Visszajelzés Csontzörgetővölgy - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 29.10.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

194 szavazat
    49.1%
  2. 2

13 szavazat
    3.3%
  3. 3

8 szavazat
    2.0%
  4. 4

7 szavazat
    1.8%
  5. 5

14 szavazat
    3.5%
  6. 6

6 szavazat
    1.5%
  7. 7

10 szavazat
    2.5%
  8. 8

16 szavazat
    4.1%
  9. 9

14 szavazat
    3.5%
  10. 10

113 szavazat
    28.6%
  1. lovardatanya

lovardatanya Kivételes tehetség

Szia.
    Mindeféle él, vagy kötözködés nélkül: a szomszédasszonyomnak nincs semmiféle bónusza arany rekeszbe, hát végig csatnizott, a felszaporítás után vetett-aratott az event eleje óta. Két területen ültetett, tanácsomra minden egyebet leszedett ha már egyszer elkezdte. Szintén tanácsomra 6-7 ezer e.növényt termelt éppen azért, hogy ha mindjárt aratás után felhasználta volna szinte semmi látatja. Így volt némi sikerélménye mikor felhasználta a kövi aratásig. Célja az volt, hogy a 2 felhő és a - neki még nagyon ütős! - 6 dekor meg legyen. Vasárnapra sikerült neki és bár dolgozott közben - kertészet, otthon - javaslatomra mivel ez egy problémás event megpróbált pontosan aratni vetni. A végén örült.
    Szerintem sokkal gyengébb felhőért is hajtanak sokan és 30 órás stb semmire való dekorokért is, érdemes volt csak ezeket célul kitűzni. Én végig bírtam volna csinálni de most én is megelégedtem az imént felsoroltakkal. Én is tipródtam az elején és katyvasznak neveztem (pl a kiszámíthatatlan dógok miatt) és ezen nem is változtatok. De özönen segítenek és csak ki kellett szedni a válaszokból a nekünk valót a haladáshoz.
    Így is lehet.:)

2. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum veteránja

Szia
    Szóljál légyszi a postásnak, hogy hozzád mentek az én fogaskerekeim is. Az első táblán még adott vagy 4 x 3db-ot, azóta vagy 3x ürítettem ki a fullos hátizsákot úgy, hogy 1x sem adott fogast. Biztos Hermione kistatyóját kaptam meg, mert úgy el dugta benne a fogaskerekeket, hogy azóta is az egész Roxfort azt keresi :)

Gólyaláb, .barbi1., libuskafarm és 8 más kedveli ezt.
  3. feki13

feki13 Fórum félistene

Szia!

Ha elbírná a baglyom szívesen küldenék belőle! :) Ezért is rossz az ilyen típusú szerencse, sose azt kapjuk amit szeretnénk :D
    Imádom a Harry Pottert, gyerek korom meghatározó "filmje". De jó, hogy pont ezt idézted :D

4. chajagi

chajagi Junior szaki

Szervusztok! segítséget kérnék: küldetés: legyen 6 tnt az eszköztáradban. Megvan, de hogyan tudom érvényesíteni, hogy megkapjam a jutalmat érte???

5. Sylja

Sylja Fórumgróf

6. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Köszönöm!

A dekorok jó tp adnak

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.11.25, 14:52
    Gólyaláb és macimami1958 kedveli ezt.
  7. .Angyalka666.

.Angyalka666. Haladó

Sziasztok!
    Vissza lehet menni az előző területre valahogy?

8. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Nem lehet visszamenni.

9. macimami1958

macimami1958 Aktív író

Köszönöm hogy megnevettettél.

10. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A szűk két hetes eventünk ma este 22 órakor véget ér.

Ellenőrizzétek, hogy a Csillagos érméket / Erős kávékat / TNT-ket / Masszív lapátokat mind felhasználtátok, a Hátizsákba begyűjtött jutalmakat átvettétek, a Fogaskerékérmék pedig elköltésre kerültek az event boltjában, a Főjutalmak fülön.

Aki még termeli az eventnövényt, azoknak bőséges aratásokat a maradék szűk 10 órában.

Figyeljetek rá, hogy ne hagyjátok az utolsó percekre majd a ténykedést, nehogy kicsússzatok az időből.

Aki még leadná / módosítaná szavazatát, vagy indokolná értékelését, az megteheti a Csevegő / Panaszláda zárásáig.

Eredményes gazdálkodást Mindenkinek,
    a Farmerama csapata

11. bakfis

bakfis Fórumszaki

Sziasztok! Nekem nagyon tetszett az event, jó volt a játékmechanika is, a nyeremények is, de a legjobb az volt hogy ilyen sokáig tartott, lehetett bőven csemegézni, nem kellett hajtani az event növény termeléssel. És az is szuper, hogy nem kért semmit a pajtából. 10/10