Visszajelzés Csillagos égbolt alatt 2. csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 20.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    Értem a döntésed;) De én már öreg róka vagyok... itt... :music: Az eventek hoznak újdonságot;)

Éva0315, ildiko44, Solya és 3 más kedveli ezt.
  2. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Szia!
    Szerintem nem kell.
    Kezdhetjük akár a 4. ábrával is. Itt nincs semmilyen sorrend.
    Tehát itt nincs olyan mint a gazdaköriben, amíg be nem adod az
    elsőben az ezüst fokozatot addig nem mehetsz tovább.

Kuzdern, Éva0315, PalMa és 2 más kedveli ezt.
  3. mija

mija Járnitanuló

Sziasztok , én evebtet csipkebogyóval várom . Nyertem 100% termény bónust , azt szeretném kérdezni hogy tudnám teljesen ki használni? Milyen földet használjak?

Kuzdern és Éva0315 kedveli ezt.
  4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Kedves Játékosok!

A "Csillagos égbolt alatt" event élő, online!

Egy játékból való kilépés, majd visszatérés után ellenőrizzétek a Hírek felületén a bejelentést, az eventórában az új event ikonját!

Csak ezek megléte után kezdjétek el a betakarítást a felröppenők érdekében!

Az event játékterülete: főfarm és a szédült szántó

Sikeres játékot kívánunk
    a Farmerama csapata

5. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Helló! :)
    Szerintem a leghasznosabb az 1x1 répás-almással - én a felszaporítást és az eventezést is így szoktam csinálni. A rekeszekbe nem szoktam tenni trágya gyorsítót, de használom a szupertrágyát és Kata trágyát. De ha utána számolsz, hogy a különböző földterületekhez hány vetőmag kell, mennyi idő alatt adnak vissza valamit (ami komfortnál érdekes) és pontosan te magad mennyi időt tudsz erre az egészre szánni (és trágyát, vizet, szupertrágyát...stb), akkor lehet, hogy számodra ez a tanács pont jó, de az is lehet, hogy pont nem.
    Ennél pontosabban nem tudok fogalmazni, mert nem ismerem a játékstílusod, de azért remélem, hasznos volt.
    Kívánom, hogy örömed leld az eventben! :)

u.i.: Egészen jól jöttek a felröpik, pedig nekem csak egy Pannim van a Tölgynél és szép az eredmény. Szerintem rendben leszünk.

Utoljára szerkesztett: 21.4.21
    Éva0315, ildiko44, mija és 2 más kedveli ezt.
  6. Namiamano

Namiamano Kivételes tehetség

Szia!

Javaslom, Fehér ártatlansággal, Karácsonyi sütivel, Répás-almással 2X2-ben szaporíts fel 10 mezőn, Kacsa katát és szupertágyát használva.
    Utána 88 mezőn, szintén ugyanúgy, mint az előzőt (fogyott 98 KK; sztrágya), eltelt 2 óra.

Ezt követően 1X1-ben vízzel, trágyával haladj, kb így:

https://kepkuldes.com/image/9ZNhee

Szerkesztve: GA-BI-O-Farm-nak igaza van a komforttal, csak az 5X88=528 Sz trágyával többe kerül, (ha KK-t is használsz, akkor azzal is,) igaz nem kell utána sokat szórakozni az eventnövénnyel.

Üdv: Nami.

Utoljára szerkesztett: 21.4.21
    Éva0315, mija és jutka190226 kedveli ezt.
  7. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Először is szaportsd fel 2* 2 területen, arany rekeszbe karácsonyi süti, fehér ártatlanság , szórd meg víz, trágya, szupertrágya, kacsata, lesz 120 magod, azt még ültesd vissza a 2 területre 2*2 be, ugyan úgy , mint a felszaporítást.
    Utána válts át komfort talajra,és dobj rá szintén mindent. Esetleg , ha van felhősorod, ami a szupertrágya hatékonyságát növeli, aktíváld azt is azzal még tudod csökkenteni az érésidőt.
    Az 1*1-et nem igazán ajánlanám, mert lopja a szupertrágyát és kacsakatát.
    Igaz így hoszabb ideig érik be a gazod, de takarékosabban jó hozamot érhetsz el.

Fätum, Imi*, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  8. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Sziasztok! A hortenzia 230 lencsét adott persze nem cipeltem a pannikat megint elfelejtettem annyira igyekeztem.Bár a 2 árva nem hiszem, hogy sokat segítene.Meglátom mennyit ad a gaz és ahhoz tervezek. Viszont most a felhők aktiválását nem felejtettem el így 33 perc alatt lemegy egy kör szaporítás. Teljes gőzzel ültetek mert kellenek a zsetonok.

szellorozsa, Éva0315 és Holdsarló kedveli ezt.
  9. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Meg vagyok elégedve a felröpivel.Két területre adott 318 lencsét,szerintem jó.
    Beindult a felszaporitás ,minden finomsággal megszórva: 43 perc/felhővel aktiválva/ Egy 200%-os és egy +termésbónusszal inditottam.
    Sok sikert mindenkinek.

szellorozsa, Éva0315, ildiko44 és 5 más kedveli ezt.
  10. crazyfarmer21_

crazyfarmer21_ Utánpótlás-írogató

Sziasztok, arattam. Az eventet articsokaval es hagymaval vartam. Osszesen a 2 teruletrol kaptam 100 felropit, amivel meg vagyok elegedve. Ugy vagyok, hogy jutok ameddig jutok es meglatom mi lesz. Jo eventezest kivanok mindenkinek. :)

nolina1965, szellorozsa, Éva0315 és 5 más kedveli ezt.
  11. mija

mija Járnitanuló

Nagyon szépen köszönöm a segítséget. Csipkebolyó vártam ,az eventet nekem 214 felröpi lett . Növény el vetve minden jóval megszórva .

nolina1965, Éva0315, Holdsarló és 3 más kedveli ezt.
  12. Nagyii58

Nagyii58 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Nekem a két területre 283 lencsét adott. Ne felejtsétek el aktiválni a színes tojás szuvenírt!
    Sok sikert mindenkinek!

13. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

Sziasztok! Kezdésre 2 terület krizantém 220 lencsét adott 1 pannival.

Éva0315, PZoli64, Nagyii58 és 3 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok! Egy területnyi xxl fa 69 lencsét adott:music: A kint lévő ólaktól meg nem várhattam:p
    Szóval ez sokkal jobb kezdés mint az előző eventnél;)

Éva0315, PZoli64, Nagyii58 és 3 más kedveli ezt.
  15. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Sziasztok! :inlove:
    Indulásnak 2 mező hortenzia 375 lencse + 11 a varázsfákból!:p 20 panni segédletével!!!;)

Imi*, szellorozsa, Kuzdern és 7 más kedveli ezt.
  16. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Igazad van. Már látom.

Éva0315, PZoli64 és jutka190226 kedveli ezt.
  17. Sanyat

Sanyat Fórumszaki

Sziasztok.
    Gyékény, széleken fákkal, 248 lencse.

Éva0315, PZoli64, marcsi152 és 4 más kedveli ezt.
  18. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok !
    Hortenzia,egy pár panni :390 lencse.

jutka190226, szellorozsa, Kuzdern és 6 más kedveli ezt.
  19. Namiamano

Namiamano Kivételes tehetség

Sziasztok!

Hortenzia 9+1 Pannival 1X1-ben 350 lencse, majd csak a Tölgyön lévő Pannival, napraforgó 364 területen 4 lencse.

Üdv: Nami

jutka190226, Éva0315, PZoli64 és 4 más kedveli ezt.
  20. Goran

Goran Fórum bárója

SZiasztok, hortenzia két területen 382 felröpi 8 pannival, másik farmon amaránt 380 felröpi pannik nélküll. Nekem ez mindig jobban bejön bármelyik fánál ;):p

jutka190226, maszilva, Éva0315 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.