozizni azt hiszem többet erre most én nem költök.Lesz ahogy lesz.:p
    Gratula akik már végeztek :D és hajrá akik még csinálják :)

Othep, -kaktuszable-, Swordfish és 6 más kedveli ezt.
  20. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Köszönöm mindenkinek az előző eventben adott tanácsokat a felröpikkel kapcsolatban, most, mintha jobban jönnének :) (el ne kiabáljam! :) ) A teljesség igénye nélkül Holdfeny, Pilcsi64, osztrak12, BombadiToma játékosoknak, csak későn olvastam, amikor már nem lehetett hozzászólni a kockás csevegőhöz :)

osztrak12, heureca3, GA-BI-O-Farm és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.