Visszajelzés Csontzörgetővölgy - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 29.10.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

31 szavazat
    62.0%
  2. 2

3 szavazat
    6.0%
  3. 3

1 szavazat
    2.0%
  4. 4

0 szavazat
    0.0%
  5. 5

0 szavazat
    0.0%
  6. 6

0 szavazat
    0.0%
  7. 7

0 szavazat
    0.0%
  8. 8

1 szavazat
    2.0%
  9. 9

1 szavazat
    2.0%
  10. 10

13 szavazat
    26.0%
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szerintem a felhőre se lehet. A múltkori kitehetőket se lehetett a kúriába.

2. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Igen, itt is így lesz. ( nem egészen, de ami teljesült az jelezve lesz)
    A hátizsákot egyszer kell fejleszteni, aztán megtartja a 6 férőhelyet.
    Sikeres eventet kívánok!

PZoli64, bubafejgingo, Chate-farm és 10 más kedveli ezt.
  3. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Amennyiben a Kúriába kitehető, azt minden esetben kiírjuk az ismertető készítésekor, ahogy ez most is megtörtént. Ha, nincs kiírva, akkor nem tehető ki.
    Teszten kitehető a kúriába és a felhőre is, ahogy az az ismertetőben írva van.
    További jó játékot!

bubafejgingo, PalMa, -kaktuszable- és 8 más kedveli ezt.
  4. cili53

cili53 Fórum veteránja

Sziasztok:)

Nálam is a 8 órás a nyerő mint Tománál és Kukorinál :) a hétvégém nem szabad:)

Úgy tervezem , hogy holnap 14 előtt pörgetek hátha...de ha a kerék nem lesz hozzám kegyes....... akkor, a gyémánt rekeszbe egy 200%-os teljes, az arany rekeszbe egy növénybevételi+ bekapcsolok 2 Jack-ot +KK /14 db a nettó hozam/ így 5 kőr elég / 2000 db szupertrágya és 2 ezer KK kell / és belefér a felhők hatóidejébe és még takarékos is:)
    Szeretem ezeket a minijátékokat:)

Sikeres eventezést mindenkinek:)

jucus100, Kuzdern, Luca_511 és 13 más kedveli ezt.
  5. farmerSS

farmerSS Fórum félistene

Szia

Mindenképp sokkal többet kell ültetni, mert a 2. játékrészben véletlenszerűen kapott Fogaskerekekkel tudunk csak a Boltban vásárolni.
    A tenyészállatokat illetve a Fényfesztivált valamint a Kicsobbanó örömöt 2 alkalommal szeretném kivenni, azaz duplázva.
    Ehhez viszont nagyon sok csempét kellene nyitnom, amiben most fogalmam sincs milyen ajándékok lehetnek, illetve milyen gyakorisággal ill. db. számmal kaphatóak a f.kerekek.
    Amikor megkapom majd a pályát, előbb megnézem az ajándék-dobozt, hogy mit/miket is lehet kapni.
    Ha nem megérős, akkor keresem a leggyorsabb levezető utat(mászó kötél) és jöhet az újabb pálya.

Természetesen az összes nagy nyeremény megszerzése után is folytathatjuk a mini-játékozást, de ekkor már csak a hátizsákba rakható nyereményeket tudjuk megszerezni.

jucus100, bubafejgingo, PalMa és 7 más kedveli ezt.
  6. Hilda_Brown

Hilda_Brown Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Ha jól értem: nem célunk a teljes mahjong leszedése?
    Tehát addig szedjük le a párokat, amíg
    1. minél több nyereménycsempét tudunk gyűjteni, ill.
    2. megtaláljuk a lejáratot (az első felfedett talapzati csempén).

Vissza lehet-e térni a nem befejezett játékokhoz?

-BombadilToma-, PalMa, sutimami57 és 4 más kedveli ezt.
  7. kukori80

Szia.
    Elsőre 40 ezer növényt gondoltam, kell a hátizsák és a többi is. A fogaskerekes boltban nem találtam semmit, ha kapok véletlenül, akkor elköltöm. De hagyok növényt a következő részhez, hátha addig meggondolom magam. :D

bubafejgingo, PalMa, -kaktuszable- és 6 más kedveli ezt.
  8. farmerSS

farmerSS Fórum félistene

Szia

Szerintem nem lehet, mivel mindenki véletlenszerű pályát kap.
    Nekem a hátizsákos megtöltés nem szimpatikus.
    Miért csak a teli zsáknál dönthetek arról (ingyen), hogy kérem e a jutalmat vagy nem?
    20 csillagos érmét nem szívesen adok pl. 1 aranybanánért vagy 1 csillagért....
    Jobb lett volna, ha a játékos dönti el, hogy mivel/mikkel szeretné megtölteni a zsákot.

9. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Nagyon köszönöm! Neked is eredményes játékot kívánok!

Luminary, macimami1958, zsoxxya és 2 más kedveli ezt.
  10. kukori80

Pedig a zsákot fel kell fejleszteni 6-ra, mert nem mindegy, hogy 3 ajándékot veszel át, vagy 6-t. Minden átvétel 25 energia.

bubafejgingo, PalMa, -kaktuszable- és 6 más kedveli ezt.
  11. farmerSS

farmerSS Fórum félistene

Nem a felfejlesztéssel van a "gondom", hanem hogy mi kerül a zsákba.! Jobb szerettem volna, ha én dönthetem el.

Más:

A 2. résznél többek között ezek teljesítését olvasva, akkor legalább 25 pálya lesz ?, illetve legalább 4 pályát teljesen üressé kell tenni, minden csempét le kell szedni ?...

Lépj 25 alkalommal új szintre3x Farmarany
    Hozz létre 65 egyezést (párt)1x „Piccolo” titokzatos láda
    Tisztíts meg 50 mezőt TNT-vel1x Farmmunkás kupon (1 óra)
    Távolíts el 10 csempét a lapáttal3 Barkácscucc XXL
    Fejezz be teljesen 4 területet5x Farmarany

bubafejgingo, PalMa, sutimami57 és 5 más kedveli ezt.
  12. kukori80

Szerintem a 25 új szinthez kell majd a mászókötél. Ez ami itt van nagyon sokba kerül. A TNT is 15 csillagos érme. 50 : 9 = 6 db TNT

13. farmerSS

farmerSS Fórum félistene

Ki se merem/tudom számolni, hogy mennyi 8 órás gazt kell ültetnixDxD, ha mindent szeretnék.

Ami biztos, hogy 1 hétig csak gazokat fogok ültetnixD , aztán a Smaragdossal fogok kezdeni a 2. héten, abból kicsavarok mindent és csak utána megyek a Csillámgombáshoz, az első hetihez.
    A szupertrágyás felhőket csak 1x akarom bevetni az ügy érdekében.

Zsuzsikan, PalMa, -kaktuszable- és 6 más kedveli ezt.
  14. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szeretném meg kérdezni, hogy melyik felhők hatnak a szupi trágyára, mert én soha nem válogatom, de most kellene.... Tudom, benne van az Enciklopédiában, de nincs időm keresgetni... Köszi.

15. kukori80

Ezt nem lehet kiszámolni. Ha véletlenül sikerül valamelyik, akkor majd kipipálja, de én ezekkel nem fogok foglalkozni.
    Csak akkor érdemes koncentrálni, ha valamelyik nyeremény nagyon kell. Esetleg a végén, ha csak pár valami hiányzik.

bubafejgingo, PalMa, farmerSS és 7 más kedveli ezt.
  16. kukori80

Szia Sütike.
    - Szülinapi kívánság felhő
    - szüret 2014. felhő
    - a fáraó gyógynövényei felhő

bubafejgingo, Zsuzsikan, PalMa és 7 más kedveli ezt.
  17. zsoxxya

zsoxxya Fórumprofi

Nagyon szepen koszonom! "Megvilagosodtam"!! Igy mar teljesen ertheto es egyszerunek tunik a bagyon bonyolult event! Koszonom hogy vagy nekunk!! Minden jot kivanok Neked!!

18. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Nekem is tetszik ez a játék. Kicsit a tárgykereső dobogós helyén akadtam el. Nálam annak sehol sincs helye. :D

kukori80, sutimami57, zsoxxya és 2 más kedveli ezt.
  19. feki13

feki13 Fórum félistene

Annyira soknak tűnik a dolog, hogy tényleg jól meg kell nézni kell e az adott feladat jutalma. Mennyiségekre tényleg kíváncsi leszek mit fog hozni, nagyon tervezni így szokás szerint nem fogok :D Végre egyszer előjött újra a kis izgalom milyen is lesz ez :D

Ami tuti, innentől nem kell pajtát töltenem...:D

20. kukori80

Nem számolok már én sem, feladtam. :D Nagyon függ a pályáktól, hogy mit kell hozzá kiváltani. A 8 órásból alap a 25 ezer növény, a hátizsákokhoz is kell 60 csillagos érme. Innen indulunk. :D
    Bocsáááánat, hogy megijesztettelek, tényleg ki lehet rakni a Kúriába, sorry.:)

bubafejgingo, feki13, PalMa és 4 más kedveli ezt.