Visszajelzés Csontzörgetővölgy - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 29.10.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

151 szavazat
    55.7%
  2. 2

12 szavazat
    4.4%
  3. 3

4 szavazat
    1.5%
  4. 4

3 szavazat
    1.1%
  5. 5

7 szavazat
    2.6%
  6. 6

2 szavazat
    0.7%
  7. 7

6 szavazat
    2.2%
  8. 8

6 szavazat
    2.2%
  9. 9

6 szavazat
    2.2%
  10. 10

74 szavazat
    27.3%
  1. csillaglili55

csillaglili55 Fórum hercege

Sziasztok!
    Nekem ugyan az egész játék magas, de az egyik felhő már megvan. Most legyetek szívesek megmondani, hogy a fogaskerekekkel mikor és hol lehet mit beváltani. Lett egy pár, de nem látom, hogy hol lehet elvásárolni.
    Köszönöm, ha felvilágosítotok!

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  2. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum veteránja

Nekem lett 18 fogaskerekes érmém, felhő, piccoló...
    Szia, a barlangkutatóban, ahol a csill.érméket veszed, főjutalmak címen :)

GA-BI-O-Farm és kukori80 kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Sajnálom. Nagyon gondolkodok, hogy nem ültetek többet.
    Szia. A boltban a főjutalmaknál van a fogaskerekes érme.

4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az Ismertetőben is olvasható a kérdésedre a válasz, a mai nappal, ahogy a 2. rész elindult bekerült a Főjutalmak fül a Barlangkutató boltba, itt tudod elkölteni a Fogaskerék érméket. A kínálat változni fog.
    upload_2025-11-5_15-10-47.png

Sok sikert!

5. chajagi

chajagi Junior szaki

Na mégsem! eddig összegyűlt 36 fogaskerék. Tudja valaki összesen mennyit lehet gyűjteni???? Jó játékot mindenkinek

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  6. farmerSS

farmerSS Fórum admirálisa

2025.11.10 14:00 - 2025.11.12 22:00
    November 5-től naponta frissülő tételek 2 napig - az event végéig elérhetővé válnak ismét.

Akkor is megvásárolhatóvá válnak a tételek, ha a naponta frissülés alatt már megvásároltuk őket.

7. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !
    eljátszottam hirtelen 40.000 növényt, sajnos a fogaskerék nagyon gyatrán jön. 33 db. van belőle.
    nem tudom, hogy mire lesz elég.

8. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia kukori, sziasztok!
    Na én a mai napot 50.239 gazzal kezdtem. Cirka 1 órácskát se játszottam és ellőttem szinte minden gazt.
    Persze a felhő, dekorok, piccoló megvan. Lett 39 fogaskerék érmém kb. 9 bónuszláda, rengeteg kötél, lapát na és rakat
    barkácscucc, TP/ TTP stb.:sleepy:
    Holnap telirakom mindkét területet fákkal és letudtam ezt a rém hosszú teliholdas nyitvatartást.:)
    Majd 9. én belépek ellövöm a fogaskerék érméket és slussz.;)
    Most pedig megyek és bánatomban telieszem magam jófajta toroskáposztával.:)
    Sikeres érmegyűjtögetést mindenkinek.:)

9. kukori80

Szia Gabi, jó étvágyat, :D én bánatomban eszek egy kis csokit. :D
    Nagyon vigyáztak, hogy ennyi növényért ne tudjunk sokat kiváltani a boltból.

10. lenoxa

lenoxa Haladó

Azt szeretném kérdezni, hogy a szintek nem fogynak el? Nem tudom, érthető e-, hogy mit akarok kérdezni. Tehát ahogy lépegetek a kötéllel lefelé, mert elfogytak az összepárosítható dolgok, nem fordulhat elő, hogy még nem vagyok kész, de elfogynak a mezők?

11. csillaglili55

csillaglili55 Fórum hercege

Köszi, azt hittem, nem lehet ennél bonyolultabbá tenni, de ezek szerint mégis. ugyan beleszerettem a felhőjébe, az egyik meg is van, de a másikat azt hiszem, elengedem... A többi pályára is gondoltam, hogy termesztem a növényeket, lesz, ami lesz, de inkább kimegyek a valódi kertembe, jobban járok.
    További jó munkát Mindenkinek!

Jó étvágyat nektek... - csak mondom, hogy nutellás kenyeret majszolok éppen... :p:p

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.11.25, 16:41
  12. farmerSS

farmerSS Fórum admirálisa

Szia

Nem tudjuk, hogy mennyiszer ereszkedhetünk le, de szerintem végtelenszer.
    Másodjára kaptam már ugyanolyan pályát: 4 felé osztva.
    Imádtam, mert 4 TNT-vel szétrobbantottam és nagyon sok ajándékos volt alatta.
    Csak lapátoltam kifelé az ajándékos csempéket.

13. lenoxa

lenoxa Haladó

Köszi!

sutimami57 és farmerSS kedveli ezt.
  14. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Hát vigyáztak-vigyáztak aztán én is úgy gondolom, hogy vigyázokxDxDxD

15. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

https://ibb.co/B2Hm1WHR

Én ilyeneket kapok. 18 fogaskerekem van. eljátszottam 43000 2 órást, 25000 4 órást, 31000 8 órást - csak ma.

sutimami57 és lovardatanya kedveli ezt.
  16. krokusz28

krokusz28 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Azt lehet tudni, hogy nagyságrendileg hány ajándékos csempe van egy-egy területen, azaz mennyi megtalálása után érdemes átmenni egy másik területre?

17. feki13

feki13 Fórum félistene

Szia kukori!

Mi a taktikád? Leszedsz mindent amit látsz?
    Szia farmerSS! :)

Ahogy nézem a te taktikád fog érvényesülni. Gondolom tartottad magad ehhez a dologhoz, hogy lapát plusz tnt és hasítasz. Arányaiban tudod mennyi növény mehetett el és kb mennyi érmét szedtél össze ezzel a módszerrel?

18. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ezt senki nem tudja, hisz véletlenszerű ajándék.
    Sok sikert a gyűjtéshez!

19. kukori80

Szia feki. Nem. Úgy vettem észre, hogy a széleken van a legtöbb ajándékos. A nagy pályákon nem bontom a tetejét, hanem a széleket és onnan megyek befelé. Van olyan pálya ami 4 részből áll, ott lehet alkalmazni a TNT-t, csak kérdés, hogy megéri-e neked a sok érmét elhasználni rá. De ott is a széleket bontanám és a tetejét nem, ha nem használsz TNT-t.
    Szerintem úgy jársz a legjobban, ha megnézed, hogy a boltból mit szeretnél kiváltani és ahhoz mennyi fogasérme kell.
    Az ajándékos közepesen adta a bónuszládát, a kupont. Barkácsot, TP-t és CSP-t adott a legtöbbet. Az érméből nagyon keveset adott. Ezek alapján döntsd el, hogy mire van nagyobb szükséged.

-kaktuszable-, jucus100, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  20. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Még jó hogy olvaslak benneteket, gyorsan elvásároltam a 18 fogaskereket! Igy részemről vége az eventnek! Űltetem a táp(hoz valókat ,az nem baj ha elfelejtem learatni

sutimami57 kedveli ezt.