Visszajelzés Csontzörgetővölgy - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -Sudden-, Oct 29, 2025.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

194 vote(s)
    49.1%
  2. 2

13 vote(s)
    3.3%
  3. 3

8 vote(s)
    2.0%
  4. 4

7 vote(s)
    1.8%
  5. 5

14 vote(s)
    3.5%
  6. 6

6 vote(s)
    1.5%
  7. 7

10 vote(s)
    2.5%
  8. 8

16 vote(s)
    4.1%
  9. 9

14 vote(s)
    3.5%
  10. 10

113 vote(s)
    28.6%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Szia, köszi, hogy ilyen jól megfogalmaztad, én is ezt akartam kihozni belőle. :)
    Na mindegy, mindenki csinálja azt, ami jó neki.

2. loyajova

loyajova Fórum-zöldfülű

Török játékos vagyok. Írtam az angol fórumra, de nem kaptam választ... Nem tudom teljesíteni a "Belépés a következő területre csak 10 darab eltávolításával" küldetést. Megpróbáltam 10 darabot egyesével eltávolítani, de nem működött. Megpróbáltam 10 párt, azaz 20 darabot eltávolítani, de nem működött. Tudna valaki segíteni ebben a küldetésben?

3. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum elő legendája

Szia!
    Szedj le öt párt, azzal megoldod a 10 db leszedését.

4. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Szia

A feladat ezt kéri :

Lépj a következő szintre csak 10 darab csempe eltávolításával1x Barkácscucc XXL

Ez azt jelenti, hogy másik mahjongg táblára kell lépned, vagyis a mostani mahjonggból mászókötél felhasználásával új területre kell menned.
    Ha megérkeztél, végy le 5 párt és teljesítetted a feladatot, érkezik a felugró ablak a jutalomról és játszhatsz itt tovább.

5. loyajova

loyajova Fórum-zöldfülű

Ezt a magyar fórumba írtam, mert az aktívabb. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.

6. macimami1958

macimami1958 Fórum nagymestere

Szisztok! mit nem csinálok jól? Azt kéri vegyek ki egy ajit a háizsákból.Már többször megtörtént, igaz nem egy hanem több egyszerre, mégsem teszi ki a pipát. Ilyenkor mi van?

farmerSS likes this.
  7. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Szia

Mit kér a feladat? Hogy gyűjts be 1 jutalmat a hátizsákból.
    Nem 3-at vagy 6-ot egyszerre, hanem amikor csak 1 van benne, akkor kell a Begyűjtés gombra kattintanod.

8. macimami1958

macimami1958 Fórum nagymestere

Nagyon szépen köszönöm. Göndoltam rá én is..........>:(

farmerSS likes this.
  9. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!

Jelenlegi tudásom nem teszi lehetővé, hogy átálljak win11- re. Nem mondom, hogy ezért, de nálam elég jól működik a játék mostanában. nem akarom elkiabálni, ezért csak leírom. :D ;)
    Event jól halad, várom a folytatást. Ellenőrzést nem végeztem, de remélem kimaxoltam. :)

10. terrdora

terrdora Fórum mestere

Két feladatot teljesítettem, új pályára léptem, ott az egész táblát leszedtem, illetve a 10 kockát is, mégsincs teljesítés kipipálva, miért?

11. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Mássz le a kötélen új pályára és azonnal lesz pipa az egyiken, utána szedj le 10 csempét, és megint lesz pipa

12. lovardatanya

lovardatanya Fórum hercege

Szia.
    Én 8-órás növényből durván 26 ezret használtam úgy, hogy az első pályán teljesen felfejlesztettem a hátizsákot és kb 3x ürítettem, lett kötél, 2 ásó, kb 5-6 ajándékos csempét nem szedtem le (le kellett volna), majd kötélen leereszkedtem a kövi szintre és azt teljesen lecsupaszítottam és itt a mahjongozás közben megjött 3 dekor a vége felé meg az első felhő.

Last edited: Nov 2, 2025
  13. chajagi

chajagi Aktív író

Köszönöm a választ. Üdv chajagi

farmerSS likes this.
  14. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Eljutottam a sok jövés-menés, és egyéb elfoglaltságok után a Csontzörgetővölgy Csillámgombák üregénél a Piccolo ládáig.
    Még életemben nem játszottam ezt a fajta játékot, meg a Farmeramán kívül mást sem, inkább keresztrejtvényt szoktam fejteni, amikor időm van rá. De bele lehet jönni.
    Negatívum, sokszor lemerevedett a játék, nem lefagyott, csak éppen nem engedett semmit csinálni, úgyhogy legalább háromszor nyomnom kellett az F5-öt, mire eljutottam idáig. Kliensben játszom.

A gazt még tovább termelem, bár még maradt a 8 órásból ~ 13 és félezer, a másik kettőt is felszaporítottam már az elején, de ahogy írtátok, a második részben jobb nyeremények lesznek, s úgy döntöttem, hogy az ott kaphatókra is rástartolok. :)
    Gratula az első résszel már végzetteknek, és sok sikert a még küzdőknek! :D:inlove:

15. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórumgróf

Nálam is műxik minden, (lekopogom) - az event első részével megvagyok...nappal 2 órás, éjjelre 8 órás egazt ültetgetek...muszáj spórolni egy kicsit a szup.trágyával... Jack besegít, így elég szép mennyiség jött össze :)

16. csillekerek

csillekerek Járnitanuló

Sziasztok megszereztem az elso felhőt a három kitehetőt,de csak a/Mint a macska a jégen/ van a virág ikon alatt . Hol találom a többit?

kutyaszálló likes this.
  17. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Nem lehetséges, hogy kihelyezted őket valahová területre?
    Ha semmiképp sem találod őket, akkor kérlek, farmnevet és ID-t hozz valamelyik segítségkérő topikba.

18. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Szia

Nem tetted már ki őket területre?
    Kicsit megijesztettél, mert én sem találtam egyiket sem a váza ikon alatt, aztán benéztem a kúriára és már mind 3 ki lett rakva, sőt arattam is őket ma reggel.

19. csillekerek

csillekerek Járnitanuló

Kikapcsoltam a gépet utána frissitettem aztán megjelentek!

20. rudcsi24

rudcsi24 Fórum mestere

De olvastad ugye, hogy sehol máshol, más országban nincs lassulás, csak mi h...e magyarok vernyákolunk. És biztos, hogy a magyar szolgáltatók a ...k, nem náluk van a gond. Ebből én azt szűrtem le, hogy a magyar internet szolgáltatók szabotálják a játékot. /elárulom, hogy nálam is ****** lassú a játék. tolja a birka a talicskát, 100%-ot mutat, és csak tolja-tolja. És jó esetben 10 perc után talán be is jön az oldal, majd 10 perc után talán tudsz is aratni. ....... pfffff........... szánalmas ez az egész informatikai rendszer a játékban! :(

Thread Status:
Not open for further replies.