Visszajelzés Csillagok útján - event csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, Aug 2, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Teljesen igazad van!
    Köszönjük!

2. Noéka03

Noéka03 Járnitanuló

viszont teljesen piacképes és hasonlo "okosság"mint a répa :) gondoltam fokozom az izgalmakat:)

szia.Mi az,hogy "bekell lépnem ellenőrizni "? valakihez?Hogyan léphetsz be a farmjainkra?És miért is?Nem forúmozok ,csak most keveredtem erre.Nem tudom ki-kicsoda ,szabàlyzatot nem olvastam hisz az alapbol "rámragadt"neveltetésem hordozom igy nemigen vitázom. (Persze szoktam)

Last edited by moderator: Aug 8, 2017
  3. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Hú nagyon várom már a csillaghullást, remélem tiszta lesz az égbolt, mert akkor a nyugalmi ágyamban egy pohár M.....i mellet kint alszom a kertbenxDAmúgy beszéltek itt hentesről,húsikárol, nekem életem legnagyobb sztorija következikxDVolt egy öreg kutyánk,mindig daráltuk neki a nyakicát, farhátat stb.Hajnal ötkor az ágyikómból szóltam az életem párjának, hogy vegyen már ki egy csomag darált húst, mire magamhoz térek kiolvad és csinálok egy jó fasírtot a fincsi tökfőzelék mellé.Na kérem szépen, fűszerezem stb.Mondom mi az atyaúristen az a sok fehér pötty benne.A kutyánknak készült darált pipinyak volt.xDxDPersze kidobtam az egészet, apa szerint kár volt, megette volnaxDxD

4. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Noéka03! :)
    A Moderátorok közül egyes kijelölt személyeknek van jogosultságuk benézni a farmokra, hiszen ha valakinek valami olyan problémája van, amit önmaga nem tud megoldani, vagy valamit nem talál, holott végképp kikutatott mindent, akkor csak úgy tudnak segíteni a Modik, ha belépnek a farmunkra. Ők akkor is beléphetnek, ha bármi gyanúsat észlelnek. :) Úgyhogy mosatlan gyümölcsöt, és adózatlan cuccot ne tartsál a farmodon. xD
    És csak gyere nyugodtan máskor is! ;):):D

5. Noéka03

Noéka03 Járnitanuló

köszönöm Genkàm:) Na igy már világos!!Ez teljesen tök jo!!Hàt kénytelen leszek tisztán tartani a portám,hogy ne érje szo a tyukolak elejét??

6. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Kollégám, Tamás, moderátor. Ellenőrzési jogokkal bíró moderátor.

A fórumon találsz segítségkérő topikokat is, ahol olvashatsz olyan jelzéseket, hogy valaki keres vmit a saját farmján, de nem találja, vásárolt valamit, de úgy érzi, nem azt kapta, amit vett stb stb stb.
    Ilyen esetekre rendelkezésünkre áll egy úgynevezett ellenőrző panel, ahol a farmokat egy órási adatbázisként látjuk. Különféle kacifántos angol kifejezések és rövidítések "könnyítik meg" a dolgunkat.
    Tamás erre célzott a "be kell lépnem" kifejezéssel. Amikor kifejezetten kéri a játékos, hogy ellenőrizzük le azt, amit kérdez, vagy állít.
    Az esetek nagyon nagy részében az ellenőrző panelen látottak elegendőek a válaszadáshoz. Ezért tudjuk megírni, hogy a keresett tárgy pl. a kerge bal felső sarkában van, vagy percre pontosan megmondjuk mikor és mit vásárolt. Nem azért, mert "sétálunk" a dekorjai között, hanem azért, mert az említett program ezt mutatja nekünk.

Vannak extrém esetek, amikor a játékos bizonygatja az igazát és nem hiszi el a választ. Ekkor és csakis ekkor, a programon keresztül bemegyünk a farm grafikai felületére és készítünk pl. egy fotót, hogy "látod? itt van".
    (Én minden ilyen esetben nagyon ügyelek arra, nehogy letapossam bárki virágait.)

Ezt csak az említett jogokkal rendelkező moderátor teheti meg. Jelen pillanatban a magyar team-nek 6 ilyen tagja van. Egyik Tamás. Olvashatod, amikor a fórum moderátorok a játékos türelmét kérik, mert nincsen ellenőrzési jogokkal rendelkező moderátor a közelben. Akkor ránk gondolnak.

A mi munkánkat nagyon komolyan ellenőrzik. Sehol, senkinél nem csinálhatunk és nem is csinálunk semmit az ellenőrzésen kívül. Ez a munkánk egyik alapkövetelménye.

Remélem, hogy ezen részletek ismeretében pontosan érted Tamás szavait és élvezzük a bizalmadat továbbra is!

7. Noéka03

Noéka03 Járnitanuló

köszönöm szépen :)Teljesen világos.Jó munkát nektek továbbra is:)

8. GoodX

GoodX Junior szaki

Üdv mindenkinek !
    reggelre sikerült kényelmesen ,részleges farmbontással befejezni az eventet :) sajnos csak 1 csillagot adott a láda a kérdés hogy hasznát vesszük majd ennek ? már most sem tudom mire elhasználni a sok csillagomat ,egyet kivéve de ő most dolgozik :inlove:
    sok sikert azoknak akik még csinálják az eventet ;)

9. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

Bizony én is emlékszem. A csengőpengőt nem milliókban számoltuk, hanem figyeltük a Bálint napi tehénke beérését, hogy tudjunk árut a piacra vinni, ki tudjuk fizetni a piacolás árát. Sok eventet negyedéig, ha meg tudtuk csinálni alacsony szintünk miatt. S lám most a 111-es szinten vagyok. Úgy hogy aki gyorsabban akar haladni megteheti, áldozzon rá pénzt. Itt a játék a lényeg, kikapcsolódás és logika!

10. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

xDxDxDxD
    Látod Marika milyen jó hogy Te is itt vagy a fórumon:inlove:
    Lencsére gondolt amúgy. :) Csak rossz helyen kérte, s rosszul fogalmazott a kedves játékos társunk, ami megesik mindenkivel:)

Törölt előzmény eltávolítása./mamarygen
    Húha, valami benne maradt a hsz-ben ami nem kellett volna ott legyen idézés.

Köszönöm a segítségedet mamarygen. :)

Last edited: Aug 8, 2017
  11. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

hű, de kínos... :D

már megint ki kellett pótolnom a felröpiket :(

Last edited by moderator: Aug 8, 2017
  12. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Nocsak, front volt már megint?:oops: Nem sikerült mindent elolvassak, de úgy látszik, a 2 tábor megint egymásnak feszült, pedig ez nem is volt egy bonyolult event... vagy épp emiatt ment az adok-kapok?:music:

Jó Téged újra látni!:inlove:

Néha pedig hasznos nyürrögve is megcsinálni az eventet, mert sosem lehet tudni, mikor vesszük hasznát a nyereménynek. Akik kihagyták a gesztenyés felhősort a "nem megérőssége miatt", egész farmos életükben bánhatják. Nagyon ritkán használom, de biztonságérzetet ad...xD

Egy beszólás miatt kár évekre elbujdokolni, mert csak a saját szórakozásotokat rontjátok el...:music:

Mintha én írtam volna... Megértem az ismertetőt, ki is tudnám számolni, hogy miből mennyi kell, de már megszoktam, hogy a Kukori és Leho számítására hagyatkozzam. Tudom, hogy mások is számolgatnak, de nekem a "feltétlenül annyit amennyit kell" módszer jön be.

Köszi!:inlove:

A baj az, hogy ezt nem mindenki gondolja így. Vannak olyanok, akik a fórumot/játékot összetévesztik a való világgal és itt többnek vagy kevesebbnek érzik magukat másoknál:music:- a békesség kedvéért jobb, ha nem írom le a véleményem sem egyik, sem másik táborról. Mindenesetre Schillel értek egyet, én többre nézem a taktikus játékosokat.

Köszi a gratulát!:inlove:
    Jaj, hát nem kell mindig mindenben egyetérteni, a fórum nem erről szól.:)

Mondjuk én kifejezetten a kitehető miatt próbálkoztam, az event növény felszaporítására megvan a saját taktikám. Először és utoljára próbálkoztam ládával, ezután meg sem nézem, hogy mit ad.

13. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Sziasztok!

A „ Csillagok útján” event végeztével a topicot zárjuk.

Köszönjük a hozzászólásaitokat, a tapasztalataitokat és a véleményeket is!

Thread Status:
Not open for further replies.