Visszajelzés Csillagok útján - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 2.8.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

2 FA ért hol lehet kosarat venni --- köszi ha válaszolsz

2. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

kosarat sehol, csillagleső ládát a piros kosárnál a felszerelésekben, azon belül a szezonálisban.

Maszatka47, osztrak12, heureca3 és 7 más kedveli ezt.
  3. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Ez így igaz, szóról szóra! ;) Nekünk mentorunk sem volt, (mert akkor az is még csak alakulgatott) aki útba igazíthatott volna. Tiszta öntevékeny módon legalább két hónap telt el, mire felbotorkáltam a Fórumra, miután nagy nehezen rátaláltam. ;)
    Régi szép idők! Amikor a Bahára röpködtünk a repülőórák után. :D És találgattam, vajon miért nyalogatják a szájuk szélét az akkor is már nálamnál nagyobbak, a sok csokis palacsinta után? Miféle palacsintáról van szó? A cinegézés már akkor is megvolt, csak nem mindig értettük miről is szól (na ez néha most is megvan, hogy úgy megcinegéz valaki valamit, hogy a végén már ő sem érti. xD). Na, utána vetettem rá magam a mesterségek völgyére, miután megtudtam, hogy van répás kenyér is, meg töklekvár is xD:D.

4. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia! A piros kosár alatt, ahol általában a röpit lehet venni farmaranyért. Szezonális árucikkek között van. De az láda...

Negyed óra múlva megvan a 3. kitehető, és a felhőhöz is keveredik az első távcső, a következő aratással kész az egész. Jó volt, hamar lehetett végezni, ma már a pannikat sem raktam ki, elég röpi jött nélkülük is.
    A kis farmokon is haladok, a gyerekekén jó lenne eljutni a felhősorig, a saját másikon csak a 3 kitehetőt akarom kivenni.

Maszatka47, Sali~*.*, osztrak12 és 7 más kedveli ezt.
  5. akhilleusz20

akhilleusz20 Haladó

Sziasztok remélem nem ismétlek senkit de ha jól értettem akkor elegendő az eventhez 13000 növény és 700 felreppenő, igaz?
    Sok sikert mindenkinek az eventhez

Maszatka47, osztrak12, heureca3 és 9 más kedveli ezt.
  6. JourneyRickman

JourneyRickman Törekvő

Remélem ,hogy igaz ,mert én is addig csinálom :)

Maszatka47, osztrak12, heureca3 és 8 más kedveli ezt.
  7. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Ha 1x1-en vetsz, akkor a csatni jobb pinkivel, ráadásul van farmmunkásod is!

Maszatka47, Okkkay, Sali~*.* és 9 más kedveli ezt.
  8. mayamancs

mayamancs Junior szaki

Én is ezt pörgettem ma a kapott harom party pörgetéssel. Nagy volt az örömöm és még marad is 8 órán át :D

Maszatka47, Sali~*.*, osztrak12 és 8 más kedveli ezt.
  9. Torkoskafarmja

Torkoskafarmja Utánpótlás-írogató

Szia! Teljes mértékben egyetértek veled. Vannak, akik a csapból is folynak. Én a magam részéről maradok "járnitanuló".

Amira09, Honey1028, Swordfish és 3 más kedveli ezt.
  10. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Én is játszottam akkoriban néhány hónapot, aztán körmömre égett az idő. Igen, úgy kellett megvenni a repjegyeket, és a vizet is korlátozva vehettünk, talán napi adag volt? úgyhogy be kellett állítani néhány víztermelő kis kütyüt, amiből vettem is egyet nosztalgiából a mostani farmomra :) nekem úgy rémlik, mintha több terület lett volna, nem?
    Fórumra nem is emlékszem, hogy lett volna. De jó, hogy most van :) és tényleg sajnálom azokat, akiket irritál más sikere, méricskéli magát a többiekhez, azt gondolja, hogy marakodásból írja valaki azt, amit ír.
    Azt hiszem, visszafogom magam, nem fogok reagálni nyürrögős kommentekre, csak békíteni akartam, nem háborúságot szítani.

Maszatka47, Othep, újfarm53 és 15 más kedveli ezt.
  11. törpolo

törpolo Járnitanuló

Nem kifejezetten ezt a hozzászólást kellett volna beidéznem, de mivel a témában ez volt az utolsó, erre reagálnék egy-két gondolat erejéig.
    Teljesen igazat adok azoknak, akiket irritál, hogy míg ők keményen megdolgoznak mindenért/bármiért, addig mások játszi könnyedséggel érik el azokat.
    Itt nemcsak a pénzköltésen, a szerveren, pannikon, nullapercezésen, stb. van a hangsúly! Mindenki azzal él, amivel lehetősége van.
    Mivel a fórumra bárki írhat, természetes, hogy a nyerők is leírják eredményeiket. Az is köszönetet érdemel, ahogyan a "küszködőknek" próbálnak tanácsokat adni. Hogy dicsekvés vagy sem, hogy önzetlenség vagy sem, nem az én tisztem eldönteni.
    Azért valljuk be, vannak, akik a csapból is folynak. Mindenre reagálnak, mindenről van véleményük.
    Kell a like, a trófea pont, csak kússzon felfelé a hozzászólások számlálója?
    Néha a kevesebb több (lenne)![/QUOTE]
    En abszolut a küszködök taborat gyarapitom, de nem zavar, aki az event indulasanak masnapjan keszen van.
    Max, csodalkozom nagyon, de ez nem verseny, mindenki azert jatszik, hogy haladjon, szorakozzon.
    En a kockadobalosban elusztam, mert epp nyaraltam, csak annyira volt idöm az elejen, hogy naponta egyszer ültessek es masnap arassak. Mire hazaertem, csak a vegere tudtam bekpacsolodni. A felhönek a közelebe sem ertem.
    Persze csalodott voltam, de most ezt van lehetösem megcsinalni, es ha az utolso napokban sikerül, akkor sem fogok depresszioba esni. Fö hogy meglegyen a felhösor, a többi nem szamit. :D

Maszatka47, Othep, Ditti58 és 18 más kedveli ezt.
  12. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !

Ráadásul akkoriban még volt vihar is és el, elöntötte a farmot a víz, amit szivattyúzni kellett...
    Ha ilyen volt, ész nélkül ki kellett lépni a játékból....:)
    Régi szép idők....:)

Maszatka47, Othep, Sali~*.* és 17 más kedveli ezt.
  13. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Igeeeen!!! :) meg a gazosodás...! (vagy az most is van? nem tudom, mert napjában többször belépek :D )

Maszatka47, Othep, Sali~*.* és 8 más kedveli ezt.
  14. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

A gazosodás jelenleg szünetel. A múltkor írta az egyik Modi...:)
    (Ennek örülök, mert bizony több alkalommal előfordult már velem...):(

Maszatka47, Sali~*.*, heureca3 és 5 más kedveli ezt.
  15. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Ma már gyom irtó van, de irtja a játékosokat isxDxDHúúúúúúúúúúú már az event 3/4-nél tartokxDxD

Maszatka47, Othep, osztrak12 és 16 más kedveli ezt.
  16. hupi78

hupi78 Fórum hercege

kukk mindenkinek vettem 50 ládikát kiváncsiságból a következőket kaptam 1 db madár-les 1475 növény 205 lencse csak tudnám mire jó a madár les:D:D

17. szabokukac

szabokukac Fórumlakó

Szia. Arra hogy csere napkor átküld hozzám :inlove:

18. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Jó mert új és tp - ad, 1x1es. Hasonlít a kakukkos órához, mert a madár, időnként kiles belőle!!:D:DxD;)

Maszatka47, Sali~*.*, osztrak12 és 10 más kedveli ezt.
  19. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia JourneyRickman! :)
    Most már biztos, hogy csak addig kell csinálni ;)xDxDxD, mert bár csak két területen termesztettem az eventnövényt, mivel a tölgyest nem szedtem le, de elkészültem az eventtel, mert ideadta a felhőt, most az aratás utáni malmozást követően, amikor beadtam neki a még hiányzó távcsövet:
    [​IMG] :D:inlove:.
    Egy panaszom van még kedves gazda társak.
    Sokan idehozzák a képeiket, hogy mit alkottak, mi, hogyan sikeredett, stb., ami mind szép és jó, sőt kell is hozni őket, hogy ezzel talán buzdítani lehet azokat a játékos társainkat, akiknek valami oknál fogva kevésbé, vagy lassabban sikerül. Nagyon sok olyan van köztük, amelyek megfelelnek a fórumozás szabályainak, viszont sok olyan is van, amely nem.

Ezért könyörgöm, olyan képeket ne hozzatok, ahol a farmozáshoz a kép közepén egy 3*6 cm-es sávnyi kép tartozik, s körülötte meg csupa 1/4 -, vagy félmeztelen csaj van.xDxDxD Bezzeg FIÚ egy sincs közte! Gondoljatok már ránk lányokra is! ;):D:D:D
    Viccet félretéve, ezt úgy tudjátok elkerülni, hogy mint én is pl. (nem kötelező engem utánozni) a kephost.com képfeltöltőt használom, s amikor már feltöltöttem a megfelelő mappából kiválasztott képet, akkor picit lejjebb kell görgetni, és ott van baloldalt a "Beillesztő kód" megnevezés, arra katt, és több lehetőséget is kiad. Ezekből a legfelsőt, a Kép URL -t kell választani, arra katt, a jobbszélén megjelenik szürkén, hogy COPI, arra újból katt, és ezt kell jobb egérrel beilleszteni a Fórumon való megjelenítéshez, akár kép formájában, akár hivatkozás formájában akarjátok hozni a hsz-ben. És akkor tényleg csak a képeteket adja vissza, nem mindenféle vacakságot. ;):) Természetesen, akinek ez nem újság, az nyugodtan görgessen tovább. ;)
    Ezt, kérlek ne vegyétek kioktatásnak, mert nem annak szántam, de ha már csinos fiúk képét nem hozzátok a farmos képetekkel, akkor mást se xD:D
    Gratulálok mindenkinek aki befejezte már, és sikeres befejezést kívánok aki még nem végzett! :D:inlove:
    Aki meg nem csinálja, annak jó pihenést, kikapcsolódást, jó nyaralást! :D:inlove:

Maszatka47, CoraQueen, Sali~*.* és 25 más kedveli ezt.
  20. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Gyomirtó??? :D :D én még csak 3 csillagocskát tudtam elővarázsolni..., de még van idő :)

Maszatka47, heureca3, Gio és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.