Visszajelzés Csontzörgetővölgy - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 29.10.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

156 szavazat
    52.3%
  2. 2

12 szavazat
    4.0%
  3. 3

6 szavazat
    2.0%
  4. 4

3 szavazat
    1.0%
  5. 5

9 szavazat
    3.0%
  6. 6

2 szavazat
    0.7%
  7. 7

8 szavazat
    2.7%
  8. 8

10 szavazat
    3.4%
  9. 9

5 szavazat
    1.7%
  10. 10

87 szavazat
    29.2%
  1. Baktati

Baktati Utánpótlás-írogató

köszönöm szépen :inlove:...ez valahogy elkerülte a figyelmem, pedig mindig elolvasom az ismertetőt

Dolphin kedveli ezt.
  2. macimami1958

macimami1958 Junior szaki

Sziasztok. Nem gondoltam volna hogy készen leszek,de sikerült. a fogaskerekek nem jöttek, így még termelek tovább növényeket. Aki kész annak gratula, aki még csinálja sikeres játékot, sok növényt és sok jó ajit.

3. csillaglili55

csillaglili55 Fórum hercege

Szia!
    Meglett a második felhőm, de hogyan, arról halvány gőzöm sincs... - valahogy nem mutatta, hol lesz, de mindegy, fontos, hogy megvan. Még vacakolok kicsit, mert ugye a hétbe belefér, de már nagyon unalmas. Szóval, ezek szerint termeljem le az összes gazt, és akkor gyorsabb lesz. Köszi a tippet! Jó hétvégét! :):)

4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az event ablak jobb alsó sarkában az Eredmények gombra kattintva lehet látni a haladásunkat az event fő részében, lefelé görgetve, vagy a bal egérgombot lenyomva tartva lehet a listákat "görgetni".
    upload_2025-11-7_11-8-9.png

1750 energiafelhasználás kellett a 2. felhőhöz is, a kép illusztráció:
    upload_2025-11-7_11-9-24.png

További jó játékot!

5. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok.
    Hát nekem se felhőm, se más nagyobb dolog. Valamilyen figurák jöttek, de meg sem néztem mi. A mahjong táblákat csinálom, mert szeretem, de gőzöm sincs hol tartok. Igaz látom a haladási táblát, sok van még.
    Termelek, meg kattogtatok :)
    Ma kicsit belehúztam, elkezdtem pörgetni, elég szerencsésen, szóval majd lesz valami.
    Termelem a gazokat.
    Kérdésem, aki már végzett, hogy van-e vége a tábláknak és kiírja-e hogy vége, vagy végtelen a táblák sora?

jucus100 és macimami1958 kedveli ezt.
  6. Dolphin

Szia,
    nincs vége a tábláknak, amíg van növényed addig tudsz játszani mindkét részen egészen választásod szerint az event végéig.
    Sok sikert!

macimami1958, libuskafarm és genka53 kedveli ezt.
  7. libuskafarm

Köszönöm.
    Kicsit nincs eltúlozva ez az egész?
    14 küldetésnél vagyok, 10 eredmény, kb 30 ezer gaz elkattogva eddig a 8 órásból és 1 felhő.
    Ez azért nem kicsit durva.
    Nem csoda a sok 1es jegy, tőlem is az, mert ez feneketlen kút, ami sokkal többet érdemelne. És még közel sincs vége. Vagy nem is lesz, csak abbahagyom.
    A váltások miatt dupla annyi növény kell. Nem lett volna egyszerűbb megoldás? Ami kevesebb bosszúságot okoz. Kattintásvadász lett a játék?

10 érme 660 növény, ha jól emlékszem, majd 10 érme 5 kávé, amivel lehet valamit már kezdeni, tehát 5 kv 1300 növény? Abszurd

lovardatanya kedveli ezt.
  8. Dolphin

Szia,
    az eventnek van egy fő része, ami a haladási sáv, ahol mindkét területen 1750 energia felhasználásával meg tudod szerezni a két nem tematikus felhőt és a dekorokat. Erre több számítás is érkezett itt a Csevegőben, hogy mi az a minimum növény mennyiség, amivel ezt meg lehet szerezni. 2 hét alatt kell az adott mennyiséget megtermelni.
    A Küldetések és a további Mahjong mini-játék nem kötelező része a Játéknak, ez egy lehetőség plusz jutalmakért - mindenki tudja mérlegelni, hogy mi az amire szüksége van, amiért megéri neki termelni, miután a felhőket megszerezte.
    A Küldetések között is lehet válogatni, s célirányosan csak néhányra ráhajtani.
    Akinek meg kedve van, s akar sok növényt termelve Mahjongozni és jutalmakat begyűjteni, az játszhat kedvére, hisz sokszor volt panasz a Játékosok részéről, hogy miért korlátozzuk a mini-játékok darabszámát, ők még játszottak volna a Mini-játékkal.
    Sajnos olyan event sosem lesz, ami Mindenkinek tetszeni fog, mindig lesznek, akik a negatívumokat keresik minden eventben, s nem a lehetőségeket aknázzák ki a saját játékuknak megfelelően.
    Sajnálom, ha Neked ez az event nem jött be, reméljük lesz olyan is, ami tetszeni fog.
    Ja és a számolásodhoz:
    Ha 10 érme 5 Erős kávét ad és 10 érméhez 665 növény kell, akkor nem pontosan értem, hogy jön ki a Te matekod :)

Talán az event végéig páran még módosítják a korai 1-es szavazatukat, főleg, ha játszottak is az eventtel és megszerezték a főjutalmakat, felhőket - de ha ők mind kifejtenék a panaszládában, hogy miért is adtak 1-es értékelést, az vélhetően segítené a Játék készítőit is.
    További jó játékot, és sok sikert, ha még folytatod az eventet.

fakír1020, macimami1958, Mimszi és 2 más kedveli ezt.
  9. EDDAFAN

EDDAFAN Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Segítséget kérnék két feladathoz. Az egyik a "Lépj be a következő területre csak 10 darab eltávolításával". Itt nem értem mit kell eltávolítani és hogyan?? A másik pedig van 6 darab TNT-m és nincs kipipálva a listán ahol ezt kéri. Miért?

Sagittarius69 kedveli ezt.
  10. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum ezredese

Szia!

Nekem úgy adta meg, hogy csak 5 párt szedtem le és kattintottam a kötélre.
    Jutalom ne legyen benne.
    A TNT-s feladatnál 7 darabom volt és úgy használtam el egyet, akkor lett pipás a feladat.

11. lovardatanya

lovardatanya Kivételes tehetség

Szia.
    Szerintem már sokszor kaptunk sajnos olyan eventet, amelybe 30e körüli növény kellett, én sem szeretek növényezni, de: az alap teljesítésért - mondjuk 30e növényért - kapunk 2 felhőt nem is rosszak és kapunk 6 db ütős dekort amelyeket nem kell felpaterolni a felhőkre, oda tesszük ahova akarjuk még a kúriába is lehet. Az event nálam is nem gút de amit leírtam azért érdemes megcsinálni mert máskor még ennyit sem kapunk mivel a dekorokat vagy felhősíteni kell vagy 30 órásak és gyengék amikkel semmit sem lehet kezdeni.:)

12. libuskafarm

Azt ki is felejtettem, hogy nem elég megszerezni a jutalmat, újabb energiáért még ki is válthatom. :)

Na megvan a 2 felhő, eredmények kipipálva, de csak 20 küldetésem van. >:(

Meg tudjátok mondani hány növényt fogyasztottam el? Bár lehet nem is szeretném tudni :D
    Gondolom tuti ráfizetés. Szóval estére abbahagyva az egész katyvasz, addig még elszenvedek vele:)

Igen, köszönöm, rosszul számoltam. Csak a kattintás dupla(akár tripla is néha :). Bocsi.

Az érdemjegyhez van csak hozzáfűznivalóm.
    Attól hogy egy event dekoratív, sokrétű, még nem biztos, hogy a maximumot megérdemli. Az irdatlan gazról nem is beszélek, ideoda , hogy 2 hét.
    Ha kiállsz a tanár elé felelni, nem azért kapsz jegyet, hogy csinos vagy, jó a frizurád, izgalmas a ruhád, szép vagy. csinos a pofid :) Hanem azért, ami a fejedben van és azt hogy tudod kifejezni. Lehetsz csúnyácska, de okos. Ez utóbbi ezerszer többet ér. Legalábbis remélem ma is így van ez .
    Szóval megalkottak egy aránylag jó eventet, a minijátékra gondolok, de túlbonyolították sok felesleges dologgal. Tettek volna kevesebbet, de azt jobban, izgalmasabban és nem úgy, hogy az ember megunja a sok kattintást és az eventet is ezáltal.
    Köszönöm.

El sem tudom költeni a fogaskerék érméket :D :D na tényleg vicc az egész >:(

Utoljára szerkesztett: 7.11.25, 14:24
    jucus100, macimami1958 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  13. Dolphin

Szia,
    csak erre reagálnék még, a növényes kérdésedre válaszoltam a másik topikban.
    Vélhetően nem olvastad el figyelmesen az ismertető ezen részét.
    Minden nap új kínálat érkezik a Főjutalmak fülre, és még a végén minden termék bekerül újra a kínálatba, így még bőven el tudod költeni a Fogaskerékérméket.
    Javaslom <<EZT>> böngészd át újra, a második felében találod.
    Eredményes költekezést.

14. EDDAFAN

EDDAFAN Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen, megpróbálom úgy én is.

15. libuskafarm

Ma játszottam a legtöbbet eddig (utoljára is) és egyszerűen képtelen vagyok elengedni ezt a lehúzást.
    Megcsinálom a kv-t, van kötél,ásó és a többiek. Már legyártottam érméért, vagy kaptam, amiért növényt használtam persze. Erre hogy aktiváljam, újra költsek még energiát, amiért természetesen előtte növényt költöttem. Na itt van elásva a kutya.
    Szóval irány a gazdakör, ami még maradt.
    Még fél óra az utolsó körből és megpróbálom elfelejteni.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  16. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, hogyan teljesíthető a Csillámgombák üregében a lépj be 3 alkalommal új területre küldetés. Nálam azt mutatja, hogy az 5. területen vagyok, ennek a küldetésnek a teljesítése viszont 2/3 szinten áll.
    Köszönöm szépen.
    Farmnév: vje0315
    ID: 38154239