Visszajelzés Csillagok útján - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 2.8.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szia:)
    Remélem még időben írom most Neked a hsz-t és tudod hasznosítani.
    Event gazt ha felszaporítottad és látod hogy több mint a felröpi a termelésével, akkor érdemes 1 területen érés idő gyorsítókkal, kinemesített növénnyel 1 területen több kört vetni abból 2x2 ( ha van mellé szupitrágya azt is rászórni), a másik 2-re meg event növényt.
    Hogy ha így is több az event növényed, akkor 2 területen kéne ültessed azt a növényt amit 1 területen tettél. 1 területre meg mehet az event növény. Nem tudom van e természetgyógyászatod, de a turmixolást is ajánlom. Na nem event növényre, mert arra nem hat, de a kinemesített növényed érés idejét nagyon jól le lehet vinni.
    Lényeg az egyensúly mindig.
    Nagyon sok gazda másképpen játssza a játékot és ez így is van jól. :) Kitűztem én is mindig magam elé célokat, most is kitűztem a 400 szintet a bahán. Gyöngy leírta hogy dekorokkal hamarabb lehet haladni, de kedves szomszédommal mi megpróbáljuk ezt fa altatással, mert a pajta is fontos. Legalább is számomra. Farmomat már annyira lebutítottam, még is hamarabb lépek szintet, így lassan eljön az idő hogy jobbnál jobb dekorokkal tele legyen minden Bahás területem. A fáimban meg nagyon sokat gyönyörködöm, mint ahogyan azt Te teszed a kütyükkel.
    Eventeket végig viszem, panni nélkül, bár a mamut fák adnak annyi szupitrágyát hogy ha kell be null percezek.
    Titok ólat régóta nem veszek, munkásokat, titok fákat, tojásokat, szupitápot új állatnál. Van egy havi limitem amit erre szánok, szégyen ide, szégyen oda ez van. Most is az eszembe jutott, kell ez az event nekem, mamarygen meggyőzött arról hogy elfér az a felhő, hát megcsináltam.
    Miért is lenne szégyen hogy ilyen későn végeztél?
    Egyáltalán nem szégyen.:inlove:
    Nekem volt már olyan eventem amit az utolsó nap végeztem ki.
    Viszont ez a láda nálam csak 1 csillagot osztogat, úgy hogy úgy döntöttem nem nyitom ki egy jó darabig. DDDD

Utoljára szerkesztett: 7.8.17
    nyaf-nyaf, Maszatka47, emocy91 és 9 más kedveli ezt.
  2. inkognito2002

inkognito2002 Haladó

Sziasztok,, Mindenkinek szép napot kívánok ! 3 távcsövem hiányzik még az event befejezéséhez :(:(:( , éjszakára mindig hosszú idejűt ültettem, nappal eventgaz, de az mindjárt meglesz. Valahogy gyéren jönnek a felröpik nekem. Most a Fő farmra betettem terményeseket, Hátha jobban adja. Csak merem remélni, hogy holnapra kész leszek. :cry::cry: Aki befejezte, szívből gratulálok !
    Én még küzdő szinten vagyok sajnos. :oops::oops:

Maszatka47, Melan, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  3. -mariska80-

-mariska80- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A malomban keverődik az utolsó 2 távcsövem és akkor kész is leszek,beüzemelhetem a felhősort!Kezdésnek csak egy ládát vettem,abban is 25 növény volt ,ezért nem is próbálkoztam többel...Aki még küzd,annak hajrá!!

Maszatka47, genka53, Gio és 6 más kedveli ezt.
  4. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Még nekem is két távcső hiányzik növény meg van..de estére biztos meg lesz:)...jöhetne jobban a felröpi...de szerintem aki akarja az holnapra csak be tudja fejezni :) ...biztos meg lesz...

Maszatka47, emocy91, Melan és 10 más kedveli ezt.
  5. Attila22

Attila22 Junior szaki

Jó kis event volt ez az elsőt sikerült is kirakni. :p :D

6. -Fülemüle-70

Kinemesített növényed van?
    3 távcső 105 felröpi / 35x3=105/
    Ha alkalmazom a kinemesített növényt az alkimista termékekkel és esetleg szupitrágyával, persze fehér ártatlanságot és karácsonyi sütit is megeszek, akkor pár kör 2x2 sima földön s már is meg van a kellő felröppenő mennyiséged.De más hosszabb érés idejű növényre is lehet alkalmazni az érés idő csökkentőket. A terményesek hosszú idejű érésűek, bár azoknak az érés idejét is szépen le lehet vinni termékekkel, felhősorral stb....
    Nem beszélve jó esetben csak 44 lencse fog landolni mint felröpiként.
    Event indulásakor jó, de ha szorít az idő akkor talán , vagy is legalább ne mind a 3 területet tedd ki terményessel most. De ez csak az én véleményem , ismerem a farmom adottságait, a Tiedet csak is Te ismerheted.
    Meglesz az, van még idő . :)

Maszatka47, emocy91, Melan és 7 más kedveli ezt.
  7. Farmi

Farmi Fórummogul

Sziasztok , szép napot .

Event a terveknek megfelelően tegnap reggel kész lett , felhőt felküldtem , este esett is az eső :) örüljetek a kellemes hüsnek , holnaptól ismét melegebb lesz .
    Akik készen vannak grat, a többiek is készen lesznek tuti.

A lencsét nem igy keresni :
    A férj faggatja a feleségét:
    - Drágám! Hol van a tea?
    - Jaj, ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A tea a gyógyszeres fiókban van egy kakaósdobozban, amire egy cetlit ragasztottam az van ráírva, hogy lábsó.

_Cygnus_, Maszatka47, Melan és 15 más kedveli ezt.
  8. inkognito2002

inkognito2002 Haladó

Szia, köszönöm szépen a válaszodat, segítségedet, van kinemesített növényem, a rekeszekben most áfonya, rózsa, és karalábé van.
    A rózsából 2. Csak szupitrágya van kevés. mert erre a verzióra már én is gondoltam. Hát, remélem meglesz, elég sokat küszködöm érte.

Maszatka47, Swordfish, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  9. -Fülemüle-70

Várj egy picit, mindjárt leszedek egy állatot és mind a hármat letesztelem szupitrágya nélkül. Természetgyógyászod ki van váltva? Mert ha igen, ott turmixolhatsz az alkimista termékek mellé egy pár érés csökkentőt? Bagolyban nyugodtan keress meg, de akkor megyek tesztelni. A rózsánál az a bajom hogy az összes rekeszem elfoglalja.
    Rózsa: alkimista termékekkel: + szupitrágyával, vízzel, trágyával nálam, 2 óra 10 perc. Karfiolt nézem, de az nálam még nincs szégyen szemre kinemesítve:( Valaki tud esetleg segíteni? Nálam a hagyma, szegfű, rózsa van most a rekeszbe. Nem baj, nem adjuk , vagy is nem adom fel.:)
    Anyukám kertjében ahol nem full a legenda, nem felszerelt kert hisz van vagy 5-6 hónapos. a biogyapot sikerült teljesen kinemesítve, aminek az ideje szupival megszórva, alkimista termékkel kb: 46 perc volt.:)
    Mindjárt hozok képet nálam most mi van betéve a rekeszbe.
    https://s1.postimg.org/aoq4wgsxr/nemes_t_seim_most.jpg
    Karfiolt én csak turmixolással tudtam ás alkimista termékekkel levinni. Maradj a rózsánál. Lehonak jelentem még mindig küszködök a nőszirom nemesítésével:(

_Cygnus_, Maszatka47, Melan és 3 más kedveli ezt.
  10. -kaktuszable-

-kaktuszable- Fórum nagymestere

Szia, sziasztok ! Ez pont olyan, mintha én írtam volna!! Képtelen vagyok következetesen játszani és képtelen vagyok tervszerűen csinálni és megcsinálni. Habókosan "hű de jó" felkiáltással, vagy " a fenébe" lemondással kezelem a dolgokat, igaz néha kishitűen, de töretlen jó kedvvel és tenni akarással lépek be napról-napra. Én "kisfarm"-nak titulálom magamat, mert hiába az a 99-es szint (a sarkon figyel már a 100-as) ha én még nem nőttem föl a nagyfarmok raktári mennyiségéhez (vagy bármihez), vagy nem lököm csípőből a bónuszokat, ilyen-olyan termékeket...sőt, még a RACS+Pinkie kombót is a fórumon lestem el (mint annyi mindent) még most is csak tanulok...rámfér :) Időm (néha) van, kedvem mindenképpen !! Amiről én lemondtam, az a titkosokra költött nem számottevő (csak nekem) FA...helyette munkásokat veszek, öreg derekamnak jól jön a segítség :) Mindenfajta forgatókönyv nélkül, de szerintem talán tudat nélkül is tudatosan játszok és szeretem !! Nem hajt a tatár, jön az a 100-as nekünk is :) Azért az is leírnám, amíg ki nem ebrudalnak, hogy a felhőm szombatra kész lett, nem izzasztott meg nagyon hála az égnek, mert elég volt, hogy a 40 fok miatt vert a víz :) Szerintem is a játék a lényeg, és hogy ebben ki-mikor-hol és miben találja meg a neki leglényegesebbet ??:)....aki keres talál ;)

11. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Szia!

Először is, talán a legfontosabb, egy kiragadott idézet magamtól:
    Ezt minden látszat ellenére nem elsősorban a "közönség" minden tagjának "kiszolgálása" végett, amolyan Mátyás királyos "hoztam is, meg nem is"-alapon írtam, hanem tényleg így gondolom. Ezt félreértések elkerülése végett fontos hangsúlyozni!:)

Másodszor pedig egy idézet-pár, felerészt magamtól, felerészt Tőled:
    Szerintem itt pusztán ennyiről van szó: két eltérő játékstílus, eltérő "ízlésvilág", természetszerűleg az ennek megfelelő eltérő prioritásokkal.
    Számomra a farm "fejlesztése" elsősorban a "képességbeli" fejlesztést jelenti, ami játékelemek megszerzése révén lehetséges, és amihez a szinteknek csak nagyon áttételes közük van, legalábbis egy bizonyos szintrégiót elérve (na jó, ha lenne egy event, jutalmai között 10 FA-fával, ahová kérnének 190 macskamentát, akkor ezzel a hozzáállással mondjuk padlót fognék, de azt a békát akkor le kéne nyelnem:wuerg:8)).
    Ez viszont nem jelenti azt, hogy a szintek "hajhászása" (nem találtam kifejezőbb szót, de az idézőjel annak szól, hogy MINDEN NEGATÍV FELHANG NÉLKÜL!:)) ne lenne ugyanilyen legitim dolog.

Egy játékot alapvetően két dolog határoz meg és tesz játékká: hogy legyenek szabályai és legyen célja - a szabályokat biztosítja (legalábbis az esetek és aspektusok egy relatíve nagy arányú többségében:music:) a BP; a célokat pedig (legalábbis az esetek "kívánatos" részében8)) fölállítja magának a játékos.

A BP az adott kérdésben felállította a szintrendszert, a játékosok oldaláról pedig benyomásaim szerint mind lukimi, mind schill2 felállított Magának ezen keretek közt egy célt, aminek az eléréséért tudatosan mindent megtesz (áldoz rá időt és/vagy pénzt, ill. - a legfontosabb - tesz bele nem kevés "szellemi tőkét" (magyarán: taktikát:)). Innentől kezdve pedig aki azt mondja erre, hogy ez nem játék, az szimplán téved, és - hsz-e hangnemétől függően:music:8) - vagy szó nélkül át kell siklani fölötte, vagy el kell magyarázni neki, hogy miért látja rosszul a dolgokat.

Épp ezért biztatlak Téged (és schill2-t is), függetlenül attól, hogy a játékcéljaink és játékstílusunk eltér-e vagy nem, hogy pusztán az efféle "felhangok" miatt - ha amúgy jól éreznétek Magatokat ebben a közegben - ne kerüljétek a csevegőt. Ki tudja: lehet, hogy vki eljut arra a pontra, hogy sok kudarc érte pl. a BP által "diktált" eventezéshez nem passzoló munkarendje miatt, vagy szimplán megunja az eventezést, de pont a Te hsz-ed kapcsán inspirációt merít egy a korábbitól eltérő játékmódhoz, fölfedezve, hogy "az eventeken túl is van élet", és átalakítva a farmját berendezkedik inkább "a zöld csík tempós jobbra pumpálására", amiben meg sikereket fog tudni fölmutatni...:)

Meg a különböző nézőpontok ütköztetése egyébként is tágítja a látómezőket, és sok tanulsággal szolgál. Nem kell messzire menni: nekem az elmúlt napokban volt egy Fejl.Takt-os üzenetváltásom Csocsooval a TOP-os aspirációk, ill. felkészülés témájában. Mondanom sem kell, a kettőnk játékstílusa és játékcéljai (legalábbis sok tekintetben) nem is állhatnának távolabb egymástól, és azt az üzenetváltásunk után is fenntartom, hogy nekem (NEKEM!) az, amit az adott tekintetben Ő "képvisel" nem lenne "játék" (alternatíva pedig semmiképp), ettől viszont még az Ő célkitűzését és az eléréséhez vezető, saját maga által kijelölt, nagy játékismeretről tanúskodó aprólékossággal kifundált-kimunkált, ill. tudatosan és lelkesedéssel bejárni készült utat még nem becsülöm kevésbé, és őszintén fogok drukkolni Neki, ha arra kerül a sor; de ami ennél is fontosabb, az üzenetváltás kapcsán olyan szempontokra és nüanszokra derült fény, ami magamtól fel sem merült volna, vagy legalábbis magamtól nem éreztem volna úgy, hogy érdemes a továbbgondolásra (hogy Ő kapott-e tőlem a saját esetére ténylegesen használható tippet, afelől vannak kétségeim, de hogy én új perspektívák kifürkészési lehetőségére tettem szert, az egészen biztos:p); arról nem is beszélve, hogy ha ezt bárki kívülálló harmadik személy elolvassa, az szintén meríthet ötleteket a maga részére, akár Csocsoo gyakorlatából, akár az én meglátásaimból. Szóval a (konstruktív!) vita, ill. az együttgondolkodás alapvetően tiszta haszon minden résztvevő és minden szemlélő számára...:)

Ja igen, az apróbetűs részt mindig elfelejtem odabiggyeszteni a hsz-eim aljára - hogy a kockázatok és mellékhatások, valamint a fertőzésveszély tekintetében az elolvasásuk csak saját felelősségre, illetve ideggyógyász és stílustanácsadó felügyelete mellett ajánlott...!xD

----------
    Ja, még valami, a 200-asért járó trófea kapcsán, amit már tegnap is akartam kérdezni, csak elfelejtődött: Kukori, jól láttam, hogy nem láttam a neved a "dicsőséglistán"?o_O Direkt nem jelentkeztél be a supporton, vagy csak elsikkadtál a lehetőség fölött? Sztem gyűjtsd be: ami jár, az jár!:D

Üdv Mindenkinek: Pharmer

Ui., hogy ne legyek OFF: a tegnap este bezsebelt 1. csillagos ládikómat még mindig nem bontottam ki; nem tudom, mennyi csillag lesz benne, de hogy pl. 4, 7, 9 vagy 23 nem, arra erős tippem van!8);)

kukori80, _Cygnus_, Maszatka47 és 17 más kedveli ezt.
  12. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia!
    Eszi penész,hát most újítottam és megfordult a világ körülöttem.
    Pharmer is írta kukori -nak (és nem nekem ám), hogy az utolsó 1,5 évben megváltozott,de előnyére és színesebb lett.:music:xD Többszőr elolvastam e mondatot,mert valahogy magamra vettem.o_ODe nem Én és írásaim lettek színesebbek véletlen sem.xD
    kukorinak szerintem inkább csak farktolla maradt,amúgy lekopaszodott és Csontra hízik,mint a román kecske.;):pxD(nézd csak képét)
    Pharmer azt is írta,hogy nem kell mindent megcsinálni.;) Ezért is vagyok most itt megbújva,mert itt jobb és jókat kuncogok itt és nem Paszulynál!:pOtt olyan,mintha kukoricásba lennék és Szárazbabot keresnék.xD:cry:xD
    No,de húzom a csíkot oda,mert jön nyuszika és hoz nekem ma 1 jó képű srácot,mert enyém már....:D
    Kell a változatosság és akkor élvezzük játékot.:inlove:
    Pharmer is írta,hogy.........:music:Jájj-jájj,de mit is? :music:De feledékeny vagyok most és izgatott.xD:cry:xDxD
    Csak súgom: A szégyen az,hogy röpi több van és pont nekem gaz hiányom ? :music:Ilyen se volt még!:mad:

13. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Nem szokásom nekem "üftre-madzagra" osztogatni a dicséreteket - ahhoz legalább olyasmi dolog kell, mint Kukoritól végigolvasni egy hsz-emet...8)
    Na de, ezt olvasván, meg kell állapítsam, méghozzá tudományos alátámasztottsággal, hogy Te is előnyödre változtál - hogy az utóbbi másfél évben, másfél órában vagy másfél évtizedben, azt nem tudom, de a "mostanra" az biztos!:D
    Éreztem én, hogy kicsit túllőttem a célon - sebaj: legalább adtam témát és teremtettem kihívást Kukorinak és Nyuszikának a következő három eventcsevegőre is...:p
    Én meg, holnaptól valszeg megint, mint ki jól végezte dolgát...8)
    Hiába, legszebb öröm a káröröm...:wuerg:xD

14. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok :)

Írok én is arról, hogyan tudtam fejleszteni a farmomat.
    Kezdetben vala az ég és a föld.....ööööö bocsi, ez nem az a fórum xD
    Nna, valamikor 2010. szeptember végén (de szeretem Petőfi verseit) kezdtem, amikor az a sörfesztiválos event volt, ahová rengeteg komlót kellett beadni.
    Akkoriban is voltak olyan gazdák, akik hamarabb kész lettek , emlékszem, hogy 40-es szintű gazdák voltak többségben, mégsem írogattunk irigykedő hsz-eket, hanem kérdeztük, hogyan csinálták, miben ügyeskedtek.
    Nekem még mindig tudnak a nagyobbak és a tapasztaltabbak is újat mondani, elolvasom és finomítok a módszereimen, köszönöm ezúton is nekik. Sajnos nagyon sok jóindulatú tapasztalt gazda vált meg a fórumtól, mert kikezdték őket, tudom, hogy nem kell figyelembe venni , de mégis, nagyon lehangoló lehet, hogy egy "köszi a tanácsot" megjegyzés helyett egyéb sértő megnyilvánulások érik őket.
    Szeretném ezúton leírni, hogy ha még egyszer bántani meritek (igen Ti arcnélküli trollok) segítőkész gazdatársaimat, velem gyűlik meg a bajotok, mert jelentkezem Moderátornak és bizony nagyon vastagon fog majd a radírom.
    Kukori, Leho(Bátyus), Pharmer, Genka, Gyöngy és még sorolhatnám a sok segítőkész Gazdát, maradjatok és ne vegyétek figyelembe az olyan "beszólogatos" hozzászólásokat, majd észbe kapnak, ha nem reagál rá senki, vagy jön a radír-.-
    ;)

15. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Szia!
    Ha neked ez így megéri hát csináld,de ahogy számolom havonta 10-12 ezer szupertrágyát használsz azt meg kötve hiszem hogy pénz nélkül megy de ezzel nincs is semmi gond te kerested azt meg és arra költöd amire akarod csak ne kábítsad a többit hogy pénz nélkül megy ez neked ilyen egyszerűen;)

Leho69, tereza6517 és Swordfish kedveli ezt.
  16. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Miért nem hiszed el, hogy valódi pénz fizetése nélkül játszik az idézett Játékos a leírása alapján?

Ez bizalmatlanság így! Nem vezet sehová.

Van/lehet olyan kondíció a farmján, mely a szupertrágya készletét folyamatosan termelheti. Csak a mamutfákra kellene gondolni.

Nem ismerem a farmját, nem is láthatok bele, de a józan ész alapján ezt feltételezem a játékáról, az írásából.

Sokan a mamutfákat utaztató vonat idején már játszottak, mindent figyelembe véve kihasználták a játék adta lehetőségeket.

Ő is ezt tette minden bizonnyal.

Maszatka47, -kaktuszable-, taga1 és 12 más kedveli ezt.
  17. Csókos

Csókos Fórum bárója

Kéééééész :) Köszönöm a segítséget, és a biztatást! :)

Maszatka47, Othep, brozsa és 11 más kedveli ezt.
  18. -Fülemüle-70

Mert már itt nagyon sokan el sem hiszik hogy lehetséges:( Pedig van olyan szomszim aki anélkül is igen jól halad, sőt stb....
    El kell fogadni vannak akik meg a kákán is csomót találnak. Vannak akik meg állítólag dicsekednek, csak még nem tudtam rá jönni miért teszik egyesek.:(
    Én személyem szerint köszönöm hogy leírtad el fér egy felhő, sőt köszönöm azon gazda társaimnak is, akik hozták az eredményeiket. Kukorinak meg nagyon szépen köszönöm a sok jó tippeket, számolásokat. :)
    Reggelre vártam volna a hírt de Yessssssssssssss:) Igen, megcsináltad. :)

_Cygnus_, Maszatka47, Melan és 7 más kedveli ezt.
  19. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Én akkor is csak számolok ,legyen 100 mamut fája az is csak akkor termelne annyi szupit ha csak az lenne mindig kitéve nála azt meg nem hiszem hogy mást nem termel én meg ilyen vagyok hogy nem hiszek el mindent mindenkinek és ezt a való életben igen nagy hasznát vettem e tulajdonságomnak:)

tereza6517 kedveli ezt.
  20. .Jericho.

.Jericho. Junior szaki

Üdv mindenkinek.

Nem tudom ki hogy van vele de én az előbb répát ültettem 1x1 -en. Adott komoly 2db felröppenőt, majd elkezdtem gondolkodni. 1óra alatt akkor ad 12 -t, 3óra alatt lehet keverni 1távcsövet. Kétlem, hogy pl a paradicsom 1aratásra adna 3x db -ot.
    Talán segít valakinek. :)
    Szép napot.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.