Visszajelzés Csillagok útján - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 2.8.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. schill2

schill2 Haladó

Bár nem engem kérdeztél,de a válasz roppant egyszerű. Évekkel ezelőtt nem voltak olyan kitehető tárgyak és tp növelők,amik most és amik segítségével 100 felett 4-5 nap alatt lehet szintet lépni vagy egy hónap alatt el lehet jutni 99-ről százra. 2,5 évvel ezelőtt nekem például a 100-as szint 4 hónapig tartott.

_Cygnus_, Othep, Anulu73 és 9 más kedveli ezt.
  2. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Szép napot kívánok neked! A panniból 1db csak lélekerősítő más haszna nincs, többhöz jutni mostanában, szerencsekérdése cserenapon. Nem nagyon vágyódom utána, valdemárosom van, így legalább látom, hogy milyen közelről. Túl nagy hasznát nem veszem, de a megszerzéséhez sok zseton kellett, a muszklis macskától. Ezért ragaszkodom hozzá csak, nem a haszna miatt. Az elején a csatnira, kevés csp- ém volt, így töklekvárral 2x2-ön csináltam. Mindig készen lettem az eventekkel, most csatnizok és különböző dolgokat is bevetek, a siker érdekében. Sok sikert kívánok neked!!

Utoljára szerkesztett: 6.8.17
    _Cygnus_, -W-595-, maszilva és 11 más kedveli ezt.
  3. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Szomszikám!;)
    Ma rájöttem: négy csillagképünk van. Egy csillagképben 5 csillag. Számold össze a csillagképeidben látható csillagokat, tudni fogod hol tartasz, mennyi hiáyzik még az event befejezéséhez!:)

_Cygnus_, -W-595-, újfarm53 és 10 más kedveli ezt.
  4. schill2

schill2 Haladó

Én biztos veszek,ha lesz még ilyen lehetőség. 20 ládából lett 1250 eventnövény,megmaradt egy csomó szupertrágyám és lett egy "szabad"délutánom,mert egyből 1x1-be vetettem. Nem kellett másfél óránként a géphez szaladgálni.

Jól összefoglaltad,hogy miért nem járok ide évek óta....

Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.8.17
    _Cygnus_, újfarm53, Othep és 18 más kedveli ezt.
  5. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Sziasztok,csodás napot nektek!:DMinden lustaságom ellenére felhő beüzemelve!Nem kellet szuper trágyát használnom ennél az eventnél ,ez még élvezhetőbbé teszi a sikerélményt!Akinek még hiányos a felröpi ,mondanám az állatokat.Egy kertnyi strucc,egy kertnyi hal és egy kertnyi szamár 121 felrepit dobott .Sok sikert és kellemes délutánt mindenkinek!:)

emocy91, -W-595-, taga1 és 12 más kedveli ezt.
  6. schill2

schill2 Haladó

A válasz nagyon egyszerű. Alaphelyzetben egy terület tp hozama nálam 1 millió naponta. Amit az eventnövény ad,az szinte semmi. Ha 5 napig totojázok egy eventtel,sokkal lassabban haladok. 2-3 ezer szupertrágya,0 percezés,másfél nap alatt bármely event kész,pénzbe sem kerül,miért ne így csináljam?

nevada007, Othep, Noéka03 és 13 más kedveli ezt.
  7. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Szép napot kívánok neked! Hat éve kezdtem, valamikor július elején, napra pontosan nem tudom, de abban a hónapban értem el a 100-ik szintet. Ez a mostani július 21-ke és a szülinapomon volt, ez volt a jó benne. Régen volt kitehetők, nem voltak ilyen jók, emlékszem kiraktam 1db fürdőző malacot és lestem, hogy mikor érik be. A pontos nevére, már nem emlékszem, de közben telt a pajta is. Most hamarabb megy a szintlépés, kis szinten de a pajta az nehezebben telik. Ezért mondom mindig magamnak, hogy jobb a 4-en tele kamrával, mint a 22-en üres kamrával. Sikeres eventezést és további, jó játékot kívánok!!

taga1, Othep, -kaktuszable- és 8 más kedveli ezt.
  8. Sali~*.*

Szia!:) A Tiéd is legyen szép!
    Egyet értek minden szavaddal. Csak mást nem értek.
    Köszönöm szépen, sok sikert Neked és Mindenki másnak!

Szia!
    Hallkan merem megsúgni, mások meg ne hallják, valamikor a kezdet-kezdetén Te is moderáltál!;)
    Jöhetnél, gyakrabban én szívesen olvaslak/olvasnálak most is!
    Megoldottam az eventet, már a tyúkok, nyulak szaporodnak. A trágya most megérős, az állatok mennek az anakonda tápba! Folyton éhesek, alig győzöm etetni őket.

-W-595-, Othep, GA-BI-O-Farm és 9 más kedveli ezt.
  9. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Nagy-nagy Gratula neked!!:D:inlove:

-W-595-, Othep, Maszatka47 és 5 más kedveli ezt.
  10. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Timikém, ez nem elfogultság, ez elismerés, mert én hetedik éve Farmeramázok és nem tudok olyan szinten turmixolni, mint te! ;) Te ezt már nagyon profi szinten csinálod! :inlove: Ennek persze nagyon örülök, mert én viszont nem igazán voltam rászorulva, hogy megtanuljam, de az eredményeiden felbuzdulva magam is mixelek időnként.
    Kedves játékostársak, egy nagyon fontos dolgot az előbbi vonatkozó hsz-emnél kifelejtettem.
    Turmixos bónusz használatakor először turmixolunk, és a kijött bónusz alapján döntünk arról, hogy ez most kell-e nekünk vagy sem? Első esetnél ha van a kikevert bónuszhoz való üres rekesz, akkor azonnal befurakszik oda, ha nincs, akkor választhatunk, hogy azt kilövessük-e vagy átalakíttassuk-e gyümölcsdarabokká, amit egy ezt követő , bármikor lekeverhető turmixoláshoz felhasználhatunk. És mikor eldöntöttük, hogy OK. kell ez a bónusz, akkor választunk megfelelő kategóriájú növényt. ;)
    Szép vasárnap délutánt kívánok mindenkinek! :inlove:

_Cygnus_, csio70, ursa11 és 14 más kedveli ezt.
  11. taga1

taga1 Fórum biztosa

Szia!
    A természetgyógyászattal kapcsolatos linket Genka #612-es hozzászólásában találod. A 0 percezéshez kell a karácsonyi felhősor is + nemesitett növény (valamelyik hosszú érés idejű növényt érdemes választani) szupitáp imádat (20 v 25%-kal csökkenti az érésidőt)
    + karácsonyi süti -5 %, fehér ártatlanság -10 %, szupitrágya -50 %. Mind ezek megléte esetén érdemes komfort talajt használnod.
    (Amennyiben nincs karácsonyi felhősorod akkor is érdemes - ha van időd - nemesíteni valamelyik Neked tetsző növényt, mert sokat jelent röpi hiány esetén, mivel komfort talajba teszed igényel, de nem túl sok szupitrágyát)

genka53, _Cygnus_, Othep és 7 más kedveli ezt.
  12. Noéka03

Noéka03 Járnitanuló

igy van igazad van!A fa teteje lett meg (élő legenda)és ennyi.Se nemesitett,se panni,se semmi plusszom nem volt amihez nyulni lehetett volna .Csak a turmix maradt.Málnát sikerült levinnem 4 orásra és 2 terület a bonusz ideje alatt (12 ora)3xvolt arathato.270 röpim lett .Nos kb igy indult.Elkezdtem nemesiteni,igy már lényegesen könnyebb.Több bonuszt inditok egyszerre.Bahán a kv egyéb kategoria.Ontja a röpit. (málna is egyéb kategoria)Szinkronban lerakva mikor játszik a Baha ez össz 500 röpi!!!!-12ora alatt!!pinkivel megtolva 15 orára tolhato ki.670 röpi a rekordom egy bonusz idó alatt.Drága buli,de erre van a csp,a mesterségek völgye stb......én szeretem csinálni.Minden eventem turmixal inditok,ha sok röpit kér akkor 2 turmix megy le.Majd mehet a gaz....(2turmix:2x15 ora).Nagyon sokan csalodnak benne hisz "nem ad jot" csak 10%adott......hàt ez a része lutri.Én akkor turmixolok ha teli minden rekeszem.Igy kiválogatom mi kell mi nem kell.Hisz azonnal indul.Igy könnyű ugyanarra több bonuszt elinditani.Sok sikert!!És hasonlo röpi dömpinget

csio70, genka53, nemo-kapitany és 10 más kedveli ezt.
  13. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Genka én meg elárulom neked hogy általad hozott turmixolás eredményeid alapján alkalmazom rendszeresen. :)
    Igaz hogy nem mindig adja be elsőre amit szeretnék, de addig próbálkozom vele míg csak meg lesz az amit én szeretnék. :)

Gratulálok a 100. szint eléréséhez:)

_Cygnus_, csio70, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  14. taga1

taga1 Fórum biztosa

Szia!
    Bocsi, de önmagában semmit nem jelent, hogy hányas szinten vagy. Ki mikor kezdett, mennyi időt tud, tudott gép előtt tölteni, mit tart, tartott fontosnak fejlődése szempontjából, mi az ami nála prioritást jelent. Lehetek én akár 400 szinten, ha a raktár kong, és az össz tevékenységem a tp-k szerzése.
    Egyébként szerintem is egyszerűbb 100 felett szintet lépni, legalább is igencsak hetente ugrik a szintmutató, nagyon meg sem kell erőltetned magad.

genka53, _Cygnus_, nemo-kapitany és 6 más kedveli ezt.
  15. fifinke

fifinke Utánpótlás-írogató

Gratulálok, teljesen világosan, mindenki számára érthetően irtad le.

franyo121, Maszatka47, Noéka03 és 2 más kedveli ezt.
  16. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Köszönöm szépen a gratulációt!

17. Sali~*.*

;)Gratulálok Noéka! Te vagy a királylány mondom én!;) Őszintén bevallom nem sokszor használtam a turmixolást. Amikor mégis kipróbáltam tele volt a rekeszem, a gyümi darabkák megmaradtak ugyan. Bahát annyira nem erőltetem, 349-en haladok. Koalázom + 1-el, a trágya most sokat hoz a konyhára!:)

18. Noéka03

Noéka03 Járnitanuló

mondom én,hogy neked adtam:))..Baha 301-es szerintem.Nem követem a szintlépéseimet.Ha jàtszik Baha és röpit ad akkor tarolom csak.KÉtszer fordult elő.Combos eventünk volt és kellemest a hasznossal leteszteltem minden modon,hogy mit bir el.Jelenleg retro++van kinn mindenhol és a rozsa olak.Készülök a nagy ormi fesztiválra (elefànt tenyésztés)na meg ugye kellenek a következö területekre az állatok.

genka53, GA-BI-O-Farm, taga1 és 4 más kedveli ezt.
  19. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Köszönöm!
    Ó, feltalálod Te magad, akár előléptetheted a tyúkjaidat! Elvégre ők is futó madarak, ha valaki hajkurássza őket.

Köszönöm! mindenképp kipróbálom. Ezért érdemes fórumozni, mindig tanulok valamit.

Így járnak a szkeptikusok! Igen kellemes meglepetés ért, első ládanyitás 50 csillag. Mondjuk gyanús volt, hogy ez inkább hajókoffer és nem ládika.

emocy91, újfarm53, taga1 és 7 más kedveli ezt.
  20. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Felröpi reggel már megvolt, még nő a gaz , de 3 óra múlva készen van az event. Kiváncsi leszek aa teliholdasra. Hosszuérésű lett oda ültetve , uh ha felröpis lesz legalább nem kerülök hátrányba. AB-kat gyűjtse mindenki, bahara pletyik szerint sok újdonság jön be.

GA-BI-O-Farm, taga1, ursa11 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.