Visszajelzés Csillagos égbolt alatt - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Luminary, témanyitás ideje: 12.11.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárása: 19.11.25, 01:35.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia.
    Amennyiben a dekorokat is szeretnénk, akkor további lépéseket kell megtenni a haladási sávban.
    Minden haladási sáv ötödik szinjén kapunk egy zsetont, amivel kiválthatunk egy jutalmazó tárgyat a kínálatból.
    A haladási sáv ötödik szintje további 3 alkalommal ismételhető, ami szükséges az összes jutalmazó tárgy megszerzéséhez.

genka53, maszilva, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  2. atyka88

atyka88 Fórum nagymestere

koszi

3. feki13

feki13 Fórum félistene

Sziasztok!

Olvastam itt a nem odapasszolásokat a feladathoz és elbizonytalanodtam. Én a 20 és 30 órás dekorokat választottam célnak, jól értelmezem, hogy ehhez a 3. és 4. táblázatot kell néznem a guru és ziegfried zsetonokat kellene gyűjtenem? Így ha minden igaz 16 db távcsövet kell készítenem és így ráadásul a felhő is a tarolyomban landol?

genka53, .julia0905., Swartsch és 5 más kedveli ezt.
  4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Teljesen jól látod a tarsolyodat. :D :)

genka53, .julia0905., szellorozsa és 5 más kedveli ezt.
  5. lovardatanya

lovardatanya Kivételes tehetség

Hi All!

Velem lehet tárgyalni! Előbbi eventnél bevirítottam egy szép egyessel katyvaszt kiáltva, most mindkét event 5-öst érdemel - nálam (tehát 10-es).

Ennyi kell az üdvösséghez, azaz ha egy szakmunkás eszével is elég egy event leírást eccer elolvasni és ráadásul meg is értettem - azaz nincs rajta sok értelmezni való mert ezt szeressük/szeretnénk sokan, termelj ennyit és ennyit majd add be és pássz) - nem pediglen rébuszokat fejtegetni majd lesve várva a segítőket.....nos, ilyen eccerű ez mint az eccereggy.xDxD:inlove::music:

Remélem ez marad és nem az elmúlt hetek tűrőképesség feszgetése. xD:p

Uff!

Még egy aratás 20 perc múlva, utána nemesített szögletessel rásegítek a felröpikre ne kelljen feleslegesen elszórni a szupitrágyát utána jóccakát.:)

Utoljára szerkesztett: 13.11.25, 20:10
    genka53, macimami1958, szellorozsa és 7 más kedveli ezt.
  6. cirmi54

cirmi54 Rutinos

Event befejezve, felhő beüzemelve! xD
    Üdv. mindenkinek! :)

PZoli64, genka53, macimami1958 és 9 más kedveli ezt.
  7. atyka88

atyka88 Fórum nagymestere

szerintetek mejik dekor jobb?en termelek aztan kivaltom valamejikeket:music::music:

szellorozsa kedveli ezt.
  8. scania7

scania7 Járnitanuló

Sziasztok,segítsetek légyszí,elvesztettem a fonalat!A tíz órás és húsz órás dekorok melyik oszlopokban vannak,balról-jobbra?Szerintem más nem kell az eventből. Köszönöm...Üdv

szellorozsa kedveli ezt.
  9. macimami1958

macimami1958 Aktív író

Szia, Hogy csináltad? Bónuszokkak? Sajnos engem elkerülnek. Halkan mondom: ügy gondolják nekem nincs szükségem rá. Elég hogy nálam jó a játék, tudok folyamatosan játszani. Ezt gondolom.

genka53 és lovardatanya kedveli ezt.
  10. csanya52

csanya52 Haladó

A felhőt mikor lehet megszerezni?

szellorozsa kedveli ezt.
  11. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Szia' Ha csak a felhő kell, akkor ehhez (jelenleg) elég a 4. táblázat első négy szintjét teljesíteni.
    Ehhez 4 távcsőre lesz szükség.
    4 x 1.070 = 4.280 db Messzenéző virág és
    4 x 68 = 272 db Lencse (felröppenő) kell.

PZoli64, genka53, Kuzdern és 6 más kedveli ezt.
  12. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Na akkor valaki segítsen. Ha a 20 órás dekort szeretném, akkor melyik feladatot csináljam? A felhő megvan.

Kuzdern, inanna11 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  13. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    A felhőset kell folytatni, ott kapod a piros Guru-zsetont, ami a 20 órás, gurus dekorhoz kell.

genka53, Kuzdern, inanna11 és 5 más kedveli ezt.
  14. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Egyszerűbb, ha nem a nevét, hanem magát az állatot jegyzitek meg. Én is így csináltam

bárány-10 órás
    öreg-20 órás
    kecske-30 órás
    szamár-40 órás

Nem véletlenül írt a holland játékos tegnap, mert valóban nem egyezik. Viszont így könnyű, ahogy írtam. Sok sikert!

maszilva, Babuxx, EpresAnni15 és 11 más kedveli ezt.
  15. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Köszönöm. Közben azért nézegettem és rájöttem. Nekem szín szerint könnyebb.

genka53, Kuzdern, inanna11 és 3 más kedveli ezt.
  16. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Az imént módosítás történt a Különleges kellékek táblázatban. Ahogy az a részletes feladatleírásban és a jutalomlistában is szerepelt, a Karcsi zsetonokat a második részben, a Guru zsetonokat a 4. részben lehet megszerezni - a táblázatban véletlenül fordítva szerepelt.

Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk,
    a Farmerama csapata

maszilva, zsani_apja, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  17. csanya52

csanya52 Haladó

Köszönöm szépen.

Sali~*.* és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  18. jucus100

jucus100 Fórum biztosa

Sziasztok !
    Event letudva, felhő beüzemelve, a dekorokból csak 2 db. 40 órást nem váltottam ki, a többi meg van.
    A bónuszokat még kihasználom. További jó játékot Mindenkinek .

maszilva, Sali~*.*, inanna11 és még 1 ember kedveli ezt.