Visszajelzés Csillagos égbolt alatt

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Terméstündér, témanyitás ideje: 5.8.26, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárása: 4.3.27, 09:18.
  1. 1

8 szavazat
    11.8%
  2. 2

1 szavazat
    1.5%
  3. 3

0 szavazat
    0.0%
  4. 4

0 szavazat
    0.0%
  5. 5

3 szavazat
    4.4%
  6. 6

2 szavazat
    2.9%
  7. 7

2 szavazat
    2.9%
  8. 8

1 szavazat
    1.5%
  9. 9

6 szavazat
    8.8%
  10. 10

45 szavazat
    66.2%
  1. apumbiapa

apumbiapa Fórum hercege

Szia!

Négy ablak van , mindegyik ablakban 5 szint. Na már most ez összesen 20. Tehát kell nekünk 20 távcsövet gyártani, távcsövenként 900 event növény kell az annyi mint 18000!!! Így mindegyik szint csak egyszer van kiváltva. Aki akar az még csinálhatja az 5-dik ismétlődő szinteket addig ameddig a rendszer engedi. Remélem megértetted:)

incimami és libuskafarm kedveli ezt.
  2. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

Ugyanígy :) nem számoltam

lehet azért maradt 3 és nem 4, mert valahova betettem 1 ismétlődőt is

20 távcsövet csináltam, azzal nincs gond. Ami zavar, hogy miért maradt 3, ha nem nyomtam ismétlődőt, vagy csak 1et (lehet).
    Végülis most már mindegy, megvan. Majd valamelyiket a végén benyomom még 1x.
    Egyelőre próbálom elfelejteni :D :D

incimami, zsani_apja és apumbiapa kedveli ezt.
  3. incimami

incimami Fórum bárója

Sziasztok! Event kész,felhő beüzemelve,Aki megcsinálta annak gratula.Aki még csinálja annak sok sikert.:):):):)

-Holdfeny-., apumbiapa és lovardatanya kedveli ezt.