Visszajelzés Csontzörgetővölgy - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 29.10.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

103 szavazat
    62.8%
  2. 2

6 szavazat
    3.7%
  3. 3

2 szavazat
    1.2%
  4. 4

2 szavazat
    1.2%
  5. 5

0 szavazat
    0.0%
  6. 6

2 szavazat
    1.2%
  7. 7

3 szavazat
    1.8%
  8. 8

1 szavazat
    0.6%
  9. 9

3 szavazat
    1.8%
  10. 10

42 szavazat
    25.6%
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Leszedsz 5 párt és a kötéllel mész a következő pályára.

GA-BI-O-Farm és GreekYogurt kedveli ezt.
  2. Ganéj1

Ganéj1 Fórummogul

Gondolni lehetet hogy nálunk van a hiba, így nem kell fizetni az előfizetések hibás működéséért, és persze az összes szolgáltató is hibás volt. Ezek sajnos ilyenek!

Az első paszulysort megkaptam, akkor elvileg végeztem a felével?

3. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum nagymestere

Szia!
    Pontosan ezt csináltam mindkét alkalommal ezért nem értem.

4. kukori80

Akkor nem tudom, egy Segítségkérőben nézesd meg.

GreekYogurt kedveli ezt.
  5. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum veteránja

Szia. Én most csináltam meg ezt a feladatot, és nekem sikerült... kaptam AB-t, és barkácsot.

lovardatanya és GreekYogurt kedveli ezt.
  6. GreekYogurt

Szia!
    Harmadszorra már nekem is összejött. :)

lovardatanya és Zsuzsikan kedveli ezt.
  7. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum veteránja

Gratula
    Úgy látszik, nem elég drága ez az event, még rádobnak egy lapáttal... de a lényeg, h sikerült. Te is ezzel fejezted be a 17. küldetést? Nekem ez maradt, most gyűjtögetek a smaragd barlangra.

8. GreekYogurt

Igen, befejeztem ezzel én is az első részt.
    Ahogy a Smaragdok barlangja küldetéseit nézem, azt hiszem szükség lesz egy kevéske eventnövényre a teljesítéséhez. o_O

Swartsch és Zsuzsikan kedveli ezt.
  9. b-meg

b-meg Haladó

Sziasztok hogy lehet vissza menni a kötélel segitsetek kérlek köszi. b-meg ID 53802292

10. szivárvány93

szivárvány93 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

"Legyen 10 erős kávéd", ezt hogy kell teljesíteni? Az 5 db-os valahogy meglett, de nem emlékszem.
    Ez nem azt akarja jelenteni, hogy 10* kiváltom az 5 kávét és közben nem használom el? 54 db kávém van most, mégsem tűnt el ez a feladat.

11. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Nem lehet visszamenni.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  12. lovardatanya

lovardatanya Kivételes tehetség

Szeretnék valami konkrét választ kapni erre a homályra, többször végig olvastam az ismertetőt meg ezt a topikot is de akkor sem tiszta előttem: tehát az első pályán vagyok. Hátizsák teljesen fejlesztve. A legfelső (legkisebb) mahjong tábla leszedve. Van egy kötél. Volt 33 ezer 8-órás e.növényem. Maradt 20e és nem akarok már vetni aratni! 195 érme vagy mi kell. Már tudom mivel mit kell csinálni. Az egyik felhőt 175-nél kapom meg ez se tiszta, addig majd mahjongozni kell de mikor?
    Leírták segítők, hogy akinek csak a 2 felhő kell és a 6db dekor, itt ne csináljon semmit tovább mivel ahogy látom is ha teljesítem a mahjong pályát kezdhetek újból növényezni.

Akkor most: maradjak itt ha igen miért, vagy ereszkedjek a kövi szintre, ha igen miért?!

Köszönöm!

genka53 és Swartsch kedveli ezt.
  13. feki13

feki13 Fórum félistene

Sziasztok!

Reggel ébredéskor ott volt a PP-n az új kitehető hát rápörgettem, nem jött össze. Viszont feladta a Tejtolvajt, nekem még ez is hasznos, újra pörgettem, persze ez se...majd jött még 3x ilyen :D Gondoltátok volna, hogy egyse? :D De jött a meglepi kiforgott egy 100% bónusz...na mondom eljött az idő, bedobtam a 4db jackemet és elkezdtem 1,5 óránként aratni a 2 órás növényt, még van 2 köröm most 14 növény jön egy kicsiről szépen felkúszom így 40 ezer növény felé. Ezzel az első etápom nekem is készen lesz, még növényem is marad. Végül azért döntöttem így mert ha meglesz a kellő mennyiségem amivel mind a két hét letudható, lesz egy 4-5 napom termelni még a teliholdason ezt azt. Mindig zseni ez az 3 féle idő, úgy alakítod ahogy neked jó. Nem szoktam dobálózni a jó értékelésekkel, itt az ideje! Szigorúan csak a végén :D

lovardatanya, Rizstej, Zsuzsikan és 2 más kedveli ezt.
  14. farmerSS

farmerSS Fórum félistene

Szia

A felhőhöz 1750 elhasznált energia kell, amit csak úgy tudsz elérni, ha játszol a mahjonggal.
    Használódik energia a hátizsák 6. szintre fejlesztésével, illetve a párok leszedésével, (kávé), kötél használatnál...
    Vagyis játék nélkül nem lehet.

Minden egyes párosítás 20 energiába kerül (csak a párosítás számít, a csempékre korlátlanul kattintgathatunk, de ahogy egy azonos csempére kattintunk - ami el is tűnik - az már 20 energiába kerül.

Az egyes műveletek energia igénye minden egyes kelléknél külön lesz jelezve.

Erős kávé
    Az erős kávé a jobb oldalon található a mini-játék alatt, egyetlen felhasználási célja van, az pedig, hogy energiát tölt vissza, ezzel pedig műveleteket tudunk végre hajtani.

Minden egyes Erős kávé felhasználása +20 energiát tölt vissza. A maximális energia mennyiséget viszont nem léphetjük túl, szóval ha mondjuk 190 energiánk van épp és elhasználjuk az Erős kávét, akkor 200 feletti érték elveszik, szóval ebben a helyzetben csak +10 energiát kapunk.
    A Csillámgombák ürege pályán felhasznált energia mennyiség számít csak!

"Eredmények" fül alatt megtalálható követelmények

Elhasznált energiaNyeremény
    2001x Matrica
    400Farm szint x 1.200 TP
    6003x „Karoo” talányos tenyészet
    8003x „Gobi” talányos tiki-tenyészet
    10001x Mint macska a jégen
    12001x Csúszós csúszda
    13001x Bombasztikus
    15003x Bónuszláda
    17501x Felhősor
    19501x „Piccolo” titokzatos láda

genka53, Swartsch, lovardatanya és 3 más kedveli ezt.
  15. maci0325

maci0325 Fórumprofi

Sziasztok Nekem már csak a Gyűjts be 3 jutalmat a hátizsákból hiányzik ! De nem akar sikerülni ! Valaki kérem segítsen abban hogy miért nem sikerül ! Köszönöm

16. kukori80

Szia, megpróbálok segíteni. Ha jól olvastam, akkor csak a 2 felhőt szeretnéd és a dekorokat.
    Ha kevés növénnyel szeretnéd megúszni az egészet és nem kellenek az ajándékos csempék, akkor az első pályán szedd le az összes párt és amikor már nem tudsz többet, akkor a kötéllel menj a következő pályára és ott is szedjél le annyi párt, amivel megkapod a felhőt. És akkor álljál meg és várd meg a következő részt. Ha leszeded közben az ajándékos csempéket, az mind + kávéba kerül (tehát növénybe), amivel igen drága lesz az event. Remélem érthetően írtam.
    Sok sikert.

genka53, Swartsch, kiscicuka és 5 más kedveli ezt.
  17. farmerSS

farmerSS Fórum félistene

Szia

Nem szabad többnek lennie háromnál a hátizsákban. Ha megvan a 3 db, akkor lent kattintasz a begyűjtésre.
    A begyűjtés gombra kattintva begyűjtjük az éppen hátizsákban lévő nyereményeket ami 25 energiába kerül. Fontos!! A hátizsákban lévő nyeremények begyűjtésének energia ára (25) független a hátizsákunkban lévő nyeremények mennyiségétől, vagyis akkor is 25 energiába kerül "kivenni" a nyereményeket ha 1 db van a hátizsákunkban és 25 energiába kerül akkor is, ha 6 db nyeremény van.

genka53, Swartsch, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  18. maci0325

maci0325 Fórumprofi

Köszönöm a választ ! De elég sok játékot lejátszottam és nem kaptam ajándékot az miért lehet Köszönöm a választ !!

farmerSS kedveli ezt.
  19. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szia!

[​IMG] Ez az ajándékos csempe. Ennek jutalma gyűjthető a hátizsákban.

20. maci0325

maci0325 Fórumprofi

Nagyon szépen köszönöm !!!

Baby72 kedveli ezt.